Új privát üzeneted érkezett!

Csajok én tegnap megláttam álmaim tűzhelyét!!!!!! :D :D :D :D Viszont az ára nem igazán passzol az álmaimmal - 120 ezer forint. De annnnyyyiiiiiiiiiiiiira szupi. Nem fehér, nem ezüst színű, hanem olyan barnás bronzos, vagy nemis tudom milyen. Stílusra pedig olyan modern-antikos darab. Van rajta óra, gondolom be lehet állítani sütési időt, az nem digitális, hanem kerek, kb. 5 cm átmérőjű és arany színű római számok vannak rajta (de nem olyan csicsás arany). A sütője villanyos, a főzőlap gázos. Annyira tetszik, nekem ilyen kelllllllll!!!!! Kerül amibe kerül, járok inkább pár évig lukas cipőben :P :lol: :lol: :lol:
Ha találok a neten esetleg ilyet berakom a képet majd.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

háhá meg is van, itt megnézhetitek, bár a kép nem adja vissza teljesen a valóságot:
http://www.masinak.hu/index.php?id=termekek&art_id=1459&nyelv=hun&erkezett=www.kirakat.hu

dadomi

Ez pedig a főzőlapja:
Kép

dadomi

Kár, hogy a színt nem adja vissza igazán, de tényleg nagyon szupi!

dadomi

dadomi látom,tényleg jó lett a szemed :wink:
Tényleg jó l néz ki!!!
Timi még mindig nem írt...már tiszta ideg vagyok,mi lehet vele :shock:
Írtam neki,még a múltkor,hogy már lehet,hogy a háta közepére sem kíván,de akkor is aggódunk érte!!!
Na,megyek,folytatom a vasalást :?
Vendég

Én is rettenetesen aggódom, ti meg hiányoztok, ígérem, legkésőbb holnap jövök a kisregénnyel, Rékababa, képeket is hozok... :P :wink: :lol: Jók legyetek! Dadomi, klassz a tűzhely!

been

Jó lett a szemem mi? :wink: Nekem nagyon tetszik ez a tűzhely. Élőben megnézhetitek a volt Domus bútorboltnál lévő műszaki cikkes boltban :)
Timi remélem minél előbb jelentkezik jó hírekkel, bízom benne, hogy csak azért nem ír, mert pihen, sokat alszik, és az ébren töltött idejét a családjának szenteli! A gyógypuszik mennek neki nagyon-nagyon!!!!

Drága exszomszédasszonyom, merre kóborolsz? Hogy érzed magad?

dadomi

Sziasztok!

Enikő megkapta a 2 hós oltást. Este nyűgös volt, nehezen aludt el, de éjszaka már nem volt gond. Csak reggel hasmenése volt. Ez lehet az oltástól?

Kiváncsi vagyok mi lehet Timesszel...

Dadomi, tényleg klassz a tűzhely...de a neten olcsóbb... vagy sok a szállítási költség??

yuyu79

Rékababa, Evelinnek jobbulást!!! Tényleg durva ez a babakocsis sztori... jól átvágtak :cry:

yuyu79

Hoztam Nektek képeket :-)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Yuyu! Nagyon édes Enikő!!!
Hasmenésről még nem hallottam oltás mellékhatásaként. Esetleg hívd fel az orvost. Mennyire van hasmenése? Nehogy nekem itt lebetegedjetek délutánra hékás!!!!!

dadomi

Nos,Csillának sikerült lebetegedni,köhög,kap gyógyszert is :( amúgy jó kedve van,meg enni is eszik rendesen.
Dadomi,tényleg szupi ez a tűzhely,fűzd meg a férjéd,hátha megveszitek :wink: Szemed? Javulgat?
Yuyu,ilyet még én se hallottam,hogy oltástól hasmenése legyen. Nagyon aranyosak vagytok a képeken. Hogy nő már ez a lányka :)

Kép
Kép
josi

Ááá, nem vészes, volt már máskor is hasonló... Azóta kakilt mégegyszer, és már javul... Ja és a hője 37,4 de az még nem gond, ugye? A dokiő szerint 38 alatt még nem kell csillapítani. Én is remélem hogy nem betegszünk le, de egyébként jókedvű, meg minden ;-)

yuyu79

Köszi a bókokat!! Hát igen, már 6 kiló és 60 centi :-D

Csillának is jobbulást! Család többi tagja meg próbálja nem elkapni ;-)

yuyu79

Még valaki, akiért imádkoznunk kell és pozitív energiákat küldeni: www.picibaba.freeblog.hu :cry:
Timesz hogy van? Tudtok valamit róla?
Holnap jövök egy hosszabb beszámolóval, most nagyon nyomi vagyok :roll: pusz

Kép
Kép
banoed

Banoed, ez borzasztó... :cry: :cry: :cry: Miért csinálja ezt a sors?

been

hali lányok...

