Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok skacok :) Már megint túltengtetek :)))))

Jelentem, este elkezdett égni a hasam így beugrott, mit kellene vacsoráznom: hagymát :) Ahhoz meg mi paszol? Hát a zsíroskenyér. Úgyhogy a film közben bevágtam egy zsömlét egy jó nagy fej vöröshagymával :)))))) (megjegyzem most, hogy belegondolok, ettől ELMÚLT a gyomorégésem pedig azt hittem, hogy egész éjjel fetrengeni fogok). Ez van. terhes vagyok vagymi :))) (mondjuk összetörve ébredtem mert Lilla mellett aludtam a földön a matracon és elfoglalta majdnem a matrac felét így nem tudtam kinyújtani a lábam... de legalább nem kellett éjjel vándorolnom így többet aludhattam:) (most itt horpaszt a nappaliban az ágyunkban)

Anyós és távolság: Anyós 5 perc, szüleim 5 perc, párom nagymamája 5 perc. Mi viszont a 4. emeleten lakunk lift nélkül így nincs az az épeszű rokon aki feljönne hozzánk:)))))) Anyós nálunk is ragaszkodott a hülye vasárnapi ebédekhez amit én gyűlöltem (a párom nagymamájánál voltak akinél iszonyú büdös szokott lenni így nem is tudok enni). Mostanra megalkottuk a stratégiánk. Ritkán megyünk és akkor is csak ebéd után viszont viszünk egy tálca sütit így mindenki elégedett és megvan a feeling, hogy azért mi is ott ebédeltünk... vagymi:) (jóóó... szülinapok, ünnepek az más persze, de az általában az anyósomnál van). Szüleimnél nincs formalitás, ha van kaja eszünk, ha nincs akkor nem (bár általában csinálnak). Ha bejelentkezünk előre akkor van. Ők nem forszíroznak semmit, ha nem megyünk hetekig akkor nem megyünk. (Lilla miatt mondjuk szoktunk menni, ők a fő bébisintérek)

Pasinak kaja a szülés alatt: KELL. A férjem is kivolt teljesen a végére, úgy leesett a cukra. (stressz, állandó ácsorgás, nemalvás stb.). Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy vittünk jó sok almalét (direkt préselésűt), azt iszogatta ő is plusz kedvenc csokikat (éljen a Toblerone:))))). Szenya nem volt viszont mielőtt bejött volna a kórházba kajált otthon. Úgyhogy nem is a szenya a lényeg, hanem, hogy neki is legyen valami ennivalója (szénhidrát).

Aida: és ha a párodnak ugyanígy elmondanád (leírnád????) a dilemmádat, érzéseidet? Mindent összeszedve, rendszerezve (talán ezért jobb leírni. Odadod neki, hogy vonuljon el, olvassa el. Nem veszekedni akarsz, így nem kell közbevágnia, mentegetőznie stb. stb.). Ld. mit nem bírsz elviselni a helyzetben, nem zsarolod a költözéssel csak bizonytalan vagy, támogatás kellene és nem csak anyagilag stb. Aztán meglátod, hogy reagál. Ha sehogy akkor eldől a kérdés. A lényeg, hogy tudja, mi zajlik benned, miért vagy hisztis, bizonytalan. Plusz világosítsd fel, hogy terhes vagy, a terhes nők meg ilyenek... és bizony szoptatás alatt is ez lesz. (megjegyzem a férfiak nagyon gázak néha.. nem értik a célozgatásokat, minden hisztinek tűnik... így egyszerűbb egyértelműen megmondani nekik, hogy mi van. pl. most hisztis vagy mert aggódsz. Most hisztis vagy mert idegesít az anyóstéma és egyszerűen nem tudod feldolgozni, segítség kellene hozzá stb. stb. Nálunk az a szabály, hogy ha egyikünk hisztis hangulatban van azt köteles a másikkal közölni az meg köteles nem felkapni minden miatt a vizet. Általában működik és marha jó ha tudom, hogy nem velem van aznap baja a páromnak hanem a világgal így simán kikerülhetem...)
Vendég

Jááááájjj! Ne szüljél méééééég!

