Új privát üzeneted érkezett!

Zsuska ,Panka! Fáj még a lábam de egy kis idő mulva fog hatni a kezelés.A lézeres kezelés annyibol áll hogy a fájó részhez tesznek ilyen lézer zuhany (olyan mint a tusóló rozsájs)és abban vannak ilyen vörös fények amik állitólag oszlatják a csontot.ill koptatják.5.perces naponta az egész kezelés.Kiváncsileszek a végeredményre.Már jobb mint volt.Bocsi de azért irtam egybe ketőtőknek mert sehogy se tudok lemenni két sort.Hogy kell szinezni a betűket ?A képeket feltenni már tudnám csak kicsinyiteni nem.Na megyek mert felébredt Patrik.Pedig szeretném már ha képet is látnátok. bendor! köszönöm a biztatást és biztos hamar átesünk mi is ezeken a dolgokon.Nekem is elég megértőek a főnökeim. :roll: :roll: :roll: :roll:
cilamila
Debrecen

Jaj istenem, szegény Edina! Remélem, minden rendben lesz Kamillával, és hamar túl lesznek ezen a rémálmon. Valóban borzasztó, hogy ilyen sokáig húzták :twisted: !

Pankaa! Nem akarom itt Sápyt magasztalni, majd igazából szülés után lehet róla igazi véleményem, de a tg-on mindíg kb 15-20 percet beszélgetünk, és utána megkérdezi, hogy van-e még kérdésem. És mindíg azt mondja, hogy otthon írjam föl egy kis papírra, ha eszembe jut egy kérdés, akkor biztos nem fogom elfelejteni.

zsebi_baba

Zsebi!
na ez már vmi!Sápy részéről. :wink:

Cilamila!
Jól hangzik eza kezelés, nem fájdalmas?
Ha entert ütsz a sor végén, akkor kihagy egy sort :wink:
Színes betű:nekem sem sikerült még, de van lent az ablak felett, ahová írsz hogy betűszín.Ot kell beállítani, de hogy írás előtt, vagy utána kijelölve, azt nem tudom, mert nekem még nem sikerült:):(

Emilinek látom jön most 2-3 foga, de eddig semmi tünet, remélem később lsem lesz! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Kezdem a legfontosabbal, Edináról jelenleg nincs új infóm.De ugyis tudjátok, ha lesz megírom. Irtam neki sms-t még nem reagált rá, és hivtam 2x, de nem vette fel. Persze tudom, hogy jobb dolga is van most minthogy velem trécseljen, megértem én. Csak már tényleg nagyon izgulok én is, hogy minden okés-e velük, de nagyon bízom benne, hogy igen.
Lilla, amint elérem Edinát megmondom neki, hogy felajánlottad a segítségedet. Mint ahogy Márti is a szopcsival kapcsolatos segítségét. Drágák vagytok. Na meg mindenki hogy így aggódik/unk értük.

Sajnos én is csak ismételni tudom magam, hogy egy fogadott orvos aranyat ér. Persze aki nem fogad az más véleményen van, mert egy sima szülést le tud vezetni egy szülésznő is. Na de éppen azért kell az orvos, mert ha komplikáció van akkor egyből lehet rá számitani. Határozott döntések kellenek, nem vacilálás, mint ami szegény Edináéknál is volt. AZt gondolom hogy az orvosok a magánbetegükre sokkal jobban figyelnek, mint ha ambulánsan beesik az ember. Persze ez is csúya dolog. Ugyhogy az már megint más kérdés, hogy fogadott orvos nélkül sem lenne szabad ilyesminek történnie, dehát ismerjük az egészségügyet és egyik másik orvos "elhivatottságát". :roll:
Panka, én dokim is mindig kérdezi van-e még kérdésem, és ha problémám van azonnal menjek, inkább többször fölöslegesen, mint egyszer későn. DE a császár utáni 24 őrás megfigyelőben férjemnek kellett elmenni megkeresni a gyerekünket, mert a csecsemős levitte megvizsgáltatni, és nem hozta vissza. Mikor kérdeztük mi van a gyerekkel,(gondolhatjátok szívroham határán)csak annyit mondott: ja, lehet hogy tüdőgyulladása van és lent kell maradnia az újszülött osztályon. Azt hittem elájulok. Magától az idiótája semmit nem mondott volna, nyugisan járkált a folyosón, holott elvitte a gyereket, de vissza nem hozta. Állatkertbe való az ilyen. :evil: Ugyhogy nagyon át tudom érezni min megy keresztül Edina, de remélem azóta már bővebb infója van Kamilláról és csak csupa jó.

Zsuzsi, Zita, elég a fényezésemből,mert még elpirulok itt lányos zavaromban. :oops: :oops: :oops: :oops: :P :P :P

Zita!
De jó, hogy írsz Te is, végre. Én folyamatosan kukkolom a honlapgyárat vannak-e újabb képeitek. :wink: Amit az aláírásodhoz beraktál az is nagyon szuper családi fotó.
Nagyon szépen nő Patrícia, kiegyensúlyozott baba lehet. :wink:
Segítség nagyon jól jön mindig pici baba mellett, még akkor is ha mintababád van.
Brutális szomszédjaitok vannak, az ember kategóriát csak súrolják. Ilyenkor a gyerekeket tudom igazán sajnálni, senki nem tudja megválasztani a rokonait, szüleit. :roll:

Zsuzsi!
Na haladás, hogy alakul a fűtésetek. Idióta emberek mindenhol laknak sajnos. Látom Zitáék fölött is, Pankáék alatt is, nekünk a vetkőzős szembeszomszéd öregasszony.... Nektek meg csak úgy alapból hülyék. :lol: :lol: :lol: Egyébként itt, nálunk is, semmi korszerűsítést nem tudnak végezni, mert ugye mindenhez a lakók hozzájárulása és pénztárcája is kellene, itt meg mindenkinek mintha a fogát húznák. :roll: :roll: :roll: Nem baj, hogy a szellőzőrendszer, az elektromos vezetékek teljesen elavultak...majd ha lesz egy paneltűz talán megjön az eszük. Bár azt azért mégsem kellene megvárni.
Drága Tündérkédnek jobbulást, jó lenne már ha vége lenne ennek a rossz időszaknak. De lényeg, hogy cicizés megvan még neki és tényleg nincs esélye sem a kiszáradásnak, vagyis remélem. :wink:
Ludtalpbetétet kiváltottuk, már abban ment Bence a mai edzésre. Remélem használni fog neki. :wink:

Panka!
Nehéz napotok lesz holnap, lélekben Veled leszünk. Erős leszel, ki fogod bírni. A kis Emili visszarángat a jelenbe, nem hagy majd magadba zuhanni. :wink:

Biztos emlékeztek páran, régebben Bencém térdén szemölcsök voltak, amit ki is szedett egy bőrgyógyász ismerős, mert semmi nem volt rá hatásos. Na most Dorkám térdén jelent meg pár szemölcs, szinte ugyanott mint Bencének volt. Már "konzultáltam" bőrgyógyásszal, kenegetnünk kell Duofilm-mel, hátha az is rendbe tenné neki. Ha nem marad a kiszedés. :( Ebbe bele sem merek még gondolni, most ott tartunk, hogy a Duofilmtől is ki fog akadni, ugyanis az csípi , marja a bőrt, biztos lesz sírás az első esti kenés után. :roll:

Kép
Kép
bendor

Panka!Cilamila!
Panka, jól írod, a betűszint az írományod fölött kell kiválasztani. Kijelölöd amit más színnel akarsz írni és ráklikkelsz arra a színre amilyet szeretnél. Ugyanúgy mint a betűméret változtatásánál.
De ha nem vagy biztos benne, hogy sikerült akkor az elküldés előtt/helyett az előnézetre klikkelj (ott van az elküldés bal oldalán) , és megnézheted sikerült-e, és egyáltalán hogy fog kinézni a levél amit el akarsz küldeni. Én mindig erre kattintva nézem át, hogy ne legyen a levelemben sok betűelírás. :P

Kép
Kép
bendor

Megjártuk az orvost. Odafelé úton Pannika összehányta magát az autóban.... :( Csak annyit hallottam, hogy hány, megállni nem tudtam, hátranézni sem, és hiába szólongattam, ugye válaszolni meg nem tud, és most az Ő kis nyelván sem mondott semmit.... Azt sem tudtam, vajon fuldoklik a hányásban, vagy mi van? :cry: Úgyhogy odaléptem a gázra, hogy minél előbb érjünk oda. AZért a kis feje szerencsére oladlt volt, így a szájában semmi nem maradt. Dokinéni rendes volt, előrevett minket. Kapott Pannika egy B6 injekciót, utána nagyon sértődötten nézte az orvost és az asszisztenst is.  Aztán miután hazaértünk, hányt még 2-szer, meg ment a hasa megint olyan átöltözősen….:( Utána meg tökre el volt anyátlanodva, de szopizott, és azóta újra jó a kedve!

