Új privát üzeneted érkezett!

Benszi

ezek a skacok,komolyan mondom.....az egy dolog hogy gyönyörűek de olyan életrevalóak is,jó rájuk nézni :D
Hát most nem nagyon van itt képem Falatról,majd kotrok... :wink: aranyos vagy hogy mindig kéred :D

Elan

hú,ez az anyajegy-ügy nem valami jó :( Gabi nagyon édes :D

Sünike

nagyon örülök és szorítok,ha egy-ha kettő :D

Sharon

de rég jártál erre.Azért néznék képeket.... :D Kérdésedre válaszolva Falat most 73 cm és kb olyan 7,5 kg lehet,már csak havonta mérjük,inkább 7400. :roll: Most már kezdi összeszedni magát,már fel is áll,de még gyengus a drágám :lol: azért nagyon igyekszik :lol:

Chesti

szuper a vidijó,én a szavak-osat is megnéztem,hááááát.... :lol: :lol: Jobbulást Nikinek.

Zsókucikám

most már kéne vmi időpontot néznem amikor otthon vagyok egy pedikürre :D

Bibarkám

ne hari,még otthon is megnézem,de nem látok sok esélyt :roll:,sajna itt óváron nincs :(
A képeket fergetegesek,bár már láttam őket,de csúcs ügyi :D nagyfiú :D

Bibike,Share

részvétem :(

Gomba

hát olyan édesen magyaráz Benedek és mekkora már!!!!

Vicuska

Én még nem tudtam megnézni a videót,talán pesten,ott jobb a gép.Rami Óriási és nagyon szép :D

Juci

jobbulást a csajoknak,mekkora hajasbabák lettek :D

Fiona

én a nénit választanám

Brigi

nem semmi mekkorát nőttek a lányok :D :D :D

Rebe

szuperek a képek :D :D :D

Manda

várunk nagyon ide :D :D :D

Kép
lukrécia

Akkor néhány kép :D

Vásárolunk
Kép

Jön a fogacskánk :lol:
Kép

És a végére egy jó hír :D

Kivittük Németországba Falatot újra megcsinálni a hallásvizsgálatot.Ez egy objektív vizsgálat alvásban.Itt kiderült,hogy bal fülére jól hall :D és most csak egy készülék kell a jobb fülre amíg megtanul beszélni,utána valószínű nem is kell mert a jó fül ilyenkor átveszi a rossz szerepét.
Persze itthon nekünk azt mondták,hogy a bal fülére nagyon rosszul hall,sőt rosszabbul mint a jobbra,szóval nem értjük.Valószínű rosszul rakták fel az elektródákat,mert ugye hallást nem lehet produkálni,ha nincs,ellentétesen működhet a dolog.Hát nagyon örülünk,mondanom sem kell.Ja,még annyi hogy a hallókészülékek is rosszul voltak beállítva :twisted: :twisted: érthetetlen.Megyünk vissza jövő héten,háááát,lesznek kérdéseim,mielőtt búcsút intünk.... :twisted: :twisted: Átmegyünk egy privát helyre.
Na hát ennyi,nekünk mindenesetre azóta kisütött a nap :lol:

Kép
lukrécia

Luki, nagyon édes FalatManó!

Hát igen, sajnos ha három orvoshoz viszed, legalább négyfélét fognak mondani :cry:
Szuper, hogy jobbak az eredmények, mint gondoltátok!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Chesti, megnéztem a videót, hát egyszerűen szuper!!! Annyira eltaláltad a zenét, meg egyáltalán..nagyon-nagyon ügyes vagy!!

Benszi, osztom a többiek véleményét, gyerkőcök gyönyörűek!!

Luki, na, azért nem semmi, hogy Németbe kell menni, hogy megbízható eredményt kapjatok! Nagyon örülök!! Hát a vásárlós kép..megzabálom!
Apropó, mikor tudnám élőben is megzabálni Olivérrel együtt?? Lassan kicsik lesznek a bodyk!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Lukikám
itt is megzabálom :lol: :lol: :lol: :lol: ja és BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK UTÓLAG!!!!!!!!!!!!!11.-én volt? :oops: :oops: :oops: bocsi :oops: :oops: hányadik is??36?? vagy 37??nem kéne átiratni táblicskuba?? :P :P

Benszikém
annyira édesek,és milyen ügyik,szerdán majd jól megfalatozom őket :lol: :lol:

Vicuska
szerintem a héten érkezik telefon ez ügyben! :wink: :wink: már Luki suttogott biztatót a fülembe 8)

Csajok,végre megjött nekem :P :P :P anniyra vártam már,mint régen azt hogy ne jöjjön :wink:

bibar

Köszi,Bibarkám hogy Rád mindig számíthatok.... :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Akkor Zsókucikám ha beírnád hogy 33 :oops:

Vicuska

a héten pont tervbe vagy hogy hívunk. :lol: Ráéreztél. :lol:

Kép
lukrécia

Bibarkám

hehe,nagggyon humoros :lol: mondhatnám bruhaha :lol: :P

Kép
lukrécia

Csajok! :D

Gyönyörüek a babák egytől egyig!!!
Irigykedem néha, de nekem is lesz!!!!

