Kisanyácska, akkor majd priviben elküldöm a címét meg a tel.számát.
Nem tudom, hogy kineziológus e az "oldó". Csak mondta a látó, hogy még a baba előtt mindenképp menjek el hozzá, mert marha sok számmisztika jelenik meg. Mondjam el neki a történetemet (már gyerekkorból is), és ő leveszi a lelkemről a nyomasztó dolgokat.
Drága Tünci! Nagyon sajnálom
És pont most nem voltunk itt kora délután:(
Min vesztetek össze a férjeddel?
Hidd el, hogy túl fogtok jutni ezen az ingadozó lelki kapcsolaton. Csak ehhez is idő kell. Ott van nektek a felújítás, az idióta munkások, a sok határidő csúszás. Emellett alig pár hónapja ment el Viola. Hidd el, neki sem könnyű. És emellett még mosolyogva helyt kell állnia a munkahelyén.
Tudom, hamarosan neked is mosolyogva kell végigcsinálni ugyanezt, úgy, hogy legbelül sírsz, de próbáljatok most egy kicsit türelmesebbek lenni egymáshoz.
Küld el a haverjaival egy focimeccsre, vagy pókerezni, vagy lehet, hogy tényleg most lenne itt az ideje egy kicsit elmenni pár napra kettesben.
Neked is marha sok minden volt azért az elmúlt héten:
gyerek látogatás
háziorvos, munka intézés,
munkások
háztartás stb.
Gondolom a munka miatt is egyre feszültebb vagy, hogy milyen helyre kerülsz, időbeosztás stb.
Mély levegő, forró fürdő (és nem tudom, hogy ezt ki szabad e írni ide:)), de le van szarva minden!!!
OK?