Új privát üzeneted érkezett!

Jobb reggelt! Itt vacak idő van....eső, szél, brrrr....

Zöldi: még jutott eszembe, bár nemtom, ez mennyire jó.
Mikor mondom, hogy császár lesz, aggódó képpel: "Jaaaj, de hát miért nem szülhetsz normális úton?" (nooooormális? :lol: )
Vagy ugyan ez fordítva, mikor elkezdik ecsetelni, hogy a császár a király meg a tuti, "minden nőnek császárral kéne szülnie, mert...."(és itt jönnek az okosabbnál okosabb "érvek"....)
Ja, és mégegy:
"Minek vettél ennyi babaruhát?", illetve ennek a párja
"Csak ennyi babaruhát vettél?"

Kati: Gratula a nacikhoz, máááázlista! :D

Mush: Fránya posta! :evil:
Jövök majd a képpel! :lol: :lol:

Gabi: Tuti a sárkányos kreatívkodás!
[quote]M írta:ennyit nőtt a hasad a hétvégén!"

Ez is jóóóó! :lol:

Susy: Szemfüles! Kösziii! :D
És szupcsik a jó hírek! :D

Bocika: Kitartáááás!

Sarmi: Ugyanmár, semmi gond, a képen tényleg picinek látszik, de ez lehet a béna fotózási technikám miatt is! 8) :P (Még mindig nem találom azt a fránya mérőszalagot :x ....pedig most már engem is érdekelne a pociméretem!)

Gabrielldaniell: Szééép poci, és látom, a köldök neked is ott van rendesen! :lol:
Daninál is kijött? (És csatlakozom Sarmihoz, tényleg milyen "hegyes"....te jó példa vagy a nagy öregek "okosságára", miszerint a fiús mamák pocija hegyes :P :D )

Töltött káposzta? Holholhol? :shock: :lol: Ééééniiiis!

Zsiraf: Ez melyik kórház is?
Csíkok: Én a terhességem elejétől csak a DM mamapocikrémjével kenem, fürdés után, de hogy emiatt nincsenek-e csíkjaim, azt nem tudom.....Anyukámnak voltak-vannak, és nem állítom, hogy még később nekem is nem lesznek-e....majd amikor már úgy istenigazából feszülni fog a pocakom.... :roll:

Aida: Csak Bernihez tudok csatlakozni, képzeld el, szegény Noel mit érezhet, miközben ordibáltok egymással :( (vagy csak te a pároddal, lényegében mindegy... :( )

Berni: Jóslófájások? Ne ijesztgess! Azért még maradj egyben! Pihiiiiiiiiiiii!

Pfúú, most nézem a TV-ben a Mokkát, Konta Barbara van éppen benne, 32 hetes terhes ő is...... :shock:
bébic

Szebb jó reggelt mindenkinek!
Húúú de nem szeretem sötét, esős, borongós idő van!
Legszivesebben csak aludnék!

Ma megyünk a nagymamámhoz 40 km -re lakik inenn. 90 éves de nagyon fitt még és nagyon várja már az dédunokát. :)

Aida!
Tudod mi is nagyon nehezen kezdtük. Ugyanis én gaz csaábitó vagyok aki elszerette a párom a volt feleségétől.és most sem ideális az hogy 260 km választ el apától. És nagyon nem ugrálhatunk anyagilag.
De soda-de soha nem mondta nekem hogy a pénz és az anyagi biztonság fontosabb mint az érzelmi.
A másik ha szeretek vkit akkor szeretem a hisztijeit is, de lagalább megpróbálom megérteni.
Lhet példálózni alkoholista apukával de a gyerekre nem csak most lesz ez kihatással hanem egész életét ez az érzelmi bozonytalanság meg fogja határozni érzelmileg. Szerintem ő sem és te sem akarhatsz egy érzelmileg esetleg labilis gyereket késöbb felnőttet.
Tényleg neked kell dönteni. Nagyon nehéz, próbálj meg mérlegelni mi a fontosabb egy un. normális szegényebb élet vagy egy veszekedős anyagilag rendezett élet. Én személy szerint az elsőt választanám, de nem vagyunk egyfornák. Nekem fontos a nyugi és kevésbé érdekel a pénz. ( talán mert sosem volt sok)
Vendég

Jó reggelt!