Benszi :P
Köszi kérdésedet. 22-én szerdán lesz a laparom, itthon Fehérváron és valószínűéeg januárban folytatnám a beültiket. Remélem fagyi babáim már nagyon várnak!!! :lol:

Lukrécia :P
Jönnék én mihamarabb!!!

Puszillak Benneteket!!!
manda

Lukrécia

Nagyon örülünk, hogy előrelépés történt Falattal, léci írj mindenről, szorítunk nektek, ez olyan csudi jó hír

Benszi
Tündérek a picik

Elan
Gabi csodálatos, nagyon szorítunk neked, nekem is volt több anyajegy amit levttek, de csak azért mert mindíg bele kaptam mert rossz helyen voltak. Most is nőtt egy pár a terhesség alatt, ezeket majd megmutatom orvosnak ha meg lesz Manócska.

Üdv mindenkinek minden babó csodálatos

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok! Végre gép elé jutottam :D

Share
Őszinte részvétem!

Luki
Szupi hírek!A magyar Eü-röl meg ennyit!Én is inkább magánba megyek és fizetek,mert így rendesen ellátnak.Falatka mag csudi édes :D

Benszi
jobbulást a lábadnak!Gyerekek pedig hihetetlen mekkorák már és milye helyesek!

Fiona
Azért néha lazíts is egy kicsit,mert bele rokkansz!!Döbrögire pedig már nem illik a beceneve,mert már nem is az!Szép snájdig fiú :D

Elan
Szegénykém kemény két hét áll elötted,de higyj benne nem lesz semmi baj!Szerintem csak egy szopit kell kihagynotok,azt lefejed és a következő már mehet is,de inkább kérdezz rá!Drukk a jó eredményért!

Bocsánat,hogy nem írok külön mindenkinek!A babák gyönyörüek még mindíg,ha lesz időm Chesti a videot én is megnézem!Vicuska a tiéteket nem tudtam múltkor megnyitni :cry:

Boti már hasra fordul,néha sikerül neki a hasról hátra is.Nyúl a tárgyak után és bőszen mindent bevesz a szájába.Imád pancsolni,úzsik az egész fürdő :D Holnap indulunk Zalakarosra,remélem bírni fogja a hosszú utat.
És néhány friss kép
Kép Én is olvasok már :D
Kép
Kép
gabicsibe

Rebe! Nagyon jók a fekete fehér képek. Gratula a 4 hónapos nagylányoknak.

Bibar! Azért ne is haragudj, de ez túl menő, hogy már kocsit vezet a fiad :) nem lehet elég korán kezdeni.

Chesti !Igen még mindig hordozom Benedeket, ha olyan van. A kötést fejlesztgetem folyamatosan, hogy még kényelmesebb legyen, most találtam egy nagyon jót (az a neve, hogy wiggleproof - azaz izgő-mozgó gyerekhez való, ez most nagyon bevált). Amúgy már 9200 gramm, de háton nem olyan nehéz, még mindig könnyebb, mint a térdembe kapaszkodó gyereket vonszolni magam után :)

Elan! Nekem is volt egy ilyen melanoma gyanús anyajegyem, ezzel küldtek be az onkológiára Pestre, hát én 1 hétig sírtam és 2 hétig görcsben voltam, amíg meg lett az eredmény, és kiderült, hogy jóindulatú.Hát ilyenek vagyunk. Remélem neked is jó lesz mind a kettő!!

Süni! Nagy nagy gratula!!!

Gabi! a fürdős képen nagyon édes Botond, ahogy vigyorog.

Benedek éppen beteg. Egyik náthából a másikba csöppentünk bele. Szegénykémnek most zörög a tüdeje is, de a doki szerint csak vírus. Így most csak köptetőt kapott még, remélem javulni fog és nem kell antibiotikum. Meg most lett szájpenésze is, reggel a felkelés után két kanalas, orrszívás, orrcseppentés, szájtisztítás, plusz az öltöztetés meg a pelenkázás legalább félóra kemény szumó. Rendesen lefáradok és még el sem kezdődik a nap. Na nem panaszkodom, most éppen alszik, tölti föl a kis aksiját.
:D
gombahölgy

Sziasztok!

Mostantól megint anya fog írni, voltam ma dokinál, mert tegnap óta görcsölök. Kaptam antibiotiumot, mert a hólyagomnál van fertőzés, és ha rámegy a méhszájra koraszülés lehet. Azzal engedett el, hogy ha fekszek és nem csinálok semmit, akkor nem kell kórházba menni... Szóval ez van...
Szorítsatok :cry:
Volt valaki így???

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!
Jobbulást! Nem volt ilyen problémám,más igen sajna. Otthon vagy?

Benszi!
Hát igen, a pakolás most nagy sláger nálunk, és olyan gyorsak mint a villám :lol: :lol:
Tápizunk, tejpépezünk, és Brigi még cicizik is.Barbinak 1 éves koráig fejtem.Hány ml-t eszenek nálatok este vacsira?
Gabcsi!
Jó pihenést nektek! Fürcsis kép édes nagyon! :lol:

Judit!
A bolt nevét nem írtad meg,az overállosat.
Csajszikáid?Lillinek gratulálok az elinduláshoz!! :lol:

Gomba!