Kép
zölddisznó

Márti:"A fürdőszoba nem szokott úszni ilyenkor???? "-dehogynem!!!Ráadásul még lövöldözik is vizipisztollyal a csempét! :lol:
Nekem is három anyósom van,párom édesanyja,az apósom második de már csak volt felesége,meg a jelenlegi harmadik.De különösebben egyikkel sincs sok gondom.Párom anyukája Innen 250 re Nógrád megyében,második 40 re Agárdon,harmadik 60 ra Pázmándon.A harmadiktól épp ma kaptunk egy tök szép kis overallt a babának,a Nógrádi anyósom meg álltalában pénzt küld ha a gyerekeknek van vmijük(szülinap,karácsony stb.)Néha egy -egy telefon,álltalában mi megyünk a mamákhoz,de akkor meg teljes vendéglátásban részesülünk mint a kiskirályok. :lol:

Bébic a vállamon non-figuratív a tetkó,meg a bokámon van egy kínai sárkány.Én ezt a tejallergiás dolgot csak a szoptatás közbeni sok tejfogyasztásnál tudom,hogy akkor okozhat a babánál allergiát.

Zölddi:"Apáról is kérünk néha! ...vagy már őszül, teljesen kopasz, csontsovány, karikás a táskás szeme...és nem fotogén? "- :lol: :lol: :lol: valahogy így!!! :lol: De majd keresek valami értelmes fotót róla. :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

be ne kapcsoljátok a viasat 3-at....
mannababoca

Helló Csaki!

ÁÁÁÁ! Felforraltam a teavizet, kiöntöttem, és lógattam bele egy filtert...vagyis csak azt hittem... viszont jól kiázott benne a filtertasak, az oldalán meg jók a filter kívül. :wink: :lol: :twisted: :oops:

Kép
zölddisznó

Én nagyon azt veszem ki Aida a mondataidban,hogy szerelem,bizalom,kötődés az nálatok abszolút nincs.Egy valami köt össze benneteket vagyis kettő a pénz meg a baba,mert csak ezeket hangsúlyozod mindíg ki.Minek egy ilyen hapsival együtt maradni,akivel nem lehet beszélgetni,aki nem ért meg ,aki nem áll ki melletted,aki nem küzd érted meg a születendő gyermeketekért tűzön vizen át???Azért mert eltart,meg mert ő a biológia apja a babádnak??,Ezek hülyeségek,ezek ne tartsanak mellette!Börtönben élsz Aida!De a kezedben a kulcs,kirepülhetsz,szabad és boldog lehetsz a kisfiaddal,aztán majd tuti jön egy pali(lásd. Niki)aki mindent meg ad majd nektek amire szükségetek van,és itt abszolút nem a pénzre és a te általad sokat emlegettett anyagi biztonsága gondolok,hanem a boldog együtt töltött pillanatokra,a kellemes esti beszélgetésekre,a szeretetre bizalomra összetartásra!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

be ne kapcsoljátok a viasat 3-at....
HÁT MOST TUTI MINDENKI A TÁVIRÁNYÍTÓ FELÉ NYÚÚÚLT!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Csaki, ezzel már sokszor bepróbálkoztam. :) Írásban jobban ki tudom magam fejezni és úgy vita sem lesz.

Példa részlet a legutóbbi levelemből:
"Meg kell értened hogy már nem vagy egyedül és nem (csak) Te számítasz. Észre kéne venned, hogy a saját komfortérzeted nem vagy hajlandó feladni az én békességemért. Nem veszed észre, hogy a sok ordítva veszekedés már egy kétségbeesett lánytól jön és ha esetleg tennél vmit a lelki egyensúlyának felállításáért akkor másképp lenne. Egy próbát sem ér meg? Hogy szebbé tedd egy -jövőben akár boldog család- életét? Tenned kell vmit nem várhatod az élettől, hogy minden magától oldódjon meg. És kell hogy számítson Neked az én érzelmi egyensúlyom, hogy ne érezzem azt hogy vki folyton jogtalanul bánt, hogy olyan helyen KELL éljek ahol csak megaláznak mint egy utolsó senkit. "

Soha egyetlen levemre nem jött még reakció, ha könyörögtem, hogy mondjon vmit hebegett-habogott. Mintha fel sem fogná azokat amiket leírok!?

