Új privát üzeneted érkezett!

Akkor kispasi szokás anya tüdejét "kínozni"? :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:Gondolok akkor rád és nagyon szorítok.

Niki:De szép pocód van!Érdekes,hogy mennyire lent van jól látom?

Én meg úgy érzem két napja mintha másképp mozogna a bébim!Nem rúgásokat csinál,meg hirtelen mozdulatokat,hanem nkább ilyen feszítéseket meg kinyomja magát:)meg csak azt látni hogy valamilyét elhúzza:)
Ja és meg lehet fogni olyankor! :lol:
És már nem tudja magát elhúzni,ha nem tetszik neki.Egyre kisebb a hely idebent. :o
Vendég

Aida üzenet átadva... süket fülekre talált.... :roll:

Azt hiszem itt az ideje hozzászokni az elnyomáshoz, amit a pasiktól kell majd elviselnünk, ha megszületnek a fiaink.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Heni nekem ezt kb egy hónapja csinálja... mi csak kígyónak nevezzük ezeket a mozgásokat, vagy osonósnak mert ezek már nem rúgások... :wink:

Kép

Kép
dcili81

Diétázók! Isteni uzsonnát majszolgatok. 10 dkg fagyasztott málnát csak annyira olvasztottam meg, hogy rúdmixerrel össze lehessen törtni. Hozzáadtam 1 pohár natúr joghurtot, 1 evőkanál édesítőszert. Olyan, mint egy lágy, krémes fagyi. 3 db Korpovit keksz és kész az isteni uzsi. Egyébként a málna az egyik legjobb gyümölcs a cukor beállításáhzo, csökkentéséhez.

Fűtés: mi távfűtéses lakásban lakunk. 2 napja kora estétől éjszakáig megy a fűtés, enyhén, pont amennyire szükséges.

Heni! Én 6 évvel ezelőtt szültem császárral. Előtte 3 évvel súlyos toxémia miatt elvesztettem 26 hetes magzatom, ezért a dokim úgy döntött, legyen császár. 6 nappal a kiírt időpont előtt magától indult be a szülés, 3 órát töltöttem a szülőszobán, utána kezdődött a műtét. Mivel időközben betöltöttem a 36. évemet és magas vérnyomásos vagyok, megbeszéltük, hogy most is műtét lesz, hacsak ki nem akar pottyanni belőlem Hunor. Ha nem történik magától semmi, erre valószínűleg a 39. héten sort kerít.

Aida! Légy erős, nagyon szorítok neked, hogy a legjobb döntést tudd meghozni. Ne hagyd, hogy az anyósod felidegesítsen, neked most Noel a legfontosabb!

Na megyek öltözni, lassan indulok a nagyfiamért az iskolába.
Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Heni, köszi a drukkot. Most meg már azt fontolom hogy nem megyek mégsem, mert már hasmenésem van az egésztől. Nem tudom megéri-e.
Nekem már régóta úgy mozog! :D Sőt igazi nagy rúgásokat szinte soha nem kaptam tőle. Mindig ez a arrébb húzom vmim meg kinyomkodom magam játszott nálunk. :D

Hát Cili, próbáld finoman megnyomkodni a kisúrfit. Néha nekem olyankor arrébb húzza a lábikóját. Vagy nem tudom a fiad melyik része van épp ott? :D Vagy az egész bébi odagömbölyödött? Mert az a rosszabbik eset. Nekem is ilyen volt múltkor éjjel és akkor aztán bökdöshettem, nyomkodhattam.. nem mozdult.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Az előbb úgy bevágtam a kezem hogy most hatalmas lila púp lett a kézfejemen és fáj. :shock: Ügyes vagyok..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

szeles4:Értem,és köszönöm!

dcili81: :D :D :D osonós :D ez jó!!
Vendég

Sziasztok vettem homeós bogyót a náthámra amit javasoltatok,egyet reggel már bevettem,remélem segit majd...meg vettem még homeós orcseppet is,annak már két fújás után éreztem a jótékony hatását!
Voltam uh-on a helyzetem változatlan.
Nst rendben,szerdán kell menni újra.Szigorú sok pihenés van előírva.
Aztán vettünk a piacon savanyú káposztát...felét a kocsiban felzabáltuk apával. :lol:

Én 40 fokon mosok minden rucit.Mienkét is.csak apa koszosabb munkásruháit szoktam 60-fokon de azt se mindig a szennyeződéstől függően.

