Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú, nem semmi torzsalkodás jött össze! Egyet kell hogy értsek az előttem szólókkal, Harivera nem kellene előre negatívan és támadólag fellépni a kórházzal szemben.
Én anno a két nagyot a BM kórházban szültem és paráztam a délpestitől.
De nagyon pozitív lett a tapasztalat és a mai napig jóleső érzés tölt el, ha elmegyünk a kórház előtt.
Azt sem értem, hogy az ötödik szülésnél miért kell ekkora hűhót csapni?
És ha ne adj isten korábban jön a pici? Akkor nincs a földön az a kórház, ahol magad mellett tarthatod!
Javasolnám neked a Péterfy Sándor utcai kórházat. A húgom ott szült. Éjjel nappal bemehettek a látogatók, a babák ott lehettek amíg csak akartad, sőt, ha elmentél a folyosó végére fürdeni (mert ott nincs a szobákban fürdő és wc!!!) akkor sem vitték ki! A társaid jóindulatára volt bízva a gyerek!
Ja, és az nagyon klassz, amikor aludnál, a pici is alszik de a szobatársadhoz vidékről 10-15 hangos rokon jön látogatóba és még a te ágyadra is ülnek, hogy elférjenek! Az ám a szuper!
Arról nem beszélve, hogy mivel átjáróház az egész, szoptatni nem nagyon tudsz!! Hacsak nem zavar a sok férfitekintet.
Na jó, ennyi.
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

SZIASZTOK!!!

CSAJOK SZERINTEM HARIVERA IDE SOHA NEM FOG MÁR ÍRNI UGY MEGKAPTA A FEJMOSÁST!!!ÉS TERMÉSZETESEN IGAZATOK VAN SIMÁN!!!EGYETÉRTEK VELETEK!!!5 GYEREK!!!NEKEM SOK LENNE, PEDIG IMÁDOM ŐKET, PLÁNE HOGY MIND AZ 5NEK NEM FOGNAK TUDNI SEGÍTENI AZ ÉLETBE (ISKOLÁZÁS,AUTÓ,LAKÁS STB), HACSAK NEM MEGNYERIK AZ 5ÖS LOTTÓT!!!SAJNOS ILYEN EMBEREK VANNAK ÉS MINDIG IS LESZNEK IGY NE IDEGESÍTSÉTEK FEL MAGATOKAT EZEN, NEM ÉRI MEG!!!
EDINA!!!
KÖSZIKE A DÍCSÉRETET DE TE SEM PANASZKODHATSZ HISZEN KÉSZ PASI A FIAD!!!AZ ÖLTÖNYÖS A KEDVENCEM!!!
FOGAKKAL MEG HOZZÁTÁPLÁLÁSSAL HOGY ÁLLTOK???
LILLA!!!
HOGY VISELTE KIRUS A SZURIT???
NITÁCSKA!!!
HOVA TÜNTÉL???MEGNÉZTED A KÉPEKET???MIZUJS VAN VELETEK???

NA MEGYEK MERT NORCSINAK ELKEZDETT NŐNI A FOGA ÉS SZEGÉNYKÉM NYÜGIKE!!!A HOMEOPÁTIÁT MOST ADOM BE NEKI HOGY EGY KICSIT CSILLAPÍTSA A FÁJDALMAT SZEGÉNYKÉMNEK!!!A BOROSTYÁN NYAKLÁNCOT IS A NYAKÁBA TETTEM NEKI AMIT A VŐLEGÉNYÉTŐL KAPOTT, REMÉLEM SEGÍT!!!SZOPIZNI IS ALIG BÍR SZEGÉNYKÉM!!!
NA SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép

Kép
Kép
snápi

Ági
Annyira gyönyörűek ezek a képek Norináról!!! Ki a fotós a családban?

marek

Sziasztok!

