Sziasztok!!!
Hát csajok ti nem vagytok semmik az tuti,ennyit írni.............
az ember nem győz titeket olvasni.
Hirtelen azt sem tudjam mire mit írjak...na mindegy majd menet közbe talán vmi eszembe jut
A levegőhiány nálam is megvan,főleg mikor hanyatt fekszek,meg mikor a jobb oldalamra púpozódik Olivér,nagyon durva miket tud csinálni...
Ma elkezdtem kimosni a kisruhákat,soknak tűnt de rájöttem hogy még nagyon sok mindent kell venni,aminek jó lenne már neki állni,mert már itt van október vége...
Aztán meg megrendeltem Rékunak a szülinapi tortáját,ami citromsárga katica lesz(gesztenye ízű lesz,majd képet rakok fel róla jövő héten),az ajándékán még töröm a fejem,igaz jövő csüt. lesz a buli,addig van kis időm gondolkodni,megvásárolni....(ja,és köszönöm neveket elfelejtettem
azoknak akik boldog szülinapot kívántak előre is
)
Ja de előtte még szerdán lesz az utolsó vérvétel(felénk ezt a 32.héten csinálják,egyik nap olvastam h vki írta h 35.héten van náluk az utolsó vérvétel,tök furi h mindenhol más a szokás...)
Olvastam a tetkó is szóba került,nekem is van egy a bal vállamon egy meg a jobb bokámon.
olyan mérges vagyok nem tudok feltenni pocakos képet,nem jó vmiért ez a hülye gép........
Na mára azt hiszem ennyi voltam,még a végén meguntok.