Új privát üzeneted érkezett!

Kisanyácska!
Ahogy olvastalak nem állt össze egy konkrét vélemény,csak gondolatok,rég elfelejtett emlékek,beszélgetések..
Tanácsot nem adok,mert nem vagy kész megfogadni bármely észérvet..ami nem baj,mert nem az értelem diktál, hanem az érzelem...
Ezért mesélek,kicsi meséket...

Volt egy férfi..mindig szerelmes volt..jókedvű, értelmes, jóképű,FÉRFI...volt szép felesége, mégszebb gyermeke..s mindig volt egy szeretője...s volt egy álláspontja is:egyszer talán elhagyja a feleségét,nem mondja ,hogy sosem, hiszen szerelmesnek lenni olyan jó és könnyű..s,ha a szerelmes férfi nem adja fel mindenét a szretett nőért az első két-három hónapban,akkor már sosem...

Volt egy asszony..megélt ,átélt mindent ami átélhető,olyat is ami nem is túlélhető..nem élhetett a szerelme nélkül..ha kérdezték, honnan tudja hogy Ő az IGAZI,az egyetlen,hogy mitől az..ezt felelte:a becsület,a bizalom,a támasz,hinni a másikban/nak mindenekfelett,tudni mindig,hogy érdemes rá,a szerelmére..

Volt egy lány..azt hitte szerelmes..volt egy fiú,akit azt hitte igazán szeret..de nem volt igazi..abba a képbe volt szerelmes,amit teremtett magának a férfiról..azt hitte majd megváltozik, ahogy ő szeretné..de csak magáért változhat bárki,önnnön akaratából..
elhagyni nem tudta,hát hagyta, amíg a szerelem hagyta el őt..s aztán tudta, hogy ábránd volt, mert tisztelni nem tudta a fiút sosem..de már boldog, már nem is emlékszik igazán...
tünci28

Leda!

Megkaptad végülis az e-mailt?

KépKépKép
tünci28

Az utolsó mondat már a következő részben látható:

http://www.youtube.com/watch?v=5X4SExqk1ZY&NR=1

Kirikou elviteti magát a barlang bejáratához, és boldog, mert már majdnem ott van. Fölfedezi a bejáratot, de nem nyílik meg az ajtó.
- Ja, értem. Csak egyedül mehetek be a nagy barlangba. 1, 2, 3! Nyílj ki! De itt nem lehet tovább menni! Csapdába kerültem?

Üdvözlik egymást Öregapóval. Kirikou elmondja, hogy meg szeretne nőni, de Öregapó azt mondja, így, hogy ilyen kicsi, mennyi mindent meg tudott tenni, amit nagyként nem tudott volna. [És itt jön a jó kis elgondolkodtató rész, amit sajnos nem értek. Valami olyasmi, hogy:] Öregapó azt mondja, Karabát megszállta egy gonosz lélek, ő valójában nem is gonosz. A hátán van egy pont, amit ő maga nem tud elérni (ahogy te sem, Kirikou, mikor iderakom az ujjamat). Ott van egy dugasz, és ha azt kihúzza onnan valaki, akkor Karabá megszabadul minden gonoszságtól. De csak egyetlenegyszer lehet megpróbálkozni vele, és ha nem sikerül, nagy baj lesz.
- Megpróbálom, ha nem sikerül, hát meghalok!... Öregapó, az öledbe vennél? Úgy elfáradtam... kicsi vagyok, és néha félek is...

Kirikou kér Nagyapótól egy védelmező amulettet, de Nagypó nem ad neki. [Nem értem, miért.]
kisanyácska

Tünci!

Köszönöm! Te vagy az a lány?

Én is ezt gondoltam... ha nem bírom elhygni, várok, hogy a szerelem hagyjon el engem, legalább Karácsonyig várok... de már ezt sem tudom...

nulla vagyok, egy utolsó érdemtelen, szeretettelen senki, és féltem a gyerekeimet
kisanyácska

amennyire erősnek éreztem magam tegnap éjjel itt, annál tízszser borzasztóbban érzem magam most - képtelen vagyok megmozdulni, összeszedni magam - néznél körül nálunk, egy hányadék minden, én magam sem vagyok képes előrelépni, csak fuldoklok a saját mocskomban - egy rakás sz#r vagyok, és így nem csoda, hogy halálosan ideges is, amit a gyerekeimen törlesztek le
kisanyácska

hát látod??a szerelem nem tesz tönkre,magasba emel...

"A szeretet türlemes, jóságos; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel. Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat. Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal. Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltűr. A szeretet soha el nem múlik."

KépKépKép
tünci28

Melcsi....

http://www.youtube.com/watch?v=1Pm-lZqA ... re=related

Valahogy rájöttek, hogy ott van egy földalatti járatban Kirikou.