Ági!
Nemrég jöttünk haza az oltásról. 12h-ig van rendelés, mi 13,15-kor kerültünk sorra. Szegénykém úgy megéhezett, hogy mikor az előttünk lévő babával bementek, én ott megetettem. Csakhogy nem tudtam neki adni a Gripe Watert, mert az ugye otthon maradt. De nem is baj, mert így mire bementünk, pont produkálta a hasfájását. Most kaptunk rá Lycopodium 15ch-t napi 2x2 golyót és az oltás miatt Apist 3 napig 1x2 golyót. Azt mondja a doktornő, hogy azért nem marad meg hason, mert fel van puffadva a hasa és ha hason van, úgy nyomja és jobban fáj neki. Ha ettől a golyóktól se enyhül 3 nap múlva se, akkor telefonálnom kell. És állítólag azért hagyja ki nappal a 14, 17, 20 órai evéseket, mert ilyenkor fáj legjobban a hasfájós babák hasa, és Kirus a kis agyával kiokoskodta, hogy ilyenkor nem eszik. De ha jó rá ez a homeopátiás bogyó, akkor visszaáll állítólag a nappali evésre is. Ha nem, akkor kapunk mást rá, de remélem beválik. Csak elfelejtettem megkérdezni, hogy emellett a Gripe Watert adjam-e?
Most meg nézem a lázát folyamatosan, hogy mikor kezd felmenni.

Lehet, hogy Norinának a jövő heti tornán már lesz fogacskája? Biztos nagyon édes lesz elől két kis foggal.

Kisvitéz!
Én is járok az Ágival tornára, szerintem kérdezz rá, mert van, aki kimaradt a csoportunkból és szerintem jöhetnél.

Edina!
Csatlakozom Ágihoz, tényleg nagyon jó az öltönyös fotó, kész kis úr benne Milánka. És egyébként hogy vagytok? Jártok máshová babatornára?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Kicsit elmaradtam az utóbbi időkben, bocsika lányok!
Csak egy pár hozzászólás aztán itt se vagyok, mert a lányom épp felmos az almájával....

Harivera!

Ne haragudj, de nem tudok szó nélkül elmenni én se.
Dokinak pénzt adni??? Igen én szoktam. És addig fogok is, amíg ekkora felelősséggel a hátán aránytalanul alacsony a jövedelme.
Ez természetesen vonatkozik mindenféle orvosra, de adok pénzt a nővérnek is, és természetesen a szülésznőnek is.
Én sem vagyok hulla gazdag, de azért nonszensz az is, hogy én a mezei érettségimmel többet keressek egy orvosnál.
Persze az is más tészta, ha valaki szolidan elfogadja és megköszöni és más az is, hogy megszabja.

A másik a kórházkérdés:
Nekem kellemes csalódás volt a JF! Az,hogy vannak egyedi szabályai az totál természetes.
Ha azt szeretnéd, hogy csemetéd veled legyen, vagy csak szimplás nem akarsz társaságot, hát kérd az 1 ágyas szobát. Ja hogy fizetni kell érte????Ez csak természetes.Én így gondolom.
Extra kérés= extra juttatás.
Én jól éreztem magam az 5 ágyasban is. És igen, engem kifejezetten zavart volna, ha 5 gyerek különböző időpontokban elkezdett volna sírni.Ez van, én ezt felvállalom.
A nővéreket, ha megkéred, nem adnak tápszeres pótlást a gyermekednek. Én volt úgy, hogy soron kívül is kikértem a lányomat, vagy megkérdeztem menyit szopizott. Mindannyiszor készségesek voltak!
Ha éjjel együtt akartok lenni, akkor kérj 1 ágyas szobát.
És ne feledd, az 5 ágyas kórteremben nemcsak neked, hanem 4 másik anyának is vannak jogai.
Ha ők nem egyeznek bele abba, hogy a Te gyermeked kinn legyen, akkor ne erőltesd!

Ja és ami a JF szülészetén tetszett, az a látogatási idő! Hát nálam vitte a prímet az, hogy 2 szoptatás között nem kellett néznem a szomszéd rokonainak vizslató pillantásait.

Ennyi.

Lányok!

Gyönyörűek a kismanók!!!!!

Ági!

Miért nem jöttél még babauszira?

Na puszika, dobok képet Domiról

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Szia Kriszta!

Látom új háztartási alkalmazottad van. És csak kirámol vagy visszafelé is megy neki? Nagyon aranyos baba Dominika.

A kínszenvedésed hány kg minusszal zárult? Elérted a célod?

Szia
Lilla
Vendég

Marek! Először is gratulálok Borókához.

