Új privát üzeneted érkezett!

Na Csajok a mai nagytakarításnak csak a fele valósult meg!Az emelettel végeztünk,de elég is volt!Délelött elmentünk tesztvezetésre ! :D Kipróbáltuk az új Toyota Corollát!Nekem nagyon bejön! :D :D Ha most megrendelnénk az autót,akkor lehet,hogy megérkezne,mire jövünk haza a kórházból! :lol: :lol: :lol: Még puhítom Apát :D :D :oops:

Vera: A fiúkat hányadik hétre szülted?!Gondolom,most örülnél,ha elvinnéd a 37. hét közepéig :D

Hanna elment,majd este jön meg!Most,hogy már nincs dolgom,már nagyon hiányzik :D :roll: :roll:

Datolya: Hát Te már csak tudod 2 gyerkőc után!Most tényleg azon vagyok,hogy ha bármikor mennem kéne a kórházba,itthon minden rendben legyen! :D :D

Kép

Kép
melcsi82

Megkezdtem a 34.hetet :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: Takarítás helyett jó is a tesztvezetés:)
Új családtag és új autó?? Jó dolog lenne:) Amúgy párod hajlik rá?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Vera: Örülök, hogy mára jobban lettél! :) Kíméld magad, vigyázz magadra nagyon!

Datolya: Boldog születésnapot kívánok a születésnaposoknak! :D
Jó kirándulást nektek holnapra, szorítok, hogy jó időtök legyen! :lol:

Melcsi: Puhítsd csak apát! :wink: :lol:

Ma a sógornőmet voltunk köszönteni, ma van a névnapja!
Holnap pedig vidékre megyünk, meglátogatni a dédmamámat! :D

Lányok, akiknek már van tapasztalata sterilizáló terén, milyet érdemes venni mikrós, elektromos...? :roll:
zsu83

Hali!
velem minden oké, voltam 12 hetes uh-n és védőnőnél is. Szivhangot is hallottunk, jo volt, rosszullét sincs már.
encike 2

Encike: Jaj de jó, hogy jelentkeztél! :lol: Már kezdtünk izgulni, mert rég voltál!
Örülök, hogy minden ok a babucival, szuper hogy már elmúltak a rosszullétek! :lol:
zsu83

Meg vagyok, csak időm nem volt erre.
Te jol vagy?
encike 2

Köszönöm jól vagyok, Bencus is egyre aktívabb!!! :lol:
zsu83

Csucsu: Hannánál is úgy volt,amikor 1 hónapos volt,akkor vettük meg a mostani Toyotánkat,de most már kinőttük(3 ajtós) :D Apa nagyon hajlik a fekete v. az ezüst Corollára :wink: :D csak sajnálja rá a pénzt :D

Zsu: Na akkor végre látod a dédidet is! :D Jó utat! :D

Enci: Már tényleg ránk hoztad a szívbajt :roll: :D Elhiszem,hogy sok dolgod van!Örülünk,hogy minden ok volt az uh-on :D

Nita: Merre vagy?!Csináljátok a lakást?

Kép

Kép
melcsi82

Sziasztok!

Jó fárasztó napom volt ma! Az utazás eléggé lefárasztott!
Szegény dédim tényleg egyre rosszabbul néz ki, bár azért felismert, és egyből megkérdezte, hogy mi újság a babával! :D
De nagyon sovány tiszta, csont és bőr, és sajnos már menni se tud egyáltalán! :cry: És még mindig csúnya sebes a feje, a múltkori esés miatt! :cry: És sokszor vannak halucinációi is! :cry: Örülök hogy láttam, de nagyon rossz volt ilyen állapotba látni! :cry: Küszködtem a könnyeimmel! :cry: Bocs a panaszkodásért! :(

Melcsi: Azért még dolgozz a kocsi-ügyön! :wink: :lol:
zsu83

sziasztok..melcsi köszi hogy hiányoltál........ :oops:
ujra telepítettük a gépet meg apuék itt voltak és csinálták a konyhámat..betette az uj mosogatt és csapot hozzá..jövöhéten meg csempézik........és beteszi ha minden jol megy az uj bejárati ajtot is... :roll: :wink:
encike legközelebb ha ilyen sokáig nem jössz valakinek irj mert már nagyon agodtunk érted........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melcsi: akkor nem vitás meg kell venni az új autót:)

Zsu: Sajnos tényleg olyan nehéz látni ilyenkor a szeretteinket. De kitartás és biztos erős nő és igenis látni fogja a dédi a kisbabát.