A kígyó sem tudta elkapni, az őrszem sem látja. Karabá lehülyéz mindenkit, és maga akarja elkapni Kirikout. Végül észreveszik az erdőben, Karabá oda megy utána, hogy visszaszerezze az ékszereit és megölje Kirikout. Amere jár, elhervadnak a növények, mert olyan gonosz. Elkezd lyukat kaparni, hogy ő is beférjen a föld alá.

- Most már nem érzem magam olyan borzasztóan rosszul. Hogyhogy nem éreztem ezt a csodálatos illatot eddig? Szabad vagyok, és ezt neked köszönhetem, Kirikou. Hogyan hálálhatnám meg?
- Gyere hozzám feleségül.
- Nem mehetek, túl kicsi vagy.
- Feleségül mész a nagybátyámhoz?
- Nem, mert szolgának mennék akkor.
- Aki az én feleségem, az nem lesz szolga soha.
- Majd találsz magadnak egy aranyos kics lányt, akit felesgül vehetsz.
- Nem akarok kicsi lányt! Megcsókolnád az ajkaimat?
- Jó, azt lehet.

Közben arról beszélnek a faluban, hogy a kis Kirikou soha nem fog visszatérni, meghalt. Föláldozta magát falujáért.

Karabá ágyékkötőt és fejdíszt készít Kirikounak. Kirikou türelmetlenül várja, hogy végre visszatérhessenek a faluba együtt.

A falu népe rettegve rohan a boszorkány elől. Kirikou utánuk kiált: - Karabá nem boszorkány többé, és én Kirikou vagyok!
Nem hisznek neki, mert Kirikou kicsi, még a nagybátyja sem ismeri fel. Kirikou hiába bizonygatja, hogy ő ugyanaz a fiú, aki elment. Végül anyjáért kiált, aki felismeri a fiát.
kisanyácska

Igen, Tünci.

Pieter édesapja is ezt a részt írta ki nekünk a Bibliából, és nem tudom, melyikünknek célozta, neki vagy nekem. Én még fényévekre vagyok ettől, azt tudom.

Hogy sikerült az ebéd?
kisanyácska

ez volt a házassági eskünk szövege....

az ebéd fincsi lett,az előbb telefonált az uram, hogy amit elvitt vacsinak már befalta azt is... :D

KépKépKép
tünci28

Tünci, nagyon szépet írtál:)

Én is egyből arra gondoltam, hogy te lehetsz az a lány.

Kisanyácska, szakítás előtt-után még nagyon sokáig rossz. Aztán észrevétlenül elfelejti az ember, mintha nem is lett volna. Üresség lesz még sokáig, de elmúlik szép lassan.
Vendég

Utolsó rész:

http://www.youtube.com/watch?v=tPQ4J2NG ... re=related

Kirikout visszavennék, csodálják a szépségét, de a boszorkányt nem akarják. Nem hiszik el, hogy Karabá nem gonosz többé, hazugnak nevezik Kirikout. Bosszút akarnak állni rajta mindazért a gonoszságért, amit velük művelt.

Megérkezik Öregapó, és elmondja, hogy Kirikou igazat beszél. Fölmenti Karabát, és emondja, hogy a falu elrabolt férfiai a boszorkány fétiseivé változtak, akik feltétel nélkül engedelmeskedtek neki. Kirikou Karabával együtt őket is felszabadította, és íme, itt vannak.

- Nem vagyunk fétisek többé, emberek vagyunk. Mi vagyunk a férjeitek, mi vagyunk az apáitok, mi vagyunk a szeretőitek, mi vagyunk a fivéreitek, mi vagyunk a barátaitok!

És mindenki újraegyesül az övéivel.

Mindenki! Eléggé béna így leírva, a filmmel együtt kell olvasni, vagy majd egyszer talán leírom "normális", olvasós mesének.

Melcsi! Nézzétek meg Barcival, ha van kedvetek, talán így egy kicsit világosabb. Én is megnéztem a gyerekekkel, bár van benne egy-két rész, ami egy kicsit túl félelmetes. De a többi tetszik nekik, főleg Kirikou hősiessége. :) Meg persze a zene, ami önmagában is fönn van.
kisanyácska

És hidd el, szerintem Pieter hozzáállása sosem fog változni. Most is napokig vártad, hogy találkozzatok. Benned volt, hogy rossz dolgokról lesz szó, de őszintén, gyermekien vártad/vágytál rá, hogy találkozzatok. És lemondta, minden előzmény nélkül. Ebbe bele lehet őrülni, főleg, ha hosszú távon megy ez így tovább.

Nagyon vigyázz most magadra.

Tünci, akkor nagyon finom lehetett a kaja:):)
Vendég

Boboka, rettegek még. én ezt nem akarom. őt akarom, de nem így
kisanyácska

előbb válaszoltál, mint kérdeztem volna :)
kisanyácska

Szia Boboka Neked is!