Holnaptól Dzseki elrakva,télikabátot fogok adni a gyerekekre,marha hideg van ma,holnap reggelre is 4 fokot mondanak.

Na megyek eszek ,majd pihenek aztán eszek és megint pihenek...orvosi utasitásra. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Heni: nekem is nem régóta csinálja, de esküszöm, néha fájdalmasabb, mint amikor csak szimplán rúg egyet...

Kép

Kép
gabilany79

Aida nagyon ügyi vagy, csak így tovább... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Azt hiszem az egész baba odagömbölyödött, nem tudok vele mit kezdeni, majd odébb tápászkodik, ha akar.

Kép

Kép
dcili81

igazatok van a fejénél érezni a csuklást,a muffom rángatózik! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Noel nagyon sokat csuklik. Én mindig jobb lent érzem. Most meg kistörpém elaludt.

Cili akkor majd küldök pozitív energiákat hogy úgy feküdjön a kis gombóc hogy anya kicsit fellélegezhessen. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

fincsi almaleves receptet senki nem osztott meg velem. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszi, már jobb...,talán elaludt. Ilyenkor szokta az apja felkelteni, egy szia kisfiam miújság mondattal. De most nincs itthon... így nekem is van időm szusszanni a szó legszorosabb értelmében... :D:D:D

Sarmon: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

Aida:

ALMALEVES (a világ legegyszerűbb receptje)

Hozzávalók: 1 kg alma, 1 liter tej, 1 zacskó vaníliás (főzős) pudingpor, citromos ízesítésű kristálycukor, darabos fahéj és szegfűszeg.
Az almát megpucoljuk és kockákra vágjuk, aztán annyi vízben, ami szűken ellepi a fahéjjal és a szegfűszeggel kb. 10 percig főzzük. Amíg az alma fő, a pudingport és a cukrot csomómentesen elkeverjük a tejben. A pudingporos tejet az almához öntjük. Jól összekeverjük, és addig főzzük, amíg újra fel nem forr. Amint forrni kezd, levesszük a tűzről. Hidegen is, melegen is nagyon finom.
(Ugyanezt a levest más, akár vegyes gyümölcsökből is elkészíthetjük.)

De én még soha nem csináltam ilyet...

Kép

Kép
dcili81

Kép

Kép
dcili81

Gabi:Aha,nekem is..az előbb is olyat csinált,hogy komolyan felszisszentem!Aztán meg mosolyogtam :D Hogy mekkora erő van benne! :o
Vendég

a legjobb úgyis a bordafeszegetés... az szerintem felülmúlhatatlan :))))
Vendég

alig várom.... :D

Kép

Kép
gabilany79

Jaaa... és most mi egy ilyen etetőszéket fogunk felújítani:) (még a férjeméké volt és ők is úgy kapták valahonnan ... most szedtük le a nagymamája padlásáról mert már ki akarták dobni... erre rohadt jó állapotban van ráadásul eredeti pácolással, szép barna színben nem ilyen csúnya fehér festéssel... mondjuk így is szép munka lesz de ha elkészül akkor állat jó lesz:))))) (ami vicces benne: az ülőkéjén van egy lyuk... na oda elvileg bilit lehet betolni:))))))

http://www.vatera.hu/etetoszek_art_deco_97254565.html
Vendég

Csajok meg kell, hogy cáfoljam az elméleteteket. Nem csak a kisfickók, de a csajok is kínozzák anyjukat. Zsófi is a gyomorszájamat tapossa. Most egyszerre van hányingerem és nehéz a levegővétel... :-D

Zöldi!
Milyen lett a laborod???