Aida!
Először is - tudom könnyű mondani, de nem kellene vele kiabálnod, veszekedned - hiszen az nem visz közelebb a probléma megoldásához és bizonyítottnak érzi, amit az anyja mond. Tudom, hogy nehéz, de ha mérges vagy rá, inkább vonulj kicsit el és, ha már lenyugodtál normál vitával (beszélgetéssel) próbáld elmondani neki mi bánt.

Én nem tartom jónak, hogy ott maradjatok, mert nem látom, hogy attól bármi megváltozna (jó irányba). Viszont, amit párod mondott, hogy saját lakásra gyűjtsetek és majd abba menjetek elég valószínűtlennek tűnik pár hónap alatt, hacsak nem keres havonta több milliót. Tehát így arra kell készülnöd, hogy még évekig ott maradtok.

És én továbbra is azt gondolom, hogy az anyjával szemben is meg kellene védenie téged.

Közös üzlet a sógorral - újabb csapda, ami a családhoz köti

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi! Nekem is van egy bosszantó aranyköpésem:
Tegnap az egyik kedves rokon: Ezt is császárral szülöd?
Mire én: Remélem nem!!!
Erre ő: Miért? Úgy sokkal könnyebb!!
- és van neki két gyereke, akit természetes úton szült.
Hát az én szülésem neki biztos könnyebb volt, mint a sajátja! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!

Nem tudom mikor sikerült egyhuzamban 10,5 órát aludnom utoljára...
Most húzok vásárolni, nagynehezen sikerült felöltözködnöm, mint egy partravetett bálna úgy fetrengtem a zokni felhúzásánál! Még jelentkezem! Jó pihenést mindenkinek, aki meg dolgozik kitartást!

Kép

Kép
dcili81

jo reggelt!

eniko. jok a te aranykopeseid is!!! :lol: :lol:

zsiraf. nekem sincs meg. meg is jegyezte a vedoneni szerdan. en ezzel kenem:
http://www.mothercare.com/gp/product/B0 ... 1&mcb=core
de mint mar tobben is irtak, hogy ez inkabb adottsag kerdese, mint a kremeke. anyukamnak is van. majd meglatjuk szules utan, hogy lesz-e. egyenlore nincs. :lol: :lol:

hajnali negykor eles fajdalomra ebredtem. mostanaban gyakran faj ugyan ott a pocim. a bal oldalon lent. elvanszorogtam a wc-ig, de utana mar csak a vendegagyig sikerult elmaszni. utana volt 1-2 kemenyedesem. de hala az egnek sikerult visszalaludni 7-ig, mikor is a kiscsaj ebresztett. :lol: aztan "jatszottam" vele egy 15 percet. majd 8-kor kikaszalodtam az agybol. nincs kedvem dolgozni. de hala az egnek az aquanatal miatt hamar lelepek. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

aida. szerintem meg most utoljara menj ki anyoshoz, es figyelj, hogy mit mondd a parod neki. ha nem all ki melletted, akkor bizony ne maradj vele.
meg szerintem "maradjunk egyutt, probaljuk meg" sem hangzik tul jol!

KépKép
KépKép
mush589

ti mind visszafekedutetek aludni?! :twisted: :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

hat akkor kenytelen leszek munkaval foglalkozni logas helyett. :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

Berni! Jóslóval semmi teendő. Magnézium és pihenés ölég, ha már nem jósló lesz, ezek úgysem segítenek. Naná, hogy normális 32-en.
Nekem is volt tegnap este. Szinte folyamatosan keményedtem.

Zsiráf! Ha a Babylove krémet használod, a talin adok neked egy majdnem tele tubussal ajiba! (Én nem csípom a illatát, és ajándékba kaptam, nem akartam azonnal továbbadni, de most már mondhatom, hogy elfogyott)

Kép
zölddisznó

Halihó!
Azt hittem az éjjel, hogy klimaxolok... Szakadt rólam a víz, alig kaptam levegőt. Hajnal 4-ig bírtam, mire rájöttem, esetleg, ha odavonszolnám a seggem az ablakhoz és kinyitnám.. Na és ekkor vettem észre, hogy az a galád termosztát nem lett levéve, így a fűtés egész éjjel ment, már 25.5 fok volt a lakásban... :evil:

Enikő:
A kocsit 30 ezerért vettük, használt, kaptunk hozzá esővédőt is.
Voltunk üzletben testvérkocsit nézni, kihozott a csaj egyet, 130 ezer :shock: Kárdeztem, hogy karácsonyig van rá esély, hogy leárazzák? Mondjuk úgy 40 ezerre.... Nézett rám hülyén..