Én az egész Harivera dologhoz csak annyit fűznék hozzá, nem szeretem, sőt rühellem, mikor valaki úgy mond véleményt valamiről, hogy nem látta, nem tapasztalta meg. Egyébként pedig 3, sőt 1 év alatt is, míg ide jártam pocakosan nagyon sok minden változott a szülészeten és a gyerekágyon is. Én anno az eslő kettőt Csepelen szültem (bababarát kh. volt), nem tetszett, hogy még este 9-kor is látogató volt a szobában, vagy egy egész rokonság. Én is Bettinél kétségekkel mentem be, hogy milyen lesz. Pozitív volt a hozzáállás. Most pedig én is egyágyasba készültem (az előttem szülő nő kapta meg az utolsót). És így 5 ágyasba kerültem, ami nagyon jó volt, mert így nem voltam egyedül, míg Bius a korán feküdt. Én is arra készültem, hogy minden oké lesz, de bármi közbe jöhet. Egyébként pedig, ha beindul a tej, akkor a napközben lefejtet este beszedik a hűtőből és azt kapja a pici. Én is így vittem fel neki minden nap a tejcsikét.
Vera fogadd meg a tanácsainkat és inkább válassz olyan kórházat, ami a te igényeidet kielégíti, ha nem is 100%-an, de közel így. Nagyon rossz úgy menni szülni egy olyan kórházba, ahová te nem is kívánkozol. Egyébként pedig bárhol szülhetsz.

Dominika! Mennyit adtál le a diéta végére?
Domika nagyon ügyesen tud pakolni. :)

Norina pedig továbbra is tünemény, nagyon jók a képek.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

snápi egyszer szivesen megnézném norinát élőbe is.....
itt vagyok..csak máténak hasmenése van és kénytelen vagypk pelust adni rá........ :(
meg rgggel kicsit hányingerem volt.... :roll:
dominika gyönyörű a te kidlányod is..látom szeret mosni is,.. :roll: :lol:
lányok szerintem hagyjuk ezt a "veszekedést"nem ezlrt van ez a tpoik nemigaz? :oops: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Igazad van, de itt nincs veszekedés csak véleménynyilvánítás... :D
Hányingered van? khmmmm, khmmmm, khmmmm

Zsuzsa!

7 kg ment le, a 45. nap végéig. Aztán abbahagytam, mert rosszullétek gyötörtek. Azóta is ezen stagnál a súlyom.

Lilla!

Egyébként a 90 napos NEM VOLT KÍNSZENVEDÉS!!!!De tényleg!
A gyüminap nehezebb volt, mint a többi, de egész nap büntetlenül ettem a gyümiket és akkor totál jó volt.

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika nem hinném hogy sikerűlt..... :( nem volt pé-m..legalábbis a doki szerint..a 12.napon mondta ezt és a nykh-m is csak 7 mm volt akkor.... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!
Mi nem veszekszünk, csak reagáltunk Vera írására.

Kriszta!
A kínszenvedést csak a vonalzód miatt írtam. De azért hős vagy, hogy végigcsináltad ilyen szép eredménnyel.

Lilla
Vendég

lilla tudom hogy nem veszekedés csak nem találtam hírtelen jobb kifejezést.... :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
HOGY-HOGY KIRUSNAK MÉG MINDIG FÁJ A POCIJA???SZEGÉNYKÉM!!!REMÉLEM HASZNÁLNI FOG NEKI A HOMEOPÁTIA!!!ÉN IS MÁR 2 ÓRÁNKÉNT AMIKOR FENNT VAN AKKOR ADOM NEKI A CHAMOMILLÁT A FOGA MIATT!!!FUJJA KIFELÉ A NYÁLÁT EZERREL!!!

KRISZTA!!!
GRATULA A 7 KILÓHOZ!!!USZIRA MÉG NEM MENTÜNK AZ TÉNY!!!SOKSZOR LEVEGŐT VENNI NINCSEN IDŐM HALLOD!!!DE NEM AKAROK PANASZKODNI MERT ÉLVEZEM ÉN IS HOGY MINDIG CSINÁLOK VALAMIT ÉS EGY PERCRE SEM ÁLLOK MEG NÉHA!!!CSAK ESTE LEFEKVÉSKOR!!!DOMINIKA GYÖNYÖRŰ CSAJSZIKA LETT!!!RÁD JOBBAN HASONLÍT MINT AZ URADRA!!!ÉS ÖSSZETEHETED A 2 KEZEDET HOGY ILYEN HÁZIAS IS!!!ÉS AMUGY VELETEK MIZUJS VAN???

MAREK!!!
NEM A CSALÁDBA VAN FOTÓS HANEM A CSALÁD BARÁTJA FOTÓS!!!HA SZERETNÉTEK TI IS CSINÁLTATNI AKKOR MEGADOM A SZÁMÁT MEG A NEVÉT!!!ÉS TI HOGY VAGYTOK???

