Új privát üzeneted érkezett!

Aida én éveket ltem egy olyan fiúval, akivel nem beszéltünk meg semmit. Ennek az lett a vége, hogy azt mondta, nem mer nekem elmondani semmit, mert fél a reakcióimtól... pedig nem harapok, legyen szó bármiről... na meg az anyagiak. Nekem nem fontos, hogy valaki most nagyon gazdag vagy szegény legyen. Van pénzem, ha kell megveszem magamnak a szükséges dolgokat. Megtanultam spórolni, de nem vonok meg magamtól mindent, átcsoportosítok. Most éppen lemondok új ruhákról, hogy a babának legyen mindene.

Neked az a szerencséd, hogy mehetsz a szüleidhez! Szerintem menj és próbáld meg. Ők nem fogjék úgy érezni, hogy odatelepedsz. Még a segítségedre is lehetnek, ha esetleg találsz munkát....

Kép

Kép
dcili81

Mush én lehet a pirosakat nem mosnám együtt, de a sárga fehér szerintem mehet egybe...

Kép

Kép
dcili81

asszem felmaszott a manom a hasamban. alul tok puha, felul meg kemeny. forditva szokott lenni. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

cili. piros nincs a mosasban :lol: :lol:
amit nem viszunk a korhazba majd csak akkor mosom ki, amikor mar nem dolgozom. raer meg szerintem.

KépKép
KépKép
mush589

[quote]Z írta:öldi: akkor én tegnap ezért lehettem rosszul többször a kozmetikusnál? Amúgy nem szoktam tök vízszintesen, hanyatt feküdni.

Ez kb. 100%

Kép
zölddisznó

Halihó szómenősek! :D

Bébic: sok delfin jó! Tetkóm ugyan még nincs (mindig csak halogatom), de minden más delfinem igen. Én is bűnöztem, csak apa engem KFC-be vitt (immmmádddoom a csípős szárnyat)

Munka után elkezdtük festeni a komódot, szerintem jó lesz, aztán elmentünk a harácsolt holmiért (kaptunk hozzájuk ajiba egy előkét :)), aztán vásárolni, mert öcsém nőjének szülinapja lesz, ettünk, és most hulladék vagyok :)

Vera: azért még kicsit maradj egyben :D

Manna: a viasaton arra a babás baromságra gondoltál? Komódfestés és harácsolt holmiért indulás közt kanapéztam és kapcsolgatás közben csíptem el belőle pár percet. Én tudtam, hogy vannak beteg emberek, de ennyire.... Bár az alapgondolatot nem igazán fogtam, annyit nem láttam belőle :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Cocadoki: köszi. Amúgy marhára megijedtem, és szegény apa is mikor elmondtam neki. Bár először nem akartam, hogy aggódjon de hallotta a hangomon hogy valami nem OK és akkor "bevallottam". Szegény nagyon ideges lett!!!!
Vendég

trombi. veled mi van? mostanaban alig jossz es akkor is csak 1-2 mondatra. remelem jol vagy!!

KépKép
KépKép
mush589

Egyre többször van olyan, hogy mélyeket kell lélegeznem, hogy úgy érezzem valóban szívtam be levegőt.. Érződik, hogy Noli egyre nagyobb. :D

Ma még az ágynemű huzat csere is kifárasztott nem győztem utána szuszogni. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szombat este van, mindenki partizik? :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én meg unatkozom. Mindjárt lefekszem és csak úgy nézek ki a fejemből.. (aludni még úgysem tudok) :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hatha a furdoszoba szekreny takaritast annak nevezed! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!!!

Hát csajok ti nem vagytok semmik az tuti,ennyit írni............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az ember nem győz titeket olvasni.
Hirtelen azt sem tudjam mire mit írjak...na mindegy majd menet közbe talán vmi eszembe jut :D
A levegőhiány nálam is megvan,főleg mikor hanyatt fekszek,meg mikor a jobb oldalamra púpozódik Olivér,nagyon durva miket tud csinálni... :D :D
Ma elkezdtem kimosni a kisruhákat,soknak tűnt de rájöttem hogy még nagyon sok mindent kell venni,aminek jó lenne már neki állni,mert már itt van október vége...
Aztán meg megrendeltem Rékunak a szülinapi tortáját,ami citromsárga katica lesz(gesztenye ízű lesz,majd képet rakok fel róla jövő héten),az ajándékán még töröm a fejem,igaz jövő csüt. lesz a buli,addig van kis időm gondolkodni,megvásárolni....(ja,és köszönöm neveket elfelejtettem :oops: azoknak akik boldog szülinapot kívántak előre is :D )
Ja de előtte még szerdán lesz az utolsó vérvétel(felénk ezt a 32.héten csinálják,egyik nap olvastam h vki írta h 35.héten van náluk az utolsó vérvétel,tök furi h mindenhol más a szokás...)
Olvastam a tetkó is szóba került,nekem is van egy a bal vállamon egy meg a jobb bokámon.
olyan mérges vagyok nem tudok feltenni pocakos képet,nem jó vmiért ez a hülye gép........ :( :( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Na mára azt hiszem ennyi voltam,még a végén meguntok.

