Most ment az uram munkába.
Ma egész nap annyira fázom,pulóvrben ülök itthon,pedig most megy a fűtés..álmos is vagyok..
Bettinek jó vásárlást,ezzel kapcsolatban csatlakozom Bobokához:se pénz, se alak..
Nekünk jó nagy kádunk van, elférünk ketten,. bár nekem most a szélességével van némi gondom..
Remélem már nem sokáig,úgynézem végre elmozdult a súlyom arról a pontról, ahol hetekig stagnált.Már néhány napja tornázom is, csinálok hasizomgyakorlatokat, már egész jól megy,megy a hasprés emelt lábbal is,de azért utána szurkál, nyilal a heg,de lapul a pocak...
Boboka!
Azt szeretném kérdezni, hogy Nálatok minden rendben a férjeddel?
Betti szokta írni, hogy mi a helyzet, Melcsi is..Csak én küszködök, mi küszködünk ennyire???
Tegnap már a munkából írt e-mail-t(látjátok:beszélni nem tud!!),hogy nem úgy gondolta,meg ha más dolgok miatt Pl.a ház ,ideges, azt én ne vegyem magamra..mert olyankor nem rám haragszik..és, hogy törödjek bele a megváltoztathatatlanba ésne idegeskedjek jövőbeni dolgokon, mert azt meg úgysem látjuk előre..és szeret és nem akar elhagyni,most ez egy ilyen nehéz időszak, majd ezen is túljutunk..
Ezt értem is,de most mielőtt elment kicsit összebújtunk,megölelgetett,mondtam neki, hogy ha csak az idegességet látom rajta, ha nincs egy kedves szava, ha a morgásából kell kitalálnom, hogy éhes-e,vagy vasaljak-e ,azt én hosszú távon nem bírom..mert ha nem érzem, hogy kellek neki, akkor semmi sincs az életemben ,ami számítana..elmondtam neki, hogy nem vagyok túl Violán, hogy most is minden éjjel vele álmodom és ha veszekedünk is, akkor hetekkel visszaesek..
Most úgy tűnik megértette..kétszer annyit puszilgatott, mielőtt elment és így én is mindjárt könnyebben körülugrálom,így nem fekszem ébredés után még órákig az ágyban..nekem is van kedvem élni..
Szóval mindketten tehetünk a dolgokról, dolgokért anélkül, hogy bármelyikőnknek is fel kellene adnia ÖNMAGÁT!szerintem ez nagyon fontos..
Betti megint nagyon szorgalmas vagy,remélem csupa kedvedre való holmit veszel!
Tegnap én is ügyeskedtem,felsikáltam az egész fürdőt, csillognak a fugák.(Mert annak idején volt az a szuper ötletem, hogy vajszínű fugát akartam a taposóhoz...
)
Boboka,menj haza hagyd a csudába a munkát!!
Melcsike!
Jól elrontottam a hangulatodat tegnap,ugye?Ne haragudj érte!
Képzeld azt hittem a nicknév alapján, hogy Melinda vagy!
Lányok Ti nagyon cselesek vagytok!!!!
Azt hiszem most már csak Sütőtök,Madamrekamé,Kisanyácska nevét nem tudom...És Manóékét sem...akkor tulajdonképpen alig tudom valakiét..
Akkor én se Tünde vagyok!!