Zsiráf:
Az Angelcaret nem lehet bővíteni, a két laposnál nincs további csatlakoztatható pont..

Pocaksimi:
Nem értem én ezt ,miért olyan fontos megfogni... Nekem és a páromnak ,na meg Annának értem, mert a mi kis családunk része lapul bennem, de egy vadidegen, vagy akár egy rokon mi jögön akarja fogdosni?? Csak azért, mert más formájú, mint szokott? Ha szilikoncicit csináltatnék, azt is meg akarná markolászni? :shock: A családban nálunk folyton egy férfi rokon akarja fogdosni. Már mondtam neki, majd megsimogatod, ha megszületett.. :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

csúnya csúnya idő..

Cili: nekem is mennem kellene boltba de nekem nincs erőm zoknit húzni... inkább visszabújtam.. :roll:
Tuti járgány :) Bergon? nekünk is ilyen van!

Mush: együtt érzek veled.. nekem semmihez nincs kedvem, te meg dolgozol.. Kitartás! de nemsokára lazithatsz és lubickolhasz :D

Aranyköpések tök jók! jópárat hallottam már belőle. :roll:
még egy: ....és terveztétek vagy "besikerült" ???

Aida! hát tényleg nem könnyű a helyzeted, de mint Mush is írta bizony én is elmennék anyóshoz.. pláne h álllítólag a párod most "értetek " fog beszélni..
utána még mindig dönthetsz
De az ordibálás tuti nem megoldás, csak még jobban ronthatja a dolgot.. Szerintem .

Kép
eszterke24

Enikő: Pfú, amikor okoskodnak, az a legjobb..... :evil:

Mush: Én vagyok, csak főzök, mindjárt kész az ebéd. :lol: Ma megint annyira fulladok ülve, hogy inkább gondoltam, hasznossá teszem magam, állva nem annyira vészes. Közben ki is mostam, utána még nemtom, mit csináljak, amihez nem kell leülnöm.....mondjuk így meg majd bedagad a lábam estére....ehhh, sehogysejóez.... 8)
Remélem pocid jobb már! Ne dolgozz!

Zöldi: Én azt használom, én sem szeretem túlzottan az illatát (nem, inkább a szagát...az olaj még rosszabb :? ), de úgy néz ki, jó a pocakomnak. Aztán persze lehet, hogy majd koppanok.... :lol:

Mágnes:
[quote]H írta:a szilikoncicit csináltatnék, azt is meg akarná markolászni?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bébic

Mágnes! Nagyon jó áron vettétek. Én nem tudom , hogy vegyünk-e, mert van már 2 babakocsink, meg azon is gondolkodtam, hogy a kissebbet esetleg hordozókendőbe tenném, de a testvérbabakocsi sokkal kényelmesebbnek látszik. És tegnap a tesz-veszen 36.000-ért láttam újat, csak nem tudom milyen minőség.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

magi. nekem szerencsere nem sokan akarjak fogdosni a pocimat. 1-2 ember veletlen szeruen. a csaladbol meg csak Apa. Anyosom meghalna a gyonyortol, de nem meri megkerdezni. sajna a bebi meg egyszer sem mocorgott, amikor o ott volt, szoval nem lattam ertelmet a felajanlasnak.

jo lehetett az ejszakai szauna.
nekem van egy emlekem ezzel kapcsolatban. nyar volt, kb 30 fok ejjel is nappal meg 35. jott hozzank a tesom par hetre (amugy apukammal lakott. mikor elvaltak a szulok, akkor szetszedtek minket), es a dragam befutott a cserepkalyhaba. 2 napig szakadt rolunk a viz. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

kaptam egy párásító masinát de megbuktam vele... azt mondták h vízkőoldózzam ki , de mivel? vízkőoldóval vagy ecettel?
nem lesz utána büdös tőle? :roll:

pocaktapizás nálunk Apa kiváltsága.. :wink:

Kép
eszterke24

zsiráf: Ha meghallgatsze gy tanácsot: AZONNAL válts diabetológiát. MOST!

