Új privát üzeneted érkezett!

irtam egy csomot erre magatol kikapcsolt a gep :twisted: :twisted:

csatlakozom a pocsek ejszakasokhoz. az idojaras tett be nekunk.egesz ejjel szelvihar volt. meg van is, de most mar szakado eso is tarsul hozza. a fele tetonk muanyag lepedokkel van betakarva, fantasztikus volt azt hallgatni egesz ejjel, ahogyan azt rangatja a szel. egyikonk se aludt valami sokat.
egy masik munkanal meg egy csomo kar keletkezett, igy Tony eleg ideges. :shock:

a tobbit majd potolom munka kozben! :lol: mennem kell keszulodni.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek!

Niki:
szuper anyósod van :wink:

Cili, Mush:
sajnálom a pocsék éjszakát :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vajon Aidával mi a helyzet? :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Én a reggel keményedésekre ébredtem....Gyakorol a méhem? :roll: Pont olyan érzés volt mind amikor beindul a szülés, csak szerencse nem sok volt, vagy 4-5 és fél percnél nem tartott tovább....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt Csajok!
Egy hétvége alatt 8 oldalt írni... ez nem fair!!! :evil:

Szüleim jártak nálunk, tök sokat segítettek, a kertünk is végre normálisan néz ki. Bár csak átmenetileg, mert a falevelek folyamatosan hullanak... De az almaszüretet letudtuk!!!

Manna!
Megnyugtató, hogy ti babótok is ilyen „kellemes” méretű 32 hetesen! :-D Ez meg, hogy a férjed családja következetesen máshogy szólítja a gyereket, mint ahogy tényleg hívni fogják, nem normális dolog!!! Mintha ez ici-picit is az ő választásuk lenne! Basszus, a ti gyereketek, kettőtök dolga, hogy név kérdésben döntsetek. Én is kiakadtam volna a helyedben!!!

Elevit: Én a 3. hónapig szedtem napi egyet, aztán ritkítottuk, aztán az utolsó trimeszterben meg ráállított a doki az Omega 3 zsírsavra. Csökkenti a koraszülés esélyét, segíti a tejtermelést és a magzat agyi, idegrendszeri fejlődését.

Bella!
Pihenj sokat! A nyákdugót lehet, hogy nem veszed észre. Én nem tudom, hogy néz ki, de lehet sima folyás is, amit írtál. Nekem is volt ilyen pár hete. A méh tágulásától is lehet barna folyás. De az enyém minimális volt.

Baldachin: Szülésfelkészítőn azt mondták, hogy ez is, meg a fej résznél lévő védő is csak divat, a nagyobbacska babának nem enged teret a nézegetésre. Oldalra- vagy felnéz és mindig ugyanazt látja. Én amúgy sem terveztem baldachint, szerintem csak útban van…

Zöldi!
Lányos ruhákra lehet én is lecsapok, ha hozol talira. Bár mostanában raktam őket össze én is és hát kezdő mennyiségnek nem kevés, amiket lassanként összevásároltam.

Éjjeli pisilés: én nem kapcsolok villanyt, de persze a kinti fények beszűrődnek. Tőlem éjjel a nyákdugó is távozhat, én olyankor kómában vagyok. :-D

Niki!
Nagyon romantikus ez a baldachin!!!

Aida!
Minden ok nálad??? Remélem már pakolsz és azért nem tudsz írni!!! Szerintem itt már eléggé egyértelművé vált a helyzet. Aztán meg ha párod kíváncsi Noelre, akkor fizessen szépen tartásdíjat!!! A kocsit meg adja el, ha nem bírja egyedül törleszteni. Mindenre van megoldás, nem kell sajnáltatnia magát. Most csak magatokkal foglalkozz! Drukkolok, hogy egyenesbe jöjjön az életed!

Mush!
Én nagyon utálnám, hogyha Apa hétvégente részegen járna haza. Szerencsére ő eléggé itthonülő típus, alkoholt alig iszik, néha pár üveg sör, egy-egy pohár bor… és múltkor kijelentette, hogy neki a családja az első és legfontosabb, ezt érzem is szerencsére. Na az ilyen kijelentéseitől mindig elbőgöm magam, annyira meghat. :? Azt sajna nem tudom, hogy egy angolnál mi a normális piamennyiség, de amit Tony iszik, az az én mércémmel elég sok. Beszélj vele!!!

