Szasztok skacok
Már megint túltengtetek
))))
Jelentem, este elkezdett égni a hasam így beugrott, mit kellene vacsoráznom: hagymát
Ahhoz meg mi paszol? Hát a zsíroskenyér. Úgyhogy a film közben bevágtam egy zsömlét egy jó nagy fej vöröshagymával
))))) (megjegyzem most, hogy belegondolok, ettől ELMÚLT a gyomorégésem pedig azt hittem, hogy egész éjjel fetrengeni fogok). Ez van. terhes vagyok vagymi
)) (mondjuk összetörve ébredtem mert Lilla mellett aludtam a földön a matracon és elfoglalta majdnem a matrac felét így nem tudtam kinyújtani a lábam... de legalább nem kellett éjjel vándorolnom így többet aludhattam:) (most itt horpaszt a nappaliban az ágyunkban)
Anyós és távolság: Anyós 5 perc, szüleim 5 perc, párom nagymamája 5 perc. Mi viszont a 4. emeleten lakunk lift nélkül így nincs az az épeszű rokon aki feljönne hozzánk:)))))) Anyós nálunk is ragaszkodott a hülye vasárnapi ebédekhez amit én gyűlöltem (a párom nagymamájánál voltak akinél iszonyú büdös szokott lenni így nem is tudok enni). Mostanra megalkottuk a stratégiánk. Ritkán megyünk és akkor is csak ebéd után viszont viszünk egy tálca sütit így mindenki elégedett és megvan a feeling, hogy azért mi is ott ebédeltünk... vagymi:) (jóóó... szülinapok, ünnepek az más persze, de az általában az anyósomnál van). Szüleimnél nincs formalitás, ha van kaja eszünk, ha nincs akkor nem (bár általában csinálnak). Ha bejelentkezünk előre akkor van. Ők nem forszíroznak semmit, ha nem megyünk hetekig akkor nem megyünk. (Lilla miatt mondjuk szoktunk menni, ők a fő bébisintérek)
Pasinak kaja a szülés alatt: KELL. A férjem is kivolt teljesen a végére, úgy leesett a cukra. (stressz, állandó ácsorgás, nemalvás stb.). Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy vittünk jó sok almalét (direkt préselésűt), azt iszogatta ő is plusz kedvenc csokikat (éljen a Toblerone:))))). Szenya nem volt viszont mielőtt bejött volna a kórházba kajált otthon. Úgyhogy nem is a szenya a lényeg, hanem, hogy neki is legyen valami ennivalója (szénhidrát).
Aida: és ha a párodnak ugyanígy elmondanád (leírnád????) a dilemmádat, érzéseidet? Mindent összeszedve, rendszerezve (talán ezért jobb leírni. Odadod neki, hogy vonuljon el, olvassa el. Nem veszekedni akarsz, így nem kell közbevágnia, mentegetőznie stb. stb.). Ld. mit nem bírsz elviselni a helyzetben, nem zsarolod a költözéssel csak bizonytalan vagy, támogatás kellene és nem csak anyagilag stb. Aztán meglátod, hogy reagál. Ha sehogy akkor eldől a kérdés. A lényeg, hogy tudja, mi zajlik benned, miért vagy hisztis, bizonytalan. Plusz világosítsd fel, hogy terhes vagy, a terhes nők meg ilyenek... és bizony szoptatás alatt is ez lesz. (megjegyzem a férfiak nagyon gázak néha.. nem értik a célozgatásokat, minden hisztinek tűnik... így egyszerűbb egyértelműen megmondani nekik, hogy mi van. pl. most hisztis vagy mert aggódsz. Most hisztis vagy mert idegesít az anyóstéma és egyszerűen nem tudod feldolgozni, segítség kellene hozzá stb. stb. Nálunk az a szabály, hogy ha egyikünk hisztis hangulatban van azt köteles a másikkal közölni az meg köteles nem felkapni minden miatt a vizet. Általában működik és marha jó ha tudom, hogy nem velem van aznap baja a páromnak hanem a világgal így simán kikerülhetem...)