Kép
Kép
lbernuska

Berni akkor isten hozott a klubban!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Heni:a hasam mindig máshol van:Dhol lent hol fent.szerintem attol függ lánykám hol helyezkedik el...de tényleg össze vissza megy..van amikor hegyes..

aida:igen lesz baldahin.a kiságyhoz adtak álványt meg baldahint fejvédővel ami gyönyörű,de pont a minap irtam hogy anyosom nem semmi baldahint vett vivinek.ezt fel kell furni a plafonba a tartoját(esetünkben galéria) egy kerek pink szinű szőrős merev karika és arrol lóg le egy selyem világos rozsaszin hercegnő koronás hosszu baldahin hálo..gyönyörű.plussz kaptunk anyostol hercegnő mintás ágynemű garnitura huzatot.most varratja..métere 3000 ft....
ha kiszámolom hány méter kell belőle rosszul vagyok:D
ha fent lesz dobok képet.alig várom..
ird meg hogy mi volt anyosodnál.remélem valami okos dolog fog történni és párod ki áll melletted.

képzeljétek aposom olyan aranyos volt.
mondom neki mondd már el mint tapasztalt 9 gyerekes apuka észre lehet e venni hogy szülni fog az ember lánya...mire ő:
-haggyá máááá én azt sem tudtam hogy terhes csak amikor elfojt a vize a banyának.-..:Dpersze ez poén :D :) nagyon jo fej..
és ő mint sok gyerekes apa közölte hogy november végén megszülök. :D ihh.....

Kép

Kép
nikianya21

képzeljétek egyik barátnőm olyat látott a spektrumon hogy egy nő terhes volt és időközben megfogant még egy baba 3 honap különbséggel.és rendesen fejlődött benne.nekem ez olyan hihetetlen,de azt mondja ő is csodálkozott ....ilyen tényleg van????!!!!!!!

ma meg olvastam a világ legfiatalabb anyjárol.-.1939 ben egy 5 éves 8 honapos kislány szült császármetszéssel egy kisfiut...a dolog pikantériája az hogy a szülők azt hitték daganat fejlődik benne azért nő a hasa.korházba vitték és rá 1 honapra fiut szült..
8 honaposan menstruált,4 évesen az össze mindenén megjelentek az intim szőrök........ez is döbbenet.

Kép

Kép
nikianya21

Gabi! Szépeket harácsoltál, főleg az elől zárodó body-k tetszenek!

Niki! Szép nagy pocak! Már eléggé lent van neked is. a babasarok is nagyon jó!

Bneheni! A túlhordás sem midig túlhordás! Van, hogy egyszerűen csak elszámolják, hiszen nem minden baba az elméletileg számított idő szerint fogan. A lényeg az, hogy te is és a baba is rendben legyetek, ha a kiírt időt tullépitek. Bár jól értem, hogy te nem szeretnéd túllépni a számított időt? Nos akkor azt javaslom, hogy a vége felé panaszkodj rendszeresen, hogy fáj a műtéti heg. Nagyon kevés orvos kockáztat ilyenkor és császár lesz! Bár én ezzel nem értek egyet, az viszont fontos szerintem, hogy mindenki úgy szülhessen, ahogy számára a legjobb.

Aida! Szurkolok neked, nektek! Remélem anyóst jó hangulaban kapjátok! (ha van neki egyáltalán olyan)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok lányok!

Jelentem mama megérkezett! Nagyon rendi, kidzsuvázta az egész lakásomat! Elvitte a fiacskámat oviba, és most a játszótéren hintáznak. Szegényt meg még miattam jól meg is büntizték. Véletlenül a rendes buszjegy helyett a férjem diákbérletét adtam neki oda. Ő sem vette észre, mert nem tud flamandul. Lekapcsolták 150 Euróra. És még csak le sem szúrt.... :oops: Most megpróbálok intézkedi, hátha helyre tudom tenni. :roll:

Az éjszakám az nagyon gáz volt. Alig aludtam. félránként fenn voltam. Fájt a hasam iszonyúan. Azon imádkoztam, hogy csak még ne kelljen menni... még várjon 8 hetet.