Jobbulást Benedeknek! Gyógypuszi neki :lol: :lol:

Brigikém szinte már egész nap totyog annyira édes! Barbim nem adja fel és küzd az elindulással!

sziasztok!
Brigii :wink:

Kép
brigii

Witch, nekem volt hólyaghurutom a terhességem alatt, borzasztó volt, mintha késsel szúrkáltak volna. Antibiotikumot kaptam, nekem is azt mondta a doki, hogy átterjedhet a gyulladás a méhre. Az antibiotikumtól viszont pár nap alatt elmúlt! Szóval ne parázz, de szedd rendesen a gyógyszert, nem lesz baj.

Én az antibiotikumtól sajnos begombásodtam, de ez már egy másik történet :)

Ma levették rólam a két gyanús anyajegyet, most jön a két parázós hét. Viszont most dögfáradt vagyok, megyek aludni :( Bocs, hogy nem írtam mindenkinek...

Kép
elan

Elan! Nem fájt? Gratula Gábornak az átforduláshoz. Neked meg jó pihizést. Ja igen, egész nap csacsognak a csajok, csak sajna ezt még csak ők értik meg. :lol:

Benszi!
A hasonlósággal már apa is el poénkodott párszor :lol: :lol:
jó éjt! :wink:

Kép
brigii

Na megint jól eltűntem....

Vicuska
Utólag, de boldog szülinapot Raminak. Megnéztem a videót, nagyon jó lett. :D

Chesti
Szuperek a nyaralós képek.

Share
Részvétem a nagypapád miatt. :( Az én nagymamám is 83 elmúlt már....Remélem még sokáig velünk marad. Nekem is fontos szempont volt a testvérkérdésben, hogy legyenek egymásnak, ha mi már nem leszünk.

Bibike
Részvétem neked is. :(

Elan
Bízom benne, hogy minden rendben lesz a szövettanon. Édes a lurkód a patkánnyal.

Lukrécia
Örülök a jó hírnek. Gáz, hogy ezért Németországig kellett menni..... :twisted:

Sharon
Én is kíváncsi vagyok már Dórára, várom a képeket.

Süni
Drukkolok, hogy mindkét pici növögessen.

Witch
Sok pihi, tartsd be, amit a doki mond. Várjuk anyukádat a jó hírrel, hogy jobban vagy. Szorítok.

Jó sok képet tettetek fel, amíg nem voltam. Olyan jó nézegetni, látni, ahogy nőnek-változnak a gyerkőceink. És olyan szép mind. :lol:

Rólunk: Azért tűntem el mert megint összejöttek a dolgok. Miló bepótolta, hogy január óta nem volt beteg. Először náthás lett, valószínűleg a felső szemfogai miatt. Ezzel nem is volt gond. Majd elkapott valami hasmenéses vírust. 5 napig szinte semmit nem evett, 40 fok fölött volt a láza, nagy nehezen lement, majd vissza. Hál istennek inni ivott rendesen, így átvészeltük as dolgot. Majd egy hét szünet és újra belázasodott, szerencsére nem volt olyan makacs, mint az előző, más tünete nem volt. Kb egy hétig minden nap lázas volt, Voltunk dokinál, megint valami vírus, most a torka. Kicsit köhög, de ennyi. Talán már kifelé megy belőle. Adunk neki vitamint, remélem mást már nem szedünk össze. Életében nem volt ennyiszer beteg, mint most egy hónap alatt. Egyébként gézengúz, 39 fokos lázzal sem lehet ágyban tartani, kivéve a hasmenéses vírust, akkor azért gyengus is volt.
Közben költöztünk, végre birtokba vehettük életünk első saját lakását, Dunakeszin. Még felfordulás van, de alakulunk.
Teszek fel képet Milóról, nagy segítség a szerelésben apának, és Zalánról is. A kép még 23 hetesen pár naposan készült. Olyan édesen mosolygott bent a pocakban, a doki gyorsan kinyomtatta nekem.
Kép

Kép

Kép

Kép
agnese

köszönöm, hogygondoltatok ránk, és hiányoltatok 8) :oops:

megvagyunk, de mint mindenhol, nálunk is zajlik az élet.
Nóri cicámnak megültük az első születésnapját...hát el sem hiszem.
Ma egy éve, hogy hazavittük a kórházból..Istenem, mennyi izgalom volt az első hetekben..
Szóval nosztalgiázom rendesen az utóbbi időben.
Emellett csinálom a jogsit, már a forgalomban vezetek, ami nagyon sokat kivesz belőlem, mert ilyenkor be kell jutnom a városba, és meg kell szerveznem, hogy valaki vigyázzon a lánykámra. Szóval rámegy a nap.
Volt betegség is pár napig, de túl vagyunk rajta.
Szóval, sikerült kimagyaráznom magam? :oops: :roll:

Ja, és időközben újból páciense lettem W. dokinak, de erről bővebben majd egy hét múlva.
Vártam volna még pár hónapot, mielőtt visszamegyünk kistesóért, de szükségem lett egy kivizsgálásra,így hát újból beálltam a sorba.
Hát csajok, ott minden a régi.
Nagyon furcsa megint odajárni..
Úgy szerettem volna, ha a tesóka már magától kopogtat. Azért még nem is mondtam le róla.

