Új privát üzeneted érkezett!

Szép álmokat neked is! És mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jóreggelt, látom, mozgalmas volt az éjszaka! :lol:

Zöldi: :shock: :lol: Köszi a kimerítő tájékoztatást! :lol: (még jó, hogy felét nem értem, sosem voltam jó biológiából...még a végén megijednék :P :D )

Aida: Igen, ez a légszomj, amiről írsz...talán az összes tünetem közül én ezt viselem a legnehezebben....kb. 5-10 percig bírok ülni, ha lefekszem, szerencsére jobb (így legalább éjjel nem fulladozom)...ezért kérdeztem, mikortól lehet reménykedni abban, hogy leszáll a baba... :roll:
(amúgy sztem magamnak köszönhetem jórészt, mert elég hanyag a testtartásom, és gondolom ez még rátesz egy lapáttal... :oops: )

Ja, a kalács.....dádá lesz csajok! :twisted: Valaki tegnap felrakta, hogy megsütötte, és milyen isteni....azóta ez jár a fejemben....szerintem én is megpróbálkozom vele....de ez neméééééééér ám! :P
bébic

bébic:Én is megsütöttem ugyan azt a bocika féle kalácsot és isteni volt.Szerintem ne hagyd ki :wink:

KépKép
lyndee

Még egy utolsó, aztán mentem konyhatündérkedni (ebéd+kaláááács :twisted: ): péntek éjjeli álmom: BKV-ellenőr vagyok (most komolyan, ez honnan jöhetett??!! :shock: :shock: ), és jön egy új főnök, aki kitalálja, hogy csoportokra oszolva feladatokat kell csinálnunk. Lezárja a Szabadság hidat és az az első feladat, hogy az átkelni akaróktól jegyeket, bérleteket kell kérni. A köv. feladat: fel kell szállni tetszőleges álló BKV járműre (jó, ez viccesen hangzik így, mert ugyebár mozgóra bajos lenne... :wink: de úgy állóra, hogy pl. a végállomáson áll) és csak addig maradhatunk fent rajta és ellenőrizhetünk, amíg az áll. Én felszállok a társammal a 21-es vilire (ami az álmomban Budán jár, a valóságban itt tőlünk nem messze, Pesten), aminek busz kinézetű a belseje, és odamegyek 2 ülő emberhez, akiknél fehér bot van. Mondom a nőnek, h. jegyeket,bérleteket. Erre ő visszakérdez: Most komolyan gondolja? (és közben a botjára mutogat) ezt eljátszottuk még párszor, és mire mondhattam volna neki, hogy akkor adjon vmi igazolványt, felébredtem.... :P :oops:

Bocsi, kicsit hosszú lett, de muszáj volt elmesélnem, mert ekkora baromságot még életemben nem álmodtam..... :shock: 8) (hehe, miket ki nem hoz a terhesség az emberből :P :wink: )
Majd jövök!
bébic

Szia Lyndee! :lol: :lol:
Nagyon régen jártál erre, hogy vagy? Jöhetnél gyakrabban is... :roll:
bébic

Hát ti komplettek vagytok,hogy egész éjjel itt kuruttyoltatok???Majd mikor meg meglesz a baba aztán kétóránként felkel szopizni ,minden bajotok lesz!Irgum-burgum,tessék pihenni!!! :x
Tök jó 32-dik hétbe léptem,annyira örülök,mindjárt babázunk!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

áááá, az a legjobb időszak... a szoptatás közben már kómába kerül az ember és utána tök jókat alszik :)))))

Látszik, hogy megfordult a világ... Lillánál ilyenkor éjszakánként a Fiúk a klubbólt néztem... (most itt dekkol a fiókban a CD de nem tudom mikor tudnék nyugodtan leülni, hogy végignézzem:)))) (bár most is épp az fut a Cool-on ráadásul olyan részek amiket még nem is láttam, de rendszeresen elfelejtem bekapcsolni a TV-t)
Vendég

Úgy látom, jól sikerült az éjszakai "dorbézolás" (majdnem olyan volt, mint egy ottalvós buli :lol: )
Ma már megvolt a kis komódfestés, most leteszem a fenekem, aztán nemsokára megyünk anyukámékhoz ebédre, fácánlevest fog főzni, nyami :D

Kép

Kép
gabilany79

bébic:köszi,jól vagyok.tetszik az álmod :D Én pedig mindig a kisbabámmal álmodom vagy szülni akarok :lol:
olvasgatni szoktam,csak lusta vagyok írni :mrgreen:

KépKép
lyndee

Éjjel nagyon szépet álmodtam és nagyon rossz volt belőle felkelni.

