Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én nem bírtam tovább várni mint minimanó és csináltam tesztet.
Hát egy kicsit kérdéses a dolog, ugyanis olyan tesztet vettem ami 3-5 perc alatt mutatja ki az eredményt. Az első három percben csak egy csík volt aztán ki is vágtam a kukába.... :oops: csalódottságomba. Aztán kicsit később , pár perc múlva kibányásztam és akkor nagyon halványan már ott volt a másik csík is...!
Szóval még pár nap múlva csinálok majd egy megerősítő tesztet is, de van remény! :)

Tiffany! Fel a fejjel, lehet hogy baba lesz nálad ebből a mensi késésből és nem más! Én azért a tesztekre nem tenném fel a családi kasszát, hiszen tévedhet is!

Preta! Ne aggód, én is azt állítom tapasztalatból hogy nincs összefüggés a mellméret és a szoptatás között. Nekem nagy melleim voltak mikor Nándit szültem mégsem volt tejem! Nagyon keveset tudtam neki adni amin kicsit sokáig tudtam túljutni lelkileg, de aztán belenyugodtam.
Az a fontos, hogy segítsenek a csecsemősnővérek mikor megszületik a gyerek! Segítsenek mellre rakni, megmutatni!! Nálunk ez hiányzott ugyanis a csecsemősök mást tekintettek fontosnak. Pl. hogy betolják a kiskocsit amin kiadják a kórházi csomagot (Felicitas ajándékcsomag) és egyéb ruhákat áruljanak minden reggel.... :( A védőnőnk meg nem volt tápszerellenes, szóval egyenes út volt a tápszerhez.
Nem akarom másra fogni, de én nagyon hiányoltam a szakszerű segítséget az első szoptatáshoz.
Olyan kórházat kell választani, ahol ez a segítség magától értetődő.

Kata! Nagyon édes a kislányod!

Minimanó! Várjuk az eredményt!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Na, dupla lett belőlem, de legalább megkezdtem a 4. oldalt. :oops:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok Csajok!

Most tudtam csak bejelentkezni, mert babajelelni voltam a fiammal. Hát a mai nap sem jobb. Ha nem hányok, akkor annyira fáj a hasam, hogy remegek... No mindegy.

Mellméret: Nekem kicsi melleim voltak, megnőttek, úgymaradtak, de nem tudtam szoptatni, annyira kevés tejem volt, no és a fiam sem nagyon akart. Tényleg a csecsemősnővérek segítsége számít nagyon (szerintem is!) Bár nekem az is megvolt, egyszerűen a fiam evett annyit, amit nem tudtam neki megadni (1 hetesen, napi 1300 g-ot a 700 g helyett). De nem szabad parázni, mert akkor még annyi sem lesz, amennyi lenne. Talán a második gyereknél rutinosabb leszek :oops: :) .

Kata: Anna nagyon édes. Ha a fiam nem lenne kisebb, lecsapnék rá :lol: 8)

Tiffany: Nagyon szorítok, hogy baba miatt legyen a kimaradás!

Mazsuzs: Nekem is a megjövetel napján is alig látható csík volt, majd másnap lett karakteres!
torokka

Sziasztok Lányok!!! Én Kata vagyok a juniusi topikbol. Már olvasgattalak titteket
Látom egyre többen vagytok már. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jo,és probléma mentes pocakosodást kivánok nektek. :lol: :D :lol: :D
Olyat mint az enyém volt.
További szép napot kivánok nektek.
puszi :lol:

Kata&Milán

oszman777

Amit még tanácsolhatnék hogy rendeljétek meg imélbe itt a babaneten a hétről-hétre értesitőt.
Mi imádtuk,mindig nézegettük olvasgattuk a párommal. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Preta!

A mellméretnek semmi köze ahhoz, hogy tudsz-e majd szoptatni, az én anyukámnak nagyon kicsit melle van, de volt teje bőven.
A barnázással keresd fel a dokidat!!!!
Én is álmos vagyok, ezzel jár, a szervezetünknek szüksége van a pihire. :wink:

KépKép
amadea

Oszman!

Én megrendeltem, de még nem kaptam :( ....

KépKép
amadea

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:15-kor.
szheni

Sziasztok!

Ciciméret:én is inkább a kicsik közé tartozom, a család ráadásul arra is felkészített, hogy nem fogok tudni sokáig szoptatni, mert nálunk a nőtagok közül senki sem tudott, erre lett belőle 20 hónap...de még lett volna tejem utánna is, csak már annyira elegem volt a szopiból, hogy 1 hétvége alatt el is választottam Lillust a férjem segítségével. Célom az 1 év volt, hát jócskán túlhaladtam! Lényeg: a mellméret nem számít, ahogy már az előttem szólók is írták!

