Új privát üzeneted érkezett!

Andy: nekem a méhszájamat minden egyes orvosi vizitnél megnézi a dokim, ami azt jelenti hogy 4 hetente.
Vonalzót készíts egy számondra szimpatikus oldalon (nagyonbaba, babafalva, lilypie..... ezeket látható a mieinknél is) és annak a kódját másold be a profilodnál az aláírásba.
Vendég

Erika: hát csak idénymunka. Már 3,5 hete kint van. Nagyon rossz így, de hát a pénz az meg kell. Jön a baba, van még egy-két dolog a háznál is amit még meg kellene csinálnunk, meg az összes tarcsinkat kipucoltuk magunk alatt, mivel augusztusban kifizettük a kocsihitelünket. Áldom érte az eszem, mert akkor még 143 Ft-al fizettük, most meg 170 körül jár a svájci frank.
Töltött káposzta: nyami-nyami. Az tény hogy az az egyik legfinomabb dolog melegítve.
Vendég

Erika: nyami töltöttkáposzta! Küldhetsz ide is! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Már jött pár telefonszám, köszi lányok, gyarapszik a lista :D

Kép
Kép
zsiraf8

Mindenkinek küldöm a káposztát! :wink: Annyi van sose fogy el
Plussz még rengeteg süti, francia sali, sült csirke. A héten nem főzök.

Bocika!
Biztos nagyon rossz lehet, nálunk is szóba került még nyáron, hogy elmegy a párom nemzetközis sofőrnek, de én még a gondolattól is kiborultam. Nem akartam egyedül csinálni ezt az egészet, a fiaimnál egyedül voltam, az exemre nem nagyon számíthattam. Az a rohadt pénz nekünk is nagyon jó lett volna, de örülök, hogy itthon van velem és számíthatok rá!

Kép
Kép
Kép
erika26

Hahó!

Érdekes, h ezek a dokik mennyire mások. Pedig akihez én járok, az az egyik legjobb a városban. Többször kérdeztem már eddig is, h nem vizsgál-e meg, de azt mondta, ha nincs panasz akkor inkább nem, mert az sem tesz jót a babának. Ja meg állitolag uh-n látszott eddig a méhszáj, csak a 32 hetesen már nem látni, mert olyan nagy a baba, h eltakarja.

Most hívott Apum, h holnap meglátogat és mit hozzon és mit kértem tőle? Töltött kápit:)pedig még akkor nem olvastam amit irtatok.

Mindenkinek jó étvágyat!

Andy

ui.:aszem sikerült feltennem a vonalzót...

Kép
andy30

Hmm akkor talán most?:)

Kép
andy30

Sziasztok!

Szoktalak néha olvasgatni titeket itt. Nagyon jó kis topik, jó csapat. Én tavaly decemberben szültem a kisbabám.

Nagyon megfogott egyikőtök története.. Hogy miért? Mert hasonlókon mentem én is keresztül. Anyósom soha nem szeretett igazán, de nem azzal volt baja, hogy én én vagyok, hanem azzal, hogy "elvettem a kicsi fiát". Persze ez nem volt igaz. Sokszor éreztem én is úgy, hogy párom nem áll ki mellettem és ő igazából egy nagy gyerek. Miután teherbe estem még rosszabb lett a helyzet, anyósom úgy érezte, hogy ezzel még inkább "elveszti" a pici fiút. Rettentő sokat tűrtem, megalázás, szemétkedés egy régi család összefogása ellenem, De engem csak a bennem lüktető pici szív érdekelt és ő éltetett. Volt nekünk is olyan, hogy majdnem szétmentünk. Egy-egy hevesebb vita után majdnem mindig megfordult a fejemben a szakítás gondolata. Szülés előtt nem sokkal majdnem el is mentem. A legjobb barátnőmhöz készültem, aki Debrecenben élt. Mi Budapesten laktunk. Itt volt már minden berendezve. Itt volt az orvosom, a választott kórházam, a szülésznőm, itt jártam szülésfelkészítőre stb. És azt kell, hogy mondjam, hogy ugyanúgy mint Aida én is féltem lépni. Terhességem utolsó pár hetét teljesen "mindent lenyelek" módszerrel vittem végig. Gyáva voltam. Akkori párommal maradtam és reménykedtem, hogy még változhat a helyzet. Tudtam, hogy a szülés egy nő életében nagyon fontos dolog és nem akartam az utolsó pillanatban mindent feladni azzal kapcsolatban.

