"mártirok".... ez nagyon komoly....
Mindenkitől elnézést kérek, de most Pumpóka leszek, nagyon és irjatok bármit, de ez nagyon felháborit!!!!
Először is, egyetértek minden előttem szólóval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ezt énis kikérem magamnak! Na nehogy már!
Azért, mert egy pasi úgy gondolta, neki már nem kell a házasság és kezd egy másikkal, a feleség rögtön mártir lesz???? No nem!
Egyenlőre, már bocsánat, de mi vagyunk azok, akiket itt hagytak a sz@rban és elmentek egy kutyátlan-macskátlan nővel... iiiiiiiiigen, úgy nagyon egyszerü, hogy a másiknak nincsen gyerek, nem kell sz@rakodnia minden este és fél napot a gyerekeivel, megy, ahova akar, szórakozik, akivel akar!!! Mi is mennénk b....szus!
A mi életünk is ugyanúgy lehetne izgalmas, ha nem keresnék a férjeink az egyedülálló nőket!
Már ne is haragudj kedves MP édes szeretője! Mert egyenlőre te csak az vagy, semmi más és remélem, büszke vagy rá!
Hogy ott fogod hagyni a feleséged egy nő miatt, aki majd szül neked még egy gyereket, s mi változik??? Semmi, nulla.... Majd az a nő is évek múltán a "farzsebbe" kerül, mert már nem lesz izgi, nem lesz az a nőcske, akit megismertél! Oda is csinálsz még egy gyereket, s egye franc, kit érdekel, mi lesz, most jó az a lényeg???
Én mégis nem tudom, mit képzelnek magukról az ilyen férfiak és nők, mégis mi lesz jobb nekik??? A pasi ugyanúgy félre fog menni, a nő pedig (nem mintha sajnálnám) át fogja élni ugyanazt, amit mi áltéltünk és élünk, megcsalt feleségek.... mert az ilyen férfiak sosem fognak megváltozni! Akármennyire mondják most, hogy igen, NEM!!! Ahogy irtam már, lesz náluk szebb és jobb, ahogyan nálunk is volt!
Azért, mert ők másodiknak jöttek, semmivel sem különbek! SEMMIVEL!!!
Egyet tudnék mondani erre a nőkre és az igy gondolkodó pasikra (bár kételkedem, hogy a pasija irta, szerintem ő volt, csak megerősitésként irta, nem egyedül van)..... de nem irom, mit, mert csúnya lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jah és nem emliteném nőként ezeket, mert aki képes erre, hogy elvegye mástól a férjét és gyerekei apját, az minden, csak nem nő!!!
Keressetek magatoknak drága évek vagy évtizedek óta szigli kisasszonyok olyan férfiakat, akik szintúgy egyedülállóak!
Miért az a tuti nektek, aki már házas??? Mert az biztos olyan szar nem lehet, ha már valaki hozzáment, vagy mi???
A mai napig meg tudnám fojtani azt a nőt, aki csábitgatta férjemet és aki majdnem el is vette tőlem!!! Ha a kezeim közé kerülne, még mindig simán megtenném!
De tudom, a férjem szeret engem és nem kell már neki más! Botlás volt és szerencsére idejében kiderült! Most imád és énis imádom!
De egyet tudok: még egy ilyen nőcske és kibelezem!
TELE VAN AZ ORSZÁG-VILÁG EGYEDÜLÁLLÓ FÉRFIAKKAL, KERGESSÉTEK AZOKAT VAZZE, NE A MI FÉRJEINKET!!!!!!!