solya051020
Káld

Mush, hát az a legjobb szombat esti parti!! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Solya, nekem legközelebb 34. héten kell mennem az orvosomhoz (bár ha orosházán leszek már nem hozzá megyek :( ) és utána lesz még egy vérvétel. Elvileg az utolsó.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aranyköpésekhez:

És mi lesz? Kislány? Nem baj, csak egészséges legyen!

(Ezt a nagyanyámnak sikerült...)

Kép
trombibébi

Trombi!

Ez egy kicsit durva szólás! Miért a kislánnyal mi baja van??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Trombi: Mi ezt naponta megkapjuk :) Legutóbb a férjem egyik rokona mondta a telefonban, a férjem csak udvariasságból nem csapta le a kagylót... (főleg vidéken volt ez... ott arra a válaszra, hogy ez is lány CSAK ilyen reakciókat kaptunk). Jobbik esetben meg ugye csak annyit, hogy "na majd a következő". A "nem lesz következő" válaszra meg jól megsértődtek:)))))
Vendég

csaki. jot aludtal?
nektek van mar nevetek?

he-he engem ilyennel nem tudnak farasztani, mert nem tudjak hogy lany lesz!

KépKép
KépKép
mush589

aida. tevenezes? en mikor majd befejeztem a masodik szekrenyt is, akkor megyek vacsizni, meg tv-t nezni. talan elkezdem a szulinapomra kapott csi-t. :lol:
olvasas?

KépKép
KépKép
mush589

Nekem sem megy az alvás! A párom meg itt horkol mellettem, a tv-t alig hallom! :lol:

Kép

Kép
dcili81

Ja és a bokáim kezdenek hasonlítani egy elefánt lábaira.... :shock:

Kép

Kép
dcili81

kimenekültem :))))) Nevünk még nincs... (bár a Nyeste Pintyőke nagyon bejön :twisted: )
Vendég

csaki. valasztekos! :wink:

na most mar ehenhalok, ugyhogy felfuggesztem a furdoszobazast. majd holnap folytatom!

KépKép
KépKép
mush589

cili. en ilyenkor menekulok at egy konyvvel a masik szobaba :lol:

KépKép
KépKép
mush589

eros szaga van a pisimnek, mitol lehet?

KépKép
KépKép
mush589

Gabi: a lényeget akkor láttad. a címe az volt, hogy "fake baby", azaz nem igazi, hanem plasztik kisbabák (hihetetlenül hasonlítottak egy igazi babócára), amiket az emberek megvesznek, megrendelnek és hordják őket sétálni BABAKOCSIBAN, ruhákat vesznek nekik, ürdetik őket...stb.

ilyenkor gondolom, hogy mi mindahányan MILYEN SZERENCSÉSEK VAGYUNK!!!!!!

manna
mannababoca

Zöldi: inkább bejöttem aludni, mert ha a nappaliban alszom anyósom kb. fél ötkor kel és "esetleg" felébreszt....:)

manna
mannababoca

őőő... és ezt miért nem volt szabad megnézni? Beteg emberek mindig is voltak és lesznek... (a Viasaton volt egy Igaz történetek c. sorozat, na az tele volt olyan sztorikkal amit anno én se néztem)
Vendég

Solya! Sárga katicabogár? De hisz az Lucernaböde! (Subcoccinella vigintiquator punktata) :lol:

Mush!
[quote]e írta:ros szaga van a pisimnek, mitol lehet?

1. Nem ittál eleget
2. valami olyn van benne (pl. aceton...) aminek nem kéne.

...én megasztároztam.