Rengeteg sok tanácsot kaptam, mindig úgy éreztem, hogy kívülről könnyű beszélni, de igazán csak én tudhatom mit akarok vagy hogyan döntök.

A lényeg Aida, hogy hallgasd meg a tanácsokat, panaszkodj, de mindig magadban mérlegelj mielőtt lépsz és a végső döntést Te magadban hozd meg!

Bocsi ha hosszú lettem!
Léna
léna123

Sziasztok!

Hát látom, mindenkinek megvan a maga nyűge.

Cili remélem nem lesz komoly ez a gyomor gond!

Zöldi, a dúla, akinél voltunk, eredetileg egy természetgyógyász csaj, meg kismama meg baba jóga oktató (innen ismertem meg), és "dúláskodik" is. Itt Budakalászon van kis stúdiója.
És hatására (is) megerősödött bennem, hogy szeretném megjátszani a gátvédelmet. Van vkinek erről itt tapasztalata, esetleg már első babánál is?

Én holnap megyek kontroll uh-ra a meszesedés miatt.

Andy, nekem se vitte túlzásba a dokim a méhszájvizsgálaot, legelőször a 22-23. hét környékén nézte, meg legutóbb mikor voltam 31 hét körül. De szerencsére nekem az teljesen okés.

Ja, még Gabi, azt akartam írni, hogy nagyon jó a kiságy, most se lehet különbet kapni. Sőt, tegnap az újraélesztős tanfolyamon mondták, hogy szerencsésebb, ha ilyen tömör az alja a kiságynak, mint a tietek, nem pedig rácsos, mert biztosabban működik így a légzésfigyelő. A mostaniak zöme meg rácsos - legalábbis abban az árkategóriában, amiben mi fogunk venni.

Kép
trombibébi

Andy!
Én írtam az Omega 3-at. A dokim javaslatára szedem. Néhány link a hasznosságáról:

http://wellnesskati.blog.hu/2007/10/10/ ... agzatoknak

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=96&cid=49385

http://www.dinero.hu/okostojas/01_job_c.htm

http://www.babazo.hu/9honap/20051016vitaminok.html

Az én dokim is minden 4. héten megvizsgál. Eddig szerencsére mindig 3000 értéket állapított meg.

Aida!
Jó, hogy jelentkeztél! Majd írj bővebben is, hogy mi újság veletek! Ugye nincs baj??? (Persze az eddigieken kívül...)

Zsiráf!
Priviben ment a számom.

Kép
Kép
lbernuska

Erika: hát rossz, de azért ki lehet bírni. Egypárszor már végigcsináltam, de most azért más a helyzet. Igaz hétköznap elvagyok itt a melóhelyen, de a hétvége rossz egyedül. Régebben ilyenkor lányos hétvégék voltak, mert eljártam a barátaimmal szórakozni, de most nem tehetem. Most inkább ezek az utolsó napok a rosszak, pörgetném az időt előre ezerrel. :lol:

Andy: az én dokim nagyon finoman végzi a méhszáj vizsgálatot, észre sem veszem. Mondjuk szerintem amúgy is finom a keze. Sajna ezen a téren sok tapasztalatot gyűjtöttem januárban, némelyik olyan mint egy hentes! :cry:
Vendég

Na és Laura, ez a kakaós kalács nem ér! Már mikor megfeledkeztem volna róla, te is felteszed a fotót! Most nekem is meg kell csinálnom.
Ezt egyébként hogy egyezteted össze a CH diétával?

Kép
trombibébi

Halihó!