Ne haragudjatok, ha most csak ennyi. Megpróbálom megint felvenni a fonalat.

Gondoltam ám ide sokat, de még olvasni se volt időm :oops:

KépKép
naposoldal

Ja, és képet is teszek majd, de most nem vagyok otthon.
( :evil: ezért tudtam a gép elé ülni kicsit...)

KépKép
naposoldal

Brigii!

Bocsi! Sindy a Távirda utcában, az utsó kettőt hoztam el, nem tudom, lesz-e még nekik.

Judit

jucicuki

Napcsi
utólag is boldog szülcsinapot annak a szépségnek!!képet!!!!!!!!!!!! :P de jó már mentek kistesóért??van fagyíibabád?elhiszem hogy fura ujra odamenni,kiváncsi leszek milyen érzés,bár egyenlőre én is reménykedek a spontánba :oops: :oops: irjál mindenképpen!!puszi

bibar

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak kéréssel jövök, de sajna másra nincs időm.

Szóval keresek fa járókát, kisebb fajtát, amire rá lehet tenni egy hosszabb féle merev pelenkázólapot. 5-6000 ft-ig kb.
Ha tudtok ilyet valakinek légyszi szóljatok, ha lehet egy mélben, vagy priviben!

Köszönöm előre is.

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
zuzmó

Reggel már írtam,de elszállt!

Luki!
Nagyon jó híreket írtál Falat füloével kapcsolatban!Gyönyörű,de még képeket!Ja és boldog öregasszonykodást!

Bibarkám!
Jó volt dumcsizni!Csók!

Manda!
Drukk a laparhoz,oszt várunk.

Brigii!
Balu 300-at,Dóri kb. 180-at eszik este!Vacsi előtt két órával még befigyel egy kis sonka,zsermle és sajt vagy tejbegríz,krémtúró.

Gabicsibe!
Édes Boti!Köszönöm már jól van a lábam.

Witch!
Gyógyulj meg.

Elan!
Ne aggódj,minden rendben lesz!

Gomba!
Joibbulást nektek!

Napcsi!
Képeket!Hajrá kistesó!

Agnese!
Nem semmi ez a kis betegesdi!Klassz a szemüveges kép és a baba fotó is szuper!

Rólunk!
Mi már 4hete betegek vagyunk és apa is már másodjára!Én megúsztam eddig.Éjszakáink nem egyszerűek,mert nem kapnak a skacok levegőt,így gondolhatjátok mennyit alszunk!Fakk kivan már!Ja és baromira nyűgösek szegények!Balunak plusszban kibújt a 7.foga!Dóri már mondja,hogy Baá,az a Balázs!Vau,hát ezt nem kommentálom,Apa,Te a telefon!Minbdkettten járnak már ergy kézzel kapaszkodva.Nálunk csak kő van mindenhol,így nehezebben indulnak majd el,mert az csúszik még a tapadós zoknival is.
Vendég

Megint én!

Közben találtam, úgyhogy sztornó a fenti iromány4
Ígérem megpróbálok majd jönni, még nem 'tom mikor. egyenlőre egyetlen szabad másodpercem sincs, de jól vagyunk. Kristófom is egyre aktívabb, igényli a foglalkozást, próbál hasra fordulni. Tornáztatni kell, mert kicsit balra húz, ez valszeg a köldökzsinór miatt van, hogy rajta volt a nyakán és volt egy pici oxigénhiány, de nincs baj, csak tornázni kell. De a két gyerek egyszerre nem egyszerű+ háztartás+ suli és lassan itt a vizsgaidőszak, úgyhogy képzelhetitek. de azért nem bánom, hogy belevágtam, csak iszonyú fáradt vagyok, már délelőtt, kicsit kevesebb is a tejcsi és előfordul, hogy pótolni kell, de az én kis tötökbasám így is 7 és fél kiló :D , úgyhogy nagyon nem aggódom és nem őrlöm magam rajta. Amíg van tejci, addig kap. mAx. naponta egyszer pótlok, asszem ez még elmegy.
na most rohanok mosogatni, ritka pillanat, mindkettő alszik.
Továbbra is imádom őket, de Agnese , Share kössétek fel a gatyát!!!
Teszek majd fel képet, ha csinálok :shock: !

Mégegyszer pussz mindenkinek!

Kép
Kép
zuzmó

Drága Napcsika! Nagyon Boldog Szülinapot Nórikának! Kérünk képeket! Hú, már mentek tesóért? Mostanában én is egyre többet gondolok az 1 árva kis fagyinkra. :P
Írd majd meg mi volt! Neked végül is miért volt lombik?

Benszi, hú nem egyszerű, jobbulást!!

Zúzmó, de jó, hogy írtál! Kérünk tőletek is képeket!!

Agnese, ezek a képek! Gyönyörűek a fiúk!!

Kép

vicuska2007

Sziasztok csajok!!

Olvaslak ám mindennap benneteket csak irni kicsit ritkán van időm!! :oops:
Bejavascript:emoticon(':lol:')lekezdtem az őszi nagytakarításba is! :roll:
ÚÚÚÚÚtálok ablakot pucolni!!! :roll:

Benszi!!!

A skacokról még mindig ugyanaz a véleményem!! Tüneményesek! :lol:

Elan!!!

