Helló Csajok!
Elcsavarogtam a délelőttöt!!! Jártam házidokibácsimnál táppénzes papírért, mért nyomit 110/70. Talán életben maradok.
Utána meg bevittem a táppénzes papírt a cégemhez és mindenkivel pletyóztam egyet (nem volt ügyvezető, cincogtak az egerek
), aztán a kedvenc kínaimnál kajáltam, Apának is hoztam haza vacsira, a fene se főz. Jövő héttől meg Gastroyal.
Basszus, ebben a nyomi időben tök álmos vagyok! Pedig kéne takarítanom, holnap jönnek anyukámék...
Bella!
Bírom az ilyen embereket, mint a sógornőd, hogy ránézésre megmondja, hogy ebben a hónapban szülsz! Vérnyomásod rendben? Nem vizesedsz nagyon???
Csakegy!
Hát nem irigylem a horror éjszakáidat Lilla mellett!!! Még jó, hogy nem törted össze magad!!! Csak óvatosan ezekkel az éjszakai randalírozásokkal!
Fűtés: Nálunk eddig nem ment egyáltalán. De most, hogy zuhant 10 fokot a hőmérséklet, nem fogja a ház sokáig tartani a 22-21 fokot. Szóval ha ma este még nem is, de holnap már tuti kell fűtenünk.
Aida!
Egyetértek Csaki hozzászólásával. Ha az anyagiak miatt maradsz, akkor sz*rd le anyóst.
Zöldi! Aida!
Köszi a fájásokkal kapcsolatos tippeket! Ma is egész nap érzem a keresztcsontom környékét, de szerintem ez már így marad. Viszont este meg éjjel semmi bajom nem volt.