Azt álmodtam hogy itt voltunk a konyhában, párom a karomnál fogva gyengéden magához húzott és elmondta, hogy szeret minket és ne hagyjam el. És éreztem hogy szeret.. De ez nem a párom valójában csak egy álomkép, amire vágyok és amit kivetítettem rá.

Annyira szeretném ha minden ilyen egyszerű lenne, ha szép lehetne. Amikor beleszerettem azt hittem életem és annak szépsége tetőfokot ért és már így is marad. Nem gondoltam, hogy ilyen mélyre zuhanhatok.

Mérges vagyok magamra, csak magamat okolhatom a naívságomért! :twisted:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush, Márti, remélem most alszotok és kipihenitek az éjszakát! :D :D :D

Mindkettőtök megnyugtatására írom: általában nem csinál semmit csak felkel és kiül a teraszra cigarettázni...

DE: képzeljétek tegnap (valami csoda folytán fél11-kor elaludtam és csak reggel 10-kor keltem fel!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D juhéééééééééé! Domi biztos tudta, hogy ezen az éjszakán jobb, ha gyorsan szépen "aludva" túl leszünk!!! :D :D

Ja és képzeljétek, amikor elment anyósom reggel, azt mondta: Vigyázzatok magatokra!!!!! :D :D :D (lehet, hogy mégis vágja hogy babát várunk:)

manna
mannababoca

jo reggelt!
en kb 1 oraja ebredtem, aztan forgolodtam az agyban, de mar nem sikerult visszaalduni, igy felkeltem.
var ram a mosogatas, rendrakas, porszivozas. fel 2-re meg megyunk egy papa-mama jogara, ahol is megtanitjak a ferjuramnak, hogy hogyan segitsen majd lelegezni, meg maszirozni a szules alatt. :lol: :lol:

en meg valamilyen oknak fogva azt almodtam, hogy a 7. keruletben levo allatkorhazban kaptam 3 injeckiot. na ezt almot fejtse meg valaki! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Halihó
Bennetek képtelenség követni, ha az ember lánya utazik egy fél napot.. :twisted:

wera:
sötétben pisilsz??? :) Én ilyenkor, ha sötét van, felkapcsolom a villanyt. :wink: Egyébknét megjegyzem,világosban sem vettem észre a nyákdugóm elvesztését.. :)

Aida:
Anyóssal 9 évig éltünk együtt, kb. 20 percre laknak tőlünk, de nem megyünk át minden hétvégén egymáshoz, sőt mi többet járunk, mint ők. Bár nekem Anyóssal jó a kapcsolatom.

Zöldi:
törlőkendő tabletta? Az meg mi a jó franc??? :shock:

Mi Anyuméknál vagyunk, tegnap értünk ide, rendeltünk este pizzát. 50 cm-eset... Apa azt mondja, hogy felakadtak kifelé jövet az ajtón vele.. :) Tuti finom, és még mindig van belőle.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

lázmérős cumi: nekünk volt, de ha nem cumis a gyerek, nem fogja annyi ideig a szájában tartani, hogy az meg is mérje a hőt...

Kép
Kép
Kép
mágnes

magi tok jo a blogod

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

KÉptelenség visszaolvasni....

Bébic! Nekem pont fordítva van: ha ülök, vagy állok, kapok levegőt, ha fekszem, nem :( Bár az elmúlt egy-két hétben talán javult valamit a helyzet.

zsebi_baba

mush:köszi, még nagyon kezdetleges :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

kéééész vagyok! megőrülök!!

felteszem a hipotetikus elméleti kérdést: melyik kismamát zavarná, bántaná, ha a férje családja kitalált volna egy másik nevet (pl. bélácska, gusztika....stb.) a babának és akárhányszor találkozunk, csak ezen a névvel illetné a babócát?????