Nincs itt baj! Gábor gyönyörűen emeli a fejecskéjét és ugy "olvas" :lol: :lol:
Jó a patkányotok :shock:

Luki!!!!

Hurrá örülök a jó eredményeteknek!! Hogy keveredtetek ki németországba??? Falat gyönyörű amint éppen bevásárol :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi!!

Boti annyira huncutul néz a fürdőkádban :lol: :lol: Ki fürdeti??? Apukája?? :lol: :lol:

Agnese!!

Jók a kispasik :lol: :lol: Szerintem ilyen segitséggel könnyebben megy a munka is :wink: :wink:

Rebe!!!

Gyönyörűek ezek a fekete-fehér képek!!
Nagyon szép a kiscsaj!!! :lol: :lol:

Bibar!!

Nagyon jo a kispasi!!
Szeret az ülésben ülni??? Voltatok már vele hosszabb uton?? Hogy birja?? Mivel foglalja le magát??

Witch!!!

Vigyázz magadra nagyon!!! Fekvés ezerrel
Majd holnap még irok most egy pár friss kép

Kép
Csokis keksz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Fiona
jó kis evést rendezett a fiad :lol: :lol: az utcsó képen milyen kis huncut,aranyos :lol: :lol: Olivér birja az ülést egy ideig,aztán vagy elalszik vagy szórakoztatom,játékokat pakolok oda neki,ő meg ledobálja :roll: :roll: jó játék :wink: voltunk már hosszabb utakon,volt hogy 3 órát is ült egyhuzamban.ha nyügi akkor megállunk,kicsit kivesszük.
de általában elrázza az autó :wink: :wink:

lányok
a pneumót ti beadatjátok??én most nagyon sok rosszat olvastam róla,olyan bajban vagyok,eddig be akartam most meg bizonytalankodok :oops: :oops: :oops: segiiitség!!!!!!!!

bibar

Bibar, lányok megkapták.

Milyen rosszakat olvastál róla?
Lehet azért terjesztik, hogy minél kevesebb anyuka adassa be ingyen... :oops: :?

Judit

jucicuki

Bibar,
engem is érdekel, h mi rosszat olvastál a pneumo elleni oltásról.

Máté megkapta a 3 oltást 3-4-5 hónapos korában, akkor még fizettük. Most az emlékeztető következik, de ezt már ingyen kapjuk. Problémát nem okozott számára. Nálunk ez a tapasztalat.

Kép
Kép
share

Bibar,
Kisfiad nagyon aranyos. Hogy mennyit nagyfiúsodott. És hogy örül a zsiráfnak, meg kell zabálni. :lol:
A lányok már megkapták az első pneumot, a másodikat kedden kapjuk. Én is olvastam rossz véleményt a múltkor róla, egy blogban, de már nem tudom a címét, bemásolom, ha megtalálom. Én ennek ellenére mellette döntöttem.

Brigii,
Édesek a csajok, és mennyire különbözőek! A pakolós kép csúcs, rendezkednek a lányok! :D

Chesti,
Fantasztikus a klipp, annyira látszik, hogy Niki jól érezte magát. Maga a boldogság. Tényleg hol voltatok pontosan?

Elan,
Nagyon ügyi Gabi, hogy már megfordult a hátáról a hasára! A lányok még ezt nem csinálják. Na mit mondott a védőnő és a doki Dévény ügyben? Gondolom nem kell mennetek, miért is kéne.
Anyajeggyel kapcsolatban szorítok, nem lesz gond! :wink:

Benszi,
Igen, én is azt gondolom, hogy klassz időszak jön. Olyan jó, ahogy egyre nyílik az értelmük, egyre többet mosolyognak, egyre több mindent lehet velük csinálni. Az alvással meg szerencsések vagyunk, nem tudom így marad-e.
A gyerekeid mint mindig tüneményesek, igaza van Lukinak, amellett hogy szépek, jó rájuk nézni, tele vannak élettel, vidámsággal. :D

Luki,
Hurrá, ez nagyon jó hír. :D Nem is értem, hogyan vizsgálhatták ennyire rosszul . Tényleg az van, hogy magánba érdemes menni, mert ott talán jobban figyelnek. A vásárlós képen nagyon cuki!
Utólag is boldog szülinapot!

Gabi,
Aranyos Boti! De jó nektek, hogy megint mentek. Jó pihit! Már én is úgy mennék valahova, de mi nem merjük még a két picurral bevállalni.

Gomba,
Jobbulást Benedeknek!

Agnese,
Gratula az első saját lakáshoz! Jók a képek!

Fiona,
Nem semmi ez a csokis keksz evés! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Pl. itt lehet olvasni ellenvetéseket:
http://www.zimonyi.hu/?s=pneumo

Kép
rebe
Dunaharaszti

Juci,Share ,Rebe
Anyu egészségügyis,és legnagyobb bosszuságomra küldi a cikkeket,pl azt irták orvosok hogy nem ajánlják mert volt olyan gyerek akinek maradandó károsodást okozott,vagy hogy csak egy pár törzs ellen véd és stb...szóval anyu le akar beszélni,de most megnyugtattatok,én is beadatom/elvileg szerdán/
Juci
én is arra gondoltam hogy ellenkampány :oops: :oops: de úgy megijesztik az embert :oops: :oops: nagyon jó fejek,ennyire unatkoznak?? :shock: :shock:

köszi a választ mindenkinek :wink:

Rebe
köszönjük a dicséretet :lol: :lol: imádja ezt a zsiráfot,nagyon jó játék,készségfejlesztő és ezen állt fel igazán egyedül elöször :wink: :wink:

bibar

Bibarkám!
Én is besdattam már,amikor fizetős volt,most csak az emlékeztető jön,ha végre meggyógyultak!
A dokinénink ezt ajánlotta meg a barihimlő ellenit,ha elkezdenek közösségbe járni!