Na mind1... Így jártam igazából magamnak csináltam ezt az egészet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jáj, lányok, elmegy az ember pár órára, és ekkora "termésre" ér vissza.... :shock: :)
Megvolt a vásárlás, hát, nem egészen úgy sikerült, ahogy terveztem.... :? Sikerült kifogni az eladók közül a legkezdőbbet (vagy legbénábbat, ezt még nem döntöttem el...), így pl. jótanácsot (vagyis hogy miből melyiket érdemes venni) azt nem kaptam...Mindegy, azért Apával sikeresen abszolváltuk a dolgot, legalább is jó részét, jól el is fáradtam.
Aztán bűnöztem egy nagyot, iszonyatosan megkívántam a Mekit :shock: :oops: , így Apa megetetett bennünket ott.
Most meg álmos lettem.... 8)

Nagyon köszi mindenkinek a kérdéseimre a választ (annak is aki nem tudott hozzászólni a témákhoz, de jólesett a reakció :D ). A tejes dolog előtt amúgy én is tanácstalanul álltam, mert eddig én is csak a szoptatás alatti tejivás okozta problémákról hallottam... :shock:
A baba "leszállását" meg csak amiatt kérdeztem, hogy kábé mikortól reménykedhetek abban, hogy fogok újra rendesen levegőt kapni. :D

Sarmi: Köszi, akkor jól tippeltem, hogy az tetkó. :) Nekem a jobb bokám felett van delfin (nagy delfinbolond vagyok :oops: ), meg köldökpiercingem volt, amit ünnepélyesen kiszedtem, amikor betöltöttem a 12. hetet. :lol: :lol: (vki írta, hogy neki is volt és hogy húzódik a helye....nekem nem, viszont ott a nyoma és nem túl szép....mintha egyszer régen hasbalőttek volna.... :P :D )
bébic

Aida! A szeptemberi hírarchívumba írd be Verzsó babóinak születését!

Bébic! Ezzel a tejes dologgal az a probléma, hogy az emberek egy része egyáltalán nem tudja megemészteni a tejfehérjét, egy része csak részben, és nagyon kevesen teljesen jól.
Sokan nem is tudják magukról, hogy rosszul emésztik - pl. lehet ez jótékony is, ha renbentartja a székletet...
Okozhat bőrproblémákat - pl. pici dudodok a homlokon - amit sokan nem is tudnak, hogy tejtermékek elégtelen emésztése okozhat.
A lebontás során az a fő probléma - ezt egy dietetikus mesélte a szülesztési felkészítőn - mint pl a tengeri kütyük fehérjéjével is:
A fehérjék bontása uygebár a gyomorban kezdődik (a polipeptid láncok egyszerűbb felépítésű molekulákká bomlanak). Ez a bomlás folytatódik a hasnyálmirigy váladékában, és a vékonybélnedvben, mígnem egyszercsak elér a vastagbélbe, ahol az immáron hasznosítható egyszerű építőegységeire bomlott fehérje visszaszívása, azaz felhasználása történik. Namármost: a tengeri herkentyűk és pl . a tej bontása során gyakrabban csúsznak be olyan hibák, ami miatt olyan nagy molekulájú egység marad a végtermék, hogy nem tud átjutni a bélfalat borító nyálkahártya membránján - van még, aki nem alszik? :lol: - és így idegen anyagként kénytelen salakanyagként tekinteni a szervezet, lásd, hasmenés, allergia...
Minél több tejet iszol, annál nagyobb a valószínűsége, hogy ilyen, felszívódni nem képes izé lesz a beledben. Ezért mondják, hogy lehet, de egyszerre nem sokat inni.

Na! Kellett ez neked? :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi, az oldal dinamikus adatbázisból jön, a cikkek (ld. Verzso babáinak születése) lehetnek kiemeltek vagy sem. Ha kiemelt akkor mindig a főoldalon jelenik meg és nem az alapján sorolódik be, hogy mikor történt. Ha szted jobb lenne, leveszem azt a flaget a cikkről ami kiemeltre tette és akkor a szeptemberi hírarchívumban lesz elérhető. No?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi! A tejet eddig sem szerettem és azt hiszem mostmár nem is fogom! :D :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Anyós téma: valami hasonló lehetne a helyzetünk mint Aidáéknál, de szerencsére nem így van. A férjem is megismerkedésünkig otthon lakott, 2007-ben volt az esküvőnk, 2006-ban költöztünk össze, anyóséktól 60 km-re.
Mai napig nehezen viseli, hogy az ő kicsi fiát teljesen sikerült átformálnom. Egy önálló életre alkalmatlan, "anyuci kisfiából" egy tökéletes apa, férj lett, aki ha kell mosogat, porszívózik, játszik a gyerekkel stb. Egy zsemlét nem tudott annak idején kettévágni, met az anyja mindent megcsinált helyette.
Ma egy városban élünk, de annak 2 végén. Mivel 2 éve nem tud csak járókerettel járni, évente kétszer jön hozzánk: a gyerek szülinapján, meg karácsonykor. Korábban írtam, hogy a gyerekei között is különbséget tett, a férjem az Isten, a sógornőm meg van. Ugyanez lesz az unokákkal is. Nem érdekli a második unokája, de másoknak undorítóan tud vele dicsekedni. A múltkori kérdése után "a Hunor gyereknek van már bundazsákja?" végleg megutáltam.
Amikor lakást akartunk venni, nem volt szinte semmi készpénzünk, ezért a hitelhez nem volt elég a megvásárolni kívánt lakás. Mivel apósom meghalt és az anyósom lakásából 1/4 rész a férjem nevén van, gondoltuk, majd megkérjük, az menjen jelzálog alá. Egyértelműen elutasította, mondván mi lesz vele, ha mi nem tudjuk fizetni a törlesztést. Sírva hívtam fel a szüleimet, akik megkérdezték, hogy most mi a gond? Ott van az övék. Hát így lett lakásunk.
Sorolhatnék még rengeteg dolgot, de nincs értelme. Elviselem, mert a párom anyukája, de nem szeretem és ez már nem is fog megváltozni.