Banoed,ez nagyon szomorú :cry:
Hú,tiszta rosszul lettem. És itt nem az van,hogy ez megtörtént,hanem,hogy most történik :cry: :cry:
figyu,inkább gyere gyakrabban,és ne ilyen rossz hírrel :roll:
Én is folyamatosan parázok Eliza vasa miatt,ugye hiába szedi a maltofert 2 hónapokat,nem jó neki. Minden más értéke jó,de a vas nem. És a modern kornak köszönhetően már mindenféle hülyeséget olvastam ezzel kapcs. a neten_(vérképzési betegség,stb...)
Pedig mindig mondja a doktornéni,hogy minden más értéke jó,és higgyem el,ha valami rossz lehetne ebből,úgyis továbbküldene...de én egyfolytában parázok.
Most megint lejárt a 2 hónap,most nem lesz vérvétel,olyan multivitamint kap most,ami vassal van kiegészítve,meg a teája is ilyen,és késöbb lesz megint vérkép nézve,állitólag márc.táján.
Na,én ilyen hülyeséget írok,mikor szegény kisfiú meg :cry: de ez most nagyon kikívánkozott belőlem,ne haragudjatok. És a másik,hogy Timiről még mindig nincs hír. Tiszta feszült vagyok miatta,legszívesebben elmennék hozzá,hogy mi lehet vele :shock:
Na,öltözködünk,megyünk nemsokára a fiatalúrért az oviba.

jajj yuyu,nagyon édes a kislánykád,kétszer is végignéztem a képeket :wink:
Mikor Elizánál kisebb babát látok úgy vágyom még egy picire :oops:
Csak szülni ne kellene :?
Vendég

Köszi Cseriani! Akkor mire vártok? ;-)

yuyu79

Sziasztok csajok! Cseriani, csak hogy irigykedj, én tegnap élőben is megcsodálhattam Enikőt, és még néhány másik babát, köztük Binyek ikreit is :lol: Annyira édesek, gyönyörűek, tündériek ezek a picurkák!!! :lol: Eliza vasa meg biztos jó lesz legközelebb!!! Timiért én is aggódom mi lehet vele, de bízom benne, hogy hamarosan jelentkezik! Persze jó hírekkel!
Emma! Kisregény? :P
Josi! Csillának gyógypuszik mennek, gyógyuljatok meg gyorsan!

Múltkor el is felejtettem, nekünk is van buszos sztorink :? A héten egyik nap babakocsistól odacsukott minket a sofőr. Dani már leszállt a buszról, nekem segített egy srác leszállni (ugyanis régi fajta busz jött éppen felénk :? ), mikor a sofőr berregtette az ajtót. Én előrekiabáltam neki, hogy ne csukja még be mert nem szálltunk még le. Ennek ellenére bumm becsukta. A srác még elkapta a kezét, én meg visszarántottam a babakocsit, persze a másik kezemben Dominikot tartottam. Hű csajok, ha hallottatok már ordítást, én úgy ordítottam a sofőrrel, nem tudom már mit, jött minden. És basszus alig akarta kinyitni az ajtót. Szegény Dani meg totál odavolt, hogy most akkor mi van. Még szerencse, hogy nem történt baj... :evil:

dadomi

Dadomi, ez horror...
Nálunk, mikor lapoztuk a nappalit, konyhát, 2 szakmunkás csinálta, az egyik amúgy buszsofőr, de birkapásztornak se lenne jó, nemhogy emberek közé, hihetetlen bunkó stílusa van. Mesélte nagy buszkén, hogy egyszer egy kismama megkérte, segítse felrakni a buszra a babakocsit, mert épp nem volt más segítség, erre azt mondta neki: akkor se szólt, mikor meg kellett csinálni (a gyereket), most se szóljon... :shock: :shock: :shock: :shock: Hülyéje még el is meséli, és még büszke is rá, én meg ott pislogtam 5hós terhesen... De azt hiszem segített azért az anyukának. Nadeilyent...
Jövök a kisregénnyel, ígérem, ma már több időm lesz rá.
Yuyu, álomszépek vagytok, hogy megnőtt a kiscsaj!
Cseriani, te régi képid is nagyon tetszettek, édesek a gyerkők, Eliza szeme hihetetlen; szegedi vadasparkról majd alkalomadtán lehet, kérek infókat! Bár abba a kígyós bemutatóizébe biztos nem megyünk be, én szívrohamot kapnék, meg szerintem Hanna is, ha kígyót tennének az ölébe, jézus, azért ez durva mutatvány... :roll: :shock: :shock:
Majd még jövök, ennyit gyors, Timeszért nagyon-nagyon aggódok én is... :cry: És ezért a kisfiúért is, akit Banoed tegnap belinkelt.

been

Sziasztok gyors bekukk!

yuyu:tündéri Enikő :wink:

Dadomi:remélem meg is kapod álmaid tűzhelyét ,nagyon jól néz ki.
Örülök ,hogy a szemed rendben van :)

Ani:ezt az anya ne menj nélkülem sehová.............. :x
reggeli készülődés egy rémálom nem elég ,hogy fogja a lábam .
Azt szeretné ,ha felvenném,de úgy nem tudom a lánykát összekészíteni ,meg úgye én sem mehetek alvós gúnyában az iskolába.
Remélem ez nem marad így.

Betegeknek jobbulást!!!

Timi: :? valyom mi lehet vele??? Tudom ,hogy a sajnálattal nem sokra megy .Így én azt mondom ,hogy légy erős és mond magadnak ,hogy igen is meggyógyulok,meg fogok gyógyulni mert így akarom.

Rólunk annyit ,sok iskolai program volt -Berni versenyezet(sport) így a suliban voltam én is.Hétvégén tanulás.
Taposom a mókuskereket :( és persze hóesésben ,havat lapátolok.
Már mint takarítok ,de minek :evil:

Sziasztok ,bocsi akihez most nem írtam :oops:
berni611

Ja és holnap is tanítás lesz :evil: :evil:

Na majd 23-tól őszi szünet Nov.2-ig talán pihenhetünk már egy kicsit :(

na császtok ,mert rágat a fiam meg hisztizik
berni611

Jöttem kicsit hozzátok. Tomi bölcsiben, Zsófi alszik, én meg ahelyett, hogy kergetném a háztartást... :roll:
Horror, milyen bunkók tudnak lenni az emberek? Nekik nincs gyerekük? Vagy ha van, otthon is ezt tanítják nekik? Na szép. Ne is hagyjátok, hogy elrontsa a napotokat egy ilyen.
Zsófim lassan 10 hónapos, nagyon okos, mozgékony, ügyes csajszi. Csak ne pakolna állandóan :lol:
Kép
Tomi meg nagyon szereti a bölcsit. Az evése még mindig nem a legjobb, de azért próbálkozik, amikor a fogára való a kaja. És hála Istennek, bilizik. Nem szól, én ültetem rá mindig, de van termés :) Sajna, sokszor beteg, de ezen túl kell esni, Zsófi még nem kapott el semmit. Azért a pneumot megkapja a kicsi, biztos, ami biztos, bár elég sok helyről hallottam, hogy rendesen belázasodik a gyerek tőle :roll:
Amúgy minden rendben nálunk. :) Remélem, nem kiabáltam el, koppkopp...
Kép

Kép
Kép
banoed

sziasztok

Holnap mindkét kiscsöppem viszem szurira...Eliza a pneumot kapja,Kristóf meg az influenza ellenit. Én nagyon elleneztem mindig is,de meggyőztek,ész érvekkel. Sőt,Zoli is meg én is megkapjuk,orvosi javaslatra. Eliza nem kap influ.ellenit,majd csak 2 éves kor után,ha kell.
Ellenanyagot viszont kap tőlem,mivel még szopizik néha...
Jajj banoed,annyira édes Zsófi :wink:
dadomi hol találkoztatok???? :roll:
Évi jó néha itt látni..lestelek szombaton a piacon,de nem láttalak... :(
Az emberi bunkóság határtalan. Van nekem is két rémtörténetem,de Eliza itt lóg rajtam,így nem bírom leírni,majd késöbb.(nem annyira rémtörténetek,csak hatalmas bunkóságok :twisted: )
Vendég

banoed,nagyon nagyfiú lett Tamáskád,hallod-e,most néztem csak jobban meg a képet :oops:
Zsófi meg hadd pakoljon,ne csak az én lányom csináljon itthon kuplerájt :wink:
Vendég