Andy!
Üdv köztünk, végre egy földi! :lol: én is egri vagyok, bár már 3 éve külföldön lakom...
Pihizz sokat, deazért a 34. hét környékén ha kijönne a babuci biztos minden rendben lenne,föle, hogy szép nagy!!! :wink:
Keményedek én is, már a 24. héttöl, :cry: és sajna emiatt kórházban is voltam két hete. Kaptam infuziót és most gyógyszert szedek a korai fájások ellen. szerencsére sokkal kevesebb van azóta, és nekem a méhszájm, méhnyak rendben van!Ja és nálam az extrém sok keményedésbe gyulladás is elejátszott, a vérembe volt valami, de kaptam rá antibiotikumot. Nálad ilyet néztek??

Zsiráf!
Itt más mértékegységbe mérjük a cukrot. Naponta 6-szor mérem, de mg/ dl, ami pl kaja után 140 alatt kell legyen.
Te méred otthon, vagy jársz ellenörzésre?

Cili!
Gyomorfájás hess!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:

Mush!
Férjecskéddel beszélj mindenképp, reméljük nem lesz nehéz neki visszafognia magát sörözés terén! :wink: :wink:

Márti!
Gyakorol bizony! Ezek már normális keményedések, ilyen idös terhesen!!! 8)

Sarmon!
azért óvatosan takaríts, pihizzél is közben!

Aida!
Drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok és nehogy baj legyen az idegeskedés miatt! Vigyázz magatokra!
susy75

Sziasztok!Nahát alig győztem visszaolvasni olyan sokat termeltetek!

Csakegy:Igen a strepto elég gáz!(személyes tapasztalat)+ én is olvastam róla.Minden 2. baba meghal valamint minden 3. babánál szővödménye marad.Főleg koraszülött fertőzöttekre,de kihordott újszülöttre is vonatkozik csak egy kicsit minimalizálódik ezek esélye.Én fiam fertőződött.2,5 éve született.Most antibiotikumot fogok én is kapni a 36. héten utánna meg szülésnél.És a babát egyből vizsgálják,s ha kell még kap egy adag antibiotikumot.Nagyon félek én is.Fiammal csaszis voltam.

Andy:üdv neked!Én se vagyok régi itt,de nagyon jó ez az oldal, s meglátod milyen jó kis csapat van itt!!
Vendég

Jellemző, h pont engem nem vizsgált, pedig ha hamarabb észreveszi, akkor talán nem 1110-nél kell megijednem és végigparáznom az elkövetkező heteket, ráadásul így nem tudom elintézni azt a sokmindent, amit még akartam az utsó hónapban. Na mind1, ezen kár keseregni.

Szedni is fogom a halolajat is, bár ezt is jó lett volna hamarabb tudni, lehet h már el vagyok vele késve igy a 34. héten. Utálom a halat, ezért is szedtem azelőtt is, h pótoljam a tápanyagait.

Köszi az infókat róla Ibernuska!

Kép
andy30

Mi szombaton voltunk pártréningen, amit szülésznö tartott. Majd 5 órás volt, tök érdekes, föleg a pasiknak, Meghallgatták, hogy zajlik a szülés,mikor tudjuk hogy tényleg menni kell... stb. Sok masszázs gyakorlat,meg egyéb technkikát tanultunk,amivel a férj segíthet a fájások alatt! :lol:
Szóval tök jó volt! :wink:

Anyukám jön(repül) szombaton hozzánk egy hétre, a töltött kápi fözés már be van tervezve. :D

elötejcsi nekem még nincs!

Asszem valakinek leírom a számát értesítés céljából! :P
susy75

Bocika: az én dokim is "ügyes", és ja van egy pár vadállat itt is. Most már mind1, lényeg, h ki tudjam hordani, amíg kell. Bízom benne nagyon.

susy75: kicsi a világ az biztos! Érdekes, h téged is befektettek annó, én is azt olvasom mindenhol, h ilyen cervix értékkel már az szokott lenni. Mondjuk én örülök, mert ugyis ott is csak fektetnének, azt meg ugye itthon is megtehetem. Azon viszont csodálkoztam, h nem írt semmi gyógyszert csak ezt a magnéziumot. Még jó, h ő ilyen nyugodt (mármint a dokim)! Ez hátha jót jelent.

