Új privát üzeneted érkezett!

Betti!
Amikor lesz legközeleb, akkor úgy nézed meg, amikor hangosan sír és a pocidra teszik,ő meg tágra nyitott szemmel figyel Téged!!!

Tisztelettel kérek mindenkit, hogy csak fogyókúrás kajákról beszéljetek! :D

Boboka!
A cisztát nézesd meg, ha idegesít,de szerintem ált. a visszamaradt tüsző okozza...nekem minden uh alkalmával találnak, ilyen a szervezetem..még a terhesség első heteiben is volt,ami atán szintén felszívódott..az orvosom azt mondta, azért van cisztám, mert túl jó képet ad az uh gép...
A hegem nekem is szokott szurkállni, néha nyilall..meg kivörösödik, megduzzad..az alja kétszer olyan széles, mint ami a köldökömnél van...ez normális szerintem..

Kisanyácska!
Nagyon nehéz lehet ez a cikkírás..kiváncsi lennék, hányszor váltasz véletlenül egyes szám, első személyre...
Ha kész vagy, tedd fel légyszi..

Sütötök!
Örülök, hogy Te is jössz!!!

Hettuli!
Mindig eldöntöm, hogy textbe írom, aztán mindig megszívatom magam. :?

Az időpont.
Nekem nem jó a hosszú hétvége, mert tegnap volt a párom anyujának név-és szülinapja és akkor megyünk köszönteni, két nap leszünk...
Aztán meg beugrott, hogy nem csak hogy azt nem tudom, hogy az igazgató hová fog visszatenni, hanem azt sem, hogy milyen lesz a beosztásom..ezt egy -két hónapra előre meg szoktuk kapni, mert dolgozunk hétvégén is..remélem holnap már fogom tudni, melyik szombat jó..

KépKépKép
tünci28

Boboka!
Pont azt írtam ,hogy a párom estig dolgozik és enyém a gép!!! :lol:

KépKépKép
tünci28

Bocsi Tünci, mostanában egy csomószor kihagy az agyam:):)

Most nézegetem a naptárat, mindjárt nézek nekünk egy időpontot:)
Vendég

Kisanyácska, írtad, hogy november végétől nem jó neked. Hanyadikától?
November 15-e vagy November 22-e az még jó lenne neked?

Többiek?

Tünci, nekem is anyukám Teréz:)
Vendég

Most meglátogatom a Kicsikémet...

Jövök majd..

KépKépKép
tünci28

Tünci, mond Neki, hogy nagyon pusziljuk mindannyian:)
Vendég

megjöttem...

Én is láttam tegnap a műszíves kislányt a tévében..
nekem az a mondat ütötte mega fülem ,hogy Mo.-n hét hónapja nem volt gyermek szerv felajánlás...elgondolkodtam, hogyha Viola más körülmények között távozott volna, akkor meg tudtam volna tenni?
Valószínű ez is a mi egészségügyünk egy takargatott ágazata..ahogy nem kapunk segítséget a búcsúzásnál, úgy nem hiszem ,hogy kapnánk segítséget ebben dönteni..mert egyedül nem hiszem, hogy menne..kinek-kinek gondolkodása szerint szüksége lenne egy orvos,vagy pszichológus, vagy szociális gondozó,netán egy pap támaszára...és akkor lehet lenne szerv felajánlás...
mert lemehettem elbúcsúzni,de nem kaptunk külön szobát, esetleg egy órát...néhány percet csupán,s aztán mennünk kellett, hogy ne zavarjam az élőket...
mert egy szobában kellett volna ölelni a halott gyermekemet a szoptató anyákkal..

Hogy döntenének ÍGY a szülők????????????

KépKépKép
tünci28

Tünci, mi ebben az egyben szerencsések voltunk. Az osztályvezető orvos kiürítette a szobát, rajtunk kívül még egy kisfiú volt bent, az ő kis inkubátorát áttették egy másik szobába.

Tudod mi a furcsa? Most, hogy írod, hogy minket ugye meg sem kérdeztek... Bennem most tudatosult, hogy lehet, hogy mi is ajánlhattunk volna fel. Eddig eszembe sem jutott. Bár, szerintem Lackó már olyan rossz állapotban volt, hogy már nem tudtunk volna. Felborult a keringése, és szerintem olyankor már nem nagyon lehet.
Vendég

bocs, háromszor került be a hsz-em
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.16 14:19-kor.
Vendég

2.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.16 14:19-kor.
Vendég

szerettem volna nektek sütés nélküli süti recepteket csatolni, de nem megy...valami miatt nem engedi a rendszer
Vendég

Nem hinném ,hogy mi Kicsikéink tudtak volna bárkin segíteni..gyengék voltak még... :cry:

Nálunk rajta kívül még hárman voltak,és nem mondták hogy van időnk együtt lenni vele..menni kellett..

Szia Melcsike!