Bocsi Csajok, álmi vagyok, ma ennyire voltam képes! :oops:

Jó éjt, szép álmokat!
Vendég

Sziasztok Lányok! Jó reggelt :!:

Hát reggel sajna ----------- tesztem lett :cry: :oops: igaz még piri sehol de nem füzők már hozzá olyan nagy reményt. :cry:

Remélem mindenki jól vagy és a tesztelők ++++++++++ tesztet hoznak :wink:

Puszika Mindenkinek!

Kép
Kép
minimano74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tiffany 2008.10.25 07:18-kor.
tiffany

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tiffany 2008.10.25 07:18-kor.
tiffany

Tiffany :lol: Köszike én is drukkolok neked is :lol: :wink:

Kép
Kép
minimano74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:15-kor.
szheni

Sziasztok Lányok!

Én is elbúcsúzni jöttem mint minimanó!
A pozitívnak "látszó" teszt ellenére megjött ma reggel a mensim 36napra.
Igen érdekes a dolog....szóval csalódott vagyok. De innen is látszik, hogy a tesztek nem mindig pontosak, hiszen tényleg ott volt a második csík, hiszen a párom is látta.

Jó lett volna ide írogatni mert jó kis csapat jött ösze.

Mindenkinek jó pocakosodást, és aki még remél annak pozitív tesztet kívánok!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Minimanó, Mazsuzs
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

...
szheni

Lányok!!
Nagyon kiváncsi vagyok hogy vajon lesz-e nálatok ikrek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
További szép napot nektek.
Kata a 2008 juniusibol.

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"]L írta:oszman777ányok!!
Nagyon kiváncsi vagyok hogy vajon lesz-e nálatok ikrek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
További szép napot nektek.
Kata a 2008 juniusibol.

Elvileg Vargaera és Süni vár ikreket :wink:

De itt sok ikrek gyerek lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Minimano, Mazsuzs!

Nagyon sajnálom és remélem hamarosan meglesz a két csíkocska!!!

Tiffany!

Nagyon drukkolok!!!

Az én babám biztos egyedül van :wink: ...

Tesztekről annyit, hogy egyik barátnőmnek a 7.(!) tesztje lett pozitív, de ő végig érezte, hogy ott a baba és nem nyugodott bele....2 éves a lánya :D ....

KépKép
amadea

Hehe. Nálam a két nagynál igenis negatív teszt jött ki. Elsőszülöttemnél 2x is megismételtem, aztán el a dokihoz. Ő kétségbe vonta, hogy lenne valaki a pocimban, de az uh szerencsére engem igazolt. Második gyerkőcömnél egy negatív teszt után nem dobáltam több pénzt "ki az ablakon", doki (ua) ismét nézett mintha nem fehér ember lennék. Persze uh ismét az én oldalamon állt :D
Harmadik gyerkőc előtt dokit cseréltem, hát pozitív lett a teszt. Ráadásul akkor a ciklusból még hátra lett volna 4 nap. De ő rettenet megmutizta magát.
Na jók legyetek.
kissmanó

Mazsuzs, Minimanó szívből sajnálom a negatív tesztet :( :( :(
Kívánom, hogy minél hamarabb jöjjön a babóca Hozzátok! És ha jön, remélem megírjátok nekünk!

Puszi
Magdi
magdii

Sziasztok!
Egy ideje olvasgatlak Benneteket. most szántam rá magam, hogy írjak... :)
Csatlakozhatnék?
Csütörtökön voltam először dokinál, 10 mm-es petezsákot látott. Holnap megint megyek, visszarendelt. Már izgulok, remélem nem lesz baj, nem azért kell visszamennem ilyen hamar, mert nem stimmel valami. :?

Kép
jpne

Jpne!

Nálam is így volt. Ilyenkor mindig visszarendelnek, hogy lássák a szívműködését is....most már kb. nőtt annyit a baba, hogy detektálható legyen a szívverése. Innen tudja a doki, hogy él a babóca....ne aggódj, ez teljesen normális :wink:

KépKép
amadea

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tiffany 2008.10.25 07:19-kor.
tiffany

Szép napot mindenkinek!

Jpné
Üdv itt :lol: :lol: :lol: :lol:

Én bízom benne, hogy sok-sok iker-gyerek fog a topikon születni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönöm a fogadtatást, aranyosak vagytok!

Amadea! Csak azért izgulok, mert szerintem a 6+5 napon már látnia kellett volna a szívműködést. Bár lehet, hogy pár nappal később fogant mint a 14. nap. :oops:
Holnap jövök a hírekkel.

