Új privát üzeneted érkezett!

Tudom, hogy nem könnyű a könnyeken úrrá lenni. De annyira rossz érzés nekem, hogy azt látom Tünci ugyanazokat a hibákat követi el, amiket én. :cry: Erre rámehet a házassága is. De nekem meg be kell látnom, hogy mindenkinek meg kell vívnia a saját harcait.
hettuli

Boboka, az a látó tényleg minden előzetes infó nélkül mondta neked ezeket? Semmit sem tudhatott rólad előtte? Ezek a dolgok engem is érdekelnek, csak mindig úgy vagyok vele, lehet egy csalóba botlok bele. Azt meg nem szeretném. De ha tudom, hogy bizti igazi, akkor hinnék benne.

Melcsike teljesen normális amit csinálsz. Gyászolsz. Megindító dolog, hogy te őt szeretnéd majd magad mellé. Egyébként már hallottam több helyen olyat, hogy egy hozzátartozó hamvait otthon tartották. Nem tudom, de mintha Antal Imre is magánál tartotta volna az édesanyja hamvait. Mintha olvastam volna egy cikket amiben ezt mondta. De nem vagyok benne biztos. Az én nagymamám anyukája korán meghalt, 5 éves volt a nagyim és ő azt kérte, hogy mellé temessék, mert legalább ott mindig együtt lehessen az anyukájával. Úgy is lett.

Boboka, sajnos amíg az emberrel nem történik ilyen addig eszébe sem jut az elmúlás. Hogyan kerülnek az urnák oda a bazilikába? Ezt én nem tudom, mert felénk és a családunkban ilyenre nem volt példa. A temetőben például nincs is hely ilyenre.
hettuli

Kisanyácska! Nagyon jó, tartalmas az összefoglaló, amit írtál, tényleg nagyon sok oldalról körüljártad. Akik átélték, "magukra ismerhetnek", akik nem, azok is valami fogalmat alkothatnak maguknak erről az állapotról.

(és egyik kedvenc filmem, kedvenc képét tetted fel! :) )

Tünci! Nem tudom, mi az oka, hogy most ennyire rossz állapotba kerültél, de remélem, hamarosan újra olyan hangulatban "látunk" téged, mint amikor az új avatarodat feltetted.
Nem a férjed miatt vagy ebben a helyzetben, ezt te is nagyon jól tudod! A sors - általunk kifürkészhetetlenül - hozta így.
Felállni viszont ebből a helyzetből csak te magad tudsz! Ne bántsd a férjedet, az eddig elmeséltek alapján ő sok mindent megpróbált, hogy segítsen neked, fogadd el a kinyújtott kezét.
A jövő hétvége négy napos ünnep. Használjátok ki, töltsétek együtt (lehetőleg NE otthon), sétáljatok, örüljetek egymásnak, és a JÖVŐ-ről próbáljatok gondolkodni!
Violát nem kaphatod vissza, ezt is tudod. Engedd el őt! (Nézhetjük úgy is, hogy nem jó annak a léleknek, akit nem engednek el az útjára! Ő már egy másik dimenzióba tartozik.) Őrizd meg a szívedben, örökre, de hagyjál ott helyet másnak is!!!
aarnika

Hettuli, tuti, hogy nem tudott rólam semmit. Elmondtam a férjemnek is, amiket hallottam, és kicsit most lelombozott. Látom rajta, hogy nem hisz az ilyenekben. Persze, örül ő is neki, hogy van jövőképem, meg, hogy feldobódtam, kicsit visszakaptam a jókedvet, meg mondja, hogy elhiszi, hogy így van, de nem tudom mennyire.

A szent jobb kápolnában volt a szentmise, ott volt a kis urna a mise alatt (meg már előtte két nappal), és a mise után a pap ment elől, a kántor énekelt, vitték a kis urnát, mi meg kísértük. Lent az alagsorban van az urnatemető, kis négyzet alakú helyekkel, és oda helyeztük el Lackó kis urnáját. Meg tettem mellé egy szt. Antalka szobrot:)
Egy kis angyalka van a neve mellett a fedélen:)
Vendég

Melcsike, valami miatt nem működik az iwiw keresője, amint megjavul jelöllek:):)
Vendég

Kisanyácska
tetszett a kicsit vulgáris hozzászólásod
Tojjátok le a nagy kupac sz...rt, ami körülvesz titeket. :D
Sokszor tényleg az a megoldás.