KEREKES!!!
BIUS IS NAGYON ÉDIKE!!!
ÉS TI HOGY ÁLLTOK FOG ÜGYILEG???

NITÁCSKA!!!
ÉN BENNE VAGYOK A TALIBA!!!LEHET HOGY A FOGA NŐ MÁTUSNAK AZÉRT FOSIZIK!!!NORINA IS FOSIKÁZOTT MA MÁR!!!DE A FOGA MIATT!!!SAJNÁLOM SZEGÉNYKÉMET HOGY NEM NAGYON TUDOK NEKI SEGÍTENI!!!JOBBULÁST MÁTUSKÁNAK!!!

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

snápi köszönjük..
Máténak már nem jön foga..mind kint van.. :) :oops: :lol: :lol:
majd akkor megbeszéljük a talit valamikorra mikor jó idő van! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ismét itt :wink: Dobok ma is egy képet, aztán majd szóltok, hogy álljak le, de a mai nagyon aranyos lett :wink:
Lányok mindlen babuka gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :wink: Nem akarok senkit kiemelni :wink: Gyönyörűek, okosak és nagyon-nagyon szépek :wink:

Anhel:????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? csak nemmmmmmmm?????????????

Kép

a kertbe még jókat tud horpasztani :wink:
bluebox

Sziasztok Lányok!

Hűűű, de nagyon régen voltam már... Nagyjából csak átfutottam az írásaitokon, de nem nagyon olvasgattam, kivéve Hariverába olvastam bele kissé. Pfff.... hááát... nagy port kavart, mondhatom, de ilyen hülyeséget, tényleg, h jogi képviselőhöz menni :shock: :shock: :shock: .. ááá... mindegy is.

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ti 7 hós kor körül milyen kajákat adtok már??? Mert Zsófi is már sokmindent eszik (ezeket ette, eszi eddig: krumpli, srépa, barack, alma, sütőtök, spenót, paradicsom, sóska, cékla, zborsó, és ezeket csirkemellel egészítem ki kb. 2-3 hete). De még mást nem nagyon merek neki adni, persze még szopik is. Szerintetek olyat, hogy máj, sajt, lehet? És olajat mikortól lehet a kajákba tenni?

Majd visszaolvaslak titeket, de már marha fáradt vagyok.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Bluebox, nem, sajnos még nem...:)
Hétvégén talán, nagyon remélem!

Átküldtem pocifotót a megadott címre, nem kaptad meg? Mert nekem nem jelzett olvasott üzenetet a postafiók, gyanús.

Az októberi topikban talán ha maradtunk négyen, akiknek még mindig úgy gondolja a babája, hogy jobb ott bent, mi itt kint. :) Pedig viszonylag a középmezőnybe számoltam magam, meg a dokik is. Persze ki gyorsabb volt, ki lassabb, ezek a kölykök meg úgy látszik nem versenyeznek. :)
Ja, a férjem szerint a lányom különös keveréke lesz a nagyanyjának és az anyjának: nagyi, az ő anyukája volt, aki nappal aludt és éjjel élt aféle művészlélek, én meg, én meg amúgy is elkések mindenhonnan, hát mit csodálkozom. :D

Kép
anhel

Sziasztok!

Snápi: milucinak is jön a foga. Eleinte ő is mindig fújta ki nagyon a nyálát,van amikor most is de most inkább a kezét tömi a szájába és vasárnap vettem észre hogy alul a kicsi foga áttörte az ínyét. Mostmár tud vele elég erőssen harapni:)

NEm volt szerencsére lázas és kicsit ment a hasa de nem volt vészes. Én is ma megyek a gyógyszertárba ezért a homeós bogyóért amit ti is esztek. Eddig én kentem dentinox géllel. ez kicsit zsibbasztja neki.

Lilla: Mi szerdánként babauszira járunk és Dunaharasztiba fogunk járni ringatóra. Az olyan mint a torna csak zenés foglalkozás és ölbeni játékok vannak. Fél évtől ajánlott,így jövő héttél fogjuk kezdeni. Kirus szereti a tornát? szegénykémnek ennyire fáj a pocikája. Drukkolok,hogy minél hamarabb meggyógyuljon.

Edina

Kép

Kép
mannogab

Edina! Gratula Milus első fogacskájához.