(lehet, hogy én vagyok a túlérzékeny???

manna
mannababoca

Sziasztok!
éjszakai bagoly megjelent...
de nem most ébredtem, az már reggel 8-kor volt.. és hajnali 5 kor tudtam csak elaludni... :cry:

Manna:
akkor megnyugodtam... :lol: Gondoltam felébred olyan korán és finom reggelivel vár, kisikálja a házat csillog-villog minden, süt, főz mire ti felébredtek... :wink: :lol:

Mágnes:
én is olvastam a blogodat, tetszik :)
Azt hiszem Zöldi belinkelte, hogy néz ki az a törlőkendőmicsoda.... :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

az nekem sem esne jól és megugatnám aki ezt teszi.... :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Manna, ez nálunk egy pici dolog... a sok nagy között. ;) És igen. Engem is zavar. Anyós szerint az a gyerek Sanyi az apja után.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szia Aida!
Gratula a 30.-ik héthez! Látod már hol jársz te is! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Musi!
[quote]e írta:s annak milyen hatasa van, ha van benne valami, aminek nem kene?

Hááááát, lehet büdi
1. aceton - szénhidrát anyagcsere zavara
2. túl savas - sok husit..., kevés zöldséget, gyümit... ettél mostanság
3. Pl. B vitaminok szaglanak még
4. többet nem tudok

Baglyok! Én 4-ig fenn voltam, de elkészült még egy pulcsika. Most a változatosság kedvéért horgolt. ...neeeem, nincs kép, most charge-olnak az akksik.

Hőmérős cumi? Van ám! De nem olyan pontos, mint a seggbedugós.

Bébic! Bár horribilis magas óradíjam van, de téged féláron korrepetállak! :wink:

Áááááá! BKV ELLENŐR! ...akkor nem korrepetállak.
Én tegnap Gyurcsány bébiszittere voltam. :twisted: ...mármint a gyerekeié. Egy kocsmában tartották épp a nemzeti csúcsot, én meg a kölkeivel játszottam.

Gaby! Fácánleves? Kabbbbeeeeee!

LustaLyndeelustaLyndeeeeeeee!

Manna! Megvan a megoldás álmatlanságra! Köszíííííííííííí! Már hívom is az anyósomat...

Mági! Belinkeltem a törlőkendő tablettát, nézd meg, érdemes!

Mannácska! Engem nem zavarna Bélácska...asszem.

Kép
zölddisznó

Manna! Engem baromira zavarna!!!

Hogy bírtok éjszakázni??? Én max fél 11-ig bírom, de akkor már kidőlök.

zsebi_baba

Zsebi! Délig kell aludni, és akkor megy az éjszekázás. Én azért szoktam rá, mert akkor vannak jó filmek a TV-ben.

Kép
zölddisznó

Zsebi:
nem akarattal csináljuk.... :wink: Legalábbis én....
Este én is beájulok a fiukat mikor fektetem... Az esti mesénél már olyanokat ásitok, a gyerekek már azt hiszik én vagyok Piroska farkasa, aki felfalja őket... :lol: Csak hát alszom 2-3 órát, megébredek, fáradtolajcserére :wink: és többet nem tudok visszaaludni... Ehhez még hozzásegit párom horkolása is néha.... :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Én is sötétben pisilek éjjel,csak az ágy melletti éjjeli lámpa halovány fényénél megyek ki.Ha felkapcsolnám a villanyt kifelé is egyrészt kivakítaná a szemem,másrészt a család többi tagja is felébredne.

Kukorica leszedve anyuék most mentek haza.A tegnapi székelykáposzta mellé még sütöttem csirkecombot kukoricás rizzsel,meg desszertnek túrógombóc volt.