Kép
zölddisznó

1. holnap iszom tobbet es ha akkor is az, akkor
2. megyek dokihoz, hogy nezze meg :?
igy jo?
es annak milyen hatasa van, ha van benne valami, aminek nem kene?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.10.19 10:06-kor.

KépKép
KépKép
mush589

asszem ma en nyertem :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Csatlakozom az éjjeli baglyokhoz... :(
Nem tudok aludni....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mush:
te sem tudsz aludni?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Manna:és mit csinál anyós olyan korán ? Legalábbis nálatok?

Kép
Kép
Kép
f.marti

azt meg nem is meseltem, hogy ma voltam a homeopatanal. erdekes volt. nem eleg, hogy a testi bajaimrol kellett neki dumalnom, hanem meg egy csomot beszeltett arrol, hogy milyen embe vagyok, hogyan reagalok dolgokra meg ilyesmik. azt mondta ettol mind fuug, hogy milyen bogyokat kapok. azert mentem el, mert mar a tokom tele van a tusszogessel, es mivel nem vagyok allergias az antihisztaminum nem igazan hasznal. meg ha mar ugyis ugyanannyiba kerul, miondtam, hogy olyasmit is adhatna, amit segit majd szulesnel. csutortokre osszeallit majd valami csomagot. hat kivancsi leszek.
az otthoni rendszer jobban tecccik. :? :shock:

KépKép
KépKép
mush589

marti. en meg sem probaltam. :lol: :lol: teveztem (szokes, meg greys klinika)

KépKép
KépKép
mush589

Trombi:
nekem is mondták már ezt... :lol:
De érdekes, valaki akkor mondta, amikor megtudta, hogy jön a harmadik...Annyiszor elismételte, hogy...nem baj, csak egészséges legyen, hogy már beszoltam neki PERSZE,HOGY NEM BAJ? HISZ AKARTUK!!!!!!!!!!! :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ugyan senki sem szolt ram, de nem felejtettem el kiteregetni. :D ha megszaradt megint elteszem oket es legkozelebb, mikor a kedves ferjuram megint lelep, akkor kivasalom oket es akkor mar tenyleg osszekeszitem a tatyomat. :D

KépKép
KépKép
mush589

marti. mannaeknal alszik az anyosa, aztan gondolom koran felszokott ebredni. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Mush:
értem. :lol: Én lefeküdtem a fiukkal és elaludtam, de 2 órát tudtam aludni, most meg sehogysem megy...hiába számolom a bárányokat :lol:
Párom meg ugy orkol, hoy kimenekültem a nappaliba... :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Azt felfogtam, hogy ott alszik, csak azon töröm az agyam, hogy mit tud csinálni olyan korán ott,hisz nincs otthon... :lol: Otthon még tesz-vesz az ember.... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

azt nem csodalom. en sem birom a horkolast! :twisted: :twisted:

most jut eszembe, ma lattam olyan cumit a gyogyszertarban, ami homero is egyben! :shock: nem is volt draga kb 1500ft. otthon is van ilyen????

KépKép
KépKép
mush589

párod még mindig azt hiszi, hogy kisfiu lesz?

Kép
Kép
Kép
f.marti

marti. lehet, hogy mannaeknal is fog tenni-venni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: majd reggel megtudjuk mannatol. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

nem. o nem tudja, hogy micsoda. se fiut, se lanyt. a de ugye 1-2 rozsaszin rugi azert arulo lenne, ha meglatna. abbol a szobabol egyenlore ki van tiltva. :lol:
szerintem sejti, de mikor megkerdeztem, akkor azt mondta, hogy azokkal amiket mondok neha erre, neha arra terelem, de nem akar rola beszelni, nehogy pont akkor deruljon ki.

KépKép
KépKép
mush589

ez erdekes. az egyik vonalzom mar atvaltott a masik meg nem. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

azt hiszem megyek es probalkozom az alvassal. apa ugyis felebreszt, amikor hazakeveredik. :?
szep almokat mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Azt hiszem van, nem is néztem.. Én abból indulok ki, hogy nem fog kelleni a cumi, legalábbis Huninál nem kellett csak cic...Hiába dugtam a szájába, kiköpte, igaz nem is erőltettem....De biztonságnak van itthon 2 cumja amin irja, hogy Papa is the Best!

Kép
Kép
Kép
f.marti

en se akarok cumit adni neki, ha nem muszaj. :lol: csak en erdekesnek talaltam a lazmeros cumit
cuppa!

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?