Remélem nálam nem lesz iker, biztos hátast dobnék. :shock: Unokatesómék ikrek, remélem az nem számít. 4 gyerek már sok lenne a jóból. :wink:

Kép
jpne

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:16-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok :)

Jpne üdv közöttünk :) Nálam is 10 mm-es petezsákot látott a doki, és rá két hétre rendelt vissza a szívműködés miatt. Úgyhogy ne izgulj, nincs semmi gond!:) Én már alig várom, hogy végre lássam, de sajna még hét napig nyugton kell lennem :D

A rosszullétek nálam három napja elkezdődtek, ma egész nap émelyegtem, még a kedvenc öblitőm szagától is elfog a hányinger, borzalom :( Érdekes amúgy, azt olvastam valahol, hogy a kávé szagától szoktak a legtöbben undorodni, én meg pont attól nem... ennyit a "szakkönyvekről" :lol: :D
Kata2, Nálad vannak még rosszullétek? Remélem már enyhültek!

Mindenkinek további szép estét!
Magdi
magdii

Kép
Vendég

Nem egészen olyan lett, amilyennek szerettem volna :cry:
Vendég

Sziasztok!

Tiffany, Mazsuzs: még ne adjátok fel!!!!

Jpne: üdv itt!

Kata: nekem tetszik a tábla! Jó, hogy szülési időrend van, így legalább láthatjuk, hogy kb mi lesz a sorrend! De vajon ki lesz igazából az első?!? :wink: :D

Kata2: remélem nem szenvedsz nagyon! Borzalmas lehet ez az állapot! Na de 9 hónapig... :?
Vendég

Lányok még piri sehol de a teszt ma is ---- lett :oops: :cry: Majd azért tudatom veletek, hogy mi a helyzet :roll:

Addig is mindenki legyen jó :wink:

Puszi

Kép
Kép
minimano74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tiffany 2008.10.25 07:20-kor.
tiffany

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:16-kor.

Heni

Kép
szheni

Jpne, mikor mész orvoshoz? Bár egész nap szorítok Nektek! Nyugi, minden ok lesz a babával is!

Pussz!

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!
Szerintem is nagyon jó lett a táblázat! :D

Tiffany! Azért nem biztos ám, hogy Te leszel az utolsó friss anyuci! majd meglátjuk kinek a babája a legkíváncsibb! :wink:

Mivel egy lányunk és egy fiunk van, mondhatnám, hogy mindegy. De én kisfiút szeretnék és szerintem apa is. A lánynak is örülünk persze, mert már Anettunk olyan rég volt baba, hogy alig emlékszünk rá, milyen cuki egy kislány csöppség is. :P

Dokihoz most megyek nemsokára, 11.30-ra. Utána jövök és beszámolok. :wink:

Ági

Kép
jpne

Sziasztok!
Kata, nagyon szuper a táblázat. Köszi!!!

Rosszullétekről: egyik nap annyira megkívántam a tzazikit, hogy ölni tudtam volna érte. Na, irány a bót, beszereztem. Aznap este ettem is belőle. Másnaptól már a gondolattól is hányingerem lett :D Érdekes, a kávé illata engem sem zavar. Most a natúr joghurtok szagát nem bírom, pedig eddig ezeket ettem. Mindegy... Szerencsére rókakoma még nem talált meg, de a melleim... Hát, eddig sem voltak kicsik :wink:

Holnap megyünk uh-ra. Akkor kiderül a végleges létszám, meg szívhangot is kellene lassan hallanunk. Én vegyespárosnak örülnék, de bármi is lesz, boldogok leszünk. Férjem kislányt szeretne.

Jpne, várunk a beszámolóval!

Drukk a pozitív tesztekért!!!
süni76

Sziasztok

Igazából nem tudom hogy csatlakozhatok e, mert nekem szeptember 24-én volt meg utoljára és tegnap teszteltem egy pozitívat, így elvileg július 1 lenne a szülés dátum, de hát ebből simán lehet akár június is.

Rólam:

Van 3 gyerekem, a nagy lányom 10 éves lesz, Norbi 7,5 éves, Réka 4,5 éves. Tavaly december 20-án volt egy vetélésem aminek műtét lett a vége. Februártól próbálkozhatunk, és most jött össze. Szednem kell az utrogestánt a vetélés és az előzményekre való tekintettel. Maj ha minden igaz akkor 1 hét mulva hétfőn megyek dokihoz, de majd meglátom hogy mikorra kapok időpontot.