Most pihizek egyet aztán vár a mosogatás seprés felmosás még.
pááá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Mindezt ágyból fekve, ahogy orvosaid előírták, igaz? :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi! Ja, így könnyű :wink: ! Nálunk reggelente akkora a sürgés-forgás, hogy én is fölébredek, és nagyon ritka, amikor vissza tudok aludni, amikor a többiek elmennek itthonról.
Marti! Szerncsére én kibírom az éjszakát pisilés nélkül!!! :)

Én ma mexikói kaját főztem (fajitast életemben először) és úgy jóllaktam, hogy alig kapok levegőt!

zsebi_baba

Úgy érzem, hogy az életem olyan mélypontra ért, amit soha többet nem tud felülmúlni. Remélem innen már nincs lejjebb, mert azt már nem bírnám.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

én is ki vagyok!tul ettem magam...
reggel kezdtem főtt krumpli,császár szalonna,lila hagyma...:Dnyamm...
utána csirke pöri nokedlivel,ésssssss almás pite anyukám modra.
isteni volt annyira hogy kicsapta a számat.most meg fáj mint a fene-.

szerdán megyek védőnőhöz tuti lesz pisi mustra és mázsálás :D no de sebaj. Kép

na ezt a neten találtam.ilyen baldahina lesz Vivinek annyi hogy a tetején a karika pink szinű és szőrös,az anyaga sötétebb rozsaszin és koronák vannak rajta.de alakra ilyen

Kép

Kép
nikianya21

aida:mi a baj?nem könnyű mély ponton lenni,tudom...vegyél erőt magadon és állj talpra..olyan nincs hogy nem lesz valahogy.

Kép

Kép
nikianya21

Niki, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy lesz egyedül. Baba, főiskola és munka... Egyedül, jelen pillanatban pénz nélkül. Tudom hogy erőt kell vennem magamon, de egyelőre nem tudok. Egyelőre romokban érzek mindent.

Hányni tudnék most ahogy meglátom a gyerekem apját pattogatott kukoricát zabálni egy film előtt, mindazok után hogy délután egy normális beszélgetésből még mélyebb sebeket ejtő veszekedés kerekedett megint. Mert én vagyok a hibás mindenért, őszerinte. Ahogy a gyerektartást említettem még ő háborodott fel, hogy nem elég nekem itt hagyom őt a kocsi hitellel amibe közösen vágtuk, még el is akarom venni mindenét. :shock: Azért mert gondolok a gyerekemre vagy mert megemlítettem hogy elviszem a babaágyat... Komolyan nem értem hogy tudja még ebben a helyzetben is magát sajnálni!? Ja és anyós csak addig mondta míg most már ő is úgy gondolja h tönkre tettem a családját. Áh nem is írom tovább. Csak ugyanaz a blabla. Én csináltam meg ezt magamnak...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

tudom hogy nagyon nehéz helyzetben vagy.talán tényleg ki kéne probálnod hogy elmész egy kis időre--akár 1-2 hétre szüleidhez..és akkor meglátod hogy hiv-e a párod vagy fontos vagy e neki...és legalább te is kicsit kikapcsolnál és nem csak a bajokon kéne gondolkoznod.kár hogy nem tudsz elmászkálni a környékedről mert akár össze is futhattunk volna valamikor napközben...kibeszélhettük volna a helyzetet

Kép

Kép
nikianya21

és hogy öszinte legyek legalább annyira nagy f---sz a párod amilyen az én exem...a gyerektartás az jár...előbb kellett volna gondolkoznia és nem most sirnia hogy elviszed ami amugy is jár neked.

Kép

Kép
nikianya21

rakott krumplit csináltam...nyaminyaminyami

és most összerakjuk Domi ágyikóját! Juhééééééééééé

manna
mannababoca

Niki, köszönöm.
Most úgy áll a dolog, már szóltam szüleimnek is, hogy szerdán megyek le hozzájuk. Addig összepakolászok meg rendbe rakom itt a dolgokat. Épp ezért érzem romokban az életem. Azt hittem minden biztos. Biztos a hely ahol a gyermekemmel töltöm az első hónapokat, biztos az orvos aki mellettem lesz szülésnél, biztos a kórház ahol szülni fogok és terhességem alatt is többször jártam.. Mindent biztosra véltem és most összeomlik. Félek az idegentől. Félek új orvoshoz menni, félek máshol szülni, sokkal rosszabb körülmények között (mert vidéken biztosan az lesz), félek a körülményektől, hogy hogyan állok majd talpra. Félek, hogy szüleim mennyire fognak bírnálni, hogy jaj de hamar ugrottál bele ebbe lányom, nem kellett volna stb. Félek a bíráló szavaktól, a megvető pillantásoktól idegenektől akik rájönnek, hogy egyedül vágok bele a gyereknevelésbe. Gyűlölöm a párom amiért ő éli tovább a kényelmes életét mintha mi sem történt volna és csak úgy kitöröl.