KépKépKép
tünci28

Most én is láttam ám, hogy Melcsike fent van:):):)
Vendég

Lányok, majd az időpontról írjatok lécci léccci léccccccccccci:)

Ha még időben lefixáljuk, talán mindenki el tud jönni:)
Vendég

Sziasztok

Ma annyi mindent irtatok. Győztem visszaolvasni. Szombati napok jók nekem. De akkor vonattal megyek én is inkább Pestre és akkor jó lesz nekem is.

Egyébként én rántott májat csináltam rizzsel ma és májgombócleves volt még. Ha még nem laktatok jól esetleg. :lol:

Boboka

Orvost meg ne halasztgasd ok :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci te nagyon cseles vagy :lol: :lol: :lol: Csak idő kellett mire mindent elolvastam.

Kép

Kép
melcsike70

Honnan láttátok hogy fent vagyok amikor még nem is irtam.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Láttalak én is megtaláltam hol látjátok! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Nem halasztgatom:) okt.31-re van időpontom, de most azt lemondom a mensi miatt, és kérek egyet nov.elejére. Hónap elején úgyis több money van mint hó végén:):):)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.16 14:37-kor.
Vendég

Jaj lányok holnap lesz két hónapos a kicsi Angyalkám. :cry: Mekkora Angyalka lehet már? Olyan jó lenne látni. Hamarosan nem leszek mert mindjárt jön a Barci és lezavar a gépről........ az Övé! :D

Kép

Kép
melcsike70

Tényleg és képzeljétek el most már van Bogikámnak fülbevalója. A Barcinak tegnap vettünk lógós nagy lányos fülbevalót és a kisbabás meg belekerült Bogika ékszeres dobozába.

Kép

Kép
melcsike70

Barcika tanuljon délután ne netezzen:):):)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.16 14:37-kor.
Vendég

Puszilok mindenkit és mindenkinek örülök aki eljön a nagy találkozásra. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Na most bepótoltam jól a lemaradásomat ma és sokat irtam.

Boboka

Minden renben legyen. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka!
Időpont:
Lap tetején írtam, hogy még nincs beosztásom,csak azt tudom hogy megyek dolgozni ,de hogy mely napokon az passz... :shock:
Épp az előbb hívtam az igazgatót,most sem tud még semmit,hívjam holnap...
nem tudom ,gyanús ez nekem..lehet lesz utilapu a talpamon...

KépKépKép
tünci28

Nem sokat kell tanulnia, mert tanulószobás és hálisten jól megy neki minden. Csak át nézegetjük amit vesznek minden nap. A német amit inkább gyakorlunk. Bár jól megy az is neki mert oviba is már két évig tanulta. De az fontos, némettagozatos és elég komoly nekik.

Kép

Kép
melcsike70

Csak nem Tünci ne idegesítsen az az igazgató :evil:.

Kép

Kép
melcsike70

Nem is azért mondtam, hanem, hogy hagyja anyát netezni:):):)

Tünci, jól van, feladom, tényleg tök hülye vagyok :oops: :oops:
Azt hittem, azt csak azért írtad, hogy hülye az igazgató, hogy még nem adott beosztást...
Mondtad Violának, hogy pusziljuk? :wink:
Vendég

Melcsike!Angyalkáink mindig olyanok lesznek ,amilyennek képzeljük őket!

Jó, hogy már van ajándéka Bogikának!

Képzeljétek az előbb adtam fel képeslapot az anyósomnak és majdnem odaírtam a nevünk alá,hogy Viola.... :cry:

KépKépKép
tünci28

Persze,hogy mondtam!
Meg azt is mindig mondom, hogy aztán szépen játszanak, semmi bohóckodás....

KépKépKép
tünci28

Tünci, ha aranyos az anyósod, nyugodtan odaírhatod.

Bár tegnap én is akartam anyuéknak mondani Lackóról valamit, és nem mondtam, mert nem szerettem volna, hogy szomorúak legyenek. Már észrevettem, hogy anyu sem gyakran beszél Róla, mert nagyon érzékeny lelke van, mindig ott a gombóc a torkában, ha az unokájáról van szó.
Vendég

Tünci, nagyon aranyos vagy, hogy ilyeneket mondasz Neki :wink: :)
Vendég

Én is azt gondolom ha az anyósod nem veszi zokon akkor odairhatod Violácskádat.

Kép

Kép
melcsike70

Csajok ma elküldtem a kérvényt a babakötvény miatt kiváncsi vagyok meddig húzódik. Tünci te hol tartasz vele? Bobokát tudom, mert beszéltünk róla tegnap azt hiszem.

Kép

Kép
melcsike70

észrevettem, hogy akkor sírom el magam a temetőben, ha hangosan megszólítom..akkor azonnal zokogok...úgyhogy ha nem vagyok egyedül, akkor magamban beszélek hozzá..