Hazaküldenek, hogy diétázz egy szerintem teljesen OK eredménnyel ami max. figyelmet érdemel de nem inzulint (még ha így is marad... spppt... ha így marad akkor még at sem), nem adnak tanácsokat, te meg nem mersz szénhidrátot enni... ez nagyon durva.

Azt ugye tudod, hogy ha nem eszel szénhidrátot azzal marha sokat árthatsz a babádnak???? Egyrészt a szénhidrát KELL a fejlődéséhez - a diétánál is megszabják, hogy egyes étkezéseknél mennyit KELL megenned étkezésenként... és annyit kell... igaz, többet nem lehet, de van egy minimum (ez terhesen kemény! diétánál 150CH sokott ugye lenni egy nap napi 5 étkezésre elosztva).

A másik az, hogy ha nem eszel szénhidrátot viszont mást igen akkor beindul a szervezeted reakciója, bizony elkezd azért inzulint termelni te meg szépen behipózol... és olyankor nem jut elég oxigénhez a baba. Ezt gondolom nem kell tovább elemeznem.

Többet árt a babának a hipózás mint a néha magasabb cukor. Ez van. Amelyik diabetológia ezt nem ismeri el onnan menekülni kell (meg onnan is ahol csal leszúrnak de nem segítenek plusz hülyeség miatt ijesztgetnek)

Bocsi, de ez gáz.
Vendég

eszterke:mi eceteztük a párásítónkat. Utána, ha átmosod, nem lesz ecet szagú.

Na megyek, megcsinálom az ebédet, bár ma semmi kedvem semmihez.... :cry: ez kezd már általánossá válni..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt! Ilyen időben csak olvasni van kedvem és pont....

de sajnos ma nagytakarítok (szerencsére van egy segítségem), utána délután dolgozom, este meg dokihoz megyek UH-ra.

Úgy várom már az estét, remélem minden rendben lesz a dokinál.

Ja és persze dcili megnyugtatásul írom, hogy általában úgy érzem magam mint egy elefántfóka...semmi sem jön rám és csak belebújós cípőket hordok, mint a nagyik....
mannababoca

Mági: marha jó a babakocsitok!!!! Gratula hozzá:))))

Nagyon szépek a pocakok is... (megnyugodtam, hogy akkor az enyém nem is extrém nagy:)))))

A decoupage cuccok meg állat jók:))))))

(most nagyot bűnöztem... tegnap éjjel jött haza a férjem Győrből ahol van egy tök jó réteses és hozott meggyes-mások rétest :))))) Kettő hatalmasat :))) Nyami :))))) (na mindjárt megyek is cukrot mérni:)))))
Vendég

Én még ki sem dugtam az orrom, de ha mocsi az idő...innen nem látszik, mert bérház, udvarra nyíló ablak, földszint...blabla.

Pakolászok...

Van még tököm tegnapról, nem kell főznöm, jeeeeeeee!

Kép
zölddisznó

csaki.
milyen ejszakatok volt?
de reg ettem egy jo retest. azt hiszem a biopsziat amjd idozitem, hogy elotte hazamegyek egy hetre, es telezabalom magam mindefelevel. palacsinta, retes, pilotakeksz, sajtos rud, kifli stb, ami itt nincs.
esetleg majd teszel fel poci kepet? tudom nem szeretsz kepeket feltenni, de ha csak a pocid van rajta, akkor az nem olyan nagy baj, gondolom en.

magi. tenyleg szuper a kocsitok es jo aron volt.

manna. drukk a dokihoz. egyszer teszel majd fel kepet a szerzemenyeidrol?

magi/eszterke. miert kell nektek parasito?

KépKép
KépKép
mush589

Enikő!
Az autó Maruti.

Zöldi!
A Jaguár-ért a világ végére is el autóznék ha lenne/van 5 ajtós. :lol:
A köpések közé:
HÚÚÚ mennyit nőtt a hasad egy hét alatt.
Nem sok van már hátra ugye? (31 hetesen)
NA és mi lesz?Kisfiú Látszik a hasadon....
Most aludj sokat mert utánna ugyse tudsz. - Lehet ilyet h most alszom 24 órát azután előveszem a tartalékot???? :oops: :roll:
Majd megszünik a szabad élet.

