Csajok! Ha gondoljátok, felrakom azt a táblát, amiben az iwiw-es elérhetőségek és a tel számok is benne vannak. Aki azóta lépett be, írjon nekem privit!
...ja, és hát jó reggelt!
Cili! Remélem, azóta már elmúltak ezek a tünetek.
Mush! Ezek szerint hazaért Tonyd?!
Berni! Baldachin: Az a baj vele, hogy nem rendeltetés szerint használjuk.
1.Amíg kicsi a pici, addig nem nézeget arra, tehát jó.
2. Ha a szülőkkel egy szobában lakik, akkor vannak olyan helyzetek, amikor függönyként funkciunálhat, lást olvasólámpaa szülői ágy mellett, egyéb tevékenység a szülői ágyban
... tehát jó.
3. Ha nagyon besüt a nap, de nem akarod az egész szobát besötétíteni...tehát jó, ha van.
4. Kitolod kiságyastul a teraszra, és olyan baldachint varrtál/vett az anyósod, ami szúgyogháló szrü, akkor nemzabálják fel magzatodat a repülő ízeltlábúak, vagyis hasznos!
Remélem, a baldachinok hálásak lesznek a korteskedésért!
Szeles! Tök idilli, amiket a tegnapodról írtál! Oloyan jóóóó!
Cili! Gyomros vírustól ne félj, CSAK neked rossz, trónörököst nem bántja!
Beállok a fehér (halványsárga) bőven trutyizók táborába! 2*5 napos kúpkúra után. Mindkettő kombinált vacak volt, minden létező ismert kórokozóra. Úgyhogy szerintem is ez már csak a hormonok számlájára írható.
Sarmihíreknek örül coca!
Erika! Éljen az anyós-csúcsértekezlet! Örülök, hagy jól sikerült.
Anita! Hajrá kőmívesek!
Zsiráf! ne dógozz, nekem megvannak a tel.számok, mindjárt felrakom!
Jajj, légzésfigyelős tanfolyam...nem is tudom...meg kéne kérdezni.
Vera! 27-én hétfőn, 3-kor.
Én már 2 hónapja tejelek.
Andy! Nyugodtan egyél halolajat.
Én kérdeztem, hogy mennyi magnéziumot szedsz.... szt írod, megemeled eggyel. Ebből azza következtetek, hogy MagneB6 lehet az áldozat. Az ló...sz! Neked már 2-3* 400-500 mg-ot kéne szedned ilyen zümiszájjal!
Szijjjja Léna!
Trombi! Akkor keresned kell molyan szülésznőt, aki védi a gátat? Dokid hogy áll ehhez?
Solya! A kúp vivőanyaga folyik!