Banoed, gyögyörűek a gyerekeid :-D

Én meg köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat ;-)

Tegnap a babatalin ilyen jól érezte magát Enikő:

Kép
álmos volt, mikor odaértünk, el is aludt egyből

Kép utána evett, aztán nézelődött anyánál

Kép aztán lazult egyet Málna pihenőszékében ;-)

Kép csoportkép

yuyu79

Banoed, tessék gyakrabban gyönni, és ilyen fotókkal megörvendeztetni minket.. nagyon aranyosak a gyerkők, és hogy hasonlítanak egymásra! :lol: Zsófi a fiókban ül? Jóóóvan! :lol: :lol: :lol: Üdv a klubban.
És mekkora már, hihetetlen...
Cseriani, majd mesélj!
Pneumot mi is beadatjuk Árminnak. Influenza ellenit nem... Még nem volt beteg hanna, mióta oviba jár, kopkopkopp, bár sokat voltak kint, majd jön a hüle őszi idő, több lesz a beteg is. Örülök, Banoed, h Tamáska jól viseli a bölcsit, a bilizéshez gratula! Ügyes nagyon.
Hanna is nagyon szeret oviban, csak 3 napig sírt, mikor eljöttem, de napközben már nem volt vele gond. Szerzett kis barátnőket is magának, és elmondhatom, csak jó hatását érzem az ovinak eddig. (Leszámítva a nyelvöltögetést... Azt ott tanulta. Ennyi baj legyen.) Alig hisztizik már, meg másban is igazi nagylányos lett.
És elkezdtem járatni néptáncra... 8) Múlt szombaton már ő is felvonult a nagy szüreti napon, majd teszek képeket.

been

Cseriani, Tolnán volt babatalálkozó Sziszkáéknál, a másik topicból, akinek 2 héttel idősebb csak a kislánya (Málna) mint Enikőm...

yuyu79

Emma, Eni már most nyújtogatja a nyelvét, Apjától tanulta... nagyon tanulékony, lesz vele bajunk ;-)

yuyu79

Áhááá, babatalin voltatok? :lol: Nagyon szépek a babák és csinosak az anyukák is! Binyek ikrein is mekkorák már... Jöhetne kicsit beszélgetni hozzánk is, bár gondolom, kisebb gondja is nagyobb ennél szegénynek... :lol:
Dadomi, lááátlak! 8) :lol:

been

Binyek nem nagyon ér rá fórumozni szerintem (vajon miért :lol:
Az augusztusi topicba is ritkán ír, inkább csak az ikresekhez szokott. De nagyon édesek a törpéi :-D

yuyu79

:lol:

been

sőt,Emma,mostmár dadomi is lát :P :wink:
Na,bocsi,ez csak poén volt :lol: (de tényleg lát,ő mondta :D :D )
yuyu,kérdezted még,hogy mire várunk:hát,először is,a lottóötösre-vagy hatosra :D )
Meg én még megvárnám azt az időt,mikorra rájönnek arra,hogy a babók hogyan tudnak gond és probléma nélkül megszületni. Csak siessenek,mert december 23-án már 32 éves leszek :cry:
Vendég