Megsütöttem a bocika -féle kalácsot. Hát lányok, próbáljátok ki! Gyönyörű, kiadós és isteni finom! Fotó:
Kép

Minden érintettnek üzenem, hogy tessenek még várni azzal a szüléssel!!! Sok-sok pihi, no stressz!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

na, most hogy ennyit beszéltünk az anyós témáról. húsz perce bejelentette a párom, hogy az anyja ma nálunk alszik.....

megidézt(tétek)ük..... :D :D :D

ráadásul, mostanában csak a tévé előtti kanapén tudok "ülvefeküdni" kényelmesen (vagy legalábbis nem rohadtul kényelmetlenül) ...itt szoktam lenni éjjel 2-3ig...olvasok, tévézek...és most ezen persze az anyósom alszik majd.

Kép
mannababoca

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (ez még kikivánkozott belőlem)

Kép
mannababoca

Aida! Ahogy gondolod, én ehhez nem értek technikailag, csak olyan fura, hogy
[quote]E írta:gyelőre eseménytelenül telnek a napjaink. Baba még nem született meg szerencsére.
így kezdődik a szeptember.

Basszus Szeles! Most mehetek ki a boltba! :twisted: :wink: :lol:

Kép
zölddisznó

Manna! Anyuka aludjon szépen a picifia mellett! Én nem engedném a kanapéra!

Kép
zölddisznó

Zöldi, ez igaz. :) Lehet átrakom kiemelt cikkből most már átlagos cikknek és akkor ott fog megjelenni. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mindkét helyen nem lehet?

Kép
zölddisznó

Megoldottam. Írtam egy rövidebb cikket a szeptemberi hírarchívumhoz ami nem kiemelt. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jeeeeeeeeeeee!

Kép
zölddisznó

Na, én kipróbálom az új kapucnis mellényemet, és jól elmegyek postára a csomagomért...csak ne esne útba egy kalácsos-réteses! :wink:

Kép
zölddisznó

Hmm, nekem is postára kéne mennem. De még nem sikerült elindulni.. :roll: Pedig vár két csomag is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zoldi.postara szombaton este 6-kor???? ez csak alca, ugye? valojaban retesert es kalacsert mesz?! :lol: :wink:

ehes vagyok, de nem tudom, hogy mit egyek. van itthon thai curry; daralt marhahus (ebbol tudnek bolgonait csinalni) vagy baracklekvaros kenyeret.

aida. szerintem is maradj a szuleidnel, de magyarazd el a parodnak, hogy egy kis idore van szuksged, hogy donteni tudj, hogy mit akarsz csinalni. de ne fenyegetozz. sajnalom, hogy a levelirasnak nincs hatasa a parodra, de neked azert szerintem jot tenne, ha kiirnad magadbol, ami bant.
beszeltel anyukammal?

KépKép
KépKép
mush589

Hihi! Munkanap van! És nagyposta! Budapest! Hihi!