A streptot én is le akarom vetetni, de kitudja eljutok-e addig? Nov. 3-án kell csak visszamennünk (1.nst) és akkor akarja azt is levenni. Mondom én, h nagyon nyugodt:)

Kép
andy30

Andy!
Hogy elkeserítselek, az Omega tabletta rohadt büdös!!! Ja elég drága is, 120 db-os 9.000-. Én napi kettőt szedek.

Léna!
Szülés után hogy alakultak tovább a dolgok? Ha jól értem, már nem az akkori pároddal vagy. Végleg tönkrement a kapcsolatotok?

Trombi!
Megy a drukk a holnapi lepényvizsgálathoz! Remélem a helyzet változatlan!!!

Cili!
Voltál már dokinál??? Mit mondott???

Kép
Kép
lbernuska

Andy!
Mivel nekem a cervix renben van, engem csak a keményedésk miatt fektettek be,mert tényleg sok volt. Volt hogy 5-10 percenként, és félö volt, nehogy szülés legyen belöle 27 hetesen! :?

Nekem is nézett a dokim streptot,szerencsére nincs. :wink: Viszont azt mondta, ha lenne is nem adna antibogyót,mert az lórugás, és a szülésig még ezerszer visszajöhet. Ö csak szülés elött közvetlenül kezelné!!
susy75

Susy: Lehet, h nekem is azért nem nézte eddig a streptot, mert ugyis fölösleges korán kikezelni. Ja, egyébként nekem a vérképen teljesen rendben van és épp ez az, h az egész terhességem eddig nagyon könnyű és problémamentes volt, a keményedéseim sem olyan gyakoriak mint neked volt, de azért óránként simán előjöttek. Most h fexem, jobb azért, csak hát ezt hamarabb is meg lehetett volna, és akkor lehet nem jutok el idáig:( Dokija válogatja amúgy, itt Egerben is van aki már befektetett volna az tuti. Hova költöztetek? Nem volt jó itt? Ma már szinte az a ritka, aki ittmarad:)sok bnőm ment el nekem is.

ibernuska: az jó drága tényleg. nekem sima halolaj kapszulám van, az csak kb. 800 ft a 120 dbos. Amúgy nekem az étkezésem szerencsére nagyon jó, rengeteg zöldség-gyümit eszek, párom vega és nagy egészségpárti:)

Kép
andy30

Andy: biztos hogy sikerül kihordani. Ha a dokid nyugodt akkor te se aggódj feleslegesen. Pihenj sokat!
Vendég

Szia mindenkinek!
Gondoltam bekukk még vasalás előtt egy picit,de ide picit nem lehet bekukkolni,mert mindig annyit írtok :lol: :lol:
Csatlakozom a rossz alvókhoz,már két éjjel nem aludtunk vmi jól,Réka tiszta nyügi,nem tudom mi lehet vele,ráadásul mikor épp elkezdenék visszaaludni akkor meg Olivér rúg-kapál :D :D :D

Hát ahogy olvasom mindenkit megvizsgálnak,engem még meg sem vizsgált doki úgy,de legközelebb mikor megyek tuti megmondom neki...
Én most ezzel a hülye hüvelykúppal kínlódok,azt írt fel doki(3db-osat)de azóta egyfolytában folyásom van,előtte nem volt ennyi,lehet így tizstul?Vagy mi lehet ez?Tapasztalat?????????

Ma hajnalban 3.éve született meg az én Pici lányom Réka és olyan jó volt visszagondolni a szülésre.....................remélem most is hasonlóan "jó" szülésem lesz.

A tel.számot kinek lehet küldeni?Vagy kinek szokták?Vagy hogy szokták ezt csinálni?

solya051020
Káld

Csajok! Ha gondoljátok, felrakom azt a táblát, amiben az iwiw-es elérhetőségek és a tel számok is benne vannak. Aki azóta lépett be, írjon nekem privit!

