Sziasztok!
Kezdem a legfontosabbal, Edináról jelenleg nincs új infóm.De ugyis tudjátok, ha lesz megírom. Irtam neki sms-t még nem reagált rá, és hivtam 2x, de nem vette fel. Persze tudom, hogy jobb dolga is van most minthogy velem trécseljen, megértem én. Csak már tényleg nagyon izgulok én is, hogy minden okés-e velük, de nagyon bízom benne, hogy igen.
Lilla, amint elérem Edinát megmondom neki, hogy felajánlottad a segítségedet. Mint ahogy Márti is a szopcsival kapcsolatos segítségét. Drágák vagytok. Na meg mindenki hogy így aggódik/unk értük.
Sajnos én is csak ismételni tudom magam, hogy egy fogadott orvos aranyat ér. Persze aki nem fogad az más véleményen van, mert egy sima szülést le tud vezetni egy szülésznő is. Na de éppen azért kell az orvos, mert ha komplikáció van akkor egyből lehet rá számitani. Határozott döntések kellenek, nem vacilálás, mint ami szegény Edináéknál is volt. AZt gondolom hogy az orvosok a magánbetegükre sokkal jobban figyelnek, mint ha ambulánsan beesik az ember. Persze ez is csúya dolog. Ugyhogy az már megint más kérdés, hogy fogadott orvos nélkül sem lenne szabad ilyesminek történnie, dehát ismerjük az egészségügyet és egyik másik orvos "elhivatottságát".
Panka, én dokim is mindig kérdezi van-e még kérdésem, és ha problémám van azonnal menjek, inkább többször fölöslegesen, mint egyszer későn. DE a császár utáni 24 őrás megfigyelőben férjemnek kellett elmenni megkeresni a gyerekünket, mert a csecsemős levitte megvizsgáltatni, és nem hozta vissza. Mikor kérdeztük mi van a gyerekkel,(gondolhatjátok szívroham határán)csak annyit mondott: ja, lehet hogy tüdőgyulladása van és lent kell maradnia az újszülött osztályon. Azt hittem elájulok. Magától az idiótája semmit nem mondott volna, nyugisan járkált a folyosón, holott elvitte a gyereket, de vissza nem hozta. Állatkertbe való az ilyen.
Ugyhogy nagyon át tudom érezni min megy keresztül Edina, de remélem azóta már bővebb infója van Kamilláról és csak csupa jó.
Zsuzsi, Zita, elég a fényezésemből,mert még elpirulok itt lányos zavaromban.
Zita!
De jó, hogy írsz Te is, végre. Én folyamatosan kukkolom a honlapgyárat vannak-e újabb képeitek.
Amit az aláírásodhoz beraktál az is nagyon szuper családi fotó.
Nagyon szépen nő Patrícia, kiegyensúlyozott baba lehet.
Segítség nagyon jól jön mindig pici baba mellett, még akkor is ha mintababád van.
Brutális szomszédjaitok vannak, az ember kategóriát csak súrolják. Ilyenkor a gyerekeket tudom igazán sajnálni, senki nem tudja megválasztani a rokonait, szüleit.
Zsuzsi!
Na haladás, hogy alakul a fűtésetek. Idióta emberek mindenhol laknak sajnos. Látom Zitáék fölött is, Pankáék alatt is, nekünk a vetkőzős szembeszomszéd öregasszony.... Nektek meg csak úgy alapból hülyék.
Egyébként itt, nálunk is, semmi korszerűsítést nem tudnak végezni, mert ugye mindenhez a lakók hozzájárulása és pénztárcája is kellene, itt meg mindenkinek mintha a fogát húznák.
Nem baj, hogy a szellőzőrendszer, az elektromos vezetékek teljesen elavultak...majd ha lesz egy paneltűz talán megjön az eszük. Bár azt azért mégsem kellene megvárni.
Drága Tündérkédnek jobbulást, jó lenne már ha vége lenne ennek a rossz időszaknak. De lényeg, hogy cicizés megvan még neki és tényleg nincs esélye sem a kiszáradásnak, vagyis remélem.
Ludtalpbetétet kiváltottuk, már abban ment Bence a mai edzésre. Remélem használni fog neki.
Panka!
Nehéz napotok lesz holnap, lélekben Veled leszünk. Erős leszel, ki fogod bírni. A kis Emili visszarángat a jelenbe, nem hagy majd magadba zuhanni.
Biztos emlékeztek páran, régebben Bencém térdén szemölcsök voltak, amit ki is szedett egy bőrgyógyász ismerős, mert semmi nem volt rá hatásos. Na most Dorkám térdén jelent meg pár szemölcs, szinte ugyanott mint Bencének volt. Már "konzultáltam" bőrgyógyásszal, kenegetnünk kell Duofilm-mel, hátha az is rendbe tenné neki. Ha nem marad a kiszedés.
Ebbe bele sem merek még gondolni, most ott tartunk, hogy a Duofilmtől is ki fog akadni, ugyanis az csípi , marja a bőrt, biztos lesz sírás az első esti kenés után.