Jó reggelt Csajok!
Egy hétvége alatt 8 oldalt írni... ez nem fair!!!
Szüleim jártak nálunk, tök sokat segítettek, a kertünk is végre normálisan néz ki. Bár csak átmenetileg, mert a falevelek folyamatosan hullanak... De az almaszüretet letudtuk!!!
Manna!
Megnyugtató, hogy ti babótok is ilyen „kellemes” méretű 32 hetesen!
Ez meg, hogy a férjed családja következetesen máshogy szólítja a gyereket, mint ahogy tényleg hívni fogják, nem normális dolog!!! Mintha ez ici-picit is az ő választásuk lenne! Basszus, a ti gyereketek, kettőtök dolga, hogy név kérdésben döntsetek. Én is kiakadtam volna a helyedben!!!
Elevit: Én a 3. hónapig szedtem napi egyet, aztán ritkítottuk, aztán az utolsó trimeszterben meg ráállított a doki az Omega 3 zsírsavra. Csökkenti a koraszülés esélyét, segíti a tejtermelést és a magzat agyi, idegrendszeri fejlődését.
Bella!
Pihenj sokat! A nyákdugót lehet, hogy nem veszed észre. Én nem tudom, hogy néz ki, de lehet sima folyás is, amit írtál. Nekem is volt ilyen pár hete. A méh tágulásától is lehet barna folyás. De az enyém minimális volt.
Baldachin: Szülésfelkészítőn azt mondták, hogy ez is, meg a fej résznél lévő védő is csak divat, a nagyobbacska babának nem enged teret a nézegetésre. Oldalra- vagy felnéz és mindig ugyanazt látja. Én amúgy sem terveztem baldachint, szerintem csak útban van…
Zöldi!
Lányos ruhákra lehet én is lecsapok, ha hozol talira. Bár mostanában raktam őket össze én is és hát kezdő mennyiségnek nem kevés, amiket lassanként összevásároltam.
Éjjeli pisilés: én nem kapcsolok villanyt, de persze a kinti fények beszűrődnek. Tőlem éjjel a nyákdugó is távozhat, én olyankor kómában vagyok.
Niki!
Nagyon romantikus ez a baldachin!!!
Aida!
Minden ok nálad??? Remélem már pakolsz és azért nem tudsz írni!!! Szerintem itt már eléggé egyértelművé vált a helyzet. Aztán meg ha párod kíváncsi Noelre, akkor fizessen szépen tartásdíjat!!! A kocsit meg adja el, ha nem bírja egyedül törleszteni. Mindenre van megoldás, nem kell sajnáltatnia magát. Most csak magatokkal foglalkozz! Drukkolok, hogy egyenesbe jöjjön az életed!
Mush!
Én nagyon utálnám, hogyha Apa hétvégente részegen járna haza. Szerencsére ő eléggé itthonülő típus, alkoholt alig iszik, néha pár üveg sör, egy-egy pohár bor… és múltkor kijelentette, hogy neki a családja az első és legfontosabb, ezt érzem is szerencsére. Na az ilyen kijelentéseitől mindig elbőgöm magam, annyira meghat.
Azt sajna nem tudom, hogy egy angolnál mi a normális piamennyiség, de amit Tony iszik, az az én mércémmel elég sok. Beszélj vele!!!
Gabi!
Gyönyörű ez a kiságy!!! És szerintem ez nagyon szép dolog, hogy a te babád ugyanabban az ágyban fog felnőni, mint amiben te is. Ettől most megint sírhatnékom támadt...
Andy!
Üdv köztünk! Nincs tapasztalatom nyitott méhszáj kérdésben, de azért drukkolok, hogy minél tovább egyben maradjatok! Pihenj sokat! Emeld a magnézium adagod, hátha az segít!
Cili!
Szerintem babód nyomja a gyomrodat. Nekem tegnap szinte egész nap az epém görcsölt. Bár ez nálam lassan megszokottá válik. Most főleg anyukám diós bejglije tette be az ajtót. De nálam helyváltoztatásra általában megszűnik. Pl. ha állva jön rám a görcs, akkor leülök és mintha elvágták volna.
Na megyek, mosok. Ma talán a babaruhák is sorra kerülnek. Aztán meg elhozom a kölcsönbe kapott sterilizátort.