Sarmon!bébic!
Ki lehet választani h gyakori , ritka vagy új nevet szeretnél.

Aida!
Veszekedések általában mindenhol vannak(nálunk elég ritka, ha mégis a munka miatt), de azért még nem kell úgy érezni h nem szeretjük a másikat.
"Maradjunk még együtt" - ez most komoly???? Szánalom vagy tényleg szeret?
Van egy mondás:
"Ha valakit szeretsz engedd el,
Ha visszajön Örökké a Tied,
Ha nem, nem is volt az Soha"
Neked kell dönteni, de ez már nem egy tini kapcsolat h járunk egyik nap, a másik nap nem:Itt komoly döntések vannak Noellel kapcsolatban és veletek is.
Azért ne maradj egy kapcsolatban mert tőle vársz gyereket, ha közben te szenvedsz.Mert azt is megérzi Noel.
Van egy barátnőm nemrég szült:
Vázlatokban mert hosszú:
- Volt férje, mellette szeretője is.
- Elváltak(barátok maradtak) összeköltözött a szeretővel albérletbe
- Szeretőnek előtte volt menyasszonya
- 1.terhességi teszt negatív- szerető szomorú volt
- 2 .terhességi teszt pozitív - örömködés család felhívás elújságolás...
- Közölte h Ő nem fog többet dolgozni neki ez bőven elég(napi 8 óra min. bér)Elküldte a kismamát felszolgálni egy kaszinóba
- eltelt 11hét a kismama elköltözött mert nem bírta veszekedtek az anyagiakon...
- a szerető másnap az albérletben a volt menyasszonnyal cigizget a teraszon :shock:
- már nemi s vállalja a gyereket
- a barátnőm egyedül szülte meg a saját nevére íratta a volt férjjel jóban vannak, a kocsit odaadja neki ha kell....
ÉS ami Számomra meglepő nincs nekikeseredve életvidám boldog anyuka
Lehet h igy is hosszú lett

Kép

Kép
bellanitta

mush:
A párásító nagyon jó a babának, ha a szobában száraz a levegő. Nekem is az aszthmámra. Annánál sokáig ment minden este, most, hogy átköltöztünk, még nem tudom milyenek lesznek itt a telek, de szerintem most is használni fogjuk.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Itt is f.s az idő, olyan fáradt vagyok mint a kutya.Semmihez sincs kedvem pedig kikaptam mára a melót. :wink: Fotel pakolás :) Kicsit görcsöl a hasam, de nem tudom a szelek miatt vagy jósló fájások???
A párom tegnap azt mondja:
- mi van ha nem lesz kész a szoba mire megszülsz?Hova rakjuk a kiságyat?
- táncsak elkészül két hónap alatt? vagy mire gondolsz?
- és ha ebben a hónapban megszülsz?
- akkor se adják ki a kisbabát december előtt, de ne is gondolj ilyenekre jó helyen van Ő odabenn.
Mert a sógornőm látja az arcomon h be vagyok dagadva és a szám is fordul kifele.Ezért ijedt meg.

Kép

Kép
bellanitta

Orsi,
"egy un. normális szegényebb élet vagy egy veszekedős anyagilag rendezett élet." Én már rég mérlegeltem ezt és ugyanúgy látom, mint Te. A szegényebb de nyugodt. Ezért kérlelem párom hogy menjünk albiba. Az viszont hogy én most fogjam magam és lelépjek szépen meg jól hangzik csak épp egy egyedülálló főiskolás lány egy babával az úgy nem kicsit szerényebb lenne, hanem maga lenne a pokol. Vhogy dolgoznom kéne, de hova teszem majd olyankor a babát..!? Vhogy meg kéne élni az első évben és a babának is fontos hogy mellette legyek. Na ha most lelépek egyedül akkor az a baba engem kb. nem is fog látni. Igazából fogalmam sincs nem látom, hogy csinálnám egyedül. Az nem szerény élet lenne, hanem egy olyan életbe kényszeríteném bele Noelt amiben semmit nem kaphat meg. Nem tudom úgy boldog lennék-e. Lehet nyugodtabb, de vajon boldogabb is? És én is úgy nőttem fel.. Sosem volt sok. De volt apám, anyám és nem nélkülöztem. Én is végignéztem nem egy vitát de volt rengeteg boldog pillanatom. Édesapám 100ezer Ft-os fizetésből nevelt fel hármunkat.

