Betti!
Amikor lesz legközeleb, akkor úgy nézed meg, amikor hangosan sír és a pocidra teszik,ő meg tágra nyitott szemmel figyel Téged!!!
Tisztelettel kérek mindenkit, hogy csak fogyókúrás kajákról beszéljetek!
Boboka!
A cisztát nézesd meg, ha idegesít,de szerintem ált. a visszamaradt tüsző okozza...nekem minden uh alkalmával találnak, ilyen a szervezetem..még a terhesség első heteiben is volt,ami atán szintén felszívódott..az orvosom azt mondta, azért van cisztám, mert túl jó képet ad az uh gép...
A hegem nekem is szokott szurkállni, néha nyilall..meg kivörösödik, megduzzad..az alja kétszer olyan széles, mint ami a köldökömnél van...ez normális szerintem..
Kisanyácska!
Nagyon nehéz lehet ez a cikkírás..kiváncsi lennék, hányszor váltasz véletlenül egyes szám, első személyre...
Ha kész vagy, tedd fel légyszi..
Sütötök!
Örülök, hogy Te is jössz!!!
Hettuli!
Mindig eldöntöm, hogy textbe írom, aztán mindig megszívatom magam.
Az időpont.
Nekem nem jó a hosszú hétvége, mert tegnap volt a párom anyujának név-és szülinapja és akkor megyünk köszönteni, két nap leszünk...
Aztán meg beugrott, hogy nem csak hogy azt nem tudom, hogy az igazgató hová fog visszatenni, hanem azt sem, hogy milyen lesz a beosztásom..ezt egy -két hónapra előre meg szoktuk kapni, mert dolgozunk hétvégén is..remélem holnap már fogom tudni, melyik szombat jó..