Kép
zsuzska81

Andi!
Kösz, most ismét kipróbálom, mert eddig nem sikerült, úgy ahogy leírod.
Na akkor a Te dokid is szimpi:)
Duofilm jó szokott lenni, remélem beválik.De azt tudod, hogy ragasztgatni, és faragni is kel?Mert magában nem ér semmit, vagyis csak nagyon keveset.De hátha...

Zsu!
Szegény Pannika, na meg Te is!:(Én ezért sem merek vezetni, mert nem tudom közben Emilivel foglalkozni :?
Na azért csak megvígasztalódott!:)

Emili hallotta délelőtt a ajátszón egy kisfiútól hogy azt kiabálja:neeem!!Na azóta ő is kiabáéva mondja hogy neeem!! :lol:

Kép
pankaa

Jééé, működik... :o :lol:

Kép
pankaa

Panka! Kitartást Nektek holnapra! Tudom, nehéz, gondolok Rád!
Persze, tudom én, hogy az emeleten, meg középső lakásban melegebb van, mint nálunk, de pont a múlt héten kérdezte az egyik kislány anyukája tőlem az ablakszigetelést ( mi tavasszal megcsináltattuk), hogy mennyit ér, mert náluk a másfél éves kislány szobájában csukott ablaknál süvít be a szél.... :roll: És ezek után lemondja a fűtést... :shock: Miért nem kölötzünk? Alapvetően én nagyon szeretk itt lakni, sok minden köt ide, rengeteg emlék, itt nőttem fel. A szomszédok meg, hát mindenhol lehetnek hülyék, mondjuk itt sztem extra hülyék... :twisted: A másik ok igen prózai....nincs miből. És egy jó ideig nem is lesz. Nem akarok panaszkodni, mert tudom, sokan jóval kevesebb pénzből élnek, de a gyed-em pont a fele a nettó fizumnak, és ezt igencsak megérezzük. Tehát míg nem megyek vissza doglozni, addig nem tudunk hitelt felvenni, hitel néálkül meg nincs másik lakás/ház.

Amúgy az én dokim terhesség alatt meg most is elmond mindent részletesen, kérdezget, és a végén megkérdezi, nekem van-e kérdésem.

Cilamila! Fiad nem tudja lekicsinyíteni a képet?

Andi! EZ nem fényezés! :wink: Ó, szegény Dorka, ezekkel a szemölcsökkel! Remélem, használ a kenőcs, bár ha csíp....Szegény nem érti még.... :( Férjed tud már vmi részletet az indiai útról és bence programjáról? Sikerül összeegyeztetni? Drukkolok, hogy sikerüljön!!! :wink:

Kép
zsuzska81

Zsu!
Köszi szépen neked is!
Értem, az emlékek erősek tudnak lenni :wink: Kislányos szomszédot akkor én sem értem :? Furák.

Kép
pankaa

Fürdés után adtam Pannikának kúpot, de negyed óra múlva, szopi közben kijött.... Szegénynek megint nagyon ment a hasa. És olyan kis bágyadtan feküdt a pelenkázón, úgy ahogy letettem, pedig úgy szokott ficánkolni... Teljesen kivagyok, próbálok minél több folyadékot belediktálni, nem kéne a klinikán kikötnünk.... Ma is velem alszik, nem szeretném, ha bármi baj lenne.... :cry:

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Jaj, micsoda hírek!

Grat Edináéknak és egyben nagyon megy a drukk! Sok erőt, kitartást Nekik! Reméljük, minél hamarabb túl lesznek ezen és boldogan babázhatnak.

Zsu! Szegény Pannika:(! Jobbulást! Mennek a gyógypuszik!

Andi! Nem fájt a fejem, még én is csodálkoztam! Mert a telehold+front együttesen nagyon kiüt, de most nem. De lehet, hogy a sok meló miatt észre sem vettem:D! Jaj, nagyon lassan haladunk a szigeteléssel, és már nagyon unom! PLusz a suli...na azzal is tele a hócipőm!
Bencének reméljük segít a talpbetét, nekem is volt/van és használ! Van egy két könnyű gyógytorna gyakorlatom lúdtalpra, ami még vicces is, ha gondolod begépelem!
Dorka szemölcsei hátha lmúlnak a kencétől és nem kell leszedetni, mert az bizony nem lesz egyszerű, meg hát nem is kellemes:(!

Panka! Lélekben Veled vagyunk! Sok erőt holnapra!

Alíz! Tessék pihenni sokat (már amennyit Balázska enged:)))!

Zita! De jó, hogy írsz! Ügyes kiscsajod van, na meg nagyon édes is! Jó a családi kép!

Szomszédok: :twisted: ! Tudjátok, alacsony az a bizonyos kerítés....

Zsebi! Szabi baba pelenkázója meg bölcsője nagyon jópofa!

Kriszti! Doki :twisted: ! menjetek el egy alaposabb dokihoz, aki nem ilyen szétszort! De, mint ahogy a talin is mondtam, én nem látom Nelly izmait kötöttnek, persze nem vagyok szakember!

Hú..nem tudom, mit akartam még, úgyhogy ennyi! Jó éjt!
Vendég

Zsu!
Normaflort adod Pannikának?És a Normolit port próbáltad már?Ez hasonló mint egy infúzió, szerintem adható már neki is, de nézz utána, doki kell hogy felírja.Jobbulást!
Még akartam írni korábban, hogy nem vagyok én ellene a fogadott orvosnak, csak szerencsére nekem nem volt rá szükségem, de amostani műtétnél már fogadott volt, de rossz lóra tettem:?
Sőt, ha anagyimnak lett volna fogadott orvosa, akkor lehet most is élne:(De ő nem akarta:(

Bea!
De jó, hogy elkerült a fejfájás!:)

Kép
pankaa

Sziasztok!

Jaj miket olvasok,szegény Edina.Remélem minnél előbb rendbe jösztök és elfelejtitek a rosszat és boldogan tudsz abbázni.
Remélem már sikerült megtudnod valamit Kamlláról és már jobban van.
Szorítunk nagyon.
Tényleg durva hogy ennyi időt vártak a császárral.

Panka:
Légy erős holnap,tudom nehéz de ki kell bírnod,Emike valamelyest majd feledteti a bánatod.
Nagyon aranyos kis asztalt meg széket vetettek neki,végül a tesz-veszen vetted?Mennyi volt?

Andi:
Ó szegény Dorkádnak remélem segít a kenőcs és nem kell leszedni neki.
Hogy viselte mikor bekented?

Zsu:
Szegény Pannika,borzasztó ez a hányás-hasmenéses vírus,az injekció az segített ugye?Az nagyon jó hoyg szopizik attól nincs is jobb,jobbulást kívánok neki.

Zita:
De jó hogy írtál,örülök hogy jól vagytok.
Igazad van ki kell hazsnálni ezt a jó időt,nem hiányzik a kertes ház?
Köszi a gratulációt.
Gyere majd és mesélj még
Tudom pihenni ekll de muszáj megcsinálni a házi munkát is meg a kertben is van 1-2 dolog igaz az férjem mindig letol hogy hagyjam majd ő megcsinálja meg pihenjek mikor Balázs alszik ,de hát bántja a szemem mit csináljak?
Nem érzem én akkor hogy fáradt vagyok,sőt! sokkal több az energiám csak estére elfáradok meg a pocakomban is nő a pici lány és gondolom ez is megterhelő.
De most nem fáj!(kop-kopp)azért szoktam én pihengetni ,scak nem fekszem le.

Bea:
Na akkor neked is összejöttek a dolgok. :(
Kitartás!!!!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
aliza

Bocsi a hibákért csak már nagyon álmi vagyok. :D

Puszó.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Írt Edina, és végre jóóóóóóóóóóóóóóóóót. Úgy örülök.
"Kamillával minden ok, eszik kis mohón, olyan mint az Uh-on, kis pufi. :D .
Képek itt lesznek: www.szabokamilla.netbuilder.hu "

Most néztem, még nincsenek , illetve nekem még eddig nem jön be semmi.DE remélem hamarosan.
Húúú, csajok, EDináék a frászt hozták rám(nk), de minden jó, ha vége jó. Gondolom Kamilla vagy rendben volt a megfigyelésen, és Edina mellett lehet, vagy időközönként bemehet hozzá szoptatni. Holnap ha bemegyek többet tudok. És remélem csupa jót, végre.

Kép
Kép
bendor

Alízkám!
Bekentem Dorka térdét, de meglepő módon meg sem szisszent. Remélem holnap sem fog.
Okés, pihizz is nekem, a szemedet meg ne szúrja a kerti munka, igaza van a férjednek ha letorkoll érte. :P
Pihenj tényleg.