Babaruci mosás: alapvetően külső ruházat 40 fokon, folyékony mosószerrel. Amit foltoz (kaki, böci, stb), textil pelus esetén gyenge hipós áztatás, majd mosás, színes cuccok esetén hiponélküli áztató, majd mosás 40 fokon. Partedli 60 fok.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Aida:
Vedd be a leszarom tablettát Anyóshoz menet...
Naná hogy arra valósi vagyok, igazi alföldi jány..:)

Nikianya:
Teherbe eshet, de csak akkor, ha 2 méhe van. Van ilyen, aki 2 méhhel rendelkezik 2 különböző korú babát tud kihordani.
érdekes ez, mert egyszerre vannak pocakban, de mégsem ikrek.. Na az meg a csúcs, ha a 2 gyerek 2 Apától van.. :)

Aludtam egy nagyot a lányommal, aztán építettünk a kacsának kaput, labdáztunk, könyvet néztünk, majd közölte, hogy tejfölös kenyeret akar uzsizni.. Megspórolt egy dilemmát :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Suzy! Gartula a jó eredményekhez és szupi, hogy a kismanód tudja, hoyg kell a fejének lenni! Az enyém nem annyira... vagy ha tudja, jókat röhög, hogy anya már megint izgulhat valamin

GabriellDaniell! Szép poci!
Igen kapott krémet a kukijára meg három hetet, hogy az segítsen... A krémet nézegettem többnyire vazelin és paraffin és van benne bethamethasonum 1 mg. Csak a bőrt kell kenni neki kívűl. Aztán három hét múlva vissza a dokinénihez, aki megpróbálja visszahúzni a bőrt. Ha nem megy, akkor januárban felvágják neki. A dokinéni azt mondta, hogy sajnos neki mind a két megoldás ugyanúgy fáj vagy nem fáj, csak a felvágás kicsit nagyobb sebet okoz, és valszeg többször vissza kell menni vele ellenőrzésre.

Aida! Az én véleményemet ismered már, nem változott! Drukkolok a ma estéhez! Nagyon ne idegesítsd fel magad!

Mági! Én sem csípem, ha idegenek fogdossák a hasamat! Nekem még az anyukám is mindig megkérdezi...

bkatalin

Csaki! Ne most akard magad összetörni! Légyszi! Én nagyon drukkolok, hogy helyrerázódjon a kiscsajszi... meg te is...
PÁZMÁNY! Részvétem... én most fejezném be... ha tudnám… milyen szakot nyomsz ott? És mint kismama neked nincs tandíjmentesség? Nekem csak az orvosi igazolást, aztán a gyes papírt kellett bevinnem és elengedték a tandíjamat....

Csaki! Aida! Szerintem Csányi bácsi nem fogja hagyni bukni az OTP-t, de nagyon úgy tűnik, hogy ugyanazt játszák az OTP-vel, mint a Fortissal Belgiumban. Valamelyik nagybank kinézte magának.....

bkatalin

Mush! Az tutko, hogy ott inkább levegőszárító kell.... nem párásító! Nálunk detto! Nálunk is olyan párás alapból a levegő, hogy ha kimostam 2 bugyit még három nap alatt sem száradt meg... kellett vennem egy hülye szárítógépet, amit azóta istenáldásának tartok...

Niki! Neked is szép nagy pocid van! És a babasarok nagyon barátságos. Kíváncsian várom a hercegnőket … Két külön terhesség… van ilyen, annak akinek két méhe van, és mindkettő funkcionál. Olyankor felváltva érik a pete … erre azt szokták mondani, hogy valószínűleg ő magzatkorában ikernek indult, de az egyik magzat bekebelezte a másikat, és ennek a jele csak valamely szerv vagy szervek többszöröződésében jelentkezik. Unokatesómnak így van három veséje… Az meg elég perverz, hogy 5 évesen szül. Ki az aki egy 5 éves kislányt megront? Azt kiherélném… még ha nem is egészségesen fejlődik a kislány.

bkatalin

Sarmon! Jobbulást! Amennyire két gyerek mellett tudod, tartsd be a doki utasításait!