...ja, és hát jó reggelt!

Cili! Remélem, azóta már elmúltak ezek a tünetek.

Mush! Ezek szerint hazaért Tonyd?!

Berni! Baldachin: Az a baj vele, hogy nem rendeltetés szerint használjuk.
1.Amíg kicsi a pici, addig nem nézeget arra, tehát jó.
2. Ha a szülőkkel egy szobában lakik, akkor vannak olyan helyzetek, amikor függönyként funkciunálhat, lást olvasólámpaa szülői ágy mellett, egyéb tevékenység a szülői ágyban :oops: ... tehát jó.
3. Ha nagyon besüt a nap, de nem akarod az egész szobát besötétíteni...tehát jó, ha van.
4. Kitolod kiságyastul a teraszra, és olyan baldachint varrtál/vett az anyósod, ami szúgyogháló szrü, akkor nemzabálják fel magzatodat a repülő ízeltlábúak, vagyis hasznos!

Remélem, a baldachinok hálásak lesznek a korteskedésért! :wink:

Szeles! Tök idilli, amiket a tegnapodról írtál! Oloyan jóóóó!

Cili! Gyomros vírustól ne félj, CSAK neked rossz, trónörököst nem bántja!

Beállok a fehér (halványsárga) bőven trutyizók táborába! 2*5 napos kúpkúra után. Mindkettő kombinált vacak volt, minden létező ismert kórokozóra. Úgyhogy szerintem is ez már csak a hormonok számlájára írható.

Sarmihíreknek örül coca!

Erika! Éljen az anyós-csúcsértekezlet! Örülök, hagy jól sikerült.

Anita! Hajrá kőmívesek!

Zsiráf! ne dógozz, nekem megvannak a tel.számok, mindjárt felrakom!
Jajj, légzésfigyelős tanfolyam...nem is tudom...meg kéne kérdezni.

Vera! 27-én hétfőn, 3-kor.

Én már 2 hónapja tejelek.

Andy! Nyugodtan egyél halolajat.
Én kérdeztem, hogy mennyi magnéziumot szedsz.... szt írod, megemeled eggyel. Ebből azza következtetek, hogy MagneB6 lehet az áldozat. Az ló...sz! Neked már 2-3* 400-500 mg-ot kéne szedned ilyen zümiszájjal!

Szijjjja Léna!

Trombi! Akkor keresned kell molyan szülésznőt, aki védi a gátat? Dokid hogy áll ehhez?

Solya! A kúp vivőanyaga folyik!

Kép
zölddisznó

Solya: BOLDOG SZÜLINAPOT a nagylányodnak. Ha van időd írd le a szüléstörténetedet! Szerintem sokan kíváncsiak vagyunk rá. Vagy csak én vagyok mostanában ennyire rákattanva a témára??? :roll: Rám nagy hatással volt a múlt heti szülőszoba látogatás!!!
Vendég

lena. udv itt. en is kivancsi lennek a folytatasra.

most olvastam, hogy ettol a hettol heti 0.5kg hizunk. jaaaaj. azt meg hozzaadom a mar felszedett 10kg-hoz! :shock:
a cikkben az is benne volt, hogy az ugyetlenseg (elejteni dolgokat, leenni magunkat stb) es feledekenyseg teljesen nomalis!kiraly!

andi. fekudj sokat!

koszi szepen a tancsokat es egyutt erzest! mindenfelekeppen beszelek a fejevel. meg azt hiszem megprobalok tobb idot vele tolteni a szamitogep helyett estenkent. :lol:

lanyok. van meg itt valaki, aki aktiv szexualis eletet el?