Gyűlölöm az életem, ha most nem lenne Noel a pocakomban akiért érdemes élni azt hiszem ....

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida. ha nem lenne Noel a pocidban, akkor nem lennel ebben a szituacioban! :roll:
es ne gyulold az eleted, ez egy akadaly, amit le kell kuzdened!. nem veletlenul alakultak igy a dolgok!
az normalis, hogy felsz az idegentol, ujtol, de majd tul leszel rajta.
es a kedves parod szerint miert tetted tonkre az eletuket?
lehet, hogy fognak biralni a szuleid, de szerintem ha megmondod, hogy megertesukre van inkabb szukseged es a szeretetukre, akkor biztosan elgondolkoznak ok is.
valoszinu, hogy tul hamar beleugrottatok a babaprojectbe, szerintem elotte sem volt 100%-g szilard ez a kapcsolat.nem? ha jol emlekszem, akkor irtad, hogy majd egyszer akartatok gyereket, de Noel vegulis nem volt betervezve, nem?
abbol, amit ma irtal, nekem ugy tunik a parod nem igazan marasztal teged! szoval nincs okod maradni. ha most nem is rovid idon belul szetmennetek, szerintem.

zoldi. akkor most menjek el orvos? annyira nem szagos, mint tegnap, de szagtalannak se neveznem. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.10.19 16:28-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Aida: Ez legalább tiszta sor, a helyzet meg egyre egyértelműbb. Igaz, kényszer miatt kell változtatnod, de néha ez kell ahhoz, hogy végre jó irányba menjen minden... plusz ha ez a mélypont akkor innen már csak felfelé mész majd... (én egyébként hiszek abban, hogy nem véletlenül történnek úgy a dolgok ahogy történnek... és Noel sem véletlenül pont a te babád akart lenni... Lehet, hogy neked most meg kell tanulnod / tapasztalnod valamit... és ki tudja, lehet, hogy pont Noel és ez az eglsz helyzet fog ebben segíteni...). A pasid meg bekaphatja szerintem, a tartásdíj az jár. Ne tegyen úgy mintha ő nem akarta volna a babát. Akarta a babát, akart téged, bevállalta, belevágott egy komolynak tűnő kapcsolatba, nem szállhat ki most úgy mintha semmi nem történt volna. Max. a bíróság megítéli a tartásdíjat. A kocsit meg adja el ha nem tudja fizetni.

Fősulinál nem tudod magad valahogy átkérni máshová, esetleg estire, levelezőre? (bár a tandíj dolgot nem igazán értem... akkor most nappalin is van tandíj? Szociális alapon nem lehet tandíjmentességet kérni? Asszem kicsit lemaradtam)
Vendég

Aida! Tudom, hogy nagyon-nagyon nehéz helyzetben vagy, de nemcsak Noelért, önmagadért is érdemes és kell is élni. És a párod nem is érdemli meg, hogy szomorú légy miatta. Ha úgy érzed, hogy a szüleidnél sem éreznéd jól magad és a dokid miatt is szeretnél Bp-en maradni nézz körül egy anyaotthonbon! Szerintem az albérletet ilyen körülmények között nem tudnád fizetni. És az anyaotthonban lenne társaságod is. Mindenképp járjál utána, lehet, hogy segélyek terén is segítenének, hogy hová tudsz lépni, stb.
Arra gondolj, hogy semmit sem veszítettél, hiszen a kicsi fiad veled van, (a párod nem veszteség, ha nem szeret), a tudásod meg van, azt senki nem veheti el tőled (biztos el tudod intézni, hogy levelezőn folytathasd az iskolát!).
A pároddal tovább ne veszekedj (szerintem semmi értelme), ami jár nektek azt úgysem most kell megszerezned, erre meglesz majd a hivatalos út.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de ahogy elmész és az idő múlik egyre könnyebb lesz.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aida: ne félj az új dolgoktól és az ismeretlentől. Inkább a jobb oldaláról nézd a dolgokat. Hamarosan anyukája leszel egy gyönyörű kisfiúnak! Szerintem vidéken (én is ott élek) is meg lehet adni neki mindent. Lehet jobb és megbízhatóbb orvost is találsz és nem biztos hogy olyan szörnyűek a körülmények az ottani kórházban. Írtam én is hogy rosszabbra számítottam, de hát mások is megszültek ott. Szüleid biztosan segítenek, a többi emberrel meg nem kell törődni. Az törjön a fejed felett pálcát aki ezt be merte vállalni. Szerintem a legjobb lépést teszed meg azzal, ha hazamész.
Noelnak nagyobb szüksége van/lesz egy nyugodt anyukára, mint egy állandóan veszekedő, rossz viszonyban élő szülőkre. Hidd el ő már most bent érzi, hogy valami nem OK. Most ő legyen az elsődleges és nem az anyagi dolgok. Hidd el mások rosszabb anyagi körülmények között is boldog, kiegyensúlyozott gyerkőcöt nevelnek!
Vendég