Nemsokára jön haza Betti is, ugye?

A többieket napok óta szólongatom, de nem jönnek... :(

Tessék jönni,Mindenkik!!!

Miből gondoljátok, hogy én vagyok az a lány :) ??
nem én vagyok...

KépKépKép
tünci28

Nem is tudom, Tünci, túl személyesnek tűnt:)
Vendég

Tünci, melyik volt az esküvői szövegetek - a történetes vagy a korinthusi?

Boboka, privi

Igen, Betti mindjárt jön, remélem

de nekem el kell mennem, nem ülhetek itt egész nap, össze kell szednem magam
kisanyácska

Tudjátok, kitaláltam, hogy kinyomtatom, amit írtatok tegnap meg ma, meg még jó régen, és kiragasztgatom a szobámban, vagy fölteszem a konyhaszekrényre, hogy legyen valami, ami tartja bennem a lelket. És: naná, hogy befuccsolt a nyomtatóm! Milyen szép is az élet!!! :cry: :cry: :cry:
kisanyácska

jaj,hát a bibliás.. :D

KépKépKép
tünci28

Kisanyácska, privi ment
Vendég

Kisanyácska,most a gyerekek hol vannak?

KépKépKép
tünci28

Kisanyácska, jelentkezz
Vendég

vagyok, kreáltam egy tutikirály vonalzót!!!

gyerekek az apjuknál
én meg itt döglök

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

bocs, ez egyáltalán nem a fórumunk, hanem a magam minősítése volt

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

leveszem a két muksót, mert nem látszik tőlük az a lendületes "YEAH!"

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Na,mostan azt mondom, hogy tessék okosnak lenni, mert Tünci átnyúl és lezavar egy gyagyásítót Kisanyácskának!!!!!!!! :wink:

KépKépKép
tünci28

Tünci szívemből szól!

Csajok, virtuálisan nem lehet "kocsmázni" és dumálni egy jót? Megpróbálhatnánk:)
Vendég

Kisanyácska, úgy is szólhatna a vonalzód, hogy már csak három nap a boldog, kiegyensúlyozott élethez, nem?
Ez nekem jobban tetszene
Vendég

persze, és akkor belelóg az ujjam a bilibe, engem és a kiegyensúlyozottságot nem lehet egy napon említeni

ezeket a k##va emberkéket meg nem lehet levenni, valami kell, hogy virítson ott

Tünci, mi az a gyagyásító?

menjetek, csajok, biztos van jobb dolgotok

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci nem beszélni jól angol....vidéki lányka lenni... :oops:

Kocsmázni úgy kell virtuálisan, hogy mindenki bont egy pezsgőt és időnként hozzákoccintjuk a monitorhoz...

KépKépKép
tünci28

Benne vagyok:)

Kisanyácska, privi ment

Hülye emberkék tényleg idegesítőek a jobb oldalon:)
Vendég

Te Boboka, nekem a bal oldalon vannak.

Tünci, azt írtam, 3 nap a "szakításig", de utálom ezt az elcsépelt szót, meg különben is, hogy nézne ki a "3 days until szakítunk" :roll: Bár kit érdekel.

Épp egy olyan nótát hallgatok, aminek az a címe, hogy "Feldíszítem a tested", és táncolnak benne szépen.....

Békén hagylak titeket, Lányok, már

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

én is a vonalzómon ügyködöm ám..most csináltam egy szépet, erre amit beírtam idézetet, eltakarja a számozás...

A gyagyásító:itteni kifejezése annak a fizikai kontaktusnak,mikor a szemben álló fél tenyérrel észheztérít... :oops: :wink: :D

KépKépKép
tünci28

Kisanyácska!!!!
Amíg humor van, addig minden van!!!!!(bal oldalon a hülye emberkék... :lol: nemá'!!!!! :lol: )

KépKépKép
tünci28

ahá, vili :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci, ne mondd ezt, mert köztünk P-vel van humor, rengeteg... Akkor minden egyéb is megvan?

Fázom nagyon.

Akkor most elpályázok, a heti 1x-i mosogatást megejteni.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Az egy heti mosogatást én is tegnap ejtettem meg.

úgy értettem, hogy a pálcika emberkék:):) yeah buborék előtt:):)
Vendég

Kisanyácska,naná ,hogy nem Pieterre értettem!!!
Hanem amíg az ember megőrzi a humorát, addig nincs veszve semmi!!!!

Ti csajok, Ti heti egyszer mosogattok?????
én napi háromszor.....nálunk egy-két pohárnál nem lehet több ott :wink: ....

KépKépKép
tünci28

Na jó, azért nem heti egyszer, de én úgy érzem, mert pillanatok alatt úgy felhalmozódna, mintha csak heti egyszer mosogatnék.