Aida! Almalevest nem szoktam csinálni! Mi a piros gyümölcsleveseket kedveljük. Abba szoktam néha almát is tenni.

Niki! Elméletileg nincs, mert a terhesség során termelődő hormonok gátolják a peteérést! Gyakorlatilag nem tudom! Nem beültették a másodikat??? :D
A másodikat nem tudom elhinni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

isarenikő:pedig tényleg igaz ez a kislányos story..de nekem is hihetetlen.:D

Kép

Kép
nikianya21

Hű, de jót szunyókáltam! :lol:

Mágnes:
[quote]b írta:ár ma semmi kedvem semmihez.... ez kezd már általánossá válni..

.....eeeez nagyon ismerős érzés.... :?

Bellanitta:
[quote]S írta:armon!bébic!
Ki lehet választani h gyakori , ritka vagy új nevet szeretnél.

...öööö, itt sztem nem én voltam a címzett... :oops: :)

Aida: Fűtés-nekünk csak reggel megy, automatára van állítva, mert szegény kis férjecském naaagyon korán kel és megy dolgozni és melegben könnyebb kibújnia az ágyból. így a felkelése előtt fél órával kapcsol be csak, és éppen kellemes meleget csinál a felkeléshez és a dógozóba induláshoz neki. Egyébként nem fűtünk.

Manna: A profilodban van egy olyan rész, hogy aláírás. Oda másold be a linket, amit kapsz a vonalzóhoz, és akkor minden hsz. végén ott lesz majd.

Tőzsde: Hú, lányok, ti olyan okosak vagytok :oops: .....én még azt sem értem, mire jó az....csak pislogok, mint a partra vetett hal, hogy akkó most mivaaaan? :shock: :shock:
Nekünk csak a frissen felvett lakáshitelünk van, szerencsére a kocsihitelt pont ki tudtuk fizetni, mikor jó volt a forint aug. végén, így attól megszabadultunk, relatíve kedvező áron. :D

Mosás: Én annyin mosom majd, ami bele van írva (kivéve a 30 fokosakat, mert 30 fokon nem vagyok hajlandó mosni, így azok is 40-en mennek majd) Már úúúúgy várom, csak még korainak tartottam....

Gabi: Nagyon jók a rucik, főleg a hálózsák meg az overall teccik nagyon! :lol:

Niki: Ejha, ez aztán szép pocak! :D

Aida: Nagyon megy a drukk, kíváncsi vagyok, mi lesz anyóssal, gondolok rád!
[quote]A írta:kkor kispasi szokás anya tüdejét "kínozni"?

Igeeeeeen, csatlakozom! :?

Kérdés: Tudja vki, mikortól lehet rá számítani, hogy "leszáll" a baba?

Heni: Igen, olyan mintha feszítené magát Ákos is, olyankor akkora púp lesz a hasamon, többnyire jobb oldalon, hogy attól félek, kijön... :shock: :D :D
Cegény kismanóknak egyre szűkösebb bent..... :?

Sarmi: szuper, hogy rendben vagytok! Akkor jó pihiiiiiiit!

auuuuu, ez fájt....legújabb mutatvány: jobb oldalon púpot csinál, és érzem, hogy bal oldalon lent a medencecsontomnál "betámaszt" a lábaival, és az nagyon fááááj... :(
bébic

Jajj, másik kérdésem: A védőnő múltkor azt mondta, hogy napi fél liter tejnél többet ne igyak, mert növeli az esélyét annak, hogy tejallergiás lesz a kicsi.... :shock:
Őszintén megmondom, én ezt hülyeségnek tartom, de nem vagyok szakértő, kíváncsi vagyok, ti hallottatok-e ilyet vagy mit tudtok erről?
bébic

Mi is nekilátunk a felújításnak, egy régi komódot. Apa már szépen lecsiszolta, és ma megvettük hozzá a lazúrt, a váz és a fiókok gombja sárga lesz, a fiókok előlapja meg sötétkék. Én is alig várom már, hogy nekiessünk :)
Vasárnap pedig elhozzuk a kiságyamat, amin meg elméletileg egy alapos tisztításon kívül semmit nem kell csinálni, anyukám annyira vigyázott rá. Tényleg, az ilyesmit mivel érdemes megpucolni?