Banoed! Mekkorák már a te gyerkőceid is! És tényleg nagyon hasonlítanak egymásra, és nagyon szépek!!! :D Jót nevettem lánykádon, ahogy a fiókban ücsörög! :lol: Pakol? Pakoljon csak, nehogy neked jobb legyen, mint nekünk :P
Berni! Apánknak is nagyon tetszik a tűzhely. Én nem akartam eddig feltétlen beépíthetőt, sőt igazából nem is tűzhelyet mentünk nézni, hanem vízszűrős porszívót (apropó, valakinek van olyan, tapasztalat?), és a drágám ment egyenesen a tűzhelyekhez, de csak a beépíthetők érdeklik. És ott láttam meg ama bizonyos szépséget :lol:
Emma! Látsz? :P :lol: Hozzátok is szívesen megyünk bármikor (majd talán tavasszal már nálunk is szalonképes állapot lesz, addigra elvileg a legnagyobb burkolási munkák készek lesznek, szóval akkor már ide is lehet), csak ne legyünk betegek. Mondjuk Domi köhög most is, de megnyugtattam a babás anyukákat, hogy ez az ő babájukra nézve semmi veszélyt nem jelent, nem vagyunk fertőzőek, mivel ez sajna asztma. Meg előző nap még orvosi megerősítést is kaptam, hogy nyugodtan vihetem Domit pici babák közé. Sőt az én manómat kell inkább félteni, nehogy így bedurrant asztmával elkapjon valamit.
És törpetársam látod ezt, hogy Yuyu milyen magasra nőtt??? Nekünk meg csak ennyike jutott! Én voltam a legkisebb tegnap (a legnagyobb gyerekkel - hehe), ráadásul a képen még össze is vagyok "rogyva" drága kisfiam súlya alatt.
Yuyunak egy rossz szava sem lehet Enikőre, annyira jó baba volt tegnap. Megérkeznek a kicsi számára idegen helyre és a kisasszony rögtön bevágja a szunyát egy idegen ágyban. Aztán jó sok idő múlva felébred, eszik és tök jól elvan. De Binyeknek is nagy mákja van az ikrekkel :D Egyszer elkezdett Maja kicsit nyekeregni, éppen hallhatóan, és kiderült, hogy kb ilyen, mikor nagyon nyügi. :D
Ja és ugye Sziszkáéknál még nem bababiztos a lakás, hisz ott marad Málna, ahova leteszik. Naná, hogy Dominik megtalálta a konnektort! :wink: Remélem nem ment tönkre a fejhallgató, aminek a végét félig bedugta a konnektorba :oops:

dadomi

Cseriani, én meg 1 hét múlva leszek 34, és tervezzük jövőre a kistesót, úgyhogy ne aggódj, ha én nem vagyok öreg ehhez, akkor te se; lehet, néhány év és megtalálják a sima szülés gyógyszerét... De hidd el nekem, a 3. már pikkpakk megszületik, ez ne tartson vissza! :lol:
A lottóötös nekem is ösztönző erő lenne mondjuk... 8)
Yuyu, jaja, gondolom én, hogy nem ér rá Binyek... :lol: Ha találkozol vele akár virtuálisan is: üdvözöljük!

been

A lottó ötös vagy egy aranybánya tulajdonjoga talán engem is rávehetne egy harmadik babára :lol: :lol: :lol:

dadomi

Na akkor vegyetek közösen lottót, aztán ha nyertek, jöhetnek sorra a kistesók :-D

Enikő most is tök jól elvan... délelőtt aludt vagy 2 órát. most meg beszélget az állatkáinak, amíg megint be nem alszik ;-) Csak este volt egy kicsit nyűgös, sokat szopott, nem böfizett, aztán nehezen aludt el a drága.

Dadomi, az a konnektoros akció azért nem volt semmi, még jó hogy nem lett baj belőle :-)

Ezt akartam még megmutatni Nektek (sikerült tegnap elkapnom egy mosolyt):

Kép

yuyu79

Dadomi, én láttam, milyen magas Yuyu, láttam egyszer "élőben" Pakson, csak akkor még nem voltam benne biztos, hogy őt látom. KÖnnyen észrevehető jelenség, és irigylem is nagyon! :wink: :lol: Hát, mi má csak ilyen "porbafingók" - bocs - maradunk... :wink:
Szegény Domi, gyógyuljon... Ez még a felújítás utóhatása, ez a súlyos asztma?
Yuyu, igazi mosoly! :D :D :D Nagyon ééédes!
Vízszűrős porszívó: bingóóó! Nekünk is olyan van az asztmám miatt, és ebből a szempontból tökéletes, egyáltalán nem tüsszögök, köhögök, amikor használom. Egyetlenegy hátulütője van: nehéz takarítani, de minden használat után muszáj kimosni, mer büdös lesz. És lomha, nehéz, és vigyázni kell, nehogy felboruljon vagy valami, mert nem mehet víz a motorjába ugyi. De alapjában véve csak dicsérni tudom, úgyhogy szerintem vegyetek mindenképpen! Mi télen lesz 2 éve, hogy a tescoban vettük, 26 ezer volt akkor, Hiundai.

been

lányok, a méret nem számít.... lehet hogy magam ellen beszélek, de azt szokták mondani, hogy jóból keveset adnak :D

yuyu79

Köszi, Yuyu, ha így van, akkor te vagy a kivétel! :D :wink:

been

Nah, nyomatom a képeket:

Kép

Hannáék kitáncikáltak a sorból... :lol:

Kép
Ilyen hosszú volt a menet, külföldről is jöttek táncosok, meg a mi Vadrózsáink, amelyiknek a kiscsoportjában táncol Hanna.

