Új privát üzeneted érkezett!

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egyedül csak te akarod azt az albit...

Kép

Kép
dcili81

Aida: ácsi... te nem asszonytartást kérsz hanem gyerektartást. A gyerektartás a gyereké... arra szolgál, hogy valahogy kompenzálja azt, hogy az apja nem él veletek, nem száll be a költségekbe... ha irreálisan keveset kérsz akkor Noli nélkülöz. Ennyi. (nem véletlen, hogy tudtommal hivatalosan nem is lehet lemondani a gyerektartásról... mert az nem a tiéd!)
Vendég

Csaki, tőzsde? :D Engem is érdekel nagyon a tőzsde világa.. Mostanában foglalkoztam kevesebbet a témával.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Jó pár kinőtt kisruha új gazdáját keresi! :wink: Kislányom lecseréli ruhatárját, így egy éves korig mindenünk van. Nagyon szépek, alig használtak... Kispesten vagyunk érdemes válogatni :wink: Íme kedvcsinálónak: Kép Kép

Érd: 0630 616 69 16

Kellemes pocakokodást!
ruby1

hát, a "válság" kezdete óta egész nap a híreket olvasom :)))) Így legalább nem hülyülök el plusz marha érdekes arra tippelgetni meddig zuhanhat még plusz kinek is éri meg ennyire az OTP esése...
Vendég

Csaki, ez jó hír! :D Akkor erre hivatkozhatok. Noel úgyis nagyon megérdemli. Hisz ő világ legszebb, legokosabb kisfiúja! Na jó fej-fej mellett a Ti babáitokkal, gyerekeitekkel. :D

Jövőhéten 3 hónap után bevállalom a 200 km-es utat és megyünk le szüleimhez. Annyira be vagyok már zsongva, úúúúgy várom. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Anita!
[quote]b írta:e vagyok dagadva és a szám is fordul kifele.Ezért ijedt meg

Nyomi? Fehérje?

Csaki! Alakul a helyzet, ügyes vagy!

[quote]s írta:zar lehet gipszben szülni
...hm..merev térdgipszben...ezt most elképzeltem :twisted: :lol: :cry: :wink:

Kép
zölddisznó

fúúúú... ismertem olyat aki begipszelt lábbal szült... duuurva volt, aszonta....

(a legrosszabb persze a vesegörcs és a durva torokgyuszi amikor végig köhögni kell)
Vendég

ja, és a hányás... mert van aki az egész vajúdást végighányja... (mondjuk ilyennel még csak fórumon találkoztam városi legendaként, személyesen nem ismertem senkit:))))))
Vendég

Vasárnap reggelre 1 -2 fokot mondanak.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: máshol meg mínus 1-2-t

Kép

Kép
dcili81

2995... fúha...
Vendég

OTP részvényekre nagyon rákattantál :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

ki hogy csinálja az igazi házi alma levest? azt csinálnék de nem tudom hogy kell.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hát ha valakinek van néhány felesleges éve és felesleges tíz vagy százmilliója akkor nyerhet rajta egy csomót:)))) (de ha kiszáll 5000-nél ami azért véges időn belül is beüthet akkor is nyer részvényenként vagy 2-t...)
Vendég

[quote="csakegy"]j írta:csakegya, és a hányás... mert van aki az egész vajúdást végighányja... (mondjuk ilyennel még csak fórumon találkoztam városi legendaként, személyesen nem ismertem senkit:))))))

a sógornőm... ő vesetállal nyomta végig (amikor már nem tudta tartani, akkor tartották neki)... és epét (az ebéd előttiektől/közbeniektől/utániaktól :lol: bocs)

Mindjárt elalszom itt a gép mögött... rántott husi, meggyes süti... viszont a hasam is fáj egy kicsit, és az meg nejjó...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: hát ha most azt írtad volna, hogy az egyik ismerősöd akkor ez is városi legenda kategóriába kerülne:)))))
Vendég

csaki:a sógornőm is hányt vajúdás alatt.. Én rohangáltam az ágytállal.. :)

Aida:
Hol vannak a szüleid? Az enyémek, pontosabban Anyu és Öcsém 230-ra vannak :) Mi holnap utazunk, és egy hetet lent maradunk Annával, már nagyon várom! Szüésig aztán nics utazás.. :cry:

Na hát én azt remélem, hogy a válság miatt a már meglévő hitelünk nem alakul, és nem találják ki, hogy emelik a díját... Igaz, forint alapú, de ennél többet már nem tudnánk fizetni... :cry: A kocsi persze deviza... Az már 2 ezerrel drágább.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

gabi. lehet, hogy a te sógornőd az én sógornőm ? :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