Én meg most jöttem a dokimtól. Jól megszívtam, sztreptoizét talált nálam :((( Tutira a kórházban szedtem össze még Lilla születésekor mert előtte nem volt, utána meg soha nem jártam olyan helyen ahol összeszedhettem volna csak a kórházban. (Valszeg a vajúdásnál a kádban szedtem össze).

Ami megnyugtat (úgyhogy tutira maradok a dokimnál és a kórházban). Most kapok egy lórugásnyi antibiotikumot (5 napig napi 4*1 bogyó... állítólag durva úgyhogy mellette joghurtot, protexint stb. kell szednem, nehogy kikészüljön a bendőm). Kb. 4 hét múlva kontroll, ha még akkor is van sztrepto akkor újabb lórugás és a szülésnél egy adag antibió (szerencsére nem infúzió, simán beadják vénásan és viszlát) aztán a babának a füléből vesznek majd megszületésekor mintát és ha az pozitív akkor ő is kap antibiót (ez nem fáj majd neki). Mondjuk a dokim mondta, hogy a laborpapíron az van, hogy a sztreptóm semmire se rezisztens (hála a jó égnek, hogy nem szedek soha antibiót) úgyhogy elég biztos benne, hogy egy kúrával kivégezzük.

Na mindegy, az igazi félelmem az volt (az összes ismerősöm így járt), hogy szülésnél infúzióban adják az antibiót így még vajúdni se tud nyugodtan az ember... úgyhogy én most igazából elégedett vagyok, mert egy ilyen gáz szitut talán sikeresen megelőzünk...

A baba egyébként hatalmas (Lilla mércével... egyébként egy teljesen átlagos méretű és a korának elvileg napnyi pontossággal megfelelő)... 2140g és 2400g között van, a dokim lesett is (Lilla 38,5 hétre 2640g volt)... a cukrom miatt nézte a lepényt, magzatvizet, flowmetriát stb. és minden abszolut tökéletes, igazából teljesen elégedett volt, szerinte a 38. héten egy kb. 3 kilós babára számíthatunk, a 40. héten meg ugye 3,5 kilósra ... (örült, mert engem ugye Lillánál végig azzal szekáltak, hogy túl pici ezért retardált stb. pedig ő is gyönyörűen fejlődött és ideális méretű volt - hozzám mérve persze...)

Egyébként meg beszéltem vele a dilemmáimról (helyhiány, cigányok, látogatók a kórteremben) és megnyugtatott... igazából ha mázlim lesz nyugi lesz... mert ma pl. teljesen kihalt volt a kórház, marha sokáig ott dekkoltunk mi is nála, Lillának is megmutogatta a monitoron a kistesót, beszélgettünk a gyereknevelésről is stb. :) A dilemmák persze még mindig ott vannak de mondta, hogy nálam ugye most is egy gyors, dinamikus szülésre lehet számítani, ne aggódjak a vajúdás miatt, szüléshez meg úgyis kerítenek egy szülőszobát. Utána meg 72 óra és viszlát.

