Na Csajok a mai nagytakarításnak csak a fele valósult meg!Az emelettel végeztünk,de elég is volt!Délelött elmentünk tesztvezetésre ! Kipróbáltuk az új Toyota Corollát!Nekem nagyon bejön! Ha most megrendelnénk az autót,akkor lehet,hogy megérkezne,mire jövünk haza a kórházból! Még puhítom Apát
Vera: A fiúkat hányadik hétre szülted?!Gondolom,most örülnél,ha elvinnéd a 37. hét közepéig
Hanna elment,majd este jön meg!Most,hogy már nincs dolgom,már nagyon hiányzik
Datolya: Hát Te már csak tudod 2 gyerkőc után!Most tényleg azon vagyok,hogy ha bármikor mennem kéne a kórházba,itthon minden rendben legyen!
Encike: Jaj de jó, hogy jelentkeztél! Már kezdtünk izgulni, mert rég voltál!
Örülök, hogy minden ok a babucival, szuper hogy már elmúltak a rosszullétek!
Csucsu: Hannánál is úgy volt,amikor 1 hónapos volt,akkor vettük meg a mostani Toyotánkat,de most már kinőttük(3 ajtós) Apa nagyon hajlik a fekete v. az ezüst Corollára csak sajnálja rá a pénzt
Zsu: Na akkor végre látod a dédidet is! Jó utat!
Enci: Már tényleg ránk hoztad a szívbajt Elhiszem,hogy sok dolgod van!Örülünk,hogy minden ok volt az uh-on
Jó fárasztó napom volt ma! Az utazás eléggé lefárasztott!
Szegény dédim tényleg egyre rosszabbul néz ki, bár azért felismert, és egyből megkérdezte, hogy mi újság a babával!
De nagyon sovány tiszta, csont és bőr, és sajnos már menni se tud egyáltalán! És még mindig csúnya sebes a feje, a múltkori esés miatt! És sokszor vannak halucinációi is! Örülök hogy láttam, de nagyon rossz volt ilyen állapotba látni! Küszködtem a könnyeimmel! Bocs a panaszkodásért!
sziasztok..melcsi köszi hogy hiányoltál........
ujra telepítettük a gépet meg apuék itt voltak és csinálták a konyhámat..betette az uj mosogatt és csapot hozzá..jövöhéten meg csempézik........és beteszi ha minden jol megy az uj bejárati ajtot is...
encike legközelebb ha ilyen sokáig nem jössz valakinek irj mert már nagyon agodtunk érted........
Zsu: Ne aggódj!Mamádnak biztos sok erőt ad,hogy láthatott titeket!
Nita: Jó is új mosogatóba mosogatni
CSucsu: Úgy néz ki,hogy Apa nagyon-nagyon-nagyon hajlik az autóra! Jövő héten eldől
Mi jól vagyunk leszámítva,hogy folyamatosan ég a gyomrom! Semmi nem használ Kaptam barátoktól lábtámasztós párnát és csodák csodájára reggelre volt bokám Persze mostanra megint bedagadt!Olyan vagyok,mint egy termékenységi szobor 15 kg-nál tartok!Mindegy!Rakok fel képet!Zsu Te is rakj fel
Nagyon jó volt a tegnapi kirándulás! Először Tihanyba voltunk, megnéztük az apátságot, meg a kiállításokat, aztán beültünk egy csárdába ebédelni! Utána még átmentünk Füredre sétálni, és fagyiztunk is! Ha apa holnap is itthon lesz, akkor még megyünk holnap is valahova kirándulni, kihasználjuk a szép időt!
Melcsi: Biztos nagyon jó volt neki, hogy láthatott minket! Kár hogy messze lakik és csak ritkán láthat!
Nagyon csini pocid van! Én is dobok fel magamról tegnapi poci képet, bár nekem még elég kicsi, szerintem!
Én eddig +5 kilónál tartok! Azt mondta a védőnő, hogy ez teljesen jó!
Nita, Csucsu: Köszönöm! A férjem vasgyúrónak hív! Persze csak viccből, amúgy nagyon odavan az alakomért, nagyon bejön neki, hogy teltebbek lettek az idomaim!
Bence meg egy fantasztikus kisbaba, már egy hete alszik rendesen éjszaka, nappal nagyon mozgékony! Este mindig apa keni be a hasam a kismamaolajjal, és Bence ha megáll apa keze, mindig rúg, hogy még kéri a simogatást!
zsu,melcsi gyönyörű kismamik vagytok én is akarok újra ilyen povitt babával :):):) mert baba nélkül akkor a ahasam mintha öt hónapos terhes lennék :D:D:D:D:DD:
Zsu: Nagyon csinos kismama vagy Pont akkora a pocakod,mint amekkorának lennie kell egy 23 hetes kismamának az első terhességkor! Nálunk is a férjem,ha hozzányúl Szonjához,akkor teljesen leáll a mocorgással és figyeli,hogy Apa miket mondd Neki! IMÁDOM!Hanna is ilyen volt!Férjem egyfolytában beszélt hozzá,amikor szülés után fürdették és nem is sírt olyankor!
Nika: Köszönöm a pocakdícséretet!
Tegnap olyan szarul voltam! Déltől folyamatosan görcsölgetett a pocakom alja,olyan mensisen!Nagyon lenn is volt Szonja!Fáj a szemérem csontomtól elkezdve az összes kimeneti nyílásom!Éjjel alig aludtam! Most jobban vagyok!Délután megyek a dokimhoz!Majd írok,hogy mi volt!
Jók legyetek!
Itt vagyunk még Zárt méhszáj!Hétfőn megyek kenetvételre meg műtéti előkészítésre(vérvétel+ilyesmi)!Megkérdeztem a dokit,hogy mikor lesz a császár!Ő megnézte a 12. heti uh-ot+ megbeszéltük és ez alapján november 13-án bekell feküdnöm és másnap lesz a műtét! November 1-én főorvos váltás lesz a kórházban ezért még nem biztos,neki is megkell vizsgálnia! Dokim az epidurális érzéstelenítést ajánlotta!Hétfőn aneszteziológushoz is be kell jelentkeznem!
Nita, végülis igen! Amióta elmúltak a rosszullétek, csak úgy repülnek a hetek!
Ma vettem egy kis plédet Bencusnak, anyukámtól meg kaptunk két rugdalózót!
melcsi: Akkor nemsokára meglesz a bab. alig egy hónap. Az utolsó hónap megy a leglassabban. Legalábbis nekem az ment a legnehezebben mert annyira vártam már a lányom.
Ma nagybevásárolni voltunk! Jól elfáradtam, meg persze a lefárasztottak az emberek is! Egyszerűen hihetetlen, hogy mekkora tömeg volt, pedig délelőtt voltunk!
Kisütött a napocska, hurrá!
Igen, az Auchanba! És ráadásul mától volt akció!
És tele volt öregekkel, akik szegények azt se tudták mit akarnak, csak néztek jobbra-balra, persze mindezt úgy, hogy elém ugrottak, meg nekem jöttek!