Ti hol fogtok szülni? Én a Bajcsyban. a táblázat szerintem tök jó, de én beletenném azt is hogy ki melyik kh-ban fog szülni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tiffany 2008.10.25 07:21-kor.
tiffany

Sziasztok!

Rosszullétek még megvannak. Sőt.. Egyre keményebbek. Minden új tesztelőnek gratula! És a negatívosoknak kitartást! Még semmi nincs veszve!

Én eltüntem, bocsi, mert nagyapám nagyon rosszul van, és hazajöttem Borsodba, ahol nincs nagyon internet. Majd jelentkezem!

Puszi mindenkinek, Kata2
torokka

Sziasztok!

Csatlakozom a táblázat dicsérőkhöz, nagyon jó lett :) Biztos bővülni fog még infókkal :)

Gabi1, gratula a pozitív teszthez, szerintem nyugodtan csatlakozz hozzánk :D

Süni76, vagyok én is így kajákkal, ahogy írod. Egyik este jóízűen megeszem valamit, de másnap reggel felfordul a gyomrom, ha csak eszembe jut... mondjuk lassan eljutok odáig, hogy mindenre forog a gyomrom, csak a vízre nem :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2009.12.15 10:00-kor.
magdii

Magdi!
Érdekes a családi helyzet! Olyan, mintha benneteket utánoznának! Szerintem ülj le beszélgetni a leányzóval, hogy miért történik ez, miért nem örül a babátoknak? Lehet, hogy már ők is próbálkoznak, csak még nem jött össze és rosszul érinti, hogy nektek meg már ott van. Nekem nagyon sz...rul esne, ha valaki a családból nem örülne!

Lassan mi is bejelentjük a 2 számú versenyzőt, Édesapám már tudja/sajnos Anyukám meghalt, amikor 13 éves voltam.../, a többieknek 1-én szeretnék megmondani, akkor együtt lesz a család. A párom egyébként nagy frász, mert megbeszéltük, hogy a barátoknak is együtt mondjuk el, erre tegnap kiderült, hogy a fiúk már tudják, meccsnézéskor elmondta...
Vendég

Magdii, a véleményem a szituról: Nem tudhatjátok, hogy mi van a háttérben. Mi 5 éve próbálkoztunk a babával. 2 éve derült ki, hogy csak lombikkal van esélyünk sajátra. Nem kellemes érzés, amikor a környezetembe sorra jelentik be a rokonok és barátok, hogy babát várnak. A mi helyzetünk abból a szempontból könnyebb volt, hogy nem titkoltuk a lombikot, de ezt nem mindenki meri bevállalni. Még emellett is voltak tapintatlan barátnőim, akik "kíméletlenül" közölték a jóhírt. Persze ez is változó volt nálunk. Valamikor teljesen jól fogadtam, máskor magamba fordultam és borzasztóan szégyelltem magam, hogy ennyire irigy és önző dög vagyok. Persze most már tudom, hogy ez hatalmas boldogság és nem foszthatom meg a barátaimat ettől az örömtől, hogy így újságolják el. De mégis, volt olyan barátnőm, aki nagyon diszkréten és bájosan adta tudtunkra az örömhít. Ezt azért írtam le, mert azok a nők, akiknek nem kellett nagyon "megküzdeniük" a babáért, nem is gondolják, hogy nekünk mennyi mindenen kell/kellett keresztülmennünk azért, hogy végre lássunk egy pozitív tesztet. Én pl. az első uh után mertem csinálni egyet :D Magdii, biztos vagyok benne, hogy eltelik egy kis idő és lányzó is örülni fog a Ti babátoknak.
süni76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:17-kor.

Heni

Kép
szheni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tiffany 2008.10.25 07:21-kor.
tiffany

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2009.12.15 10:01-kor.
magdii

Nekem a vetélés után volt olyan hogy rosszul esett ha valaki babás lett, de sosem mutattam ki, hanem örültem neki, és amikor egyedül voltam akkor pityeredtem el egy kicsit. Szerintem elég illetlenség kiakadni azon ha valaki a legnagyobb örömét kürtöli szét világgá. És szerintem is szemét dolog volt az esküvőtök elé befurakodniuk.

Beszéltem a rendelővel, jövőhéten hétfőre kaptam időpontot, este 3/4 9-re.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

De, hogy a topic témájához is hű legyek, ismét émelygek és nem bírok nekiállni főzni, pedig párom egy órán belül itthon lesz éhesen... de ha rágondolok, hogy főznöm kéne, máris rosszul vagyok... :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdii 2009.12.15 10:01-kor.
magdii

Gabi, én is jövőhét hétfőn megyek dokihoz :)
magdii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?