Sziasztok!
Képzeljétek, végre küldhetem a kérdőíveket!
Ugye kitöltitek?
Nagyjából egy 50-50 fős minta kellene nekem. Össze akarom hasonlítani az ikres gyerekesek és az egy gyerekesek nehézségeit. Úgyhogy ha lehetek pofátlan, volna még egy olyan kérésem is, hogy akinek van ikres vagy egy gyerekes ismerőse, küldje majd át nekik is a kérdőívet. Tudjátok: hozz magaddal még egy embert!
Amúgy kb fél óra kitölteni.
Brigi
Hát igen, ettől féltem, azért is mondtam, hogy csak próbáljátok ki a bbőrt. Sztem nekünk se kell, ha úgy gondolod, mehet a kukába.
Köszi a szőlőt, nagyon fincsi!!!!
Eme hogy bírta a hazautat? Remélem kellőképpen feltankolt nálunk.
A képek nagyon jól sikerültek! Ha lehetek telhetetlen: szeretném a három kiscsajt együtt is látni képeken (és persze élőben is.)
Nettke
Hú, gáz, hogy nálatok is kijött ez a vízsérv. Ez ilyen gyakori?!! Jó lesz, ha én is érsen leszek.... Azért remélem, h nem kerül nálatok is műtétre sor.
Ügyik a gyerekek a BHRG-vel! Sajna mi se nagyon csináljuk, mert Robi mostanában mindig jó későn ér haza, az ovi miatt meg korábban fektetünk.
Az ameriaki tervekben az van, hogy körülnézünk nekem suli-ügyben (Phd) és Robinak munkaügyben. Ha talál vmit, akkor ugye kint tudunk maradni, ha nem ,akkor max fél év a nagy kaland. Illegálisan semmiképp nem szeretnénk ott maradni, két gyerekkel az felelőtlenség volna... Úgyhogy majd meglátjuk hogy alakul!
Bevásárlás mindenképp lesz, Ti is számíthattok rám!
(Na, most hogy már nektek is érdeketek, h ki tudjunk menni, töltögessétek azt a kérdőívet!!!
)
Baba
Szuperek a képek! Azért még egy kis szöveg elkelne hozzá.... Pl bölcsiről bővebben? És te dolgozol v otthon nyaralsz?
Annyira szépek és nagylányok lettek a csajok!! Én még mindig az első taliról emlékszem rájuk, babaként- hiába találkoztunk már azóta. Mindig megdöbbenek hogy telik az idő!
Kata
Hogy vagytok? Nálatok lesz őszi szünet a bölcsiben? Nem hozunk össze egy talit?
Vikóka
Hajrá azzal az ovival! Nálatok lesz őszi szünet? Nem lesz gond hogy másfél hétig nem mennek? Jól összezavarhatja az újonnan kezdőket.....