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: jó ez a táblás dolog de priviben menjen. Szerintem nem mindenki szeretné ha nyilvánosan kint lenne a száma. Lásd Niki esete!
Vendég

Mush: hát remélem még fogok! :lol: :lol: Csak hát mivel apa nincs itthon már 3,5 hete egy kicsit nehézkes lenne!!! :lol: 8)
Bocsi, én nem írtam az ivászattal kapcsolatban. Szóval szerintem is sok ez a mennyiség. Nálunk apa is visszafogta magát ezen a téren - na nem mintha sokat ivott volna - de hát ő is eljár focizni, ami heti 2-3 edzés meg egy meccs. Utána meg hát szoktak sörözni. De amióta terhes vagyok, eléggé leállt vele, inkább ő megy autóval. Ja és most meg már mivel bármikor (na azért még ne) harcra készen kell állnia, nem hiszem hogy inni fog, még annyit sem!!!
Vendég

zoldi. en jo otletnek tartom, hogy fel tedd ide a tablit!
jaja. tony vasarnap hajnalban 2 korul ert haza. :wink: el meg nem veszett soha. :wink:

nekem nincs elotejem, asszem. egy pici szaradt ize a bimbom kozepen neha, de semmi cseppfolyos. :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Nekem eddig ennyi van meg:
Kép

Kép
zölddisznó

Bocika! Annó megkérdeztem mindenkitől, hogy publikus-e a szám, és csak azokét raktam ki, akik rábólintottak, hogy kiralhatom ide.
Az egyik Te voltál :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi: én itt nem a magam nevében beszéltem!!! Csak írtam Niki esetét!!! Engem nem zavar!
Vendég

Zöldi!
Baldachinok szerintem kórusban tapsoltak a felszólalásod végén! :-D
Zsófi külön szobában fog lakni, és a kiságyat nem fogom kitolni az erkélyre, szóval akkor jól éreztem, hogy nem lesz szükségem baldachinra. :-D

Én is a trutyizók táborába tartozom. Egyszer kaptam rá kúpot, semmin nem változtatott, előtte is, utána is azt mondta a dokim, hogy ez normális, ne foglalkozzak vele. Így teszek.

Most pénteki légzésfigyelős-újraélesztős balhéra nem tudok menni, vidéken leszünk ha minden jól megy.

Mush!
Én már csak passzív házaséletet élek. Basszus ekkora hassal... le a kalappal azelőtt, aki még bírja! Te ezek közé tartozol??? :wink: Én 10 lépcsőtől kiköpöm a tűdőm, nemhogy egy kis szextől...

Kép
Kép
lbernuska

Zöldi, igen tudom, hogy így mindenképp kell szül.nőt fogadni, és persze olyat, aki ezt bevállalja. Még nem beszéltem dokival sem róla, de ahogy ismerem, nem lesz gondja vele.

Kép
trombibébi

Kép

Ez nem csúnya, vagy csúnya, vagy egyenesn szép, vagy gyönyörű...? Help! Amióta berózsaszínesedtem teljesen elvesztettem az önkontrollomat és még WC-papírból is rózsaszínt veszek.
Őszinte megnyilvánulók! Please!

Kép
zölddisznó

Zöldi: nekem tetszik, nagyon menő! :lol:
Vendég

Berni! Baldachinnál kifelejtettem az 5. Anyák lelkének gyönyörködtetésére pontot!
Sex? Hát dolgozzon apa, ha nem bírod

Kép
zölddisznó

Sarmon! Teljesen megértelek! Ha valamiért rászólok, megszidom utána én is nagyon vacakul érzem magam. Ma délelőtt pl takarítottam és folyton ott botladozott, ahol nem kellene. Jó párszor rákiáltottam, ő meg csak nézett rám, aztán odajött átölelte a nyakamot és megpuszilt. Olyan drágák, ilyenkor mindig elbőgöm magam.

Mágnes! Én akkor a januári topikban kell keressek valakit, mert előttem mindenki megszül :D

Aida! Örülök, hogy jól vagy! Ha tudsz írjál, hogy mi van veled!

Cili! Remélem már jobban vagy!

Trombi! Én csaszival szültem az elsőt, gátmetszés nélkül, de ha választani lehetne, inkább az utóbbit választanám!
Bocsi! :D :D :D

Susy! 5 órás? Az tényleg nem semi! Kis szerencsével a szülés sem lesz hosszabb! :D

andy30! A dokidnál kérdezzrá, hogy esetleg tüdőérlelő pirulát nem akar felírni. Ilyen esetben többnyire szoktak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi én is felkerülhetek a táblára?