Kép
zölddisznó

Mush, teljesen kiment a fejemből, pedig itt van mellettem a font.. :? Ilyenkor még lehet zavarni? Vagy inkább holnap hívjam?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

És nagyposta Pest? Ezt mira írtad Zöldi? Nyitva vannak a kisebb posták is, igaz?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hivhatod nyugodtan, de mint irtam nem mindig veszi fel :? este nyolcig nyugodtan hivhatod :lol: :lol:
ja drukk megy a melohoz!!

a nagynenivel egy kavezoban talalkoztam kb 10 percnyi utra tolunk kocsival. nem akartam, hogy idejojjon, mert kupi van, es nem akartam egy masik varosba menni.
a lenyeg az volt, hogy meg akart gyozni, hogy semmi szin alatt nem hagyjuk majd a gyereket egyedul a dednagymamaval. nem is akartuk. :roll: elmeselte, hogy miket csinaltak vele a szulei egeszen pici koratol. eleg szep a repertoar. annyira nehez elhinni, hogy valaki, akit ismersz ilyeneket csinalt.plane a sajat gyerekevel. :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Aida: azért egy dolgot tegyél meg... tisztázd magaddal a helyzetet, különben Noli fog megsérülni... (ld. a régi életed boldog volt, aztán jött ő, kemény -vagy legalábbis keményen megélt- terhesség, régi életed ugrott, pénz nincs, pasid nem áll ki melletted - mellettetek stb.) Ez nem jelenti azt, hogy nem örülsz neki, hiszen ő a Te babád és nagyon akartad és harcoltál érte, de ha tudat alatt őt hibáztatod (kihangsúlyozom: TUDAT ALATT!!!!) akkor az bizony az egész életére kihathat.

Én mindenképp elmennék egy kineziológushoz vagy akárkihez (Raffai?), mert a magzati korban szerzett sérülések kemények lehetnek... (plusz ha nem sikerül tisztáznod, hogy hogyan is érzel valójában és ezt átfordítanod akkor a szülésed is húzósabb lesz...)

Ne haragudj, ez most tudom, hogy kemény volt de elolvastam a blogod és bevallom nekem ezek voltak az első gondolataim...

xar ügy, na.
Vendég

mi volt a viasat 3-on???? :shock:

nekem is van tetkom
Kép

sarmi. nagyon edik a gyerekek. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

muffint sütöttem.. nyenyős... sebaj, azért megettem :)))))
Vendég

mush: na ez is durván hangzik...
Vendég

Csaki ezt olvasni is rossz, hogy akár tudatalatt az én egyetlen, drága kisfiamat hibáztatnám bármiért is, hisz őrá vágytam már mióta!! :shock: Nem tudom, de ebben azért talán nem hiszek. Noelt imádom és mindig beszélgetek neki, szeretgetem, simizgetem és alig várom hogy itt legyen! Ő semmiről nem tehet csupán magamat okolhatom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

csaki. igen az. most mar ertem, hogy miert tunik kicsit flugosnak. nem veletlenul jar 17 eve terapiara. plane, amikor o gyerek volt, akkor ez nagyon tabu volt, igy nem volt senki, aki segitsen. nem tudom, hogyan birta ki szegeny az eskuvonket ( ott voltak mindketten).

KépKép
KépKép
mush589

Aida: akkor bocsi, tárgytalan a megjegyzésem. Örülök, hogy tényleg így gondolod.
Vendég

fú... fáj a hasam... lehet, hogy mégsem kellett volna azt a muffint megenni???
Vendég

ja.. és a férjem meglátta a kalácsról a képet és reklamálni kezdett, hogy na ilyen egy rendes feleség...

legközelebb elterelem a gépemtől ha ilyen képek lesznek a fórumon:)))) nehogymár fellázadjon itt nekem... eszi-nem eszi, nyenyős muffint kap :)))) (aszonta azzal szúrtam el, hogy nem raktam bele sikért... szerintem meg sikér nélkül is jó lett volna ha frissen őrölt búzából és nem zacskós lisztből csinálom...)
Vendég

csaki. sziiiivas! :twisted: asszem holnap kalacsot kell sutnod! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Ti mennyit írtok egy nap alatt!!!!

Anita: én szerdán voltam szülésfelkészítőn amit egy jó fej szülésznő tartott. Kérdeztük tőle, hogy mikor kéne indulni a kórházba. 3 esetet említett:
1. Rendszeres 5 perces fájások
2. Elfolyik a magzatvíz (fertőzésveszély)
3. Ha valami eléggé véres, vagy már alvadt távozik belőlünk vagy vérzünk.
Ekkor kérdeztünk rá a nyákdugóra és ő mondta, hogy igenis ha tudjuk nézzük meg, tapintsuk meg és hát akkor látjuk hogy nyákszerű. Bocsi, hogy így írtam le, de hát ő mondta, hogy meg kell nézni. Ezt mondta arra is, ha nem vagyunk benne biztosak, hogy szivárog a magzatvíz akkor szagoljuk meg. Sokan összekeverik pár csepp vizelettel.