Panka!
Igen tudom, hogy kell használni (elvileg ) a Duofilmet, remélem fogja hagyni Dorka és hatni is fog nála.
Jajj, szegény nagymamádnak volt -e dokija arra már rá sem mertem kérdezni. De irtad most magadtól is. Hát igen, ki tudja, mi lett volna , ha..... de ezt már sosem tudjátok meg. :(
Sokszor az az érzésem, hogy az orvosok a betegeken "csak" gyakorolnak, aztán vagy bejön vagy nem, majd legfeljebb legközelebb korrigálnak, de már másik betegen. :(
Bocsi Tőled Lilla, de így érzem. :roll: Persze a tudás mellett a szakmai tapasztalat teszi az orvost jó orvossá, és valahol ezeket a tapasztalatokat meg is kell szerezni. De amikor már hanyagság, nemtörődömség és urambocsá' a paraszolvencia majdhogynem kötelezővé válása is párosul az már kiborítja a bilit. :evil: :evil:
Panka, nagyon jók az új képek Emiliről. Klassz a kis asztal a székekkel. Gondolom nagyon bejön Emikének is, hisz olyan kis vidám ez a garnitúra. Épp azon gondolkodtam, még 3 kistestvér kényelmesen elfér mellette. :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi!
Jajj ezek a kis törpék a frászt hozzák a szüleikre. Gondolom hogy vezetés közben Pannika hányási akciója kellően a frászt hozta Rád is. :roll: Hátha tényleg rendbe jönne már , és az éjszakátok is eseménytelenül zajlana. MIndenesetre kitartás!!!!!!!!!!! Gyógypuszik repülnek.
Jajj, azok a piszkos anyagiak. Mi is ezért vagyunk panelben. :roll: :roll: Pedig tudjuk, hogy sokkal jobb lenne a gyerekeknek kertesben. :?
Eldőlt a focitorna-kínai út végeredmény. Foci ugyanazon a hétvégén lesz, nov22-23. vagy 23-24, amikor Indiába kellene utazni.ÍGy Tibi helyett az a lány megy aki velük volt a kínai úton is. Most csak ketten mehetnek, így megy a Kossuthról ua. a prof aki Kínába is, és ugyanaz a kutató csaj aki szintén ott volt velük. Csak Tibi marad. De nem szomorú, az mondja legalább ugyanolyan jó lesz a focitorna is. Ha adódik legközelebb ilyen lehetőség nyilván nem hagyja ki , ha meg nem akkor így járt. Most egyébként sem láttam rajta hogy lelkesedne ezért az utazásért, hiszen kapásból visszamondta, ez volt az első reakciója. :shock:

Bea!
Hajrá a dogákkal. A szigetelési munkálat szép kis meló lehet, de majdcsak túl lesztek már rajta hamarosan. Nem akarok az anyagiagkban turizni, de tudnál irni egy kb. összeget, mennyibe kerül egy ház külső szigetelése manapság? Mert ugye azt csináljátok? Irhatod priviben is, ahogy jobb. Csak azért kérdem, mert anyuék házát is kellene, de bele sem mernek vágni, úgy tudják egy vagyonba kerül. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!!

Jaj végre jó hírrel jöttél Andi, akkor majd mesélj délután hogy mi újság velük.
Nekem sem jönnek be a képek Kamilláról,azt írja ,hogy a lap nem jeleníthető meg. :?
De jó hogy nem sírt Dorka ,akkor ezek szerint nem csípett neki,remélem helyre hozza neki.
Már megint hajnalig fent voltál?Jól bírod te is. 8)
Igaz ma hamarabb végzel, bár holnap még munkanap te is dolgozol igaz?
A férjem is megy de utánna a jövőhéten csak szerdáig dolgozik és a rákövetkező héten meg szabin lesz végig.
Már alig várja meg én is. :wink: :D
Lilla:
Mindig elfelejtem neked írni hogy köszi neked is a gratulációt.
Mikor mész AFP-re?Nemsokára te is megtudod hogy ki lapul a pocidban. :D

Zsu:
Hogy van Pannika?
Milyen volt az éjszakátok?

Na búcsúzom.
Kellemes napot mindnekinek,már amennyire lehet mert elég ramaty az idő. :(
Remélem holnapra azért kisüt a nap ahogy ígérték a meterológusok, mert Balázst kiakarják vinni anyukámék az állatkertbe. :roll: Reménykedek. :wink:

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Örülök, hogy Edináékkal minden rendben. Andi majd gyere és számolj be mindenről!
Én tegnap voltam tg-n. Levették az AFP-t, elvileg jövő hét szerdán már bemehetek érdeklődni. Csak 2 kg-t hiztam, bár az én kiindulási súlyomhoz ez is elég sok. :)
Tényleg ramaty idő van. Holnap megyünk Pestre egy kicsit nézelődni, természetes hogy ilyenkor esik az eső. :(
Vendég

Sziasztok!

Az éjszakánk jó volt. Velem aludt Pannika , de szerencsére nem hányt, meg még ma se. Csak a hasa ment. Dokinénit hívtam, azt mondta, ha továbbra is megy a hasa, azért csináltassuk egy széklettenyésztést. Holnapig meglátjuk, úgyis munkanap, és akkor mehetünk a beutalóért. Most alszik a Drágám.

Bea! Jó, hogy nem fájt a fejed! Átérzem a helyzeted, mert én is nagyon fejfájós vagyok, ill. terhesség óta azért javult sokat! Viszont nekem csak az Algopyrin használ, és ez az idióta dolog, hogy már csak erecptre adják..... :twisted:

Panka! Igen, Normaflore-t kap. Normolitot majd megnézem, azt hiszem, van itthon. Nem is Neked címeztem a fogadott orvosos dolgot, meg igazából senkinek, ne vegye ám senki magára!!! :wink:

Alíz! Ne bántsa aszemed semmi! :wink: Épp elég Balázskát lekötnöd egész nap, főzöl, stb. A kerti dolgokat tényleg hagyd a férjedre! :wink:

Jaj, végre jó hírek Edináékról!!!! Andi, majd várjuk az újabb fejleményeket, ha ma bemész Hozzájuk!

Andi! Akkor férjednek eldőlt, hogy melyik programot választja! Igazi jó Apuka!!! :wink:

LIlla! 2 kg az szuper! Lassan te is megtudod, ki lapul a pocidban! :D Mikor államvizsgázol?

Kép
zsuzska81

Panka
szia.Nem fáj a kezelés,5 perc naponta és csak a fájó felülethez
tartják.Csak használ valamit.de majd idővel meglátjuk
Zsuska
a fiam az mindig csak mondja de mire ráveszi magát addigra megöregszem.Majd én rájövök hogy kell kicsinyiteni a képeket..
Hát nekem nem sikerül szinezni meg betüt nagyitani.Na majd.Sziasztok mennem kell még majd jövök.
cilamila
Debrecen

Hello Lányok!

Edináékról:
Nem tudtam bemenni hozzájuk, mert Edina még mindig a 24 órás őrzőben van, ugyanis a gyerekágyas osztályon egyáltalán nincs hely. Ha meg akad is, akkor a spontán szülteket viszik le. Ugyhogy szegény azt sem tudja mikor kerül le, de reménykedik, hogy ma már mindenképpen. Az őrzőbe szívesen csak családtagokat engednek be, így ott nem akartam zavarni.
De telefonon picit beszéltünk. Már megint ideges vagyok miattuk. Még igazán mindig nem mondtak semmi konkrétat a kis Kamilláról. :roll: Talán egy csecsemős mondta hogy a picinek lyukas a szíve ha minden igaz. :evil: :( :( :( De nem tudom ezt a feltevését mire alapozta, szerintem Uh is kimutatta volna a terhesség alatt, meg amúgy is mondta Edina, hogy kardiológus ma fogja tüzetesebben megvizsgálni. Ha megvizsgálták fog írni sms-t.
Kamilla inkubátorban van, még ki sem vehetik belőle, gondolom az orvosi vizsgálat után merészebben nyilatkoznak majd. Tegnap Edinát tolókocsival a párja levitte az intenzívre, hogy legalább megnézhesse a picit. SZopcsizni nem lehet neki, csecsemősök táplálják. Szegény Edina szerintem romokban hever, főleg hogy ilyen abszurd kijelentéseket tesznek. SZakorvos mondhat diagnózist egyébként is, egy csecsemős nem, ugyhogy döbbenet. Bíznak mindenesetre Edináék benne, hogy nincs semmi komolyabb baj. Mondtam neki, hogy az ottani kardiológusok kiváló szakemberek, biztos hogy normálisan megvizsgálják és el is mondják mi a gond, van-e egyáltalán. Azt nem is tudom, hogy a tüdeje milyen állapotban van a kicsinek, végül került e bele kakis magzatvíz. Vagy lehet a kicsi szive miatt kellett éleszteni???? Hát gőzöm sincs, ma remélem végre kiderülnek a dolgok.
Lilla, mondtam neki, hogy Neked bejárásod van elvileg akár az intenzívre is, valószínűleg ha ma is lekezelőek lesznek akkor a segítségedet fogják Edináék kérni. Most mindjárt priviben leírom a számát, és fel tudod vele venni a kapcsolatot. Szerintem most minden bíztató szó elkel neki(k).
MOndtam neki, nyugodtan zaklassa csak a szülésznőt is, biztos segít ő is amiben tud. De tegnap szabadnapos volt, ma ment dolgozni, ugyhogy ma beszélnek vele is.
De a lekére kötöttem, hogy ne hagyják magukat lerázni semmiképpen, valaki tényleg mondjon már valamit.
Jajj, komolyan mondom amin szegények most átmennek tiszta horror, annyira sajnálom őket, hogy már a könnyeim is potyognak.
:oops: :( :( :( :( :(
Holnap szabin leszek, de megígértem neki, hogy benézek hozzájuk mindenképpen.
Szegénykém, a telefonban is köszönte Neked is Zsuzsi és nekem is, hogy a császáros tapasztalatainkat megosztottuk vele, és így volt lehetősége felkészülni rá, mert azt mondja valószínűleg most teljesen padlón lenne amiatt is. De ezen a téren szerintem jól veszi az akadályt, mondta is, most legkevésbé a saját problémái érdeklik. Meg is értem. :?
Szegény kicsi Kamillának nehezen indul a kis élete, de remélem minden okés lesz már vele, mert ez már tényleg nagyon elszomorító. :( :( :( :( :( :( :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bendor 2008.10.17 16:44-kor.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!