Boboka
nem baj, holnap takarítok, meg délután mozgok, utána este megyünk át, csak vasárnap jövünk este, de majd jövő héten!!!! Megnézem.

Én ma együtt fürödtem férjemmel, egy nagy kád vízben, semmi egyéb :oops: , csak beleültünk és beszélgettünk. Tök jó volt, kicsit közelebb lett, de még azért nem az igazi, van egy határ, amit nem lépek át, akkor jó, ha megpróbálom átlépni, akkor kezd mérges lenni. Korlátok.

Betti
Kép
betti0412

Boboka
Nem akarok kíbic lenni, de ha augusztusra mondta a látó a babát, én akárhogy is számolom, már lassan neki kell veselkedni nem? :D

Betti
Kép
betti0412

Tünci
A férjed ne engedd eltávolodni, nagyon törékeny a boldogság és bizony keményen dolgozni kell érte.
Mikor már nem rózsaszín minden, mikor vannak hétköznapok is, akkor kell megtalálni azt, amit tisztelsz benne.
És kell, hogy ő is tiszteljen téged.
Nekem nagyon sokat kell dolgoznom a kapcsolatunkért és ne úgy értsétek, hogy ez nyűgös feladat, de rá kellett jönnöm, nem mindig körülöttem forog minden, és néha egy kis empátiával, türelemmel sok mindent el lehet érni.

"fogadj el olyannak, amilyen vagyok és akkor egyre jobb leszek"

Betti
Kép
betti0412

Nem hagyok ám mást írni, úgy döntöttem teleírom az oldalt. :D

Boboka, ma a Norbi főz a csiga tv-n, kíváncsi vagyok mit.

Betti
Kép
betti0412

Biztos valami diétásat. Bár az elmúlt estéken igen csak meglepően megevett minden zsíros, szénhidrátos, cukros cuccot.
Jövő héten lesz update 1.....

Betti
Kép
betti0412

Hát a környékére mondta. Január közepénél-végénél előbb én még nem szeretnék próbálkozni :oops:
Végül is majd úgyis a doki fog rábólintani a startra :lol:

Betti, de jó nektek, hogy elfértek ketten a kádban. Mi kb. 4 éve próbáltuk még a kapcsolat elején, de marha kényelmetlenre sikeredett :roll: sehogy sem fértünk el :oops:

Betti, remélem lassan nálatok is ledőlnek a korlátok!
Vendég

Van már valami időpont a találkozóra?
Előtte két héttel jó lenne tudnom, párom ma kérdezte, hogy nem tervezzük, hogy találkozunk, mondtam, hogy épp most van folyamatban.
Lehetne egy november vége, még decemberi készülődés előtt.
De várom már, csak teljenek már ezek a fránya hetek el.

Betti
Kép
betti0412

Ja, azt nézem én is:)

Ez az ő kis üzemi konyhája lehet a háza alatt?? Mert az nagyon durva lenne :roll:
Vendég

Én már most megpróbálnám, de komolyan, de nem merem még véletlenül sem, nehogy aztán valami még nem jó legyen. Nem szabad ezzel játszadozni.
De az biztos, hogy nem lesz könnyű időszak, már most vannak előjeleim, de azon is túl leszek majd.

Betti
Kép
betti0412

Én felvetettem két november végi időpontot, az nem tudom Kisanyácskának még belefér-e. Tünci is írta, hogy még nem tudja a beosztását, ha az majd meglesz, okosabbak leszünk :idea:

Írd csak teli az oldalt, van mit pótolnod:)

Milyen volt ma az utad?
Vendég

Csak ez a kislány mindig meg fog maradni az emlékeimben és mindig lesz egy meg nem született Babám, akit el kell tudnom helyezni az életemben, mert a következő gyermekemmel nem tehetem meg, hogy másnak kezelem, mint aki.

Betti
Kép
betti0412

Én is ettől félek még, hogy lelkileg még esetleg nem készültem fel rá. Erre a pár hónapra mindenképpen szükségem van.
Igen, én is félek tőle, hogy mennyire fogom magam túl aggódni. Meg csajok, abban majd azért segítsük szépen egymást, hogy nehogy beleképzeljük a kis angyalkáinkat a kistesóba.
Ők kis önálló személyiségek lesznek a mi kis angyalkáink lelkével:)
Vendég

Az út jó volt, a minisztériumban is gyorsan végeztünk, már látszik, hogy évek tapasztalata van a banda mögött, már kevés kérdés tevődik csak fel, ha véletlen valami törvényi szabályozás változik, de rutinosak már a kollégák is.
Jó volt, és az eső sem esett már délután, sőt jó idő lett.
Holnap megyek ruhatárat újítani, sokat! Szoknyát, nadrágot, pulóvereket, csinist, nem csinist stb.
Nem szakadt rám a bank, csak ezt már nem tudom megúszni, sajnos a munkához kellenek a cuccok, bár én ellenék farmerban egész nap.