Zöldi: akkor én tegnap ezért lehettem rosszul többször a kozmetikusnál? Amúgy nem szoktam tök vízszintesen, hanyatt feküdni.

Szeles: húúú milyen szép lett a kalácsod. Örülök, hogy neked is tetszik a recept. Én is szeretem csinálni és apának is nagy kedvence. Szerintem ha megkérdezem mit főzzek mikor 3,5 hét után hazajön ez benne lesz!
Vendég

SOS!!!moshatom egyutt a feher, rozsaszin es sarga babarucikat, ugye????
apa lelepett (mar megint), szoval gondoltam gyorsan kimosok egy adagot a korhazi pakhoz. ugyis sokat piszkal, hogy pakoljam mar ossze. :oops:

KépKép
KépKép
mush589

csaki. lejart ecetet is lehet oblitokent hasznalni? mennyit tegyek bele?

KépKép
KépKép
mush589

az ecetnek van szavatossági ideje? Szerintem annyit amennyit öblítőből is tennél... én csak úgy locsolni szoktam :)))

Na megyek, fektetés jön... (én fogok elaludni hamarabb, az tuti... csak az a fránya muffin ne ülne olyan lelkesen a gyomromban...)

(én mindent együtt mosok... max. elszíneződik:))))))) (a babaruhák nem szoktak.. szép is lenne, ha eresztenék a színüket...)
Vendég

hat ezek a rucik annyira kis picikek. :lol: en meg mindig nem fogom fel, hogy nem sokara valaki viselni fogja ezeket! :oops: :shock:

KépKép
KépKép
mush589

aida:igaza van sarmonnak amiben engem emlit.:Dén tényleg egy jo példa lehetek.helyetted senki nem dönthet.viszont tényleg látszik hogy csak azért vagy még mindig a pároddal mert nem lenne pénzed.szerintem nincs olyan szülő aki ne segitené ilyen helyzetben a lányát.ha kevés pénzből is de boldogan élhetnél.
most fogod elkövetni életed legnagyobb hibáját.sanyargatod magad azért hogy anyagi háttered legyen.nekem ez sose volt fontos.-amikor elhagytam a férjem az apukám nem állt vellem szoba.nem volt senki a családombol aki segitett mert azt hitték én vagyok a hibás(már rájöttek hogy tévedtek).engem megvert a volt férjem az utcán.és mindig a kiabálást hallgatta Hajnika.hiába kicsi tudja hogy baj van.kiegyensulyozatlan gyerek volt.és tudom ha akkor nem lépek ma vihetném orvoshoz hogy kibeszélje a bajait. :? 4 zsák ruhával mentem el és ott hagytam az egész életem...és ez volt a legjobb dolog az életemben amit megtettem.nem magam miatt hanem Hajniért.ő miatta kellett lépnem...
ha valaki megnézi a régi Hajnit és a mostanit akkor csodálkozik-Mert van egy nyugodt családi háttere.és még mindig nem állok jol anyagilag sőt.......(ezért is hála az én BB.-m-nek a mellszivoért :oops: :) ) de a világon én vagyok a legboldogabb...

Kép

Kép
nikianya21

anyos:nekem anyos 5 metro megállora lakik és ha tehetem megyek hozzá amikor csak tudok..nekem nagyon nagy mákom van vele...:D

a hasam elkezdett rettenetesen viszketni...meghalok...mintha bolhás lennék :D kezdem átérezni szegény kutyák sorsát :D

csakegy:egy muffint én is ennék...

valaki help!!!!!máglyarakást akarok!!!!

vera:csak nem szülsz még:Dmég egy picit várjál:D

Kép

Kép
nikianya21

jo altatast!
en meg megyek zoknit parositani es furdoszobaszekrenyt takaritani. :?
szoljatok ram 2 ora mulva, hogy ne felejtsek el kiteregetni. meg a szaritot is fel kell cipelem, hogy a gyerekszobaba teregessem ki a rucikat, hogy apa ne lassa oket. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Nem volt nyitva a posta. :(

Szüleim segítenének persze, de nekik sincs annyi, hogy "odatelepedjek" és ott éljem a további életem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

nem is arrol van szo, hogy orokre, csak egy rovid idore, amig el tudod donteni hogyan tovabb, es hat ha lesz meg ilyen 200ezer forintos munka lehetoseg! csak pozitivan!

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. na hol az a kalacs?! :wink: mar meg is etted, mi? :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?