EDINA: SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KIS KAMILLA BABA ÉRKEZÉSÉHEZ!!! MIHAMARABBI FELÉPÜLÉST ÉS SOK SOK ÖRÖMOT A BABÁZÁSBAN!!!( inkább nem mondok semmit az egészről, ami folyik oda bent. Fogadott orvos ide vagy oda, kutya kötelességük törődni a betegekkel :twisted: Halkan megjegyzem: A fogadott orvos cserben is hagyhatja a betegét :evil: )

Alíz: gratulá a kiscsajhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szupika, igy kerek a család :wink:

Andi: olvastam a fagyóról :? Hát kellemes lehetett, nem semmi :roll: Sajnos a babáknak vannak jó kis húzások 8)

Pintyus: jó, hogy jelentkeztél, ügyes a kis csajszika, most már könnyebb, ugye? ( na egy picit :wink: )

Zsu: nem semmi, amit benyeltetek! Rota ellenit kapott Pannika? Az nem védi meg az ilyen hányós -fosis vírusoktól?

Köszike a képek dicséretét, vagy oda nézek be , vagy ide :oops: Mindig csinálok valamit, elkezdtem tornázni vagy futunk,
( újra a kondi terembe járok a munkahelyemre).

Panka: kitartás a temetéshez, nagyon nehéz, tudom.

Képzeljétek: pont most, amikor menni készülünk haza ( már nem voltam 3 éve) Apukám eléggé ramatyul van. :cry: Már több, mint 1 hete iszonyú fájdalmai vannak a gerincében, kiderítették, hogy gerinc sérülése van és valami kinövés rajta + gerinc sérve :shock: Hétfőn fekszik be a korházba gerinc műtétre :( Úgy féltem, már 70 éves, gyengélkedik a szíve, altatás stb...)Pedig pont a szülinapjára megyünk és koncertet is akart adni ( karmester amúgy), de így le van fújva az egész. El van keseredve, ez lett volna az utolsó fellépése, most már visszavonult volna ezen a téren, csak tanított volna, nameg vezeti az akadémiát. Mondta tegnap a skype-n, hogy nem kéne jönnünk, mert ő még a korházban lesz meg nem emelheti majd az unokáit, mondtam, hogy látni akarok és kész, nem érdekel, hogy hol lesz éppen.

Na puszi, majd jövők!

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaj, Andi, miket olvasok :(

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi! Jaj, ezek megint nem jó hírek.... :( De basszus, ha rendesen nem tájékoztatják, akkor ilyen elejtett félmondatokkal miért kell??? És miért egy nővérnek? :twisted: Azért amíg nem az orvos mondja, addig nem biztos, de nyilván a frászt hozzák ezzel egy anyára.... :cry: És még mindig a szülőszobán van? Hátha a szülésznője tud intézni Neki vmit! Remélem, most már minden rendben lesz, és végre rendesen tájékoztatják őket!!!

Olgi! Apukádnak jobbulást!!!!! Mikor utaztok? Rota ellenit kapott Pannika, így gondolom, ez nem az.... :?

Kép
zsuzska81

Jaj, rossz hírek:(. Szegény Edináék miken mennek keresztül...(mostanában nagyon sok rossz hír érkezik ismerősöktől, így kicsit negatív is vagyok ma)
Lyukas szívről: "pótanyámnak" a kisfia lyukas szívvel született, de gyógyszeres kezeléssel begyógyult, ma már 13 éves nagylegény, egészséges.

Olgi!
Jobbulást Apukádnak!

Kész vagyok, mármint agyilag:D. Olvasom, olvasom a dolgozatot, amit holnap vinni kell, és nem tudom felfogni, amit én írtam. Egyszerűen nem megy, úgyhogy hagyom az egészet. Ha sikerül oké, ha nem, majd legközelebb, most inkább hagyom úszni ezt akár...
Amúgy is az idő is szar, a munka sincs befejezve, a fejem is fáj, szóval pihenni kell inkébb :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szegény Edináék! Tényleg az a legrosszabb, ha nem mondanak semmit, vagy csak félig-meddig tájékoztatják az embert.
Meg amikor úgy kezdik a mondatot:" ne ijedjen meg anyuka!" (Gergőnél volt nekem rá példa). Reméljük, minden rendben lesz!

Olgi! Apukádnak jobbulást! Hol is van neked pontosan az "otthon"? (A családom egyik ága nekem is Kárpátaljáról származik)

Zita! Neked nem is írtam, hogy jó, hogy jelentkeztél, és nagyon tündéri a kislányod!!! :)

zsebi_baba

Sziasztok!

Nem sok időm van mostanság de olvaslak benneteket amikor van egy kis időm.

Azért jöttem hogy Edinárol olvassak és miket olvasok!

EDINA

GRATULÁLOK!!!
A "kis" Kamilla soká váratott magára és olvasom hogy micsoda megprobáltatásokon mentél keresztül még a szülést követően is!
Biztosan borzasztó lehetett én elpityeredtem mikor elolvastam amit Andi írt és a összeszorult a szívem /az orvosokrol és az eljárásrol nem írok mert szerintem minösithetetlen/ de szerencsére megnéztem a képeket és láttam hogy milyen gyönyörűséges a kicsikétek és ekkor ujra mosolyogni támadt kedvem.Igazi pufok életrevaló babóca!
Probálj nyugodt lenni minden rendben lesz!Kívánok nektek mielőbbi gyereksírással teli szobát és sok-sok tejcsit!

Puszi
Évi

Remélem a többieknél nincs harag amiért csak Edinának írtam!
Igérem valamelyik nap jövök mesélek!

Kép
awe

Sziasztok!

Tényleg nagyon szép kis/nagylány a Kamilla baba. Kívánok Neki problémamentes, egészségben gazdag napokat, heteket, éveket.

Alízkám!
HAlvány emlékeimben kutatva arra emlékszem, mintha kérdeztél volna valamit, hogy van-e a turimban, csak azt nem tudom mit. :oops: Megírnád még1x, mert nincs erőm újra végigbogarászni az elmúlt napok levelezéseit. Bocsi.

Bea!
Ne aggódj, biztos jók lesznek azok a dolgozatok, valahogy csak megírtad, ugyhogy akkor biztos nem volt áramszünet nálad. :lol: :lol: Ez meg úgyis csak átmeneti állapot. :wink: :lol:

Évi!
Dehogy haragszunk, várunk majd, gyere és írj.
Szopcsi jobb már nálatok?

Zsuzsi!
Pannika jobban van már? Remélem ma már igen és ez a csúnya betegség végre elmúlik.

Lilla!
Drukkolok, hogy jó legyen az AFP-d, de biztos nem is lesz ott gond. De jó, lassan mehetsz UH-ra. Hátha nem lesz szégyenlős a kislánykád vagy fiúcskád. :wink:

Olgi!
Apukádnak mielőbbi gyógyulást kívánok.Szegényke jól megjárta. Gerincsérvével mit kezdenek? Megműtik?
Pontosan hol laknak a szüleid? AZt tudom, hogy több ezer km-re keletre. :lol:
Abban teljesen igazad van, hogy fogadott orvos mellett is lehet negatív élménye az embernek és nélküle is lehet pozitív. Negatívra Te eseted a példa, sajnos. :(

Puszika!

