Zöldi: még jutott eszembe, bár nemtom, ez mennyire jó.
Mikor mondom, hogy császár lesz, aggódó képpel: "Jaaaj, de hát miért nem szülhetsz normális úton?" (nooooormális? )
Vagy ugyan ez fordítva, mikor elkezdik ecsetelni, hogy a császár a király meg a tuti, "minden nőnek császárral kéne szülnie, mert...."(és itt jönnek az okosabbnál okosabb "érvek"....)
Ja, és mégegy:
"Minek vettél ennyi babaruhát?", illetve ennek a párja
"Csak ennyi babaruhát vettél?"
Kati: Gratula a nacikhoz, máááázlista!
Mush: Fránya posta!
Jövök majd a képpel!
Gabi: Tuti a sárkányos kreatívkodás!
[quote]M írta:ennyit nőtt a hasad a hétvégén!"
Ez is jóóóó!
Susy: Szemfüles! Kösziii!
És szupcsik a jó hírek!
Bocika: Kitartáááás!
Sarmi: Ugyanmár, semmi gond, a képen tényleg picinek látszik, de ez lehet a béna fotózási technikám miatt is! (Még mindig nem találom azt a fránya mérőszalagot ....pedig most már engem is érdekelne a pociméretem!)
Gabrielldaniell: Szééép poci, és látom, a köldök neked is ott van rendesen!
Daninál is kijött? (És csatlakozom Sarmihoz, tényleg milyen "hegyes"....te jó példa vagy a nagy öregek "okosságára", miszerint a fiús mamák pocija hegyes )
Töltött káposzta? Holholhol? Ééééniiiis!
Zsiraf: Ez melyik kórház is?
Csíkok: Én a terhességem elejétől csak a DM mamapocikrémjével kenem, fürdés után, de hogy emiatt nincsenek-e csíkjaim, azt nem tudom.....Anyukámnak voltak-vannak, és nem állítom, hogy még később nekem is nem lesznek-e....majd amikor már úgy istenigazából feszülni fog a pocakom....
Aida: Csak Bernihez tudok csatlakozni, képzeld el, szegény Noel mit érezhet, miközben ordibáltok egymással (vagy csak te a pároddal, lényegében mindegy... )
Berni: Jóslófájások? Ne ijesztgess! Azért még maradj egyben! Pihiiiiiiiiiiii!
Pfúú, most nézem a TV-ben a Mokkát, Konta Barbara van éppen benne, 32 hetes terhes ő is......