[quote="gabilany79"]
írta:
gabilany79a sógornőm... ő vesetállal nyomta végig (amikor már nem tudta tartani, akkor tartották neki)

:( Ez elég rosszul hangzik.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

mági :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Mágnes, szüleim Orosházán (Békés megye) élnek. Én is ott laktam főiskoláig. És Noellel oda mennék ha most mégis megyek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

gyed dolog.

megkérdeztem a munkahelyemen az illetékest hogy én hogy fogok kapni gyedet jövőre?? És azt mondta hogy ott nem az előző évet nézik azaz hogy én tp-en voltam végig és nem azt az összeget fogják nézni hanem a BEJELENTETT!!! összeget. így nagyon megnyugodtam. :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Mági: nálunk decemberben jön a kamatforduló (ugyancsak forint alapú). Már így is 70 felett van, én minimum 10e emelkedéssel számolok ami bizony már sokkal több mint a GYED-em (férjem meg nem a versenyszférában dolgozik)... na meg nekünk még ott a férjem diákhitele is stb. Ez van... max. a végén kenyéren és vizen élünk.... Annak viszont örülök, hogy nincs devizaalapú hitelünk mert akkor lehet, hogy görcsben lenne most a gyomrom... (fiatalabb autót meg csak akkor veszünk majd ha már visszamentem dolgozni és összeszedtük magunkat... a régi szakadt is jó, nagyobb útra úgyse lenne most pénzünk:))))
Vendég

Vera: tudtommal meg a mostani 15 nap betegszabid lesz a GYED alapja amit még a táppénz első napjaiban kaptál... (ld. kedvezménytörvény). Káosz ez az egész...
Vendég

Aida:
Mezőhegyes ismerős??? Én ott laktam :lol: Oda megyünk holnap :) Na meg a héten orosházára is Apu után intézni a hagyatéki dolgokat.
Nahát egy földi.... :lol:

Csaki:
hát elvileg mi az elsp 6 évben fixek vagyunk, az ltp lenyomja a törlesztést. Aztán a 7-9. évben csökken egy 10-est, utána viszont felmegy 80 fölé... Na ekkor már dolgozom,és a kocsi is ki lesz fizetve ezért is örülök, hogy sikerült így összehozni Benit. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hát, a mi hitelünk CHF alapú, és pont azt néztük, hogy aznap, mikor vontak valami hihetetlen volt a frank árfolyama, még a 3 nappal későbbihez képest is kb. 5-8000-et "buktunk". Viszont még így is 50 alatt vagyunk, és ugyanez a hitel forint alapon közelített volna a 70-hez, amit meg esélytelen lett volna kiköhögni.
Sógornőm (tudjátok, a vajúdás alatt hányós :lol: ) "bankos", sokáig a MNB- nél is volt, nagyon mondja, hogy nézzük meg a szerződést, hogy át tudunk-e térni forint alapúra... Hát, nem tudom, az sem lenne könnyebb...
Apa még nyugodt, azt mondta, legfeljebb felszántjuk a kertben a füvet, és vetünk krumplit...

Kép

Kép
gabilany79

Helló Csajok!

Elcsavarogtam a délelőttöt!!! Jártam házidokibácsimnál táppénzes papírért, mért nyomit 110/70. Talán életben maradok. :-D Utána meg bevittem a táppénzes papírt a cégemhez és mindenkivel pletyóztam egyet (nem volt ügyvezető, cincogtak az egerek :-D), aztán a kedvenc kínaimnál kajáltam, Apának is hoztam haza vacsira, a fene se főz. Jövő héttől meg Gastroyal. :-D

Basszus, ebben a nyomi időben tök álmos vagyok! Pedig kéne takarítanom, holnap jönnek anyukámék...

Bella!
Bírom az ilyen embereket, mint a sógornőd, hogy ránézésre megmondja, hogy ebben a hónapban szülsz! Vérnyomásod rendben? Nem vizesedsz nagyon???

Csakegy!
Hát nem irigylem a horror éjszakáidat Lilla mellett!!! Még jó, hogy nem törted össze magad!!! Csak óvatosan ezekkel az éjszakai randalírozásokkal!

Fűtés: Nálunk eddig nem ment egyáltalán. De most, hogy zuhant 10 fokot a hőmérséklet, nem fogja a ház sokáig tartani a 22-21 fokot. Szóval ha ma este még nem is, de holnap már tuti kell fűtenünk.