Enikő,
igen a kiabálás, veszekedés nagyon rossz. De mióta terhes vagyok úgy érzem egy hárpia veszett el bennem és aki egy kicsit is bánt én már harapok.. :( És ezt utálom magamban! Évekig semmiképp, csak a kezdést kéne összegyűjteni meg felvenném a szocpolt is, tehát kb. fél év lenne. A többit hitelben intéznénk. Ezt már akkor le volt fixálva mikor idejöttünk. Hipp-hopp összespóroltuk az 1 millát is a kocsira. Azt hiszem ideköltözésünk után 3 hónap múlva vettük meg. No a közös üzlet a sógorral, újabb csapda ezzel tökéletesen tisztában vagyok, de egyben tehetetlen is.

Mush,
igazad lehet. Egy utolsó anyóslátogatás.. Csak bírjam az én kis cérnaidegeimmel. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Más: Nektem már megy odahaza a fűtés??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mági: óh, éjjel tök jó volt, taknyoltam egyet a dobogónkról lefelé amikor Lilla elkezdett üvölteni, de mázlim volt, térdre érkeztem így csak azt zúztam összes plusz 5 centivel még az étkezőasztalt is elkerültem :)))) Végül hajnalban valamikor feladtam és mégis beköltöztem Lillához a földre... Lilla is ott dekkolt így cserébe 8-ig aludhattam :) (nem tudom hánytól). Mondjuk most éjjel az apja után üvöltözött aki egyszer be is ült mellé de nem bírta sokáig úgyhogy visszavettem az altatást... Viszont tegnap éjjel kaptam végre levegőt így legalább amíg aludtam az jó volt:)))))
Vendég

na, befejeztem a konyhát, szusszanok egyet...

én RAKOTTTTTKRUMLPIT fogok csinálni a hétvégére!!! finom uborkával, nyami. :D

Mush: rakok fel képet, megpróbálom este, meglátjuk.

(Egyelőre odáig sem jutottam, hogy a vonalzómat hogyan rakjam fel úgy, hogy nem kelljen minden alkalommal bemásolni... :D :shock:

manna
mannababoca

Azt azért minden "most lépj" tanácsadónak meg kell értenie, hogy iszonyú nehéz helyzetbe sodornám magam és Noelt is, ha főiskolás, diploma nélküli egyedülálló fiatal lányként akarnék babát nevelni. Még csak a segélyek sem olyanok, utána néztem, hogy megérje.. Szüleimre nem fogok évekre rátelepedni, hogy fizessék meg a tandíjamat meg Noel dolgait meg azért éljünk is vhogy. Az a baj hogy abban a megoldásban sem látom a végét a dolognak. Tudom hogy az lenne a helyes érzelmileg. De felelősségteljes döntés lenne ez egy keresőképtelen fiatal lánytól aki babát hord a szíve alatt!?

Ami igaz az igaz, párom konkrétan soha nem bánt, segít a háztartásban (ritka az ilyen férfi), együtt takarítunk (mióta veszélyeztetett vagyok ő egyedül) ha főzök mindig mondja hogy most csüccs le ő összerámol a konyhán utána. Amikor kijárt az anyjához akkor mindig úgy jött haza, hogy áh semmi különös. Azaz nem akart megbántani. Ha bmit kérek megveszi nekem, megteremti nekem, hogy ne érezzem magam anyagilag lemaradva attól hogy nem dolgozom. Anyós habár már mindennel teletömte a fejét, igazából egyszer sem éreztem hogy komolyan tudott volna hatni a fiára a velem szemben felrótt durvaságokkal.

Tudom ez szánalmasan hangzik, mintha most magam ellen beszélnék. De mérlegelnem kell és ha mégis maradok, de ítéljen el senki kérlek mert azért ilyen körülmények között nem biztos hogy a lelépés a legjobb megoldás.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

magi. nalunk ez a veszely nem fenyeget. olyan paras az egesz haz, mint allat. nekem inkabb az ellenkezoje kell.
honnan tudom, hogy eleg paras-e a levego a babanak?

anita. jobbulast.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="bellanitta"]
írta:
bellanittaNA és mi lesz?Kisfiú Látszik a hasadon....

