Sziasztok,
Benszi, nagyon elevennek néznek ki a gyerkőceid a képeken, bizti nem unatkozol mellettük. Dóri milyen kis cserfes. Van kutyátok? Vagy honnan a vauzás? Juj, nagyon sajnálom Balu bantu száját, szegényke!
Már előre rettegek ezektől a balesetektől...
Lukrécia, ez nagyon jó hír! Milyen klassz, hogy kiderült, így azért mindjárt szebb a világ.
Bibar, én is várom már a Mikulást, kiváncsi vagyok, mikor teszi tiszteletét
Én beadatom a pneumot.
Gabi, Boti nagyon-nagyon cuki
Milyen ügyes, hogy így forgológik! Nem semmi a hasról-hátra, azt hiszem, az a nehezebb, ugye?
Gomba, Benedeknek jobbulást, Neked pedig kitartást! Köszi, amit az anyajegyről írtál, klassz, hogy negatív lett!
Brigii, Barbid nem akart szopni? Vagy miért fejtél neki?
Agnese, nagyon édesek a srácaid, ez a mosoly az UH-n, nem semmi...!
Gratulálok a saját fészekhez!
Naposoldal, zajlik az életed rendesen
Szorítok, hogy ne kelljen sokáig járnod kedvenc W.-dokinkhoz.
Zuzmó, ne is aggódj a tej miatt, nem éri meg. Én már túltettem magam azon, hogy pótolni kell, ha ez van, hát ez van. Gabi napi 1000 gramm körül eszik, ebből kb. 300 tápszer. Örülök ennek az aránynak, ezt próbálom tartani, ahogy tudom, de nem fogok a kardomba dőlni, ha nem megy.
Fiona, Bence milyen klasszul áll! Még a végén megindul, aztán futhatsz utána, mint a nyul
Rebe, nem megyünk Dévényhez
Nos, Gabi a múltkori fordulás után pár napon át nem produkálta magát, de ma mindent bepótolt. Azzal kezdte a napot, hogy a járókában hasrafordult, és ez lett az új hobbija. Ahányszor leteszem, máris fordul hasra, aztán ordít, mert nem tud visszafordulni. Megfordítom a hátára, 1 pillanat múlva megint hason van, megint ordít
Jó játék! (Ha éjszaka is csinálni fogja, lemondok).
Az anyajegyeim helye szerencsére nem fáj, csak aznap este szúrt picit, és azóta sem. Viszont a nagymamám (talán emlékeztek, miatta utaztam haza, hogy még találkozzon Gabival: 88 éves és hasnyálmirigy-rákja van) elesett, combnyaktörése van, megműtötték, komolyan, más sem hiányzott...
Szerencse, hogy van Gabi, mindenkiben ő tartja a lelket...