Kép
Kép
bendor

Hello!

Hívott Edina, kicsit nyugodtabb már, végreeeeeeeeeeee.Vagyis nagyon remélem.
Megvolt a kardiológiai vizsgálat a kicsinek. Azt hogy "lyukas" a szive annyit takarna, hogy az egyik pitvari billentyű még nem teljesen zárt. (remélem nem írok nagy hülyeséget, Lilla, de Dorkánál is volt ilyen).Nekünk a doki akkor azt mondta ez nem feltétlenül jelent rosszat, nem kell megijedni, mert ez idővel zárul a babák 90-95%-ánál. De ha nem akkor az előjele lehet kezdeti szívproblémának, ezért figyelemmel kell követni a babát. Mi spéci évente járunk kontrollra, holott már rég bezárult Dorkának. Ugyhogy nyugtattam Edinát is, hogy emiatt nehogy padlón legyen, ez a probléma szerencsére idővel teljesen el fog múlni, (remélhetőleg).
Azt mondták 48 óráig mindenképp inkubátorban kell hogy legyen Kamilla, hogy utána mi lesz még nem tudják. Vesztett a súlyából , de nyilván ez minden babánál így van az első napokban.
Edina lekerült osztályra, a 113-as szobában van. A kis sétái kifárasztják még, szédül a végére mindig. Most este 6ra ment dolgozni a szülésznő, így még eddig nem beszélt vele.
Azt tanácsolták neki fejje a tejcsit, de csak kézzel, nem mellszívóval. :roll: Mondtam is neki, ne lepődjön meg ha holnap meg az ellenkezőjét hallja másik nővértől. :lol: Mármint hogy inkább mellszívóval. Mert mikor mit mondanak, nekem legalábbis mindenki mást mondott. :roll:
Márti, megadom Edinának a számodat, ha elakadna a szopcsi ügyben, ha már egyáltalán szoptathatja majd Kamillát akkor el tudjon érni. :wink:
Reggel vizsgálják még a kislányt, így 8-ra mennek Edináék is vele. 10 körül nézek be hozzá.
Kb ennyit tudok most róluk.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Irtam Edinának, mondtam neki, hogy holnap reggel benézek Kamillához az intenzivre, aztán benézek hozzá is. Remélem ki tudok deriteni valamit.
Andi!

Jó lett volna találkozni, csak sajnos nekem muszáj reggel hamar mennem, mert utána indulunk Pestre. Meg mondjuk ne is egy körházban találkozzunk elöször. :wink:

Zsuzska!

Nov. 11. és 13 az államvizsga. Már nagyon közel van. :(
Jobban vagytok már? Pannika?
Vendég

Sziasztok!

Alíz!
Ma jó idő van nálunk, biztos Debiben is, így tudnak menni a zoo-ba Balázsék:)

Éva!
Várjuk a helyzetjelentést Rólatok :wink:

Olgi!
Menjetek is!!!Mielőbbi jobbuást kívánok Apukádnak, és sikeres műtétet!!!!

Zsu!
Örülök hogy jobban van Pannika!De mire meglesz a tenyésztés eredménye, már biztosan meg is gyógyul teljesen!!!:)

Bea!
Hú ezeka dolik nagyon kiveszik akkor az erődet!Remélem azért siekrülnek, és nem kell még1x nekidurálnod magad!:)

Andi!
Örülök a jobb híreknek, mond meg Edinának ha beszélsz vele, ide nem írom, szerintem egy ideig nem is fogja olvasni.
Mielőbbi egészségben hazatérést kívánok Nekik!!!Sok puszi!

Megnézte Edináék honlapját, nagyon édes kis pufóka babóka:D
Apukának köszönjük a beszámolót:)

Nővérek: :evil: szomorú, én is gyerekápolónő vagyok, sajnálom hogy ilyenek, de én is hasonlót tapasztakltam a részükről anno:(
Jó lenne visszatérni a szakma ezen részére, de az éjszakázásokat nem vállalnám, így biztos nem is vennének fel.Pedig ez lenne aszívem csücske, de amig Emili kicsi, addig biztos nem megyek osztályra dolgozni.

Tegnap megvolt a temetés, szép volt a beszéd, nekem "csak" némán potyogtak a könnyeim :cry:
De nem volt olyan rossz, mint amire számítottam.Emili is meglepő módon nagyon jó kislány volt, csendben volt végig!!!!Biztos érezte a "hangulatot". :(

Kép
pankaa

Sziasztok!

Most jövök Edinától. Csupa jó hírekkel.
Egyébként lehet délután már ő is tud írni, hisz ha minden igaz ma a párja visz be neki laptopot, amihez van mobil net. De ha mégsem:
Kicsi Kamilla kikerült végre az inkubátorból, és mehet hozzá Edina szoptatni. Szopcsinál a csecsemősök is segítenek nekik.A kis drága már 10 ml telcsit kiszívott, igaz ez még csak fele a súlyához mért adagnak, de szép lassan majd belerázódik és Edina teje is beindul.
Kamilla tüdejében mindent rendben találtak, hál'Istennek.
Márton Attila nevezetű fiatal orvos császározta Edinát, láttam ügyeletesnek most is ő volt kiirva szülőszobára.
Hétfőn ha dolgozom majd újra benézek hozzá(juk).

Panka!
Túl vagytok a temetésen is, ezek szerint "Jól" viselted. :wink:
Edina lehet már délután olvas. :wink:

Lilla!
Jó utat Nektek, irtad mentek Pestre. Mondta Edina hogy voltál bent hozzá. :wink:
Kórházi találkánk igaz most elmaradt, de majd pótoljuk kellemesebb körülmények közt, remélem. :wink:

Kép
Kép
bendor

sziasztok!!!

Jaj istenem miket olvastam itt ezekben a napokban. :( :( :( :( :cry: :cry:
nagyon megdöbbentett az egész. Sajnáltam nagyon Edináékat.
És bele gondoltam hogy mi is lehettünk volna ugyanebben a helyzetben. mert tujátok hogy nekünk is bele kakilt Patrícia a vízbe és fel is ment a lázam, neki is, ráadásul tachikardiája lett. Szóval ha Sápy nem szedi ki olyan gyorsan akkor nem is tudom mi lett volna. :shock: :shock: Bele se merek gondolni.

De olvastam Kamilla honlapját és kicsit megynugtatott hogy mostmár jobban vannak mindannyian, és ilyen kis helyes, szép kis pufi baba. Meg is könnyeztem, nem is egyszer, azon is amit Andi írt és amit az apuka írt azon is.

Köszönjük szépen Apukának is hogy ilyen csodálatosat készített kicsi lányáról, és mi is megtekinthettük.

Csak egy hozzászólás a dokis témához. Zsebinek igaza van, Sápy ténleg minden alkalommal elbeszélget mindenről, 15-20 percet, és a végén mindig megkérdi hogy van-e még valami kérdésem. :) Szóvalm én teljesen meg vagyok vele elégedve. És szüléskor is, mint tudjátok, sietett haza Pestről és amint látta hogy kicsit is gáz van felgyorsitotta az eseményeket. :D

Nem értem hogy Edinánál miért kellett enyit várni a császárral, mikor már jócskán túlhordta a babát. :evil: És borzaszó hogy nem tájékoztatták őket semmiről, ennél rosszabb nincs is, mint hogy az anyuka ne tudjon semmit az újszülött babájáról. :( elképesztő.