Ági! Biusnak kibújt mind a két foga egy hét alatt. Mióta teljesen áttörte az ínyét nyugi van.

A gyümi továbbra sem jön be. A krumplit viszont imádjuk. Na meg persze anya tejcsijét.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Zsuza!

Anya tejcsijénél nincs is finomabb a világon!!!!

Nitácska!

Kár...pedig már azt hittem. De hidd el, leszel Te még pocakos!!!

Ági!

Jól köszike, csak nagyon aktív a csajszi és időm egy szál se. :D
Sokat sír a foga miatt, 6 db már kinn van.
Egy éjszaka kb 5-6x kelünk, de néha csak 2x.
A zombik között bizti szépségversenyt nyernék.....

Évi!

7 hónaposan??? Óvatosan elkezdheted a banánt, a gluténtartalmú pépeket (javaslat:HOLLE BIO pépek) vagy vízzel vagy tápszerrel vagy egyszerűen csak főzelékek sűrítésére kiváló pép.
Igaz bazi drága (1100 Ft egy doboz), de roppant kiadós. Én a hígabb kajákat szoktam vele sűríteni és nagyon jó, és nagyon laktató is.
Aztán még brokkoli.
Husikák óvatosan, inkább először pulyka vagy csirke.Bárány.
Nos ennyi jutott eszembe.

Lilla!

A vonalzót a gép adta, a kínszenvedés szóval együtt. :D Jó azért nem leányálom a diéta, de nem is volt vészes.

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika köszönöm a bíztatást jólesik nagyon.. :lol: :wink:
bluebox nagyon helyesen horpaszt kristof a kertben......... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Snápi: Te hogy adod oda a bogyókat Norinának?

Anhel??????

Kép

Kép
mannogab

Sziaszok!
Azóta is egyben. Este pedig próbáltam rábeszélni a lelkére a lánynak, hogy most már mindkettőnknek jobb lenne, ha ő kint lenne, de hát olyan jót aludtam ma éjjel, mint régen, mégcsak nem is rugkapált éjjel, ahogyan eddig tette. Nem is értem.
Bízom a hidegfrontban. :)

Kép
anhel

Anhel:

Elcsendesedett a kisasszony, csak nem készül valamire?

Én már nagyon drukkolok :P :P :P :P :P :!:

Pussz

Móni

Kép

Kép
morca

anhel nagyon azt érzem ez a "vihar" előtti csend lehet.... :P
:wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így idegenként zavargok.
Most tervezzük a második babánkat, és szeretnék érdeklődni a kórházról.
Körzetileg is a Jahn Ferencbe tartozom, és állítólag itt már a szülésznők vezetik le a szülést, az ügyeletes doki akkor jön, ha komplikáció van. Nekem ez nagyon szimpatikus!
Az nem gond, ha teljesen más dokihoz járok terhesgondozásra majd? Illetve van olyan doki, akit ajánlani tudtok a kórházból, és nem vészes a tiszteletdíja (nem 10.000Ft)?

Ha van pici időtök, tudtok írni nekem ezekről?
Csecsemősök milyenek? Baba üveg mögül látható a rokonoknak a bentlét alatt?
Milyen a kórház? Dokik? Szülésznők?
A külön szobába, ami fizetős, abba se jöhet be senki látogató?
Bábaildi válaszait visszanézegettem valamennyire, és még lapozgatok tovább is.

Nagyon köszönök minden segítséget előre is!

Sziasztok és mindenkinek, anyának és babának is, jó egészséget kívánok!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

boeszter üdv köztünk.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Eszter!

A hír igaz, valóban a szülésznőké a szülés, csak gond vagy fogadott orvos esetén van ott a doki.
Inkább szülésznőt válassz, mint dokit!!!

Itt a topikban van egy profi JF-s szülésznőnk, ő Bábaildi, javaslom írj neki privit.

Látogatók a kórterembe nem mehetnek be.
Napi 1 óra a látogatási idő, és ablakon keresztül mutatják a babót.
Szerintem ez így van jól.

Van 1 ágyas alapítványi szoba is, ha van üres, akkor kérheted, de az fizetős.
Normál esetben van 5 és 2 ágyas kórterem.
Éjjel a babák nincsenek kinn, de 1 ágyasban kinn lehetnek.
Minden szobában van külön zuhanyzó és wc is.
A babákat nappal csak kisebb időkre viszik el, pl fürdetés, mérés, vizitelés alatt.