Betti
Kép
betti0412

Boboka
Ki kell azt a kádat cserélni nagyobbra!
Komolyan tök jó a meleg vizben, nyakig habban ücsörögni és csak úgy beszélgetni.....

Betti
Kép
betti0412

Hahó, itt senki nem fog dolgozni holnap csak boboka??? :shock: :lol:

De jó neked Betti, hogy shoppingolni fogsz:)

Nekem most se lóvém sem alakom nincs hozzá, no de majd hamarosan :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ba....us, ilyenkorra már azt terveztem, hogy két-három kismamás nacival elleszek decemberig.
Hát nyárra nem kell majd.

Betti
Kép
betti0412

Boboka
Én kimenőt adtam mindenkinek, a legfiatalabb kolléganő, aki két hónapja jött ide, rá esett a feladat, hogy tartsa a frontot.
Ha nagyon kellene én is bemennék, de már péntekre ki vagyok merülve nagyon, meg van mit a lakásban is csinálni, kell ez a szombat.

Betti
Kép
betti0412

Panelben ezt hogy kell kivitelezni úgy, hogy 2 cm-re már a szomszéd van :?: :)

Bár én szívesen kölcsönvennék tőlük még pár négyzetmétert, kicsit bensőséges lenne a hangulat. A habok meg a szomszéd :lol:

Már én is gondolkoztam, hogy valami sarok kádat be lehetne suvasztani, de akkor már egy talpalatnyi hely sem lenne.
Vendég

Betti, tereld el a gondolataid olyankor, amikor mi lenne ha kezdetű mondatok jutnak eszedbe. Abba beleőrülnénk :cry:
Vendég

Megyek aludni, jó éjt nektek, vagyis még olvasgatok picit, de már vízszintesbe, elfáradtam.

Betti
Kép
betti0412

szomszéddal közös fürdőszoba? :?

Betti
Kép
betti0412

Úgy értem, hogy a fürdő falán túl már a szomszédok vannak :lol: :lol: :lol:

Jó éjt Betti.
Vendég

Melcsi, jelöltelek:)

Megyek én is aludni, mert holnap korai kelés lesz :shock: :shock: :x

Jó éjt mindenkinek

Tünci, vigyázz magadra nagyon légyszi.
Vendég

Szép álmokat Nektek is!

Majd holnap szebb nap virrad...

KépKépKép
tünci28

Jó éjszakát.
kisanyácska

Mindenki megy alukálni akkor jó éjszakát neketek.

Kép

Kép
melcsike70

Nyugszik a hajnal....
Pihen a táj,
Nem tudok aludni....
Mert valami fáj.
Téged kereslek.......
Utánad vágyom,
Mert nem hiányzott..
Még igy senki a világon.

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép
melcsike70

Kép

Kép
melcsike70

Alszik a szív és alszik a szívben az aggodalom,
alszik a pókháló közelében a légy a falon;
csönd van a házban, az éber egér se kapargál,
alszik a kert, a faág, a fatörzsben a harkály,
kasban a méh, rózsában a rózsabogár,
alszik a pergő búzaszemekben a nyár,
alszik a holdban a láng, hideg érem az égen;
fölkel az ősz és lopni lopakszik az éjben.
madamrekamé

Nagyon szép a versed Madamrekamé.

Csak az a baj én nem tudok aludni. Annyira szenvedek most. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Hettuli értettem, amit írtál, csak azt nem, hogy mi értelme volt a mi "beszélgetésünkhöz". jaaa.. és nem voltam mérges, hanem határozott véleményem nyilvánítottam.. :).
Amit pedig Tüncivel kapcsolatosan írtál egyáltalán nem értek egyet.. Gyakorlatilag azt mondod, hogy ne mutassa ki többet a fájdalmát a férjének, mert ő talán kiszeret belőle és, ha esetleg a férje zuhan be, akkor ő toppon legyen ott és akkor.. Na ne, ha az emberlánya nem tud önmaga lenni még a legközelebbi embertársa mellett sem, akkor hol a lósz...ba? Legyen képmutató a férjével, ez egy megoldás ebben a helyzetben?????? Bocsássa meg nekem mindenki, de az a férfi aki elvár ilyent az egy önző alak és nem szereti a feleségét.. főleg, ha "ilyen" helyzetben vár el ilyesmit a feleségtől..Én remélem, hogy senkinek sem kell mást mutatni a férje előtt, mert az a legmagányosabb emberi kapcsolat kell, hogy legyen.