Nita: akkor munka volt nálatok. Szépül a házatok.

Kép
csucsu05

melcsi hajrá az uj autóhoz!!!!!! :lol:
csucs volt munka az tuti..meg volt mit takarítani is utána... :oops: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Tudom , hogy ilynekor van takaritani való bőven. Nálunk is vége láthatattlan volt a munka. De megéri:):)

Kép
csucsu05

tényleg megéri..olyan jó volt benne mosogatni........ :roll: :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Na akkor most minden konyhai munka öröm:)

Kép
csucsu05

egyenlőre igen az.. :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita: Örülök, hogy ilyen szépen halad a felújítás! :lol:

Csucsu: Én is titkon abban reménykedem, hogy még megéri Bencus születését! :roll: :)

Holnap úgy néz ki megyünk Tihanyba kirándulni! :lol:
zsu83

zsu akkor holnapra jó kirándulást!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita! :lol:
zsu83

Zsu: Ne aggódj!Mamádnak biztos sok erőt ad,hogy láthatott titeket! :D

Nita: Jó is új mosogatóba mosogatni :wink: :D

CSucsu: Úgy néz ki,hogy Apa nagyon-nagyon-nagyon hajlik az autóra! :D :D :D :D :D :D Jövő héten eldől :D :wink:

Mi jól vagyunk leszámítva,hogy folyamatosan ég a gyomrom! :roll: Semmi nem használ :? Kaptam barátoktól lábtámasztós párnát és csodák csodájára reggelre volt bokám :roll: :oops: :D Persze mostanra megint bedagadt!Olyan vagyok,mint egy termékenységi szobor :shock: 15 kg-nál tartok!Mindegy!Rakok fel képet!Zsu :!: Te is rakj fel :!:
Kép

Kép

Kép
melcsi82

melcsi annyiraaaaaaaaa sszép pocid van..én is szeretnék már ilyet..tudom hogy nem nyugtat de én a mátéval 17 vagy 18 kilot szedtem fel ...... :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tegnapi kirándulás! :lol: Először Tihanyba voltunk, megnéztük az apátságot, meg a kiállításokat, aztán beültünk egy csárdába ebédelni! Utána még átmentünk Füredre sétálni, és fagyiztunk is! Ha apa holnap is itthon lesz, akkor még megyünk holnap is valahova kirándulni, kihasználjuk a szép időt! :)

Melcsi: Biztos nagyon jó volt neki, hogy láthatott minket! Kár hogy messze lakik és csak ritkán láthat! :cry:
Nagyon csini pocid van! :lol: Én is dobok fel magamról tegnapi poci képet, bár nekem még elég kicsi, szerintem! :roll: :?

Én eddig +5 kilónál tartok! :roll: Azt mondta a védőnő, hogy ez teljesen jó!
zsu83

Kép
zsu83

Kép
zsu83

zsu nagyon szép a pocakod már..és nem is kicsi..szép gömbölyű..igazából ugyis a végefele fog nagyot nőni hidd el.... :P :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu : Egyáltalán nem kicsi a pocakod. Pont szép formás.:)

Kép
csucsu05

Nita, Csucsu: Köszönöm! :lol: A férjem vasgyúrónak hív! :shock: Persze csak viccből, amúgy nagyon odavan az alakomért, nagyon bejön neki, hogy teltebbek lettek az idomaim! :)
Bence meg egy fantasztikus kisbaba, már egy hete alszik rendesen éjszaka, nappal nagyon mozgékony! Este mindig apa keni be a hasam a kismamaolajjal, és Bence ha megáll apa keze, mindig rúg, hogy még kéri a simogatást! :lol:
zsu83

reméljük bencus ilyen jó baba lesz ha megszületik majd..... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsu,melcsi gyönyörű kismamik vagytok én is akarok újra ilyen povitt babával :):):):) mert baba nélkül akkor a ahasam mintha öt hónapos terhes lennék :D:D:D:D:D:DD:

nika70
Salgótarján

Zsu: Nagyon csinos kismama vagy :D Pont akkora a pocakod,mint amekkorának lennie kell egy 23 hetes kismamának az első terhességkor! :D Nálunk is a férjem,ha hozzányúl Szonjához,akkor teljesen leáll a mocorgással és figyeli,hogy Apa miket mondd Neki! :D IMÁDOM!Hanna is ilyen volt!Férjem egyfolytában beszélt hozzá,amikor szülés után fürdették és nem is sírt olyankor! :D :D :D :D :D