Meg mondom őszintén, Patríciát is elvitték rögtön, mivel hogy tachikardikus lett, de Sanyi adott egy kis zsozsót a csecsemősnek és minden 10 percbe jött és mondta hogy milyen állapotbvan a kicsi. utánna meg ahogy stabilizálódott a láz meg a légzés veg a szívverés, egyből hozta is hozzám egy kis időre. Szerintem ez is sokat számított hogy enyire rendes legyen. sajnos manapság erről szól az egészségügy, persze tisztelet a kivételnek. :lol:

Olgi: nagyon aranyosan a kis huncutkáid, egyre szebbek és ügyesebbek. Kívánok gyors jobbulást Apudnak.

bocsi, folytatás következik...........
Vendég

Andi!
De jóóóóóó hírek!!!Nagyon örülök!!!!
Ez igen, netezni a gyerekágyon, de legalább nem unatkozik addig sem Edina, ha már Kamilla nem lehet vele mindig.Meddig lesz még az intenzíven?Majd ezt is kérdezd meg 8) Köszi:)

Zita!
Tényleg szomorú, hogy csak pénz fejében működik a dolog. :cry: Sosem értettem, hogy lehetnek ilyen lelketlenek!!!Emlékszem amikor én először kaptam "parát".Egy kisfiú anyukája adta át, egy doboz bon-bon volt becsomagolva, nehezten akartam elfogadni, de mondta hogy a kisfia ragaszkodik hozzá. :lol: Na jó, gondoltam egy csoki belefér,De a csomagban egy ezres is lapult. :roll: Én annyira zavarban éreztem magam!!!Persze ezt nem az ápolás közben adták, hanem hazamenetelkor.És más nővér nem kapott csak én :D Fújtak is rám rendesen, azért az 1000 ft-ért!!!! :evil: :( Szörnyű, hogy milyen irígyek az emberek!!És még ők foglalkoznak beteg/egészséges gyerekekkel!!Tudom hogy mindenki pénzből él, de a lefizetést nem szeretem, engem nem lehet megváésárolni, és egy ápolónőnek ez a hivatása!!!, nem pedig hobbi, ha van éppen hozzá kedve!Elvileg nem a nagy lóvéért megy vki ápolónőnek!Ezért szerinte ha vki ezta szakmát választja, akkor az azért teszi, mert ezt szeretné csinálni, szíve ügyének érzi!!!
Egyszer egy friss anyuka meghallotta hogy a kolléganőmmel beszéltük, de megennénk egy kis epres csokit, és hozott nekünk:)Ez jólesett, mert nem lefizetésnek szánta, csak kedvességből adta!És hoy örültünk neki, meg is voltunk lepődve rendesen!:)

Kép
pankaa

Zita!
Megnézte a képeiteket, hát nagyon édes változatlanul Patrícia, micsod akis hurkái vannak!Nagyon aranyosak a kis ruhái is, és még minidg tiszta apja :lol:
Jó lenne élőben is látni a kis babókat! :wink:

Kép
pankaa

Panka!
Kérdeztem Edinát , hogy az intenzívről mikor kerülhet ki Kamilla, illetve mikor mehetnek haza. De a klinikán hétvégi ügyelet van ma is , csak egy ügyeletes orvos van, ugyhogy semmi érdemleges infót ezzel kapcsolatban nem fognak kapni hétfő előtt. Még azt sem tudja Edina az ő varratát mikor szedik ki.
Láthatod, ilyen szörnyű világban élünk, ahol szinte már minden csak a pénz körül forog. Lassan gyógyítani is csak akkor fognak azok akik erre esküdtek fel ha plusz pénzeket csúsztatunk. Teljesen abszurd ez a helyzet. Kiábrándító.Tisztelet az igen ritka kivételnek, akik becsületesen dolgoznak.

Ráadásul iwiwen kaptam egy továbbitott üzenetet egy ismerőstől, amitől ha lehet még mélyebbre zuhantam. Illetve mikor a beteg gyerek anyukájának blogját elolvastam. :( :( :( :( A hét hónapos kisfiáról napokban derült ki, hogy leukémiás, ráadásul a gyerek pár napja agyvérzést is kapott, az agyában pedig tumort találtak. Ettől durvábbakat már nem akarok írni, akit érdekel elolvashatja a blogot, meg hogy min mennek keresztül:
http://picibaba.freeblog.hu/
7 hónapos gyerek, hogy érdemelhet ekkora szenvedést????? Nem tudom ezt felfogni épp ésszel. Paff vagyok. :(

Kép
Kép
bendor

Jó estét...

Panka: Igazad van hogy egy ápolónőnek ilyennek kéne lenni, de sajn os nem ez a helyzet, a legtöbb annak örül ha minnél több pénzt és ajándékot haza vihet. És ez nem is lenne gond, mert ha megérdemli akkor tiszta szívből adja az ember és örvend hogy jó kezekben volt, de ha nem úgy viselkedett és még akkor is elvárja.... :evil: :evil: :evil:
Most teszek fel újabb képeket a picasara....
Köszike, aranyos vagy!!!!! Mostmár talizhatunk bármikor, már nagyok vagyunk :wink: :D :D :D :D :D

Andi: nem jutottam odáig hogy megköszönjem hogy ilyen részletesen és hűségesen tájékoztattál bennünket Edináék helyzetéről, csoda egy nő vagy az tuti!!! megérdemelnél egy díjat is!!!
teljesen elszomitottál ezzel a hírrel.... egyszerüen elképesztő hogy mik vannak ezen a földön... iyen szenvedést elviselni... el se tudom képzelni. Borzasztó és nagyon nagyon elszomoritó. Imádkozom mindannyiunkért hgy soha semmi baj és szenvedés ne érjen bennünket és családunkat.

Mi jól vagyunk, holnap megyünk Szilvásváradra, kicsit kirándulni meg kimozdulni mig ilyen jó idő van.
Tegnapelött este beéázasodtam, 36,7. Nagyon megijedtem hogy beteg leszek. :roll: Teljesen erőtlen voltam, rázott a hideg, nem kívántam semmit.... Alig bírtam szoptatni is. :cry: Reggelre anyira fájt a cicim és be volt duzzadva, csomósodva. Arra tippelek hogy amiatt volt, be gyulladt. De lefejtem teljesen és a kicsi is kiszivta. Meleg zuhany alatt imaszíroztam és helyre jött. Már az este teljesen jól voltam. :lol: :lol:

Patrícia tegnap óta elkezdett gőgicsélni. :lol: :lol: Nagyon sokszor eszélget már velünk, és közbe meg mosolyog nagyokat, anyira édes hogy meg lehet zabálni. Ma délelött a kiságyba több mint egy órán keresztül a barátaival beszélgetett és nézte, követte a szemével a zenélő, forgó barátait.

Jó éjszakát nektek, teszek fel képeket.
Vendég

Sziasztok!!!

Végre itt vok…igaz beszéltem már neten délután Andival, itt is voltam gép előtt, de inkább csak visszaolvastam, meg én is Kamillát nézegettem az oldalon. Meglepetés volt számomra is, hiszen apa ezt egyedül csinálta és én is elsirtam magam minden soron. Tényleg ugy történt minden ahogy leirta, én hozzátenni már nem is tudok. A többiről meg Andi is nagyon részletesen tájékoztatott titeket, csúcsszuper egy csaj! :wink:
Azért mostmár többet tudunk Kamilla állapotárol, meg az eltelt már 3 nap alatt sokat javult. :wink:
A tüdejével nincs már probléma, igy ki is vették tegnap este az inkubátorbol.
Az un. ductus arteriosus ami a szivproblémát okozza, az azt jelenti h az a billentyű nem záródott be neki, és elvileg 48 órán belül be kellene. De esetenként lehet csak később, meg ki is nőheti talán 1 éven belül. (na erről nem akarok többet irni, mert nem vagyok orvos, és nem látom át az egészet, de elvileg igy van, Lilla is volt bent ma megnyugtatott ezzel kapcsolatban, ugyh remélem minden rendben lesz, hétfőn beszélünk majd a gyerekorvossal)
Képzeljétek, h ma reggel tudtam szoptatni 10 ml-t, a másik 10-et amire szüksége van tápszerben kapta, aztán napközben nagyon ügyetlen volt, nem tudott szopizni igy csak tápszert kapott, de most 20.00-ás etetésen ugyanugy sikerült 10 ml-t szivnia, és már sokkal ügyesebben, nagyon segitőkészek voltak a csecsemős nővérek, és vagy 3an ott álltak felettem, mert ugye ismerik ott nagyon Kami babát, tudják h milyen nagy sulyu baba, meg milyen akaratos, és ahhoz képest milyen kis ügyetlen volt eddig szopcsi terén, igy körbeálltak h most sikerült neki, olyan nagy élmény volt és jo érzés! Ugyh most 23.30ra kell visszamennem megismételni a dolgokat, aztán meg hagynak majd pihenni, h holnap reggel ujjult erővel tudjam megint szoptatni. (közben mire megirtam a levelett 23.00 lett és jött a párom, h résztvehessen a szopcsin, ezért nem küldtem el a levelet) Igaz h nagyon erősen szivta és nagyon fájt, de gondolom ez a helyes tartás függvénye is, amibe még bele kell jönnöm, de eddig ugy néz ki, ha mindketten jol csináljuk, akkor lesz ott tejcsi, de ha nem, akkor még mindig ott van Márti és fogok neki szolni ahogy Évi is javasolta.
Szóval elindultunk az osztáyukra még aludt Kamilla, mert mondta a nővér h annyira kifáradt a 20.00 órai 1 órás szopcsiban, h még azóta alszik. El is hiszem , mert mindkettőnknek kicsit fárasztó volt az első igazi nagyobb szopcsi, kicsit néztük még és olyan édesen aludt, közben pedig biztos vmi jot álmodott, mert olyan aranyosakat mosolygott, majd meg faltuk :wink: :P

Lilla!
Aranyos v h szakitottál Ránk időt és benéztél! Igaz nem tudtunk sokat beszélni, mert ugye épp etetés volt és nagyon elfoglalt voltam, hiszen még Kamilla a szoptatáshoz legalább 2 embert igényel, de akkor majd beszélünk ha jösz hétfőn.