Kisanya, a dunántuli táncokat én is szeretem, de a kedvenceim mégis az erdélyi tájegységeről való.. hiába elfogult vagyok..

Betti téged azt hiszem a férjed egy nagyon kemény nőnek tart, aki a jég hátán is megél és nem tud mit kezdeni az érzékenységeddel és főleg, hogy azt ki is mutatod.. Itt az ideje azt hiszem, hogy jobban megismerjen..

Szép reggelt mindenkinek!

Kép
leda2002

Jó reggelt lányok.

Ezzel szerintem Leda mindegyikünk egyet ért nem kell erősnek lenni mindig magunkért sem és főleg nem másokért.Még korai. Meg kell élni a fájdalmat, attól csak erősebbek leszünk.

Ki mondja meg, hogy meddig lehet,

Hogy mindenhol, mindig erős legyek,

A csönd volna jó, kicsit könnyebb napok,

Ne kérdezz semmit ha fáradt vagyok.

Tünci

Remélem jobban vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..........ugye kicsit mosolyogsz.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok Lányok!!

Remélem jól vagytok!!

Tüncikém!!!
Nagyon nagyon megértelek!!

Mikor találkozunk??

Melcsike!
Szép ez a dal! Amikor régen még énekeltem ezt felénekeltem stúdióban.
Ne kérdezz semmi ha látod,hogy fáradt vagyok.
Puszi mindenkinek!
sütõtök

Sziasztok!

Meló van ezerrel, ezért nem jöttem eddig:(

Tünci, hogy érzed magad?

Melcsi, látom neked is nagyon szomorkás estéd volt:(

Sütőtök, hol énekeltél régen? Csak nem háttér énekes voltál? Vagy valahonnan ismerhetünk?
Vendég

Sziasztok!

Reggel úta takarítok, most végeztem, kezdek neki vasalni.
A vízkőoldó szétszedte a kezem, de ugye kesztyűtn nem húz az ember.

Leda. érdekes, amit írtál, engem mindenki nagyon keménynek tart, a munkahelyen is mondták már, hogy ezt ők nem csinálnák és nem tudják, honnan van az energiám, de hidd el, én nem érzem így magam. Valahogy sosincs más választásom a dolgok megéléséhez.

Betti
Kép
betti0412

Boboka
Én is dolgozok, csak itthon, szolidaritásból veled.
Meddig vagy ma?

Betti
Kép
betti0412

Az éltet, hogy ha a vasalás megvan, nyakamba szedem a butikokat és veszek egy csomó cuccot.
Plázacicást játszok délután... :D

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy tegnap úgy odavoltam..volt egy szörnyű éjszakám,nagyon sokszor felébredtem, megint álmodtam Violával, a párommal...

De ma jobb egy kicsit..most jól vagyok,már voltam kinnt a temetőben..tegnap este nagyon békülékeny hangulatban volt a férjem,láttam hogy szánja-bánja,de akkor már mindegy volt...

délután még írok, jó?

Puszi mindenkinek!

Mini- és Manómanó merre vagytok?
Csige?

Sütőtök,Leda!
nagyon örülök, hogy Ti is jöttök sűrűbben!!!

KépKépKép
tünci28

Betti, ma csak kettőig vagyok:)

Képzeld el, tegnap nem sikerült kiírnom a dvd-et, valami miatt nem akarta a rendszer. De ma újult erővel ismét próbálkozok:):)

Tünci, örülök, hogy jöttél! Nagyon szorítok ám neked/nektek, hogy helyrezökkenjenek a dolgok:)
Vendég

Boboka!!
Semmi komolyabb dolog 3 énekesnőnél tanultam énekelni,de csaK HOBBIBÓL.
sütõtök

Most ment az uram munkába.

Ma egész nap annyira fázom,pulóvrben ülök itthon,pedig most megy a fűtés..álmos is vagyok..

Bettinek jó vásárlást,ezzel kapcsolatban csatlakozom Bobokához:se pénz, se alak..