Nika: Köszönöm a pocakdícséretet! :D

Tegnap olyan szarul voltam! :( Déltől folyamatosan görcsölgetett a pocakom alja,olyan mensisen!Nagyon lenn is volt Szonja!Fáj a szemérem csontomtól elkezdve az összes kimeneti nyílásom!Éjjel alig aludtam! :? :( Most jobban vagyok!Délután megyek a dokimhoz!Majd írok,hogy mi volt!
Jók legyetek! :)

Kép

Kép
melcsi82

Melcsi: Ird meg mi volt a dokinál. Bár ezek amit leírtál már a vége felé normálisak. Hisz azért a baba már nagy és feszit mindent .
Kitartás.

Kép
csucsu05

melcsi nagyon várjuk a híreket.. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melcsi: Én milyen vagyok?, Csak most vettem észre a pocakos képed. Nagyon szép és nagy pocid van. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nika, Melcsi: Köszönöm! :lol:

Melcsi: Doki után várunk! Vigyázz magadra, és pihenj amennyit csak tudsz!
zsu83

melcsi merre vagy? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na hello!

Itt vagyunk még :D Zárt méhszáj!Hétfőn megyek kenetvételre meg műtéti előkészítésre(vérvétel+ilyesmi)!Megkérdeztem a dokit,hogy mikor lesz a császár!Ő megnézte a 12. heti uh-ot+ megbeszéltük és ez alapján november 13-án bekell feküdnöm és másnap lesz a műtét! :D November 1-én főorvos váltás lesz a kórházban ezért még nem biztos,neki is megkell vizsgálnia! :? Dokim az epidurális érzéstelenítést ajánlotta!Hétfőn aneszteziológushoz is be kell jelentkeznem!

Jaj csajok már elkezdtem izgulni :D :D :D :shock: :shock:

Kép

Kép
melcsi82

melcsi akkor már számolhatod vissza a napokat szonja baba érkezéséig... :shock: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De jó Melcsi, nemsokára ott lesz a karodba Szonja baba! :lol: :lol: :lol:
zsu83

zsu te is nem olyan sokára a karodba tarhatod bencust!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, végülis igen! Amióta elmúltak a rosszullétek, csak úgy repülnek a hetek! :lol:
Ma vettem egy kis plédet Bencusnak, anyukámtól meg kaptunk két rugdalózót! :lol:
zsu83

a félidőtől indulnak be nagyon a hetek.. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

melcsi: Akkor nemsokára meglesz a bab. alig egy hónap. Az utolsó hónap megy a leglassabban. Legalábbis nekem az ment a legnehezebben mert annyira vártam már a lányom. :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ma nagybevásárolni voltunk! Jól elfáradtam, meg persze a lefárasztottak az emberek is! Egyszerűen hihetetlen, hogy mekkora tömeg volt, pedig délelőtt voltunk! :?
Kisütött a napocska, hurrá! 8) :D
zsu83

zsu gondolom áruházab voltatok vásárolni?ott ilyenkor sok a nyanya. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, az Auchanba! És ráadásul mától volt akció! :?
És tele volt öregekkel, akik szegények azt se tudták mit akarnak, csak néztek jobbra-balra, persze mindezt úgy, hogy elém ugrottak, meg nekem jöttek! :?
zsu83

hát néha tulzásba viszik magukat..azthiszik nekik mindent szabad!!!!!!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

jaja, és ők szidják a fiatalokat! :? :roll:
zsu83

pontosan..mikor ők néha sokkal rosszabbak..csak azt nem veszik észre ugye... :roll: :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hogy vagytok?
zsu83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?