Andi!
Neked pedig nagyon köszönöm h ilyen kitartóan és lelkesen tájékoztattad az állapotunkról a többieket, tényleg fantasztikus h mennyi energiád van! És h meglátogattál, tényleg nem zavartál, csak kár h Kamilla babát nem láthattad, de remélem hétfő-kedden azért már egészségesen kiengedik!

Évi!
Hihetetlen h te is pont erre jártál, meg is lepődtem, de jol esett h bejöttél és ilyen hasznos dolgokrol, mint a szoptatás elbeszélgettünk, az is sokat segitett amiket meséltél, meg fog is.
A szobatársam kicsit furcsa csaj volt, elég bőbeszédű, sok mindenkit ismer itt a Klinikán ezért olyan nagyvállról is beszélt néha, de azért voltak jo gondolatai is az eletről.

És a többieket sem hagynám ki, nagyon jo érzés h igy aggodtatok miattunk, köszönöm mindenkinek a biztatást!!!!!!!!!!

Na mostmár megyek én is aludni….majd holnap(ma) is jövök vmikor!
Jó éjszakát!!!!!
Pussszzz
Ja kÖzben kimaradtak dolgok, mert lefagyott a mobilnet, de holnap pótolom amit még akartam!

Kép
dinaedo

Jó reggelt!

Itt szépen süt a nap, de fagyott éjjel, reggel csak 2 fok volt!!Brrr....zima van:(

Zita!
Öltözzetek fel nagyon, hideg van, de az idő tényleg szép, jó kirándulást!!!
Na majd nemsokára összehozunk ismét egy talit nálunk!:D
Mellgyuszi:szerecséd hogy ilyen hamar rendbejött, biztos azért mert hamar felismertd hogy mi a gond!:)
Nagyon édesek a képek, tök jó az a Tigrises anorák!!!:D
Tényleg olyan jó amikor már a hangjukat is hallatják,és nem sírás formájában!!!:DÉs milyen csinosak vagytok Évivel!!!Meg sem látszik hogy most szültetek!!Ügyesek vagytok!

Andi!
Tényleg nagyon rendes vagy, hogy ilyen részletesen, éjszakai ügyeletben is tájékoztattál minket!Köszönet érte!!:D
Tényleg szívszorító a történet :cry: , és sajnos nem ő az egyetlen:(Az élet nem mindig igazságos sajnos:(

Edina!
De jó hírek!!!!Kamilla hamar bele fg jönnia szopcsiba remélhetőleg, és ott van Márti is, ha elakadnátok!Mikor jöhettek haza kb?

Évi!
Szasza baba is sokat nőtt, nagyon édes ő is, és már őt is "megdögönyözném":D

Zsebi!
Merre vagy??

Zsu!
Hogy vagytok??

Kép
pankaa

Jó reggelt!

Panka! Látod, milyen ügyesen viselkedett Emike! Olyan okosak ezek a kismanók, érzik, hogy mi a helyzet. Vígasztalódást Nektek! :cry: Tényleg hivatás szerintem is ha vki ápolónőnek megy, pláne ha újszülöttek mellé! Azt vagy szívvel-lélekkel csinálja, vagy sehogy! :? És szomorú, ha itt is a pénz diktál. MOndjuk nekem nem voltak rossz tapasztalataim a csecsemősökkel, igaz, nem is volt gond Pannikával. Elvitték ugyan születés után (sztem minden császáros babát elvisznek), de kb 40 perc múlva már hozták, és szopizott is! AZtán még éjszakára vitték el, míg az őrzőben voltam, hogy tudjak aludni, persze semmit nem aludtam, alig vártam a reggelt, hogy hozzák. AZtán másnap reggeltől végig velem volt. Meg a kezdeti fogyás után szépen hízott is, így tényleg nem volt semmi gond.

Zita! Gyönyörű ez a leányzó!!!!! :D AZok a hurkák! Mintha az én lányomat látnám kisebb korában! :lol: Mert most már nincs annyi hurkája, ráadásul az utóbbi napokban fogyott is, a hasa teljesen lapos, hogy nem nagyon eszik.... :( Na, de majd visszaszedi, csak legyünk túl ezen a sz@ron!

Edina! Nagyon örülök, hogy végre jó híreket kaptatok! Kamilla gyönyörű baba, én is megnéztem a honlapot! És a Párod tényleg csodásan leírta a történeteteket, megkönnyeztem rendesen.... Örülök, hogy a szopi is alakul! Csak így tovább! Az meg külön jó, ha segítenek mellretenni a csecsemősök, az sokat jelent, ha jól van mellretéve a baba! Arról esetleg mondtak vmit, hogy mikor kerülhet melléd Kamilla? Nem semmi ám, hogy netezel a gyerekágyas osztályon! :lol: Te hogy vagy? Sebed fáj?

Andi! Én már néhány napja megkaptam ezt a linket, meg is nyitottam, de kár volt, végigsírtam..... :cry:

A kis Drágám csüt. óta nem hányt szerencsére! A hasa megy még, de csak 1-2-szer egy nap, bár akkor öltözés, mosdás, de azért ez nem olyan vészes már, ettől biztos nem szárad ki, így én is nyugodtabb vagyok. Mert azért mikor hányt is, ezen aggódtam.... :( Most adunk le szkletmintát tenyésztésre, de remélem, elmúlik, mire megjön az eredmény! :D

Kép
zsuzska81

Ja, Zita! Örülök, hogy a mellgyuszit elkaptad! Csomósodás nekem is volt vagy 2-szer, bár lázas nem voltam, de a langyos víz alatt masszírozás segített. Meg még az, hogy szopi közben is masszíroztam a csomót, hogy először onnan ürüljön a tejcsi! Így nekem sem lett semmi gond belőle!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Panka! Megvagyok, aranyos vagy, hogy hiányoltál, csak tegnap elég sok mindent csináltam itthon, el is fáradtam, de most olyan főzőcskézős kedvem volt, sütöttem, főztem egy csomó mindent :)

Boginak tegnap valami extra erős edzése volt, ilyen fáradtnak még nem nagyon láttam edzés után. Biztos hozzájárult az is, hogy hosszú hét volt, meg a TK-n a második emeletig kellett felfutniuk a lépcsőn, meg le. Márpedig ott jó magas emeletek vannak! De aludt egy jó nagyot, és ma már újult erővel pörög :) .

Edina! Nem semmi, hogy netezel, de legalább lefoglalod magad, amíg nincs melletted Kamilla. Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok, és a szopizás is biztos menni fog!

zsebi_baba

Sziasztok!!!!

Csak gyors kukk!

Edina:
Nagyon örülök hogy jól vagytok és Kamills is ki került az inkubátorból.
Belejön a szopiba is meglátod.
A nagy sulyú babák állítólag nehezebben jönnek bele legalább is nekem a csecsemősök azt mondták mert nálunk is nehezen indult be,de miután haza jöttünk mindne oké volt.
Kamilla is ráérez majd.
Nagyon szép baba, gratulálok mégegyszer!megnéztem a képeket és nagyon megható volta történet ahogy apa leírta.

Zsu:
Örülök hogy Pannika javul,remélem helyre jön teljesen hamarosan.

Zita:
Milyen volt a kirándulás.
nagyon szépen fejlődik a lánykád,csoda szép kiscsaj. :wink:
Hú szerencse hogy nem lett nagyobb baj, jó hogy hamar felismerted mi a gond,így nem gyulladt be még jobban a cicid.

Olgi:
Apukádnak minnél előbbi gyógyulást kívánok.
Mikor mentek?

Most egyelőre ennyi majd még lehet jövök ma csak nagyon szarul vagyok.Belázasodtam meg megy a hasam.

Puszika.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Alízka!
Szomorúan olvasom, hogy Te sem vagy jól. :( :( :( :( Csúnya hasmenéses vírus Téged is utolért? Balázska nem kapta el?
Mielőbbi gyógyulást Neked. Remélhetőleg Balázska meg megússza.

