Hű, de jót szunyókáltam!
Mágnes:
[quote]b írta:ár ma semmi kedvem semmihez.... ez kezd már általánossá válni..
.....eeeez nagyon ismerős érzés....
Bellanitta:
[quote]S írta:armon!bébic!
Ki lehet választani h gyakori , ritka vagy új nevet szeretnél.
...öööö, itt sztem nem én voltam a címzett...
Aida: Fűtés-nekünk csak reggel megy, automatára van állítva, mert szegény kis férjecském naaagyon korán kel és megy dolgozni és melegben könnyebb kibújnia az ágyból. így a felkelése előtt fél órával kapcsol be csak, és éppen kellemes meleget csinál a felkeléshez és a dógozóba induláshoz neki. Egyébként nem fűtünk.
Manna: A profilodban van egy olyan rész, hogy aláírás. Oda másold be a linket, amit kapsz a vonalzóhoz, és akkor minden hsz. végén ott lesz majd.
Tőzsde: Hú, lányok, ti olyan okosak vagytok
.....én még azt sem értem, mire jó az....csak pislogok, mint a partra vetett hal, hogy akkó most mivaaaan?
Nekünk csak a frissen felvett lakáshitelünk van, szerencsére a kocsihitelt pont ki tudtuk fizetni, mikor jó volt a forint aug. végén, így attól megszabadultunk, relatíve kedvező áron.
Mosás: Én annyin mosom majd, ami bele van írva (kivéve a 30 fokosakat, mert 30 fokon nem vagyok hajlandó mosni, így azok is 40-en mennek majd) Már úúúúgy várom, csak még korainak tartottam....
Gabi: Nagyon jók a rucik, főleg a hálózsák meg az overall teccik nagyon!
Niki: Ejha, ez aztán szép pocak!
Aida: Nagyon megy a drukk, kíváncsi vagyok, mi lesz anyóssal, gondolok rád!
[quote]A írta:kkor kispasi szokás anya tüdejét "kínozni"?
Igeeeeeen, csatlakozom!
Kérdés: Tudja vki, mikortól lehet rá számítani, hogy "leszáll" a baba?
Heni: Igen, olyan mintha feszítené magát Ákos is, olyankor akkora púp lesz a hasamon, többnyire jobb oldalon, hogy attól félek, kijön...
Cegény kismanóknak egyre szűkösebb bent.....
Sarmi: szuper, hogy rendben vagytok! Akkor jó pihiiiiiiit!
auuuuu, ez fájt....legújabb mutatvány: jobb oldalon púpot csinál, és érzem, hogy bal oldalon lent a medencecsontomnál "betámaszt" a lábaival, és az nagyon fááááj...