Sziasztok - reggel 7.45-kor 1 kézzel!
Kösz, lányok, elismerő szavaitok felolvastam kisfiamnak, s egyben megkértem, hogy legközelebb vmi kevesebb macerával járó tornát ötöljön ki számunkra.
Hát nem sok változott a repertoáron: tegnap este 3x tettem tisztába.
Uis evett-kakilt. Mikor gondoltam, hogy már nem jön több, peluscsere. Nem kellett volna, mert mire kész lett, jött a rotty.
Vártam fél órát, peluscsere, uccsó gomb is begombolva, na mi történt? Na az.
Apa ott rötyögött az ágyban, hogy kezdhetem elölről.
Végül azért csak abbamaradt - igaz, az utolsó icike picike kis purciban bennehagytam, mert elaludt.
Ann,
1ik dr. jobb, mint a másik ...
szopi ügyben - tényleg azt javaslom próbáld meg elhagyni 3 napra a teát, lehet, az a baj, hogy meghajtja a kicsit, s azért nem tud hízni.
Séta: mi is járkálunk, de -5 alatt, vagy szeles időben nem szabad. Azt mondják megfagy az arcukon a vékony kis bőr, azért nem. Ha hideg van, akkor csak itthon szellőzünk, az üvegházban a bódító virágillatban.
Tiszta tavasz.
Detti,
Teával én is így jártam. Még pár 7, s Te is csak fejni fogsz felkelni éjjel.
Fru honnét tudja, hogy szültem? Csak az 1. hetek törénéseit írtam még meg!
Látogatás: inkább legyen sértődés (később úgyis megbékélnek
), minthogy hozzanak Neked 1 kis influenzát. Nem a tisztelt rokonság nyűglődne 1 beteg babóval! Nekünk szerencsére nincs gond a rokonokkal, némelyik barátunk viszont annyira jönni akart eddig, hogy alig tudtuk hárítani (pedig van kisgyerekes is köztük). Most bezzeg, hogy 6 hetesek lettünk, már nem jönnének.
De nem is bánom. Igazából úgy szeretném, hogy majd márciusban rendezni 1 babalátogatós napot, amikor mindenki az Úr(fi) színe elé járulhat, hogy kifejezze hódolatát.
Manga,
gratula a sikeres vizsgához!
Dehogy írtam szülitörit, Fru nemtom honnét veszi. Eddig azzal voltam elfoglalva, hogy valahogy feldolgozzam, nem volt se erőm, se időm az írásra. De mostmár erőt veszek magamon, s megírom.
Védőnő: én se adtam, s a 7en nem jött ki. Igaz, tegnap voltunk "tanácsadáson", ott találkoztunk.
Nahát lányok, ez a "tanácsadás" nem semmi. Bementünk, Drnő megnézte, meghallgatta a picit, megkérdezte szopik-e, miért fejek éjjel, s annyi. Ja még kaptunk 1 K-vita receptet is. Képzeljétek, a mérés szerint Kicsim összement, csak 56 cm.
(57-el született, s lassan a 62-es ruhácskák is rövidek - vagy a számozás rossz???) Nahát, sosem gondoltam volna, hogy gyönyörű bársonyos Ádám-kosztümje képes összemenni a füritől!
Ja a hagyományos mérleg 5,15 kg-t mutatott. Majd ma este itthon is megmérjük a digitálison, mert én annak hiszek.
Na közben bejelentkezett hozzánk végre Noi is. Legyetek üdvözölve körünkben!
Mikor lehet Titeket hívni?
9.50 Kincsem végre elaludt!
Lányok, nem tudom berakni a fotónkat, mert azt írja, túl nagy. Hogy köll lekicsinyíteni? Profi PC-s tanácsot kérek.
Boró és 6 hetes Kincse