És ha megszülök akkor kinek küldjek sms-t?Vagy ez hogy működik?Vagy csak vkit kiválasztok a táblázatból és neki mehet az infó a szülésről?
Vagy az előbb írta vki h annak szoktak írni aki előtte vagy utána egy két nappal szül...................Bocsi ha értetelen vok,de tök nem értem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Bocika köszönöm/jük szépen,ok ha el nem felejtem leírom.

Zöldi de múlt hét kedden írta fel a doki a kúpot akkor el is kezdtem és csütörtök este ugye el is fogyott,ez a folyás még lehet attól?Ja és azóta csíp meg viszket is :( :(

solya051020
Káld

Berni: egyetértek Zöldivel, ilyenkor apákon van a munkás sor!!! :lol: :lol: :lol: Meg lehet találni azt a testhelyzetet ami mindkettőtöknek kellemes és kényelmes!!! :lol:
Vendég

Engem az zavart az egész helyzetemben, hogy tudtam az a magzat a pocimban mindent átél amit én és így érzi ha én szomorú vagyok vagy magányos, esetleg ideges. Bárcsak ettől meg tudtam volna kímélni akkor az én kis drágámat!
léna123

Zöldi!
Ez a lila cucc szerintem tök jó! Illik hozzád! Én egy fekete nadrággal és felsővel tudom elképzelni.

Baldachin: Na ja, anyák lelkének gyönyörködtetése... Ismerem magam, engem tuti, csak idegesítene. :-D Inkább Zsófiban fogok gyönyörködni. :-D

Szex: A késztetés is alábbhagyott... :-( Apa rettenetesen türelmes! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Nem semmi! Amig elolvastam 1 oldalt, írtatok egy felet! Hát így érje utol az ember önmagát!

Egy javaslat! Szerintem mindenki felírhatja bátran az én számomat, mert én leszek az utolsó. Főleg az elsőből kiindulva, még januárba is egybe leszek. :D
A számomat a zöldi táblázatában megtaláljátok!

Mush! lanyok. van meg itt valaki, aki aktiv szexualis eletet el? :D :D :D ezen nagyon jót rötyögtem! Miről is van szó? :D

Ibernuska!
Baldachinok szerintem kórusban tapsoltak a felszólalásod végén!
Zsófi külön szobában fog lakni, és a kiságyat nem fogom kitolni az erkélyre, szóval akkor jól éreztem, hogy nem lesz szükségem baldachinra.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zöldi! Én nem tudnám magamon elképzelni! Nekem ez már túl színes! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Solya! Idézem magamat:
[quote]A írta:ki azóta lépett be, írjon nekem privit!

Bárkinek küldhetsz SMS-t, de érdemes olyannak, aki sokszor és sokat van fell.
Én pl. délelőtti üzenetek átadsára alkalmatlan vagyok, de déltől hajnali 2-3-ig szívesen hozok örömhíreket!

Ha csíp meg viszket, az gomba szokott lenni. Mit toltál?

1:1 a kabátka tetszési indexe eddig. Köszi! Mégmégméééég! 3 óra múlva lejár a licit!

[/quote]

Kép
zölddisznó

Zöldi: tooo much. Nekem túl sok. (de fiús anyuka vagyok)

Sex: én amióta Domi hatalmasakat rúg, egyszerűen nem bírom ki röhögés nélkül, így pár kacajba fulladt próbálkozás után szerintem megvárjuk a szülés utáni tilalom végét. Apa nálunk is nagyon türelmes és szeretget. :D

Kép
mannababoca

Mush!
Mán mi se élünk aktívat. Néha jó lenne, de annyi gebaasz volt velem, hogy inkább nem kisértem a jóistent.... :oops:

Zöldi!
Enyim telefonszám nem lényeges,nekem ugyse küldtök sms-t. Viszont jó a tábla, majd rábökök valakire, ha eljött az idö... :lol:

Andy!
Németben vagyok, párommal otthon ismerkedtem meg,és mikor vissza kellett jönnie hát jöttem vele, mert dúl a láv!!! :D :P
susy75

Takaritás mosás kész,sőt még ülve ki is vasaltam!