Mondjuk a sztrepto miatt most úgyis elvetettem az ambuláns szülést, túl neccesnek tartanám, ha ezek után 24 órán belül hazavinném a babát.
Vendég

No ennyit itt erről a dologról. Úgy gondolta, hogy elolvassa a fórumot és most úgy érzi jogtalanul beszélem ki másokkal. Sikeresen földig alázott megint, miközben büszkén úgy gondolja, hogy ő az aki meg van alázva. Téma lezárva.

Soha nem volt még olyan nap az életemben, amit majdnem teljesen végig sírtam...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: nem tudsz átmenni egy barátnődhöz? Kéne egy kis nyugi... ki kéne szellőztetned a fejed... (a sírás viszont jó... nagyon jó... nem szabad "lenyelni" a fájdalmat és a szomorúságot...)...
Vendég

(ja.. és a nap aranyköpése: a doki után Lillával bementünk még a kedvenc zöldségesünkhöz, ahol ott ácsorgott egy elég nagyhasú -izé... hasban elég kerekded- idősebb nő... Lilla meglátta, azonnal rámutatott a hasára és elüvöltötte magát, hogy "baba" :)))) Szegény nő elég hamar kimenekült onnan... )
Vendég

Csakegy: sajnálom azt a sztrepto izét! Jó fejnek tűnik a dokid. Az enyém azt "javasolta" a kisebbség elkerülésére, hogy babás szobába kérjem magam, mert oda ők ugyan nem kéretik magukat!
Lilla aranyos lehetett a dumájával! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

aida. szolas szabadsag van!!! ha ide ki akarod irni a banatod, nehogy mar megtiltsa!!! :evil:

ma nalunk shepherd's pie lesz a vacsi, felteszem a receptes topikba hatha valakinek kedve tamad az angol konyhahoz. :lol:

csaki. remelem hat majd az antibogyo.

az en vasarnapom se felhotlen. ugye irtam itt, hogy apa megint elment bulizni. anyukam meg olvassa a forumot. erre kaptam tole egy uzit, hogy beszelnem kene apjuk fejevelm, mert tul sokat iszik, es milyen konnyu atesni a lo tul oldalara stb stb. ezzel prsze remekul elcseszte az egesz estemet. de ami a legnagyobb problemam, hogy nem tudom, eldonteni, hogy tenyleg sokat iszik-e. hozzam kepest rengeteget, na de en nem vagyok mervado. estenkent (nem minden este) megiszik 3-4 doboz sort (440ml/doboz), meg hetvegen elmegy bulizni, amikor is legtobbszor reszegen jon haza. viszont egy atlagos angolnal ezt nem mondanam soknak. nem tudom mit csinaljak, piszkaljam, hogy ne igyon annyit vagy hagyjam a fenebe, es csak megvaltozik ha meg lesz a gyerek. jaaaaaaaaaaaaaaaj! segitsetek!!! :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Hú de nagyot aludtam, nemrég keltem. Ma Csókakőn voltunk. Megmásztam a várak. Legalább 50 méter meredek domboldalon másztam fel hősiesen. Aztán napoztam fent, amíg a párom megmászta magát a várat! Jó volt.

Nem semmi termés, megint.

Niki nagyon szép lesz a baldahin a hercegnőnek. Ilyenkor kicsit irigylem a kislányos anyukákat.

Csaki: :shock: , csak nem nő már olyan nagyot az a baba....

Aida én nem várnék szerdáig, legalábbis most, hogy még ő van felháborodva... holnap az első vonattal vagy busszal mennék. Ja igen az ágyat meg vinném, meg minden olyan cuccot, amit Noelnak vettetek... vagy akarja használni esetleg, azért nem akarja, hogy elvidd?????? :shock:

Kép

Kép
dcili81

Mush! Én elmennék egy ellenőrzésre, bár valószínű magától is megoldódik a dolog. Igyál sokat, az biztos jót tesz. A baci a veszélyes, de annak nincs szaga.

Csaki! Nem volt korai még ez a szűrés? Csak a 35-36. héten szoktak.

Aida! Én ma este összepakolnék bugyit, fogkefét, és holnap reggel elhúznék onnan. Jó ötlet valamelyik barátnő.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?