Most meg éppen zokni pároztatásban vagyok, azt utálom a legjobban. Mind fekete...alig lehet megkülönböztetni.

Apa meg jól le fog tolni, elszaladt a praktikerbe, én meg direkt itthon maradtam, hogy addig rendet rakok. Mondta is, hogy addig letiltja a babanetet, mert akkor semmivel sem fogok haladni, ha leragadok előtte:):) igaza lett:)
Vendég

ez se az igazi még,mert ehhez meg nincs megfelelő színű betű, ami látszana végig..még folyamatosan keresgélek, meg az urammal is levelezek,meg teregettem...

Lassan Leda is ébred... :D

KépKépKép
tünci28

Boboka!

ha mindig pároztatod a zoknikat, akkor ne csodálkozz, ha egyre több fekete zokni van... :lol:

az én uram is azt mondta a múltkor, hogy letíltja a netet... :D

KépKépKép
tünci28

Szerintem látszik, csak a nap előtti szám nem nagyon.

Tünci vicces máma:):):) Helyes:):)

És férjed mit eszik vacsira, ha előre behamázta a vacsiját?

Kisanyácska, vagy még, vagy most két óráig ne is számítsunk rád és belemerülsz a mosogatásba?

Tényleg Tünci, a szárítógépet megvettétek már?

Betti, örömmel jelentem, hogy megírtam a dvd-t, már be is van borítékolva, felcímezve:):) holnap postázom. Van rajta két meglepi film is, remélem tetszeni fognak:)
Vendég

Nem még nem vettük meg..remélem jövő hónapban sikerül...

kérdéses a vacsora ,mert a maradékot én szeretném behamizni...

Sütőtök, ma mi újság??

Madamrekamé is mindig későn jön csak..Csige már biztos elpártolt... :(

Ma a temetőben volt valami furcsaság....ááá,olyan sz*rul éreztem magam, mert én ott szeretek egyedül beszélgetni Cicukámmal..és ott volt két """""""asszony,tudjátok azok az obégatós,jajgatósak...odajöttek,ahol a Kicsikém is van, ott csupa gyereek vannak és egymás után olvasgattál, hogy 1 éves,6 hónapos, stb...és mindegyiknél a jajgatás...aztán persze megszólítottak, hogy nekem mennyi idős volt..szép udvariasan megmondtam..erre nem ám elmennének végre, hanem :ő akkor mér nem kapta meg, mert neki is volt egy ilyenje.... :cry: :?

áááá,nagyon sz*r volt....most mit magyarázgassam... :? :cry:

KépKépKép
tünci28

Jajj Tünci, elég baj az neki, hogy ilyen csíra...
Akkor ők olyan óbégató, jajjgató, sirató asszonyok lehetnek, nem? Akik minden temetésen ott vannak énekelni, sírni, meg ilyenek.
Vendég

Szia Leda!!!!!
DE jó, hogy megjöttél!!! :D
volt ma is némi mélypont!!!

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

Tünci megkaptam és már este, reggel küldtem is a választ nem kaptad meg? mondtam, hogy szarakodik az emailem.. ha nincs meg újra küldöm

Boboka neked is megírom ami érdekel..

Éccaka roszzul aludtam, arra ébredtem, hogy a torkom bedurrant, alig tudok nyelni és úgy fáj, hogy nem bírok visszaaludni.. Azóta sem vagyok jól, mindenem fáj... vírus az biztos..

Kisanya neked is küldök ma privit, csak legyek erőben..Ameddig hiszed, hogy Pieter megváltozhat addig nem is fogod tudni elengedni.

Kép
leda2002

Leda!
akkor azt nem kaptam meg...na ,de hülye vagyok..megnéztem mégegyszr és valamiért megfogta a spamszürő.. :shock: nem értem, mert csak szöveg...már máskor is jártam így...
No a lényeg, hogy megvan!!!! :D

Tegnap annyit termeltetek,alig győztem olvasni...

Sajnálom, hogy megbetegedtél,remélem nem lesz az egész család beteg!!
Nálatok a hideg, az igazán hideget jelent, ugye???nem olyan minusz 5 fok, hanem igazi-igazi?? :D
Itt már igazán régen nem volt nagy tél..emlékszem talán 4 éve, karácsonykor kézben vittem a téli kabátot, mert elég volt a pulóver.

kisanyácska azt hiszem ma nagyon maga alatt van..

KépKépKép
tünci28

Sziasztok

Na végeztem a visszaolvasással.

Kisanya még a mesét is megnéztem. Tetszett.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike!
Milyen volt a napod?

KépKépKép
tünci28

Anyáméknál voltunk. Most hogy jön az este megint rám tört a hiányérzet. De ez mindig igy van estére. De úgy napközben azért kicsit jobb volt ma.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?