A nővérek aranyosak, de kicsit sok a dolguk, sajna ezt a Magyar kormány eü programjának köszönhetjük.
Kérésedre nem tápszerezik a babát.

Én szívem szerint a Dr. Hartman Gábort ajánlom mint orvost, neki 8000 Ft egy vizit díja, havi 1x fizetsz.

Nos most ennyi jut fejembe, ha kérdésed van még, hát tedd fel bátran!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

ildi vajon merre van..?rég volt...bizti sok a dolga a gyermekágyon.. :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Edina!

Tulajdonképpen nem fájt eddig Kirus pocija, mert párhetes korától adom neki a Gripe Watert. Csak most két hete elfogyott és mivel mindenhol azt írják, hogy 3 hónaposan elmúlik a hasfájás, hát nem vettem újat. Aztán pár nap alatt rájöttem, hogy ez nem múlt el, de nem kaptam GW-t nálunk a gyógyszertárba, így Infacolt vettem. Ez viszont nem vált be, úgyhogy elmentünk venni máshol GW-t. Visszagondolva ez alatt az 1 hét kisérlet alatt tért át Kirus az éjszakai evésre, mert akkor nem fáj neki annyira. Kedden meg mikor mentünk oltásra, előtte elmentünk a tornára, és így nem evett csak reggel 6-kor. A rendelőben meg gyorsan evett szegénykém és így begörcsölt, mire beértünk. De így legalább látta a doktornő és adott rá homeopátiás bogyót. Úgy néz ki, ez most bevállik.

A torna tetszik a babáknak, és jó, hogy a megszokott kismamás társaság jött tovább. Ringató a Csiliben is van, de mi túl korán mentünk (3 hónaposan) és nem nagyon érzékelt belőle semmit Kirus. Van, aki ilyen kicsin is hordja a babát, de szerintem is elég féléves kortól. Akkor majd megyünk mi is.

Már meg akartam kérdezni, de rég jártál erre, hogy Milánkát megműtötték már, vagy mikor fogtok menni? És a babauszi tetszik neki?

Ági!
Én is kérdezném, amit Edina, hogy hogy adod a homeopátiás bogyót be? Nekem azt mondta a doktornő, hogy kis vízben oldjam fel, csak nem tudom, hogy teljesen fel kell oldani?

Márti!
Nagyon aranyosan szundikál Kristóf baba a kocsiban. Kirus is a kertben alszik jókat, vagyis csak ott hajlandó aludni, itt bent a lakásban napközben nemigen alszik. Már előre félek, hogy mi lesz velünk télen, ha nem tudunk kimenni.

Anhel!
Várjuk már nagyon a legújabb topikos babát! :P :P :P

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Ildi szerintem a gyermekágyas részen teljesít még, legalábbis az előbb mikor hívtam, a háttérben néhány lurkó mintha hangsokodott volna. :D Bár már az enyém is ott üvöltözne már... :D

Mi még egyben, ma voltam dokinál, már egyujjnyi vagyok és az is valami a keddi állapothoz képest. Na meg volt pár percig amolyan megakarjönni-szerű menstruációs görcs is, igaz, azóta elmúlt.
A tegnapi és a reggeli szélcsend azért délutánra megváltoztott, Dóri most azt gyakorolja, tud-e angol sprágázni odabent, esküszöm, mintha a teljes széltemet próbálná felmérni. Szokott sokat poliplábazni - azt hívom így, amikor a bordáim alól kikandikál - de ma egyszer-kétszer olyan oldalra nyúlt, hogy nem hittem a szememnek. :)

Bluebox, átküldtem újra a képet, kétszer is, remélem, ezúttal sikerült. :)

És nagyon köszi mindannyiótóknak a sok drukkot! Próbálom tudatosítani a lányzóban, hogy ennyien gondolnak ránk, illene, hogy egy kicsit legyen fürgébb! :)