Rebe!
Mi 8hónaposan mozdultunk ki velük Balcsira,de úgy hogy ott voltak a húgomék segítségnek,mert amúgy nem pihi!Köszönöm a gyerekek dícséretét!Reméljük az alvásuk így marad nektek!

Fiona!
Annyira nagy már Bence!Jó az uccsó kép!Cinkos!
Haggggyad mán azt a takarítást!Pihenj,ha megjön apa csináld akkor!

Zuzmo!
Nem unatkozol,olyan mintha ikreid lennének!

Szegény Balumat ma ellökte Dóri és felrepedt a szája!Ömlött a vére,egy darabig nem tudtuk honnan jön a vér,mert nem láttunk semmit!Olyan volt szegény Balu a ruhája is ,enyém is,mintha mészárszék lenne!Most Kelemen Annára hasonlít leginkább,de pasi változatban!
Képzeljétek!Van fél órám mindennap,mert a skacoknak az etetőszék tálcájára kirakok sonkát,zsemlét,sajtot és egyedül csipegetnek!Édesek,annyira jól elvannak vele!Nem is annyira szemetelnek,mint gondoltam!
Vendég

Kép
Vendég

Benszi,
Édeeeesek nagyon! :D Szegény kis Balu!

Hoztam én is mai képeket:
Kép Blanka művelődik :D
Kép szia anya! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Benszi, nagyon elevennek néznek ki a gyerkőceid a képeken, bizti nem unatkozol mellettük. Dóri milyen kis cserfes. Van kutyátok? Vagy honnan a vauzás? Juj, nagyon sajnálom Balu bantu száját, szegényke! :( Már előre rettegek ezektől a balesetektől...

Lukrécia, ez nagyon jó hír! Milyen klassz, hogy kiderült, így azért mindjárt szebb a világ.

Bibar, én is várom már a Mikulást, kiváncsi vagyok, mikor teszi tiszteletét ;) Én beadatom a pneumot.

Gabi, Boti nagyon-nagyon cuki :) Milyen ügyes, hogy így forgológik! Nem semmi a hasról-hátra, azt hiszem, az a nehezebb, ugye?

Gomba, Benedeknek jobbulást, Neked pedig kitartást! Köszi, amit az anyajegyről írtál, klassz, hogy negatív lett!

Brigii, Barbid nem akart szopni? Vagy miért fejtél neki?

Agnese, nagyon édesek a srácaid, ez a mosoly az UH-n, nem semmi...! :) Gratulálok a saját fészekhez!

Naposoldal, zajlik az életed rendesen :) Szorítok, hogy ne kelljen sokáig járnod kedvenc W.-dokinkhoz.

Zuzmó, ne is aggódj a tej miatt, nem éri meg. Én már túltettem magam azon, hogy pótolni kell, ha ez van, hát ez van. Gabi napi 1000 gramm körül eszik, ebből kb. 300 tápszer. Örülök ennek az aránynak, ezt próbálom tartani, ahogy tudom, de nem fogok a kardomba dőlni, ha nem megy.

Fiona, Bence milyen klasszul áll! Még a végén megindul, aztán futhatsz utána, mint a nyul :)

Rebe, nem megyünk Dévényhez ;)

Nos, Gabi a múltkori fordulás után pár napon át nem produkálta magát, de ma mindent bepótolt. Azzal kezdte a napot, hogy a járókában hasrafordult, és ez lett az új hobbija. Ahányszor leteszem, máris fordul hasra, aztán ordít, mert nem tud visszafordulni. Megfordítom a hátára, 1 pillanat múlva megint hason van, megint ordít :) Jó játék! (Ha éjszaka is csinálni fogja, lemondok).

Az anyajegyeim helye szerencsére nem fáj, csak aznap este szúrt picit, és azóta sem. Viszont a nagymamám (talán emlékeztek, miatta utaztam haza, hogy még találkozzon Gabival: 88 éves és hasnyálmirigy-rákja van) elesett, combnyaktörése van, megműtötték, komolyan, más sem hiányzott...
Szerencse, hogy van Gabi, mindenkiben ő tartja a lelket...