Gabi!
Gyönyörű ez a kiságy!!! És szerintem ez nagyon szép dolog, hogy a te babád ugyanabban az ágyban fog felnőni, mint amiben te is. Ettől most megint sírhatnékom támadt... :lol:

Andy!
Üdv köztünk! Nincs tapasztalatom nyitott méhszáj kérdésben, de azért drukkolok, hogy minél tovább egyben maradjatok! Pihenj sokat! Emeld a magnézium adagod, hátha az segít!

Cili!
Szerintem babód nyomja a gyomrodat. Nekem tegnap szinte egész nap az epém görcsölt. Bár ez nálam lassan megszokottá válik. Most főleg anyukám diós bejglije tette be az ajtót. De nálam helyváltoztatásra általában megszűnik. Pl. ha állva jön rám a görcs, akkor leülök és mintha elvágták volna.

Na megyek, mosok. Ma talán a babaruhák is sorra kerülnek. Aztán meg elhozom a kölcsönbe kapott sterilizátort.

Kép
Kép
lbernuska

szerintem Aida le van tiltva a geprol. azt nem hinnem, hogy a baratja eroszakos lenne, es bantotta volna. mivel a hetvegen hivta anyukamat, megprobalom kideriteni a szamat. mar ha nem volt letiltva. esetleg a talisoknak nincs meg? en szivesen uzenek neki, hogy mi van vele.

KépKép
KépKép
mush589

SZiasztok!

Nekem szuper napom volt tegnap. Elmentünk a Bababörzére. Még sosem jártam ilyenen, de nagyon tetszett. Sok pénzem nem maradt erre a hónapra, de sikerült gyönyörű overállt vennem 1.200 Ft-ért, vadonatúj vastag hálózsákot készítőtől 2.500 Ft-ért és 4 db 56-68 méretű bélelt nadrágot összesen 1.800 Ft-ért.
A szüleim baráti társasággal évek óta bérletes látogatói a miskolci Nemzeti Színháznak. Tegnapra lebetegedett az egyik hölgy, így felajánlották, hogy elmehetek velük. A párom és a nagyfiam elengedtek, így a kultúrának szenteltem az estét. Tetszett a darab, jó volt kikapcsolódni egy kicsit. Előtte feljöttek anyukámék. Kifizették a Zalán nemrég turizott Adidas kabátját, hoztak egy csomó kaját, és elhozták a kiságyat is. Mire a színházból hazajöttem, össze volt állítva Hunor szobájában és szépen el volt pakolva. Ez az én párom! A héten kész lesz a függöny is, felkerülnek a dekorációk, majd akkor dobok fotót.
Éjszaka én is felébredtem 2 órakor, hogy a sav szétmarja a gyomrom, de egy tabletta után simán vissza tudtam aludni.

Aida! Remélem, azért nem jelentkezel, mert már nem vagy otthon! Ettől a kapcsolattól te már csak bánatot és idegességet fogsz kapni, neked meg erre most semmi szükséged. Vigyázz magatokra!!!

Üdvözletem mindenkinek, pihenésre fel!
Laura

Kép
Kép
szeles4

Most hívtam a védőnőt. Elmondtam mi a bajom. Azt mondta nem árt ha lát doki, mert valami vírus van a környéken, ezeket a tüneteket produkálva. Isteni már csak ez hiányzott! Remélem a fiamnak nem lesz baja, ilyekor úgy megijedek.

Nekem nem használ, ha helyzetet változtatok, most sehogy sem jó. Ha lefeszem akkor meg egyenesen csillagokat látok... És lassan leesik a fejem, de ülve nem megy az alvás... Hű de jó hét elé nézek...

Remélem Aidának nincs baja...

És megint kezdődik a fájás...

Kép

Kép
dcili81

Aida kezd aggasztani! Mi lehet vele??? :shock:

folyamatosan folyásom van, úúútálom!!! Ennyit az antibogyóról!!! Mi a fene lesz, ha szülésig nem jön rendbe?? :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Cili:
sok-sok folyadékot igyál és C vitamint, addig is amig lát egy doki...

Mágnes:
Nem használ az antibigyó?

Aidát megnéztem iwiw-en, azt irja utolsó bejelentkezésnek:október 19., 23:12, de az is lehet, hogy akkor kapcsolták ki a gépet....
Szegénynek nem lehet könnyű most... :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Laura
nem dobsz fel képet a tegnapi zsákmányaidról?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: volt egy 2 hetes kúrám, 2 héttel ezelőtt. Utána egy hétig szuper volt, és most megint kezdődik előről... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes:
az nem jó :cry: vajon miért ?Nem lehet, hogy csak sima folyás, ami elég gyakori terhes nőknél?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hát ebbe bele fogok halni.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

Márti:
igazából már nem tudom megkülönböztetni, azzal nyugtatom magam, hogy magzatvíz tuti nem lehet, azt már éreztem, hogy milyen... :) Minden esetre érdekes, hogy a bogyók alatt még csak betét sem kellett.. Most meg...

