Banoed! Mekkorák már a te gyerkőceid is! És tényleg nagyon hasonlítanak egymásra, és nagyon szépek!!!
Jót nevettem lánykádon, ahogy a fiókban ücsörög!
Pakol? Pakoljon csak, nehogy neked jobb legyen, mint nekünk
Berni! Apánknak is nagyon tetszik a tűzhely. Én nem akartam eddig feltétlen beépíthetőt, sőt igazából nem is tűzhelyet mentünk nézni, hanem vízszűrős porszívót (apropó, valakinek van olyan, tapasztalat?), és a drágám ment egyenesen a tűzhelyekhez, de csak a beépíthetők érdeklik. És ott láttam meg ama bizonyos szépséget
Emma! Látsz?
Hozzátok is szívesen megyünk bármikor (majd talán tavasszal már nálunk is szalonképes állapot lesz, addigra elvileg a legnagyobb burkolási munkák készek lesznek, szóval akkor már ide is lehet), csak ne legyünk betegek. Mondjuk Domi köhög most is, de megnyugtattam a babás anyukákat, hogy ez az ő babájukra nézve semmi veszélyt nem jelent, nem vagyunk fertőzőek, mivel ez sajna asztma. Meg előző nap még orvosi megerősítést is kaptam, hogy nyugodtan vihetem Domit pici babák közé. Sőt az én manómat kell inkább félteni, nehogy így bedurrant asztmával elkapjon valamit.
És törpetársam látod ezt, hogy Yuyu milyen magasra nőtt??? Nekünk meg csak ennyike jutott! Én voltam a legkisebb tegnap (a legnagyobb gyerekkel - hehe), ráadásul a képen még össze is vagyok "rogyva" drága kisfiam súlya alatt.
Yuyunak egy rossz szava sem lehet Enikőre, annyira jó baba volt tegnap. Megérkeznek a kicsi számára idegen helyre és a kisasszony rögtön bevágja a szunyát egy idegen ágyban. Aztán jó sok idő múlva felébred, eszik és tök jól elvan. De Binyeknek is nagy mákja van az ikrekkel
Egyszer elkezdett Maja kicsit nyekeregni, éppen hallhatóan, és kiderült, hogy kb ilyen, mikor nagyon nyügi.
Ja és ugye Sziszkáéknál még nem bababiztos a lakás, hisz ott marad Málna, ahova leteszik. Naná, hogy Dominik megtalálta a konnektort!
Remélem nem ment tönkre a fejhallgató, aminek a végét félig bedugta a konnektorba