Kép
elan

Na, alszik a kis lókötőm :wink:

Szóval nem egészen egyből a kistesó miatt mentem...akadt egy kis probléma, amiatt.
Mióta Nóri megszületett kicsit felelősségteljesebben igyekszem élni az életet, ami a saját egészségemet illeti. Tartozom neki ezzel.
Ennek megfelelően havonta egyszer rászánom magam, hogy a melleimet átvizsgáljam, ami így történt előző hónapban is, és akadt egy kis gigszer...tejszerű váladék jött belőle, holott már rég nem szoptatok.
Először nagyon megijedtem, aztán eszembe jutott, hogy a magas prolaktinszint is okozhatja, ami nekem korábban is magas volt.
Így elmentem W.-hez, aki egyébként tündéri volt. Érdeklődött Nóriról, megdícsért, hogy csinos vagyok ( mármint orvosi szemmel :lol: ), és egész egyszerűen nagyon emberi volt.
Aztán , miután elmondtam neki, hogy mi járatban, beutalt vérvételre, aminek most várom az eredményét.
Ha nem magas a prolaktin, akkor tovább küld mammográfiára.
Hát, szeretném, ha magas lenne...
Úgyhogy, igen, szeretnénk már kistesót, de adnánk még magunknak néhány spontán hónapot.
És sajna, fagyink sincs.

Elan, most nagyon átérzem az aggodalmadat, de minden rendben lesz velünk, okés? :wink:
Sajnálom a nagymamádat, ez nagyon nehéz lehet a családnak, és persze neki is.

Rebe, annyira sokat nőttek a lányok, és nagyon nagy szó, hogy ikrek létükre ilyen jól alszanak. Ügyes kis nyugodt babák!

Benszi, hát igen, jönnek sajna az ilyen balesetek..ez hozzá tartozik.
Nórim is most kezdi felfedezni ezeket a kis falatokat, amiket lehetőleg a saját tányéromról adjak neki :lol:
Viszont így esélyünk lett néhány közös étkezésre is :lol:
És különben is úgy szeretem nézni, ahogy elégedetten falatozik.

Bibarci, pneumot bedattuk, két napig sajna elég lázas volt utána..de azért a hatása csak jó lesz! Én elhiszem, hogy hasznos dolog.

Fiona, Bence is sokat nőtt, és ügyesedett!
Az utolsó képen nagyon huncutkodik :D
Én is utálok ablakozni.. :twisted:

Luki, Falatka továbbra is egy kis tündér :lol:
Főbb vonalakban olvastam a németországi kitérőről..remélem, minden szépen kialakul majd. De ez tényleg szörnyű, hogy itt tart az egészségügy nálunk.

KépKép
naposoldal

Jajj, és köszönjük szépen a köszöntést! :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Judit!
Köszi, azért lehet hogy megnézem, hátha hoztak még azóta.Amúgy is a terveben volt Fehérvár a jövő hétre.

Elan!
Barbikámnak sajna nem jött össze a szopi, :cry: elég nehezen indult be nekem az elején a tejem, fejtem mind a kettőnek, és tápi mellé kapták üvegből az anyatejet.Közbe rá-rá raktam őket és Brigikém egyszer csak rákapott és beindult,de Barbi nem tudta hogyan kell. :cry: Így neki 1 éves koráig fejtem a tejcit. :lol:

Benszi!
Ezt a trükköt én is be szoktam dobni, jól el szórakoznak mire megeszik a kis falatkáikat. :lol:

A vedőoltást mi is beadatjuk, főleg hogy Briginek a nyáron már olyan középfül gyulladása volt, hogy fel is kellett szúrni neki mind a két fülecskéjét. :cry:

Hajrá Zuzmó!!
Tudom miről beszélsz, vissza mentem a fősulira én is!
Szépek vagytok! :lol:

Jó éjt!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Sziasztok csajok!!!

Hát a Bence is megkapta már az oltást!!
Ugyhogy én inkább el sem olvasom az ellenvéleményt! De olyan tök jo hogy az ember mindeg akkor hallja amikor már persze ugyis mindegy!!
Úgyhogy én ezennel úgy döntök hogy hiszek benne! :lol: :lol: :lol:
Egyébként nem volt semmi utóhatása a szurinak se láz se semmi. Most egy picit nyűgösek vagyunk mert szemmel láthatóan jön felül a fogacska!! :lol: :lol:

Benszi!!!

Azt az elmélyült és koncentrált figyelmet a Balu arcán ahogy pécézi a falatot!! Egyszerűen zabálni való!! Nem fetrengsz a röhögéstől???Annyira aranyosak ilyenkor!!!!!!!
Egyébként ha valamit eszek az teljes képtelenség hogy ne adjak a Bencének mert ugy nézi mintha egy hete nem kapott volna enni!!! :lol: :lol: :lol:
Esküszöm az afrikai éhezőtáborban a gyerekek nem tudnak ugy nézni :roll:
És ha csak megemelem a kezem már nyitja a száját :lol: :lol: :lol: :lol:

Rebe!!!

Jaj ezek a csajok gyönyörűek!!
Blanka nagyon rázummolt a virágra!!!
A másik képen Zsanna van? Egyformán öltözteted a virágszálakat???

Napcsi!!!

Képeket,képeket,képeket, képeket!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Bibar!!

Hol vettétek a zsiráfot!!!!Tényleg nagyon nagyon jo!!
Oli meg különben is szenzációs!! :lol: :lol:

Elan!!!