Ez annnnyira tipikusssss :lol: :lol:

Aida: egyszer-kétszer be kellett már kapcsolni a termosztátot (napközben, mikor nem vagyunk otthon, nem ment, és néha estére már kellett), de már kezdjük tapasztalni, mennyire jól szigetel a könnyűszerk. ház, mert kb. 10 perc után ki is kapcsolt magától (vagy én kapcsoltam ki, mert már melegem volt...)

Kép

Kép
gabilany79

Mi fűtünk, bár, ha Anna nem lenne, tuti nem fűtenénk be, de nappal nem megy a fűtés, hanem fürdetésre nyomjuk fel és reggel. Kivéve ma este.. :?

Aida.miért ítélnénk el? Bárhogy döntesz is, a te döntésed lesz, és te tudod a legjobban, hogy mi a legmegfelelőbb nektek. Mi max. csak tanácsot adni tudunk, de mivel nem látunk 100%-ig bele az életetekbe, ígyaz sem biztos, hogy jó az a tanács :)

Csaki:azért nem kéne szülés előtt eltörni a térded... szar lehet gipszben szülni... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

mush:
ha párás a levegő, akkor van ilyen stop pára nevű kütyü...
Mi onnan tudtk, hogy száraz neki, hogy sokat köhögött szárazon. Szültam a dokinőnek, és mondta, hogy párásító. Abba is maradt a köhögés.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush:
nálunk piszok száraz a levegő...pont abban a szobában ahol a babával leszünk. ( a többiben rengeteg növény van és télen ott a ruhaszárító) így ha jobban fűtünk én sem fogok levegőt kapni majd :evil: :?
és mint Mágnes is irta jó a babának is ..

Kép
eszterke24

Köszönöm Mágnes.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

egy kérdés: hány fokban mossátok a babarucikat?
mannababoca

A párásító babáknál alapfelszerelés, nem? Nálunk átlagos a páratartalom de szeretnénk.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

nagymamám meg ahányszor meglát beszól, hogy milyen sovány vagyok... szerintem már reflexből:)))))

Plusz tegnap az egyik szomszéd végre rá mert kérdezni, hogy ugye jön a kistesó...

ezek szerint mégsem lehetek olyan sovány:)))))))))

(Itt ülök a sötétben, Lilla az ágyunkban horpaszt a kanapé mellett ... plusz almát kéne ennem de a cukrom nem túl fényes úgyhogy ki kéne várnom a 3 órát így 1 előtt nem ehetek... az még egy óra... de lehet, hogy tűpárnát csinálok az ujjamból és félóránként mérek és ha végre eléri az 5-ös szintet akkor megy végre az alma:)))))
Vendég

mannababoca: rucikat 40-en, a pelust először 90-en, aztán 60-on..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Manna, én nem kerítek neki nagy fenekét.. :roll: úgy mint minden mást 40fokon. Ágyneműt 60.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Megyek megnézek egy filmet. :) Remélem nem alszom el rajta.
Fűtés nincs de kéne. :shock:

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Látszik, hogy mindenhol rossz idő van, alig 2 óra alatt nagyon sokat írtatok! :D

Ma bementem egy olyan boltba, ahol ismernek. Mikor meglátták a hasamat, és megkérdezték, hogy mikorra vagyok kiírva, felhördültek, hogy te jó isten az még nagyon sok... :shock:

Eszterke igen Bergonos kocsi, használt, de alig 1 éves 40 e Ft volt. Szerintem megérte.

Aida mi szeptember eleje óta majdnem minden nap egy kicsit begyújtunk a kandallóban, épphogy meleg lesz. Nagyon fagyos voltam világ életemben,de most szakad rólam a víz éjjelente... remélem elmúlik a szülés után, mert a babának kell a meleg, de nekem nem...
Most olvastam vissza, miket írtál, hát nem semmi... lehet, hogy ha kimennél a pároddal az nem lenne ugyanolyan, mintha ő egyedül menne ki. De lehet egy próbát megér. Csak azt nem értem miért jó neki ez a helyzet? Azt modod, hogy nem akarod messzire vinni a kisfiadat... azt nem tudom hol van az a messze Pesthez képest, de nem lehetne megoldani a bejárást neki melóba? Te meg maradnál az albiban a babával?

