Sziasztok!
Kicsit elmaradtam az utóbbi időkben, bocsika lányok!
Csak egy pár hozzászólás aztán itt se vagyok, mert a lányom épp felmos az almájával....
Harivera!
Ne haragudj, de nem tudok szó nélkül elmenni én se.
Dokinak pénzt adni??? Igen én szoktam. És addig fogok is, amíg ekkora felelősséggel a hátán aránytalanul alacsony a jövedelme.
Ez természetesen vonatkozik mindenféle orvosra, de adok pénzt a nővérnek is, és természetesen a szülésznőnek is.
Én sem vagyok hulla gazdag, de azért nonszensz az is, hogy én a mezei érettségimmel többet keressek egy orvosnál.
Persze az is más tészta, ha valaki szolidan elfogadja és megköszöni és más az is, hogy megszabja.
A másik a kórházkérdés:
Nekem kellemes csalódás volt a JF! Az,hogy vannak egyedi szabályai az totál természetes.
Ha azt szeretnéd, hogy csemetéd veled legyen, vagy csak szimplás nem akarsz társaságot, hát kérd az 1 ágyas szobát. Ja hogy fizetni kell érte????Ez csak természetes.Én így gondolom.
Extra kérés= extra juttatás.
Én jól éreztem magam az 5 ágyasban is. És igen, engem kifejezetten zavart volna, ha 5 gyerek különböző időpontokban elkezdett volna sírni.Ez van, én ezt felvállalom.
A nővéreket, ha megkéred, nem adnak tápszeres pótlást a gyermekednek. Én volt úgy, hogy soron kívül is kikértem a lányomat, vagy megkérdeztem menyit szopizott. Mindannyiszor készségesek voltak!
Ha éjjel együtt akartok lenni, akkor kérj 1 ágyas szobát.
És ne feledd, az 5 ágyas kórteremben nemcsak neked, hanem 4 másik anyának is vannak jogai.
Ha ők nem egyeznek bele abba, hogy a Te gyermeked kinn legyen, akkor ne erőltesd!
Ja és ami a JF szülészetén tetszett, az a látogatási idő! Hát nálam vitte a prímet az, hogy 2 szoptatás között nem kellett néznem a szomszéd rokonainak vizslató pillantásait.
Ennyi.
Lányok!
Gyönyörűek a kismanók!!!!!
Ági!
Miért nem jöttél még babauszira?
Na puszika, dobok képet Domiról