Aida!
Egyetértek Csaki hozzászólásával. Ha az anyagiak miatt maradsz, akkor sz*rd le anyóst.

Zöldi! Aida!
Köszi a fájásokkal kapcsolatos tippeket! Ma is egész nap érzem a keresztcsontom környékét, de szerintem ez már így marad. Viszont este meg éjjel semmi bajom nem volt.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Na megnyílt az új DM, sikerült bevásárolnom: pelenka, popsitörlő, cumisüvegek stb. 8.400 Ft helyett 6.700 Ft-ot fizettem, így spóroltam 1.700 Ft-ot. Majd elköltöm vasárnap a bababörzén.
Mai ebéd: kelkáposzta főzelék, sült virsli

Tegnap vacsorára az egyik kedvencemet készítettem: görög körözöttet. Mivel diétázóknak és nem diétázóknak egyaránt ajánlható, felteszem a receptes topikba.

Jó lenne valami értelmeset csinálni, de valószínűleg ettől a csodálatos időtől olyan álmos vagyok, hogy képtelen vagyok bármihez is hozzáfogni. Azt hiszem, kicsit lepihenek.
Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Gabi!
Vessetek vadkendert, annak jobb az eladási ára. :-D

Hitel: Szerencsére nekünk a házon nincs, de a kocsin igen. És nyáron vettük fel, amikor kb. 240 Ft körül volt a CHF. Viszont használt autóra Ft alapút nem is lehetett volna felvenni. De még így is jobban jövünk ki, mint a Ft alapúval...

Kép
Kép
lbernuska

Kép

Kép
dcili81

Eszterke! Ecettel vízkőtlenítheted, az utána el is párolog!

Manna! Minden rucin fel van tüntetve hány fokban lehet! Többnyire 40, de van amit csak 30-ban szabad.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Berni: 240???? :shock: Akkor ebben a hónapban még így is jók voltunk, mert 176-tal számolták....

Kép

Kép
gabilany79

[quote]G írta:abi!
Vessetek vadkendert, annak jobb az eladási ára.

Maaaaarhaaaaa! :lol: :lol: :lol:

Nekünk 5 hitel ketyeg, + építkezés, és meg itt lopom a napot! :lol: Hál'istennek apa nem közalkalmazott...

Kép
zölddisznó

Berni: előkertünk van, lehetne belőle sövény, hogy ne lássanak be :)

Kép

Kép
gabilany79

Nekivágok a nagyvilágnak. Leltelhozás - kérek drukkot, hogy ne legyen fehérjém a pisimben és jó legyen a májfunkcióm!
Aztán meg barátnőmmel megyünk kölköt oltanianyósához a Börzsönybe. Vagyis kirándulunk! Jeeeeeeeeeeeee!

Pusz!
Legyetek jók és szobatiszták! Este jövök!

Kép
zölddisznó

enyém se közalkalmazott csak éppen az egyik minisztériumtól kapják a fizetést és utoljára kb. 6-7 éve volt fizetésemelés (ami ellenkezik a szerződésükkel de ez van... vagy ez a munka vagy külföld de az sajna nem játszik be egyéb okok miatt)
Vendég

A kedvezményszabály akkor tud feléledni, ha a biztosítottként (tehát nem passzív jogon) kapott táppénz, TGYÁS, GYED miatt nincs meg a 180 bérezett nap, de összeségében a táppénz+TGYÁS+GYED+bérezett napok száma több mint 180 nap. Ennek az a lényege, hogy megnézik, mennyi volt az utolsó ellátás alapja, és ha ez kedvezőbb, mint a jelenlegi ellátás alapján kapott táppénz, akkor ezt veszik figyelembe. A GYED előtti átlagkereset, ha legalább 180 bérezett napból volt megállapítva, felső határ nélkül, korlátlanul számít ilyenkor.

ez ami nekem jóó. mert az alapom több mint amit most kapok és eért nézik nekem az alapot. hiszen én nemtudnék gyedre menni mert az kevesebb lenne ha táppénz alapján számítanák nekem mint maga a gyes. de mondta az ügyintéző hogy nem ezt fogják számolni :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Csajok!Azoktól kérdezném akiknek volt már császármetszésük,hogy kinek mint mond a dokija?Mondott-e valamit a szülésről,hogy mi várható?vagy meddig várnak..stb.És az is érdekelne ki miért volt csaszis...s mennyi idő telt el?
Vendég

bneheni! Nekem 2006 decemberben volt csaszi. A Bajcsyban fogok szülni, itt a kiírt időpont + 1 hetet várnak, ha nincs semmi probléma. Utána be kell feküddni, azt nem tudom, hogy ha semmi gond nincs még meddig várnak. A dokim szerint Mo-n a császárral szült nők 30% -a szüli hüvelyi úton második gyerekét (ebbe bele kell számolni azokat a korházakat, dokikat, akik csak akkor engedik, hogy hüvelyi uton szüly, ha a kiírt időpont előtt megindul a szülés és mire beérsz megszületik a gyerek, különben vágnak :twisted: ).