Kép
Kép
Kép
mágnes

cili:
lázad nincs?

A telószámokat kinek kellene küldeni, ha babázik az ember? Bár én leszek itt a legutoló (remélem),úgyhogy akár nekem is küldhetitek.:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: 36,1 ezt nem nevezném láznak... viszon tolyna gyönge vagyok, mint a harmat...

Kép

Kép
dcili81

Én zöldiét utólagosan felírtam magamnak mert sajna telóról pont ide nemtudok írni de képet az albumomba tudok rakni. Meg lehet hogy a blogomba is tudok majd írni.

Nekem is sok fehér folyásom van.

harivera
Budapest XXI. kerület

Nekem is van, de minimális mennyiség, és van olyan nap, hogy egyáltalán, van, hogy bővebb.... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Aidával mi lehet? Annak a hülye pasinak levágom a fszát, mi az hogy beleolvas más cuccaiba a gépen, asszem pontosan tudnám mit kezdjek a vadiúj kocsija szélvédőjével.

Amúgy ma megint sikerült jól aludnom, Domi olyan jó, olyan piciket rugdos éjszaka, és tegnap összeraktuk az ágyát meg a pelenkázót, nagyon cuki lett!! Ma megyek a matracért!

Megyek dolgozóba, aztán még benézek.

manna
mannababoca

Jóóóó reggelt!Szó szerint mert szerencsére tök jól vagyok!!! :lol:
Pedig tegnap este majdnem azt hittem menni kell...De nem ,ma így egy kicsit össze bírom legalább a konyhát rámolni,mert a tegnap ebéd utáni mosogatni való is ott áll... :cry:
Dután meg shoppingolunk egy kicsit,a gyerkőcöknek akarnék bakancsokat venni.Jázminnak annyira szét van a sportcipője,de azt már lassan novemberben nem veszek,inkább kap már bakancsot.
Meg trikókat vettem nekik a póló alá felvenni mert brrr nagyon hidegek vannak reggelente.
Köszi csajok mindenki telszámát Az enyimé ha kellene vkinek:0620-4753664.

Mi lehet Aidával...

Melegszendót reggeliztem,most betolok még az arcomba egy banánt,aztán nekiugrok a házimunkának.Pááááá!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jajj és úörültem este a tus alól kiszállva megjelent egyik mellbimbómon pár csepp tejci!!! :lol: :oops:
Mindkét lurkómat szoptattam,úúúgy szeretnék most is!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Léptem a dokihoz, remélem leérek....

Kép

Kép
dcili81

Cili:
drukkolok, hogy minden ok. legyen!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!
Az elmúlt napokban csak olvasgattam, mindig annyit írtatok, hogy mire a végére értem, már nem volt erőm írni.
Tegnap voltak nálunk anyósomék meg két sogornőm. Péntek óta készültem úgyhogy elfáradtam. Még soha nem voltak nálunk, anyumék még nem is találkoztak egymással, bár most is csak félig sikerült mert apum kórházban van. Izgultam de jól sikerült tetszett nekik minden, legalábbis remélem. Ráadásul az elmúlt két éjszakát végig aludtam. Szombaton kitakarítottuk a leendő baba szobát, már csak tapétázni és parkettázni kell.

Aidáról még mindig senki nem tud semmit?
Remélem jól van.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Majd visszaolvasok!Nem jövök egy napot és drámaira fordult a helyzet Aida-éknál?

Gyors magamról:
Tegnap én is vettem még pár rucit, párom már ki van "akadva" és egy mini Nike cipőt, olyan édi nem tudtam ott hagyni.
Ma reggel "kellemes meglepetés" ért ITT VANNAK A KŐMŰVESEK!!!! :lol: :D :D Elkezdték a munkát!!!!JUHÉJJJ

Kép

Kép
bellanitta

Anitta:
szuper!!!!
Hogy éllsz a szájdagadással?
Aida látom bent van, remélem ir is nekünk....

Kép
Kép
Kép
f.marti

éllsz-állsz :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sarmi!
Nekem kb. 1,5 hete jelentek meg az első tejcsi cseppek. A páromnak nagyon tetszett, neki az első babája úgyhogy nagyon élvezi ezeket az új dolgokat

Kép
Kép
Kép
erika26

Lányok, elkezdtem összeirni a telefonszámokat, aki gondolja küldheti priviben.