Sajnálom a nagyikádat!!! Ilyen idős korban már nem szokott jol jönni egy combnyaktörés :cry:
Nagyon ügyi a kis tökmagod!! Szerintem éjszaka nem fogja csinálni! Egyébként nem hason alszik?? A bence mindeg hason aludt. Most meg már ahogy akar!! Csak egy a lényeg! Takaró ne legyen rajta mert a legmélyebb álmában is észreveszi ha betakarom és addig tozsog amig le nem jön a takaró :roll: :roll:

Hú csajok megyek aludni mert holnap nyitok!! Igen korán itt a négyóra ötven!! :cry:
Puszika

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Gyors berohanás mert :

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GOMBA BENEDEk :lol:
(igaz tegnap volt :oops: :lol: )

chesti

Rebe!
Mennyire édes ez a csaj?És a másik kiscsajról hol a fotó?

Fiona!
Nagyon helyes Bence!Nálunk ha csak látja Balu,hogy a szám elé emelem kezem és már jön is.TÉnyleg afrikai éhezőt játszik olyankor ő is!

Elan!
Addig nehéz,amíg nem fordulgat magától oda-vissza éjel!Akkor majd úgy alszik,ahogy ő akar!
Nincs kutyánk,csak az utcában vannak meg anyunál!Na azokat rendre megtépi!Menekülnek előle!
Sajnálom a nagyidat!

Napcsi!
Reméljük nem lesz semmi ezzel a cics üggyel!Én gondolni sem tudok a fagyi babáinkra!BRRRRRRRRRRR....E kettő mellé?JaJJJ

Annyira durvák az éjszakáink a takony miatt!Már vége lehetne!Ráadásul apa nagyon csúnyán köhög.KB.percenként,így a gyerekek is felébrednek!A szemeim alatt nem semmi karikák lifegnek!Szőrnyű!Tegnap ettek a drágáim halat!Szétkenték kicsit a fejükön is,így eléggé büdik voltak,de ízlett nekik!
Mondjuk Balukámnak mi nem ízlik?Vele jókat lehet majd kajálni!

Csajok!
Fahéjat mikor lehet nekik adni?Almáspite miatt kérdezem!Most csinálnék és adnék nekik!
Vendég

Chesti!
Boldog szülinapt Nikinek!!!!!!
Gomba Benedekék novemberiek!Együtt feküdtünk a Jánosban!
Vendég

Gomba Benedeknek Boldog Szülinapot kívánok!!

Bibar, Rami már mind a 3 oltást megkaptam, persze akkor még pénzért. Mondjuk én nagyon oltás párti vagyok, így 15 hónaposan a bárányhimlő ellenit is szeretném.
Rami soha egy oltástól sem lett lázas.

Lányok, volt itt a fényképész, csinált szupi képeket Ramiról, beszkenneltem a számomra legkedvesebbet.
Kép

Kép

vicuska2007

Napcsi, szerintem valószínűleg még a prolaktin lehet! Tudok olyan lányt, akinek a szoptatás után 1 évvel is jött még, ha megnyomta a cicijét. Írd majd meg mi volt!

Benszi, szerintem adhatsz almásat! Ja, és én is kérek!!!

ŐŐŐ, akkor most nincs szülinap?? Bocsi Gombáék!!

Fiona, micsoda kis kópé! Imádnivaló!!

Chesti, Nektek akkor viszont Boldog Szülinapot!!

Kép

vicuska2007

Fiona, mondom én, hogy egyre huncutabb a te kis Bencéd!
Minden kép ezt bizonyítja! :lol:

Chesti! Isten éltesse Nikit ! :lol: :lol:

És azért Gombáékat is :lol: :lol: Nem baj, ha még nincs november Hihihi!

Benszi, nálunk a hal nem jött be, pedig Nóri is egy zabagép. Viszont utána mindketten nagyon büdösek voltunk...én is kaptam belőle :D
Fahéjat nem tudom, de én is most akarok sütni, mondjuk nem ma, mert muszéj összekapnom a lakást. Biztos kap majd Nóri is belőle egy picit.

Vicuska, nincsenek szavak.. :lol: Tündér bájos!!!
Nagyon édes!!

Remélem, igazad lesz a cici ügyben. Kicsit parázok. ( enyhe hipochonder beütés ) :evil: :oops:

KépKép
naposoldal

Elan,
Nem semmi Gabid! :wink: Nagyon ügyi, az enyémek még abszolút nem is fordulnak hasra!
Szegény nagyid, sajnos ez a lehető legrosszabb, ami ilyenkor történhet! :cry:

Napcsi,
Biztos nem lesz semmi gond, szorítunk! És tegyél sok-sok képeket, cserébe hogy rég voltál! :wink: :lol:

Fiona,
Szoktam egyformán is öltöztetni őket, de ez a legritkább eset. Általában úgy van, hogy van ami egyforma rajtuk, vagy a naci vagy a felső, a másik meg különböző, vagy csak a fazon egyforma. :wink:

Benszi,
A második képen Zsani van! :lol:

Vicuska,
Tündéri, drága, meg tudnám zabálni! :D Egy éves korukban én is akarok profi fotókat róluk!

Csajok, Chesti Nikijének sem ma van a szülinapja :lol: , direkt visszakerestem a táblát (22-én lesz), mert a vonalzója szerint sem ma.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na, akkor tudjátok mit?

Mindenkinek Boldog Szülinapot kívánok!! :lol:

Kép

vicuska2007

Vica,
nekem névnapom volt. :lol: :wink:

Kép
Kép