Kép
anhel

anhel biztosan hamarosan kíbujik a kis dorika........ :roll: :wink:
lehet megvárja a kiírt időpontját..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Nem vesztem el, csak igazából nem volt mit írnom. Az is zavaró, hogy a szülőszobán van internet, ott tudok írni, amikor egy kis nyugi van, a gyerekágyon viszont nincs.
Nitácska: ma találkoztam a doktoroddal, sajnos nem írta fel a gyógyszereidet, azt mondta, csak személyesen. :cry: :cry: Így Neked kell felkeresned.
Anhel Dórija remélem a hidegfrontot várja velem együtt. :lol: :lol:
Boeszter: külön üdv! A látogatás az egyágyasban azt jelenti, hogy 13-19 óra között a párod és mégy egy személy bemehet Hozzád. Persze nem lehetnek ott 6 óra hosszat, csak ez a kijelölt időszak. A többi szobában nincs látogatás, minden Anyu maga mutatja meg a kicsijét a bejárati ajtó üvegén keresztül, majd beadja a csecsemőszobába a kis kedvest, és kimegy a látogatóihoz. Kivéve a friss császárosokat. Természetesen hozzájuk be lehet menni. A hivatalos látogatási idő (hétköznap 17-18 óra, hétvégén 14-16 óra) alatt sem viszik már be a babócákat az ujszülött szobába. Így praktikusabb, mert nem egyszerre rohanják le őket babanézésre. Egyébkén napközben bármikor, látogatási időn kívül is lehet jönni-menni, mutogatni, csak mardjon idő a szoptatásra is. :wink: :wink: :wink: Egyetlen időszak tabu: reggel 8-10-ig az uújszülötteknél vn vizit, akkor nem lehet Őket zavarni.
bábaildi

ildi azért köszi!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anhel: semmi nem jött át:(
Kapsz visszaigazolást, hogy sikeresen elküldted????? A többiek (Morca, Nitacska) tudtak nekem küldeni. Nagyon szomorú vagoyk, hogy pont Neked nem sikerűl:(
bluebox

Na, szegény vonalzóm itt is jól átver?

A hidegfronttól egyelőre csak sajog a fejem. Aludni nem nagyon tudtam, de semmi fájás sajnos. :(

Bluebox, nem, nem kapok visszaigazolást sem. Megpróbálom újra. A második próbám már válaszként ment az e-mailedre, nem értem, miért nem megy át. A melléklet méretét is csökkentettem pedig.
De mostanában én már semmin nem lepődöm meg, a mobilom is olyan furcsákat művel.

Kép
anhel

Anhel: Most már aztán szedd össze magad!!!! :P :P :P :roll: :!:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca

anhel: megkaptam a képet :wink: nagyon jó és nagyon csini kismami vagy. Rakhatom ide, a csajoknak?????
bluebox

Szia Bluebox! :)
Egy csoda ez a frímél, lássuk be! 3 nap alatt csak sikerült negyedik próbálkozásra elküldenem... :oops: :D
Persze, én köszönöm meg ha beteszed! :)
anhel

Morca, szedném én, de front ide, front oda, a barátnőm is megszült már, csak én vagyok itt pocóval, mert Dórinak baromira ráér a dolog... Szegény Bábaildit meg tűkön ültetem itt napok óta, a családról nem beszélve, szóval lehet, be kéne jelentkeznem fodrászhoz meg betervezni 1-2 halaszthatatlanul fontos programot a következő napokra és akkor talán...:)
A méledre is, gondoltam, ó, én arra már úgysem tudnék válaszolni, majd ha hazajöttünk, de még lehet, hogy ma írok. :)
anhel

Szia Anhel!
Veled izgulunk :D Ildit ne féltsd, tapasztalt öreg róka már, engem szülés előtt felhívott, hogy hogy érzem magam, mert kelt tésztát készül csinálni és neki kezdjen-e vagy ne? Szóval csak magatokkal törődj és ez a fontos program beszervezése jó ötletnek hangzik, általában bejön :D Viszont ne bándd, ha nem frontkor szülsz, mert akkor dömping van, nem válogathaszt a szülőszobák és a kórtermek között :cry:

Többiektől kérdezném ki és mennyire használja ki a járókát és mekkora van nektek? Bluebox tudom, hogy Kristóf szeret benne lenni, mekkora a tiétek?

Köszi: Judit
kisvitéz

Halihó!