Nekünk jó nagy kádunk van, elférünk ketten,. bár nekem most a szélességével van némi gondom.. :oops:
Remélem már nem sokáig,úgynézem végre elmozdult a súlyom arról a pontról, ahol hetekig stagnált.Már néhány napja tornázom is, csinálok hasizomgyakorlatokat, már egész jól megy,megy a hasprés emelt lábbal is,de azért utána szurkál, nyilal a heg,de lapul a pocak...

Boboka!
Azt szeretném kérdezni, hogy Nálatok minden rendben a férjeddel?
Betti szokta írni, hogy mi a helyzet, Melcsi is..Csak én küszködök, mi küszködünk ennyire???
Tegnap már a munkából írt e-mail-t(látjátok:beszélni nem tud!!),hogy nem úgy gondolta,meg ha más dolgok miatt Pl.a ház ,ideges, azt én ne vegyem magamra..mert olyankor nem rám haragszik..és, hogy törödjek bele a megváltoztathatatlanba ésne idegeskedjek jövőbeni dolgokon, mert azt meg úgysem látjuk előre..és szeret és nem akar elhagyni,most ez egy ilyen nehéz időszak, majd ezen is túljutunk..

Ezt értem is,de most mielőtt elment kicsit összebújtunk,megölelgetett,mondtam neki, hogy ha csak az idegességet látom rajta, ha nincs egy kedves szava, ha a morgásából kell kitalálnom, hogy éhes-e,vagy vasaljak-e ,azt én hosszú távon nem bírom..mert ha nem érzem, hogy kellek neki, akkor semmi sincs az életemben ,ami számítana..elmondtam neki, hogy nem vagyok túl Violán, hogy most is minden éjjel vele álmodom és ha veszekedünk is, akkor hetekkel visszaesek..
Most úgy tűnik megértette..kétszer annyit puszilgatott, mielőtt elment és így én is mindjárt könnyebben körülugrálom,így nem fekszem ébredés után még órákig az ágyban..nekem is van kedvem élni..
Szóval mindketten tehetünk a dolgokról, dolgokért anélkül, hogy bármelyikőnknek is fel kellene adnia ÖNMAGÁT!szerintem ez nagyon fontos..

Betti megint nagyon szorgalmas vagy,remélem csupa kedvedre való holmit veszel!
Tegnap én is ügyeskedtem,felsikáltam az egész fürdőt, csillognak a fugák.(Mert annak idején volt az a szuper ötletem, hogy vajszínű fugát akartam a taposóhoz... :? )

Boboka,menj haza hagyd a csudába a munkát!! :D

Melcsike!
Jól elrontottam a hangulatodat tegnap,ugye?Ne haragudj érte!
Képzeld azt hittem a nicknév alapján, hogy Melinda vagy!
Lányok Ti nagyon cselesek vagytok!!!! :D

Azt hiszem most már csak Sütőtök,Madamrekamé,Kisanyácska nevét nem tudom...És Manóékét sem...akkor tulajdonképpen alig tudom valakiét.. :P

Akkor én se Tünde vagyok!! :D

KépKépKép
tünci28

Ja, tényleg, én is mindig azt hittem Melcsikéről, hogy Melinda. Csak tudod mi a gáz, Tünci? Hogy bejelöltem Melcsikét az iwiw-en, de csak most tudatosult bennem, hogy mondtad, hogy ő nem is Melinda :oops:

Pár perc és már megyek is haza:)

Nálunk szerencsére minden rendben van. Lackóról akkor szoktunk beszélni, ha én szóba hozom. Akkor sem sokat, szerintem ő nem nagyon tud róla beszélni.
Vendég

Hát ezek a pasasok!!! :evil:

Én is úgy kerestem az iwiwen,nagy magabiztosan beírta:Melinda...
Aztán Barcika által találtam meg...

Most meg nem jut eszembe a jelszava az uramnak..mindig olyan furcsaságokat ad...

Délután leszel??

KépKépKép
tünci28

Persze, jövök (természetesen:):):)) csak még hazafelé beugrok a media marktba, aztán usgyi haza:)

Csináltam egy "próbálkozásig hátralévő idő" vonalzót. Nem gáz, hogy majdnem ugyanolyan, mint Lackókám vonalzója?
+ nem morbid, hogy Lackókám alá teszem a próbálkozós vonalzót? Kicsit annak érzem.
És az a baj, hogy amíg annak fogom érezni, addig nem is lesz értelme a próbálkozásnak...

Tünci, Többiek, szerintetek?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?