Kép

Kép
dcili81

Aida: sokat filóztam, mit írjak. Őszinte leszek. Szerintem előbb vagy utóbb úgyis szétmentek, szerintem nincsenek már valódi érzelmek a kapcsolat mögött (olyan nincs, hogy csak akkor szeretlek ha jól viselkedsz) addig lesz még egy rahedli veszekedés, átsírt éjszakák stb. stb. Úgy látom ezzel te is tisztában vagy.

Megértem a többi érvedet is, be akarod fejezni a fősulit (évhalasztásban nem gondolkoztál?), nem szereted az anyagi bizonytalanságot, egyedülálló anyaként nem sok jóra számíthatsz (bár ki tudja... informatikusként otthonról is dolgozhat az ember...). Nem könnyű. (Megjegyzem a párod úgyis köteles lesz tartásdíjat fizetni, szerintem talán még jobban is jársz anyagilag mintha együtt maradtok... mert a tartásdíj megállapításánál senkit sem érdekel szerintem a párod autórészlete stb. Ha meg minimálbérre bejelentett vállalkozó aki nem akar tartásdíjat fizetni akkro lehet kérni vagyonosodási vizsgálatot stb. nehogy kibújjon a fizetési kötelezettsége alól...)

Na de akkor ne keverd bele az érzelmeket. Tisztázd le, hogy most az anyagiak miatt maradtok együtt, határolódj el a családi hülyeségeiktől. Aztán ha már 1-2 éves Noli akkor elmész dolgozni és összakapjátok magatokat. Csak ugye tisztázni kéne mit miért csinálsz... (ld. ha csak a piszkos anyagiak miatt maradsz akkor minek hergelni magad? )

Ha meg az érzelmek miatt... na ezt bevallom de abszolut nem hiszem.

Hát ez van. Én nagyon szurkolok, hogy sikerüljön azt a megoldást megtalálnod amivel minimális sérüléssel tudod átvészelni a legneccesebb időszakot, de ehhez őszintének kell lenned saját magadhoz.
Vendég

Már így is halasztok egy évet, többet nem lehet.. :roll: Ez meg a köv félévem megy rá. Jövő szeptembertől muszáj visszamennem.

Ha TGYAS meg GYEST kapó anyuka lennék lehet nem gondolkoznék egy percet sem... :? :?:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ill. GYEDet mert gyest én is kapok majd de azzal kitörölhetem...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuskaA jósló fájással van valami teendő MagneB6 + fekvésen kívül? Normális ez 32 hetesen? Mert szerintem a leírtakból lehet nekem az volt tegnap. De nem ismétlődő görcsökről volt szó, hanem folyamatos tompa fájásról. De szerencsére estére elmúlt.

A 33. héten ahol Te jársz ez már normális. De a folyamatosan tartó fájdalom a babától is lehetett, ha ráült vmi idegre. A jósló inkább görcsszerű, nem tart hosszan és rendszertelenül jön. Ilyen folyamatos fájásom nekem is volt. Pihenés+magnézium más teendő nincs. Ha erősödik kórház.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: tartásdíj... tartásdíj plusz gyes plusz szociális segély (érdemes körülnézni hol mi járna) plusz fősulin kérvények méltányossági alapon tandíjelengedés, részletfizetés stb. szociális alapú ösztöndíj stb. stb.

Ezeket már mind átnyálaztad? (én a Pázmányra járok most fizetősre -na jó, most én is halasztok- de még ott is jár részletfizetés meg tandíjkedvezmény ha nagy a gáz)
Vendég

Átnéztem a lehetőségeket, legalábbis azt hittem, de lehet nem elég részletesen.. :roll: Múltkor azt mondtam a páromnak h nem várok tőle max. az elején a nehezebb időszakban anyagi támogatást és akkor is elég nekem havi 30.. Most azt hiszem ez elhamarkodott volt de ezek után mekkora szemétnek érezném magam ha többet követelnék. Én már csak ilyen érzelmes vagyok. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

fú... 3030 az OTP... 10700 MOL... banyek... és nincs pénzem bevásárolni...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?