Igy tudunk majd riadozni ha barmi van :)

Kép
zsiraf8

Mági: nekem nemrég a túl sok folyás kavart bele a pisimintába egy kicsit fehérje meg baci fronton (neked már nem emlékszem, milyen volt az eredményed :oops: ), de én arra Kliont kaptam a dokitól (az nem antibogyó, vagy igen :?), és aztán az ismételt vizsgálatnál jók lettek az eredmények, de ami a lényeg, azóta szinte semmi folyás nincs. Lehet, hogy egy kérdést megérne a dokinál :roll:

Berni: ezen én is meghatódtam tegnap :oops:

Cili: jobbulást neked! A falkaparós gyomorégés nálam nem terhesen is elő szokott fordulni, akkor kb. csak magzatpózban vagyok képes lenni, csak nem oldalt, hanem hason magam alá húzott lábakkal (ami most ugye kisesélyes). Ha "csak" gyomorégés, a sima háztartási keksz nálam bevált (meg esleg kamillatea, de az néha nem jött be). Persze azért doki lásson...

Aida miatt én is aggódom, remélem lassan sikerül neki egyenesbe jönni. Nem vagyok túl jó ilyen tanácsadásban :oops: , de nagyon szorítok neki...

Andy: üdv neked! :D

Kép

Kép
gabilany79

Anita:mi van veled? Jobban vagy már???

Andy: üdv itt!
Vendég

Csatlakozom a szarul alvók táborához...

Lefekvés után egy órával már fenn voltam :x most meg olyan vagyok mint akit kicsavartak... :(

Ma megyünk anyával megvenni a kiságyat és a matracot :D

Zöldi a felkészitőn semmi különös nem volt, az utobbi egész jó kis előadás volt.
Látogatásrol még nem volt szo, talán holnap :shock:
Most pénteken van a légzésfigyelős tanfolyam?

Kép
zsiraf8

Az érzelmeim nagyon vegyesek.Várom a picit nagyon,de állatira aggaszt hogy a két nagyobbra kicsit kevesebb időm marad.Főleg eleinte mikor állandóan csak szopik,kakál,szopik,kakál...

Mózesnek lehet reggel egy kicsit a lelkébe gázoltam,ez az eset azóta is itt motoszkál a fejemben.Felöltöztettem és mondtam neki indulás előtt hogy amig én felveszem a cipőmet addig legyen szives csukja be a kutyát,mert ahogy állok ki a kocsival,kiszalad.Kiment szegény segiteni akart de belelépett a kutyakakiba...na én meg jól lecsesztem érte,hogy most mostam ki a hétvégén a cipöt stb.De pedig a kutya a barom mert össze vissza elpotyogtatva teszi le a csomagjait nem lehet nem-bele lépni!Szegényt én meg leszidtam,csak nézett rám a boci szemeivel.na mindegy majd délután megbeszélem vele.Tudom hogy ő már rég elfelejtette,de én olyan hülye lelkis vagyok ha róluk van szó.csak úgy kikeltem magamból olyan hülye vok!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

gabilány:
Nekem 4 keresztes lett a vizeletem, de a terhesség elejétől folyamatosan küszködök fertőzéssel. A kúp kúrán már túl vagyunk, kb. 5-6 kúrát csiáltunk, ésnem használt... Ezért jött az antibogyesz.. Úgy örültem, hogy végre elmúlt, de elkiabáltam...

A telefonos értesítést mi úgy csináltuk a másik topicban, hogy mndenki kinézett magának valakit, aki lehetőleg utána szül,vagy már megszült, és őt értesítette.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida sehol...Lehet, hogy nem is ő volt, hanem a párja? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: ne hari, akkor nem okoskodok, mert ez már tényleg nem annyira egyszerű :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Sarmon:
ezen én is gondolkoztam, hogy kevés időm lesz a fiukkal foglalkozni :( de reméljük, hogy az evés-kakiláson kivül még aludni is fognak... és akkor hátha egy kicsit pótólhatjuk... :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mági:
ki tudja....
pedig én is vártam, hogy hátha ir valamit.... :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Gabilány:dehogy okoskodsz :)

Tali: én ott tartok, hogy 27-én ,csak az óra percet nem tudom még..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Rettenetesen jól esnek az itt elhangzó szavak, erőt adnak. Ha nem is jól, de legalább megvagyok. Noelkával még egyben szerencsére.