Kisvitéz: a járóka méretei 110x65 cm :wink:

CSAJOK AKKOR JÖJJÖN ANHEL POCAKOS KÉPE

Kép
bluebox

Anhel
Tök jó ez a kép!!! Látom tudsz élni... :lol: Nem csoda, hogy babóka nem akar még kibújni... :lol:

Rólunk annyit, hogy nagyon megviselt minket a front, éjszaka semmit nem aludtunk, most persze alvás van ezerrel. Lehet, hogy a vasalást, meg hasonló izgi programokat átrakom éjszakára, ha már úgyse tudok aludni. Akkor legalább nappal én is pihenhetek... :roll: :lol:

Lilla
Mi ez a Gripe Water? Néha úgy néz ki, mintha Borókának is fájna a hasa, azért nem alszik.

marek

Ja, ehhez a képhez azért még annyi, hogy a férjuram kitalálta - kicsit föntebb volt akkor még a hasam amikor készült - ebben a fotelban pont úgy tudok bálnáskodni, hogy egy korsó szépen megállna a hasamon. Na, szóval ez itt kérem a férjem szerint az ideális kismama lenne. :D
anhel

Anhel: Szuper a pocakos fotó!!!!! :P :P :P Ha már lejjebb került a pocak, akkor a férjed most bajban lehet (már ami a korsó helyét illeti) :wink: :wink: Jut eszembe én tegnap eljutottam a fodrászhoz, és végreeeee levágattam a hajam jó rövidre. Talán a jövőhéten sikerül befestetnem is.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Marek: Kitartás, sajna a frontok a legtöbb babócát megviselik. Mi sem ússzuk meg soha.

Kép

Kép
morca

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a válaszaitokat itt is és a privin keresztül is!
Egy kérdés: ha mégis gátmetszés kell, akkor azt is a szülésznő végzi, és utána a varrást is, ugye?
És a varratok felszívódóak, vagy ki kell majd vetetni?

Köszönöm a segítségeteket!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!

Anhel!
Nagyon csini kismama vagy. Szerintem jelentkezz be mindenhová, akkor tutira ki akar jönni Dóri, mert ugye ha programot szervezz az ember, akkor a babók általában keresztül hozzák azt.

Marek!
A Gripe Water az egy gyógynövényes víz és csökkenti a babák hasfájását. 2 hónapos kortól lehet adni a babáknak, nincs semmi káros hatása. Gyógyszertárban és a DM-ben is lehet kapni. Próbáljátok ki, ártani nem ártasz vele.

Eszty!
Nekem volt fogadott orvosom, úgyhogy Ő csinálta a gátmetszést és a varrást is. A varratok felszívódók voltak.

Lányok!
Elkiabáltam, még mindig fáj a hasunk és folytatódik Kirus napközbeni nemevése. Vagyis érdekes módon, ha lefelyem, akkor abból megissza, egyébként meg jár a szájacskája mintha szopizna, de ciciből nem hajlandó enni. Viszont biztos fáj a hasa, mert amikor durrogtat, akkor sír is. Most felírt a doktornő Milupa HA1 tápszert, hogy nézzük meg, ettől is fáj-e a hasa. Remélem azért rendbe jön, mert szerencsére van tejcsi, erre tessék azt meg nem bírja. Valakinek volt már olyan, hogy csak cumisüvegből ette meg a kicsi a tejcsit?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Anhel! Csodacsinos kismami vagy te is. Nyugi egyszer Dóri is kibújik, csak ő is ott érzi jól magát, mint az én lánykáim. Jöhettek a frontok, a szülést nem inditották be nálam. Az én dokim is mindig várta, hogy mikor hívom már.

Biust is megviselte viszont ez a front. Éjjel 4-szer keltem fel hozzá, és keservesen sírt. Ilyen még sosem fordult elő.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

anhel nagyon csinos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok!

Nagyon köszönöm a segítő válaszokat!
Akkor nekiállunk a baba-projektnek gőzerővel! :wink:

Minden babó nagyon szép!!!!
És a kismamák is!!

Marek: nekem is nagyon hasfájós volt a babóm 3 hónapos koráig.Lényegében etetéstől etetésig sírt. Mindent próbáltunk, Infacol, teák, Gripe Water, de semmi nem használt. Végül csak a szélcsővel sikerült enyhíteni a feszítést a beleiben a sok szél miatt, és a babamasszázs is nagyon jó lett volna, ha sikerül időben bejutni a tanfolyamra. Viszont, ha neked sikerül, akkor annak a hasat érintő részei nagyon jók. Ami még átmeneti enyhítést jelentett, az az alkarra fektetés volt hassal lefelé, két láb a kar két oldalán lelóg, fej a könyöknél, tenyét a popsinál. Így a saját súlya nyomta csak a hasát, és jól érezte magát. Kitartás!

Nagyon jó egészséget mindenkinek!!!

eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?