Kép
Kép
Teli torokból nyomatta az Érikaszőlőt... :lol:
Na, ezt most elküldöm

been

megmég:
Kép
annyira nem érdekelte... :lol:
Kép
a szendvics már igen... :)
Kép
így telefonál.
Kép :D

been

Banoed nagyon szépek a gyerkőceid. Milyen egyformák.

Emma látom visszatértél. Azt hiszem már nem lehet fokozni gyermekeid dícséretét. Szokták ám mondani, hogy nem a méret a lényeg.

Yuyu Enikőd tündéri. Azt hiszem itt csak szépséges gyerkőcök vannak.

Hát én nem biztos, hogy bevállalnák még egyet a lottó ötös mellett, bár ki tudja. Emma én holnap lépek be a 30-asok klubjába. És már csak egy hét és kezdődik a munka aktívan. Beszéltem a főnővérrel. Az ottani másik adminisztrátór már most azon parázik, hogy mennyit leszek táppénzen a gyerekeimmel. Kedves mi? De azért jó érzés volt, hogy mindenki emlékszik rám és rendesek is voltak.
Timeszért én is nagyon aggódom, remélem csak is jó hírrel jöttök majd felőle.
Vendég

Emma! Csodaszépek a gyermekeid!!!!! Ármin hajszerkezete tök olyan, mint Domié :) Majd holnap lefényképezem a fejét a kamerával, most kevés hozzá a fény, itt az asztalnál meg nincs lámpa. De hallod, milyen nagyfiús már Ármin! Hanna meg nagyon csini a ruhájában :)
Szóval jövőre akkor megint lesz kiért drukkolni, lesz majd kismamánk? :wink:

Moni nagyon eltűnt!!!! Tessék ám jelentkezni néha, és kérünk képeket is Mirkó babáról!!!!

dadomi

Mindenki gyerkőci szépek és aranyosak és tündériek...... :)
Csilla még köhög,de a gyógyszer elfogyott :roll: remélem nem lesz szükség többre!!!
Az emberi bunkósággal én is szembesülök minden nap szinte :evil: pl zebrán való átkeléskor és még sorolhatnám......
Timi remélem jól van!

Kép
Kép
josi

Josi, jobbulást Csillának!
Dadomi, hát, remélem, hogy értem majd drukkolhattok, ha leszek kismami... :lol:
Rékababa, várod azért egy kicsit, hogy visszamenj dolgozni? Jó munkád lesz, én, mikor doki mellett dolgoztam, szerettem az ilyen adminisztrációt, bár az 1000 éve volt, most biztos más, meg kórház, meg minden... Csak halottat ne kelljen őrizned, mint a múltkor mesélted... :shock: :shock: :shock: Naná, hogy emlékeznek rád! És most hol is leszel, az I-es belen, vagy az ambulancián, vagy hogy is van ez?
És ezt neked, előre is:
Kép
nagyon sok boldog születésnapot, Timi! :D

been

Rékababa, sok boldog szülinapot!!!! :D

yuyu79

Köszönöm a köszöntést. Tetszik a bombon. Emma amikor a kórházba kerültem dolgozni akkor az I. Bel. amb-ra vettek fel. Oda hozták a betegeket és ott vizsgálták az orvosok. Most az osztályra tettek vissza. Itt van egy kis iroda ami az enyém és ott írom a betegek zárójelentéseit. Amelyik orvos nem akar irogatni az pedig jön és diktál. Valamilyen szinten várom. Annyiból jó, hogy ismerős hely.
Emma hajrá jövőre kis tesó!

Nálunk Evelin is most megkaphatja a védőoltást (pneumo-st) és nem kell érte fizetnem. Ha valakit érdekel, hogyan lehetséges priviben megírom.
Vendég

Rékababa,sok boldog szülinapot! :wink:

Kép
Kép
josi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?