Zita baba!
Hogy sikerült a kirándulásotok? Mentetek végül? Majd gyere és mesélj. Képeket is hozhtasz, természetesen. :wink:
Köszi ZIta a virtuális díjat!!! :lol: :lol: :lol: De nem arra hajtok, elhiheted. Tényleg nagyon drukkoltam Edináéknak, hogy minden rendben legyen náluk, mint ahogy mindannyian. Ha meg tudtam róluk új infót azt nem tartottam meg maganak, gondoltam Benneteket is érdekel. Ugyhogy "csak" ennyiről van szó. :lol: :P :wink:
Ügyes vagy, hogy időben elejét vetted a mellgyulladásnak (ill. tejmirigygyull-nak) és nem lett nagyobb gondod. Iszonyúan tud ám fájni. Tök jó, hogy megúsztad. :wink:

Edina!
Nagyon jó hír, hogy se inkubátor, se intenzív osztály, és már 50 ml tejcsit is behúz Kamilla. Nem semmi kis babuci, nem lesz már vele semmi gond, ugyhogy szerintem lassan megnyugodhatsz. A szopcsiba pedig biztos hamarosan belerázódtok, csak ugye össze kell szoknotok, annak meg kell egy pici idő. Türelem!!!!!!!!
Megnéztem az új képeit, nagyon drága azokon is. Nem is olyan mint egy újszülött, kinéz már 1-2 hónapos babának is. :lol: :lol: Enyémenkre is mindig ezt mondták, gondolom a nagy súly miatt. :lol:

Évi!
Várunk ám, írj nekünk is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anita!
Te is régen írtál, minden okés Nálatok????????

Kriszti!
Még mindig nincs netetek? Gondolom nincs, különben jelentkeznél. :(

Panka!
Részletes jegyzőkönyv nincs még?
Emili vonalzója látom gyakran változik. Ez a mostani nagyon édes. :wink:

Bea!
Dogák eredményét lehet már tudni? Kész lett a szigetelés?

Zsebi baba!
Kórházi cuccod készen áll? Lassan Értetek is izgulhatunk, de remélem szívbajt nem hoztok ránk és minden simán fog zajlani. :wink:
Huuuu... Bogidat nagyon lestrapálták az edzésen. De gondolom már rég kiheverte/kipihente. :wink:

Olgi!
Mikor indultok????

Cilamila!
Patrik rendben van már? Jár bölcsibe? A Te lábad?

Lilla!
Haladsz az utolsó vizsgádra + államvizsgádra való felkészüléssel?

Márti!
Gyere Te is ide is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szerintem a többiek nevében is irhatom, hogy várunk!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi!
Nálatok mindenki rendbejött már???????????? Pannika? Mikor lesz eredménye a tenyésztésnek?

Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Megjöttek a nem szeretem idők!Nem tudom hogy nálatok milyen idő van reggel de itt a "világ végén" -2-t mutat a hőmérő.Sajna 2 virágom meg is fagyott. :cry:

Ez legyen a legnagyobb bajom!Velünk minden ok.Szasza továbbra is a minta babák életét éli és probálja szépíteni a minden napjaim.Az elmult héten ota egy kicsit "belustult" nem akar fordulni és dumálni sem szokott annyit amennyit ezelött.Kicsit aggodtam eleinte de most már bele törödtem hogy "vissza fejlődik" a gyermekem. :shock:

Edina
Örülök hogy be tudtam nézni hozzád és kicsit megnyugtató volt látni téged és beszélni veled.Nagyon erős csaj vagy.Kitartás!Szopcsiért megy a drukk!

Zsu
Pannikának jobbulást.Most nagyon rátok járt a betegség.Te meggyogyultál teljesen?Nem emlékszel véletlen hogy Pannika tbc oltása mikorra kezdett "helyre jönni"?Szaszának nagyon dudorodik és pirosssss :shock: Tudom hogy ez normális de már ugy szeretném ha elmulna. :oops:

Panka
Köszi a dicséretet de sajnos nagyon távol állok a csinosságtol.A terhesség alatt +11kg volt rajtam na most már +17kgnál tartok a terhesség előtti állapotomhoz képest :shock: .Már nincs mit felvennem.Vennem kellet egy nadrágot hogy legyen miben kimozdulnom.Tiszta gázzz!
A vonalzod nagyon ari.

Aliz
Megkésve bár de annál nagyobb szeretettel fogadd gratuláciomat a kislányotokhoz!
Olvastam hogy járt nálad az elején a rokakoma.De ez a mostani rosszul lét remélem "csak" a terhesség vele jároja.Nehogy lebetegedj!Vigyázz magadra.Balázs hogy van?Már alig várom hogy ujra meséljen nekem.Egy örök élmény amikor magyaráz annyira aranyos és ugy beleéli magát!

Anita
Hogy vagytok?Pocak fájás csillapodott?

Zsebi
Most lestem rá a vonalzodra.Andi szavait fogadd meg és ne ijesztgess minket :lol: .Lassan Te is babázol.Hogy érzed magad igy a vége felé?Még mindig olyan fitt mami vagy?Te nagyon jol viseled a terhességet.Bogival és Gergővel is ilyen könnyen vetted az akadályokat?

Andi
Dorka hogy van?Hogy birja az elszakadást?Remélem elkerül benneteket a közzöségi betegségek hada igy a csunya idő beköszöntével.
Szerinted (és persze más véleménye is érdekel) jelenthet valamilyen védelem növekedést a szervezetben egy centrum vagy valamilyen más vitamin tabletta szedése az influenzával szembe?Tudom hülye kérdés, de én még mindig idegenkedem a védő oltástol.

Most ennyi...

Pusza Évi

Kép
awe

Éva!
Nrm hiszem el ,hogy ennyi + kg van rajtad, hidd el nekem nem látszik!!!!Ezért is mondtam azt amit :wink: De tudom, hogy te nem így érzed, én is így vagyok vele :? De ebben az esetben talán a látszat többet ér mint a valóság :lol:
Nekem csak 1 év után indultak lefelé a kilók!!Úgyhogy kitartást! :wink:
Emilinek is voltak/vannak ilyen visszafejlődései.Kicsit megpihen, aztán megint produkálja.nyugi. 8)
Itt is hideg van, de amig süt a nap addig annyura nem érdekel, csak ne essen!!!!!!!!!

Emili mostanában vhogymagára borítja a csöpögésmentes itatóból is a vizet, így beszüntettem az együtt alvást :twisted: eddig 2 napig nem is szólt érte,kibírta reggelig ivás nélkül, de ma éjjel 3x keltem fel. :( De remélem nem lesz sok ilyen!!

Kép
pankaa

Alíz!
Hogy vagy???Hasmars van még?Mielőbbi jobbulást kívánok!!!

Andi!
Jegyzőkönyvet még nem kaptuk meg.

Vonalzó dicsit köszi mindenkinek:)
Erre most találtam rá, kevés van amihez lehet képet is csatolni. :roll:

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!

Köszönjük az érdeklődést, szerencsére jobban van Pannika! Csüt-ön hányt utoljára. A hasa ment még vasárnap is, de már közelsem annyira! Kiváncsi leszek a tenyésztés eredményére! Vettünk ma egy téli bakkancsot! Majd hozok képet! :wink:

Alíz! Remélem, Te nem azt kaptad el, ami nekünk volt, mert állítólag nagyon sokan fosós-hányós betegek... :? Na, és hogy Balázska megússza!

Panka! Szép a vonalzód! Annyira jó ez a kép EMikéről! Persze jó mindegyik, de ez különösen tetszik nekem! :D Annyira szép! :wink:

Évi! Dehogyis fejlődik visszafele Szasza! Nagyon korán átfordult, most pihen kicsit! :wink: BCG Pannikának már 2-szer kifakadt, és most is elég sárgás a teteje, lehet 3-jára is ki fog. Amúgy meg még mindig piros Neki. De végülis ez a jó, nem kell újraoltani! :wink: Na, ezt szerintem senki meg nem mondaná, hogy több kg vagy, mint terhesség végén..... :shock: Akkor is csak pocid volt, semmi más! Tényleg jól nézel ki a képeken, ne aggódj!!!!! :wink:

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Andi, Edina! Ígérem, mindent megteszek, hogy ne ijesztgesselek benneteket! :wink: Egyébként a terhességet valóban jól viseltem most is és az első 2 gyereknél is, sőt, most a terhességem első harmadában azt mondtam, ez eddig a legjobb, mert igaz, egyikkel sem voltam hányós, de kisebb émelygések előfordultak, most pedig abszolut semmi. Később ennél a terhességnél kicsit fáradékonyabb lettem, de ezt biztos a kor teszi :)
A kórházi cucc már majdnem összepakolva, néhány olyan dolog hiányzik, amit amúgy is az utolsó pillanatban tudok betenni, pl. köntös, amiből egy van, és azt használom itthon is. De azokat majd fölírom, és vagy még lesz időm berakni, vagy a párom majd utánam hozza.
Ma megek Sápyhoz is, mostmár biztos gyakrabban akar látni. Holnap pedig a tanfolyam első része lesz a Klinikán.

Zsuzska! Örülök, hogy Pannika mostmár jól van!

Aliz! Remélem, ti is jól vagytok!

zsebi_baba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?