Én is trutyizok,de nem veszélyes se a mennyisége,se nincs szaga,nem csip,igy hagyom,tisztasági betét be,azt jóvan! :lol:

Nekem is nézi a doki a méhszájamat 4 hetente. :oops:

Zölddi sztem szupi az a kabátka vagy blézer vagy minek nevezzelek! :wink:

"házasélet"már elég rég nincs nálunk,én szusszal nem bírnám,apa meg félt bennünket nagyon ezért nem akarja.De nem hinném hogy ettől csalna meg,vagy válna el tőlem!Első terhességemnél a 12 héttől nem lehetett egész a szülés utáni 6dik hétig a varrataim miatt,azt az már öt éve volt azóta is velem van.... :lol:

Most ma valahogy mégjobban várom mikor mehetek az oviba ,ma annyira lüke érzékeny vagyok.nem tudom mi van velem. :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Trombi! Mindent be lehet illeszteni a diétába. Mivel az ebéd tartalmazhatja a legtöbb szénhidrátot, az nálam 55 gr. Egy zöldséglevessel, gyümölcs krémlevessel stb. bőven mehet egy szelet belőle. A cukor fele helyett Glukonon ment a kakaóhoz, ez is segít rajta egy kicsit. Kisebb szelet a vacsorába is belefér egy kis tejjel. Egyébként a fiúk olyan ütemben ették, hogy nem kellett azon aggódnom, hogy túl sokat fogok enni belőle. Tegnap sütöttem újabb adagot, az egyik rudat elvitték anyukámék színház után.

Szex téma: mi szombat este búcsúestet tartottunk apával, elbúcsúzott a jó meleg helytől. Ez persze nem jelenti azt, hogy én sem fogok már kedveskedni neki, a nőnek kell vigyáznia az orgazmussal, pláne, ha a méhszáj elkezd nyílni.

Zöldi! Priviben küldöm a teljes nevem és a telefonszámom.

És íme a tegnapi szerzeményekről készült fotók.
Kép
Kép
Kép

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Malacka: pezsitabiban szedem a mg-ot, hozzá külön b6tabit, mert a mgb6tól égett a gyomrom. ez 250mgos, lehet 2esével kéne? eddig ebből szedtem napi 5öt kb. plusz fel sem merek kelni:)

Enikő: az a baj, h csak nov.3-án kell visszamenni dokihoz, akkor kezdem a 36.hetet, akkor lesz az 1. nst. Hívjam fel a tüdőérlelő miatt? Erre még nem gondoltam. Számolom vissza a napokat.

baldachin téma: én azért nem veszek, mert hallottam, h vkinek a babája magára húzta és megfulladt:( még olyan fölötte lógó forgó-izén is gondolkodok, mert mi van, ha az is ráesik? ráadásul annyira műanyag-ellenesek vagyunk, azok meg ált.ban abból vannak. csakhát olyan jól fejleszti a babót...

Malacka: szted mehetek szülésfelkészítőre (kocsiban ülés, meg egész de.i program) csüt.ön ilyen zümiszájjal? a dokim erre sem mondott semmit.

Kép
andy30

Manna! Sarmi! 2:2 a kabátbírálók véleményének állása. Már csak 2 óra.

Oké Susy, majd bökjél!

Sarmi! Már látom, hogy ott állsz egy nagy tábla engesztelő csokival az ovi kapujában :wink: :lol:

Szeles! Tök jó színű a falatok! Na jó, a szerzemények is szépségesek...
Beraktalak táblába.

Kép
zölddisznó

Sarmi: milyen varrásra utaltál? neked is kinyílt a méhszájad? olyan korán? és mégis kiuztad?meddig?

andy

Kép
andy30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?