Nem hiszem hogy az anyósom értené a dolgot..nincs túl szoros kapcsolatunk,júliusban találkoztunk utoljára.
(ezért is ilyen harmónikus a kapcsolatunk,sose veszekszünk :) )

KépKépKép
tünci28

én arr várok, hogy megkapjam az értesítőt a fehérvári közjegyzőtől az öröklési bizonyítványról..mert kb két hete elküldtem neki a papírokat..ennyit arról hogy sosron kívűl megcsinálja... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2008.10.16 15:07-kor.

KépKépKép
tünci28

az anyósodhoz Tünci :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.16 17:10-kor.
Vendég

Tünci, nem az öröklési bizonyítványról?
Mert én arra várok három hete, hogy tovább küldhessem az államkincstárhoz
Vendég

Akkor az én közjegyzőm nagyon jó csajszi egyből megcsinálta.

Én is jól kijövök az anyósommal, mert ritkán találkozunk. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ja tényleg elírtad, de arra gondoltam az öröklési bizonyitványra.

Kép

Kép
melcsike70

igen elírtam... :oops:

KépKépKép
tünci28

Lassan megyek haza, előtte még beugrok anyuékhoz, túrótortát csinált, viszek haza apának. Meg az annyira nem hízlal :) még nekem is jut egy szeletke:):):)

18 körül jövök:):) Melcsike, addigra visszaszerezni ám a gépet, Tünci, apát finom édességgel lekenyerezni:) Tényleg, ilyenkor meddig dolgozik?
Vendég

Későig,kb este 10 ig... :)

KépKépKép
tünci28

Tünci!
írtam privit. remélem gyorsan elolvasod :)
bende

Vagyok:)

Pont azon gondolkoztam, hogy ha így folytatom lassan letiltják a net hozzáférésemet bent:) Szinte egész nap babaneteztem:):)

Persze a munka is haladt, csak csiga tempóban...

Jó lenne, ha lassan a mi "régi" Manónk is tudna netezni, legalább tudna ötleteket adni a találka helyhez:)
Vendég

Kisanyácska utoljára írok a szopatással kapcsolatosan, mert nem ehhez a topichoz kapcsolodó téma, lehet nyítok ez ügyben egyet :). Ami a kötödést illeti (pont erről beszélek, hogy fölöslges nyomás) a gyerek nem attól fog kötödni, hogy lóg az anya mellén, hanem annak is sok összetevője van.. tudja ki eteti, ki teszi tisztába, ki ringatja, ki szeretgeti, ki játszik vele, ki énekel stb.. a szoptatás egy a sok közül, ahogy írtad cumis üveggel összebújva ugyanaz az effektus. Hozzáteszem, hogy amikor etettem, nem engedte, hogy oda bújak hozzá teljesen, mégis annyira kötödik hozzám, anyás, szeret nagyon. Mai napig nevetünk a férjemmel, hogy ugye nem kötödik a gyerek hozzám, mert nem szoptattam?! hmm, hogy is van ez??

Ami pedig azokat a nőket illeti, akik azért nem szoptatnak, mert a mellük megnyúlik, az is az ő bajuk, ahogy Betti írta meg van a döntés joga mindenkinek. Nem kellene velük foglalkozni, hiszen nekem se nem árt se nem tesz jót, ha ők nem szoptatnak, a gyerekét meg megeteti biztos üvegből. Nem értem ezt a magyar menatlitást, hogy mindig másnak a dolgával foglalkozunk, felnőttek vagyunk és hadd döntsön mindenki úgy ahogy neki jó. Még az is aki a mellét félti! És többet a témában nem írok, legalább is nem ide, bocsánat lányok, ha ezzel bárkit is zavartam.

Kép
leda2002

Szia Leda!

Nem zavar minket, jó ha időnként másról is cserélünk gondolatokat...
A társadalmi nyomással kapcsolatban ez tényleg érdekes, mert ez az utóbbi időben lett ilyen fontos téma..Anyu szerint az Ő idejükben mindenki eldönthette,hogy megy e neki, vagy akarja e..és meddig erőlteti,ha nem megy...senki nem szólt bele pl.ő első perctől tápszeren tartott engem..mindenkinek a magánügye volt,senki nem tört pálcát senki feje felett..

Az a nagy igazság Leda, hogy most Mo.-on mindennel kapcsolatban így van..sokan a mással foglalkoznak, az ő dolgaikon csámcsognak és ami a legszörnyűbb, a más bajának örülnek...

KépKépKép
tünci28

Leda, semmi baj, ne butáskodj:)

Egyébként azzal én sem értek egyet, ha nem nézik "anya számba" azt a nőt, aki nem tud szoptatni. És igen, mindenkinek a saját joga eldönteni, már, ha egyáltalán van döntési lehetősége. Elsősorban a természet az, akinél a döntés van:)
Vendég

Tünci, igen, az emberi természet elég gyarló:( Nem tudunk örülni őszintén a másik sikerének. Valahogy úgy érzi a mi kis nemzetünk, ha a másiknak rosszabb, azzal nekünk jobb lesz...Pedig dehogy!
Vendég

Boboka

Nálam is a természet döntötte el hogy nem tudtam szoptatni a nagylányom, de akkor még kicsi volt :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?