Ja, és ha már babaruci mosásnál tartunk. Tudom, hogy "már volt szó" :lol: az öblítőkről, hogy ki mit meg hogy vagy sehogy, csak annyi lenne a kérdésem, hogy nekem valahogy megmaradt itthon 1/2 flakon Silan sensitive meg Lenor sensitive (mind a kettőn baba van, meg hogy bőrgyógyászatilag tesztelt, blablabla). Ezeket elméletileg használhatom a babaruhákhoz, ugye?

Kép

Kép
gabilany79

Niki! Szép nagy pocak, és a babasarok is szép!

Zöldi! Drukkolok, remélem semmi jele a toxémiának!!!

zsebi_baba

Gabi: szerintem simán használhatod. Úgyis gondolom csak icipicit teszel bele, hogy éppenhogy puhik legyenek a rucik, akkor meg sztem mehet. (Én Gabi :lol: babaruhaöblítőt vettem, de abból se fogok beletenni annyit, amennyit ír, csak egy cseppet...éppenhogy...)
bébic

nahh én nem óvom ennyire a gyereket mert ha nem szokik hozzá a sima öblítőkhöz meg mosópórhoz meg ilyesmikhez akkor egy életre védeni kell majd. csak azt tudom hogy jhonsont nem fogok használni most sem. arra én is allergiás vagyok.

harivera
Budapest XXI. kerület

Bébic én is Gait vettem, olyan fincsi illata van... aztán majd átváltok a mienkre, általában lenort vagy coccolinot használok én is... fincsi illatúakat

Kép

Kép
dcili81

Gai=Gabi

Kép

Kép
dcili81

Hali!

Húúú ma nem volt időm és lehetőségem olvasni titeket. A melóhelyen sz...r volt a net, amúgy meg nemrég értem haza.
Képzeljétek nagyon megijedtem, pedig minden olyan jól indult. Elmentem kozmetikushoz nagy kezelésre, meg "ottani" gyantázásra. Elkezdte a csaj a masszirt, engem meg levert a hideg víz. Egy picit a derekam is fájt. Megkértem hagyja abba, felültem és el is múlott. Mindezt még 4-szer eljátszottuk. Szerintem bébink nyomott valamilyen ideget, amíg hanyatt feküdtem (amúgy nem szoktam). Masszir, gőzölés és tisztítás után végre felülhettem, és nem volt semmi gond!!! Mondjuk ez miatt nagyon nyűgösen viseltem a gyantázást. Bár a kozmetikusom szerint nagyon ügyi voltam, mások néha üvöltenek. :lol: :lol:

Csatlakozom azon fiús anyukákhoz akinek a kisfia előszeretettel préseli a tüdejét a bordája alá. Nálam ez már hetek óta tart, ezért néha nehezemre esik az ülés!!!! :cry:

Niki: szép poci és babasarok.

Mosás: én most is, és majd a baba ruháit is 40 fokon fogom mosni és folyékony mosószert használok és egy-két csepp öblítőt. Egyedül apa nagyon gázos ruháit szoktam 50 fokon mosni. Hadd ne részletezzem hogy néha hogy néz ki és milyen szaga van a focismezének!!!!
Vendég

Cili: aham, tényleg fincsi! :lol: Most én is vagy Lenort vagy Coccolinot használok (ezekből is a sensitivet párom miatt), régebben nagy Silanos voltam....később én is ezeket használom majd a babarucikhoz is....csak most vhogy kellett, hogy legyen valami "más" a picurnak... :) (mosószer úgyis ugyan az a gél lesz, mint a mi ruháinkhoz)
bébic

Nekem a Bip Sensitiv a kedvencem. A coccolinohoz rossz emlékek kötnek, így nem bírom elviselni az illatát... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

en is megjottem.
voltam aquanatalon. nagyon jol esett. aztan bevasaroltam(kajat), majd kajaltam indiait. nagyon televagyok. :?

lenne valakinek linkje arrol az aranyszalas lazmerorol? en nem talaltam semmit a neten. :cry:

minek a baldachin? nem csicsas/giccses az egy kicsit? en itt meg egy boltban sem lattam.
:?

niki. nem semmi pocakkal rendelkezel.

csaki. ovatosan garazdalkodj a sotetben. :lol:

kati. azert annyira nem gaz, hogy 3 napig ne szaradjanak meg a ruhak.