Egyelőre nem tudok mást írni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmi!
Tök jó, hogy van már előtejed! De én úgy tudom, hogy az előtej nincs összefüggésben a későbbi szoptatással, ugye? Remélem… Nekem még mindig semmi és mostanában a melleim sem érzékenyek, kicsit sem.

Kép
Kép
lbernuska

aida:ez nem volt sok...hova ztüntél?baj van?

nem vagyok jol.folyamatosan lüktet a derekam.remélem elmulik...mert ez igy nem jo.Hajninál akkor volt ilyen amikor szültem.

Kép

Kép
nikianya21

Márti, Bocika!
Köszi jól vagyok. szájdagadás nekem tűrhető majd kifestem és kicsinyítek rajta :lol: :lol:
Mindjárt jön a barátnőm megnézi a kisautómat(ja képet majd dobok fel).

Sarmi!
Nekem is van előtejem.Már a pizsimen is látszott valamelyik nap, érdekes ha a babával álmodom vagy rá gondolok akkor indul meg.

Aida!
Nem tudok neked mit írni de pár nap kikapcsolódás a szüleidnél biztos jót tenne.ÉS otthon legalább csak Noelra és magadra figyelnél.Az ismeretlentő ne félj nem biztos h rosszabb, hallottam én olyan anyukát aki lejött budapestről h vidéken szüljön mert nem akart nagyüzemben szülni.Ha gondolod Orosháza kb:30 km hozzánk, tudok neked segíteni orvost vagy akár kórházat is keresni.Ezen ne múljon. :wink: Az meg h egyedül neveled: "minden csoda 3 napig tart".

Kép

Kép
bellanitta

Anita: örülök hogy jobban vagy! Tartsál még ki legalább 5-6 hétig!

Csatlakozom az "előtejezők" táborához. Esténként veszm észre én is fürcsi után, pedig probálom finoman megtörötni a mellbimbómat. Sőt egyszer a sötét melltartomon is látszodótt!

Apa talán szerdán este felé megérkezik. Csak az a baj, hogy én 3-ra megyek a dokihoz!!! :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Olyan jó ez a kis topic, örülök, h rátaláltam! Legalább látom, h nemcsak én küzdök hasonló gondokkal, mint a nemalvás, keményedések, fájdalmak, stb....:)

Vki írta, h omega3-at ajánlott a dokija, az lehet a Halolaj kapszulával is? Én ugyanisa azt szedtem terhesség előtt, de utána abbahagytam, mert rá van írva, h terhesség alatt ne szedjük, igaz a dokim azt mondta, h azt mindenre ráírják, bár pont erről a halolajról nem kérdeztem. Végülis az olyan, mintha halat ennék, nem? Lehet bekapdosom, ha tényleg jó a koraszülés ellen, mert én attól rettegek most nagyon. MÉg bűntudattal is küzdök, h talán azért nyílt ki a méhszájam idő előtt, mert túl sokat hajtottam magam. Mondjuk olvastam, h nemcsak ettől lehet. Sokan meg azt is mondják, h ha most megszületne, már nem lenne gond vele. Hát, azért gondolom senki sem szeretne szülni a 36-37. hét előtt, nem?

Előtejcsim nekem már vagy 2 hónapja! van, néhány csepp naponta, de a védőnőm azt mondta, h ez nem jelent semmit a szoptatás terén. Lényeg, h nem szabad nyomkodni állítólag, csak le kell törölni. Van, akinek annyi van, h már ilyenkor melltartóbetétre van szüksége.

Még visszatérve a méhszájra:)nektek vizsgálták már? Mert nekem csak most és így derült ki, és vsznű már régóta így van, csak nem tudtam róla, mert hiába mondtam a dokinak már egy hónapja, h sokat keményedek, csak a magnáziumot mondta rá, meg sem nézett. MOst meg rögtön úgy rámijesztett! Igaz, hallottam már koraszülésről zárt méhszájjal is, nem lehet ezt tudni..

Nemtom egyelőre, h kinek milyen gondja van még, de remélem mindenkinek jól alakul minden, ez a topic biztos h sok erőt ad bárkinek!

ui.:ma megemelem a magnéziumot eggyel

Andy

Ja és nemtom h tehetnék be én is ilyen vonalzót, lécci segtsetek:)köszi
andy30

Most melegitem a töltött káposztát, tegnap már nem bírtam belőle enni. Imádom!

Bocika!
A párod külföldön dolgozik?

Kép
Kép
Kép
erika26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?