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ezeket harácsoltam teszveszen (össz. 3000 pénz)

téli hálózsák
Kép

overál (kesztyűs is, csak nem látszik)
Kép

bodyk
Kép
Kép

rugi
Kép

Lassan kezdek belejönni, hogy melyik ruha micsoda :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

hű csajok már megint mennyit irtatok..:D

nagyon jok az aranyköpések és tényleg igazak.
Hát Vera akkor legalább te sem ilyen picsa összeget kapsz..bár ezek közül egyik sem tul sok :?
dobok képet tegnapi pocakrol.:Dmeg arrol hogy milyen lesz a babasarok.már csak a hercegnős baldahint kell majd felrakni. Kép itt látszik hogy első babásan csikos volt a poco
Kép niki pocak:D
Kép babasarok baldahin nélkül

Kép

Kép
nikianya21

Vissza olvastam ,megyek oviba kölkeimért aztán majd jelentkezem!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

isarenikő:nagyon köszi!Így már világosabb a dolog!De azért most már én is rákérdezek a dokimtól...csak azért kérdeztem,mert engem az marhára idegesít,hogy a dokim tologatja a szülés várható idejét,s mivel én Mátét túlhordtam s még oxitocinnal sem tudták megindítani..marha para vagyok,h miért kell eltolni a várható időt:(

Gabilány:Ez szenzációs!Gyönyörűek a rucik :D Nagyon tetszik!Ügyi voltál:)
Vendég

Mágnes,
Mezőhegyes persze, hogy ismerős! :) Nem is tudtam, hogy Te is arról a részről való vagy. :D

Bernuska,
sztem a végéig nem marad így.. Én is mindig azt hittem. Aztán mindig elmúlt. Most meg már 4 hete nem fájt..

Gabi,
micsoda szép szerzemények. :D

Niki,
szép a babasarok! LEsz baldahin is?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Párom jön haza, utána megyünk ki anyóshoz.. Juj, görcsbe áll a gyomrom. Az előbb ettem, alig bírtam letuszkolni a kaját, most meg folyamatosan morog a pocim. :( Most csináltam magamnak citromfű és kamilla teát remélem hat és kicsit kienged a gyomrom.

Közben meg Noel rátelepedett a lenti szerveimre és nagyon kellemetlenségeket csinál 1-1 mozdulatával. Nem győzök wc-re járni. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gaby nagyon jól néznek ki a ruhák! Remélem a licitem nem megy feljebb, és akkor én is meg tudom mutatni a szerzeményeimet!

Niki nagyon jól néz ki a sarok, és szép nagy pocakod van! :D

Kép

Kép
dcili81

Aida nekem Dani bemászott a bordáim alá, alig kapok levegőt. Fantasztikus érzéke van, hogy kínozza az anyját...

Kép

Kép
dcili81

Cili, nekem ezt múltkor éjjel játszotta meg Noli ls hát elég erős mellkas fájdalomra ébredtem. Szóval megértelek! Üzenem Daninak tessék picit arrébb menni! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabi!
Persze nem a CHF volt 240, hanem az EUR.
Szuperak a rucik amiket begyűjtöttél! Megy ez neked!!! :-D Tisztára belejöttél már!

Nem bírtam ki, vettem ma 2 plüss rugit a Tesco-ban. Leárazás van náluk csajok!!!

Niki!
Szép a pocód! És a babasarok is!

Aida!
A porszívózás jót tett a keresztcsontomnak. :-D Most pl. nem fáj. Drukkolok, hogy anyós ne készítsen ma ki! Írj majd, hogy mi volt!

Kép
Kép
lbernuska

Örülök, hogy tetszenek a ruhák :)

Cili, Aida: ezek a pasik már csak ilyenek, Kicsikristóf is épp azt feszegeti, hogy meddig bírom, hogy fáj a levegővétel (már ha sikerül egyáltalán) :D

Niki: nagyon kis otthonos a babasarok és a pocid is csini :)

Berni: hű, megnyugodtam...

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?