KépKép
KépKép
mush589

Én coccolinot és folyékony Tomit használok. Nekem nagyon fránya egy bőröm van és ezeket bírom, így nem merek/akarok váltani. Sohasem felejtem el az első éjszakát - amúgy sem - amit a pároméknál töltöttünk. Befeküdtünk az ágyba és én 5 perc múlva megkérdeztem, hogy: Te anyukád mivel mos? Úgy tudja Bioponnal! Miért? Mert már vakaródzok!! Úgyhogy egyből lehúztuk az ágyneműt és anélkül aludtunk (?????). Reggel közöltem anyóssal, ha azt akarják hogy még egy éjszakát ott töltsek mosson mással!!! :lol: :lol:
Vendég

én a folyékony mosószereket nem bírom, tiszta kiütés voltam tőle...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Helló.

Megjártuk anyóst. Veszekedés, kiabálás, különösebb megalázó mondatok (!?) nélkül. Most vmi stratégia váltás van anyós részéről, mert ma vmiért a fiát szidta nem engem... Elmondta neki, hogy milyen szemétül viselkedik vele, hisz nem hívja fel és ritkán megy látogatni vagy megígéri hogy megy és mégsem. Fura volt, hogy most nem azzal kezdte, hogy mindezért én vagyok a hibás. Párom próbált vmit, kiállni magáért, értünk, de elég ratyi lett minden igyekezet ellenére. Egyszer már én szóltam vissza anyósnak, amikor azt mondta páromnak, hogy -nem emlékszem milyen- gyerek ő. Erre mondtam neki, hogy itt a baj, a fia már nem gyerek és fogadja el hogy felnőtt. Erre elsírta magát, hogy de ő édesanya és az anyának a gyereke mindig gyerek marad. Mondtam neki hogy az oké de értse meg h felnőtt az a gyerek. Nem tudom mennyire fogta fel!? Párom mondta neki, hogy itt maradunk a lakásban és fizetjük a lakástörlesztőt (amit idáig nem fizettünk-30ezerFt) de akkor ilyet többet ne csináljon mint amit múltkor. Erre anyós azt mondta hogy akkor mi sem. De mi mit csináltunk!? :shock: Aztán még röviden beszéltünk, ha már épp "jó" hangulatban volt, és most meg elkezdett "tanácsokat" osztogatni a gyerekkel kapcsolatban. 1.legyen neki a Noel mellett egy normális neve is (erre én nem mondtam semmit párom mondott annyit h ez a mi dolgunk és jobb ha hozzászokik a Noelhez), 2.pólyába kell rakni mindenképp egy téli babát (mi van ha én hálózsákba akarom!?) meg ilyenek..

Nem tudom mit tegyek. Azt láttam megint mint mindig. Anyós gyerekként kezeli a fiát aki belemerevedett ebbe a szerepbe. Nem tudom hogy kéne. Egyszerűen dönteni kéne végre. Remélem sikerül meghoznom a megfelelő döntést! :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mági: A Bip is fincsi illatú, múltkor próbáltam azt is. (Nekem meg a Coccolinohoz pont hogy szép emlékeim vannak, ugyanis amióta az eszemet tudom, Anyum kék C.-t használ....így ha megérzem vhol az illatát, mindig ő jut eszembe :) )

Mush: Itt meg lépten-nyomon lehet vele találkozni...én semmiképp sem akartam, nem látom értelmét....szépnek szép, láttam nagyon ízléseseket is, amit még meg is vettem volna, ha lenne rá keretem....
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?