Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ibernuska:nagyon szép bébi lakozik a pocidban!! :lol: És milyen husis a kis pofija. :D Na és ezek a méretek! :shock: Hát tényleg nagy!

Niki:De morbid ez a Pistis dolog én tuti be lennék tojva most.Ez egy perverz!

Vera:Nagyon ki akar bújni a kiscsaj.Hasmars? :? Nekem szülés előtt volt...minden jel arra mutat.Te hogy érzed?

Most lépek a védőnéninkhez,majd jövök.Pussz csajok!
Vendég

uccsó próbálkozás.... :roll:

Sziasztok lányok!

Sarmi:
próbáltam, hogy megmagyarázom neki, csúnya, nem tetszik ha igy beszél, próbáltam fenyitéssel, büntetéssel, eddig semmi sem hatott....
Édik a hálózsákok.Nekem is az utolsó tetszik a legjobban. :lol:

Heni:
Jó kis kerek pocid van és milyen édi a fiad a telefonnal :lol:

Csaki:
Boldog szülinapot a férjednek! Kicsit megkésve. Az én anyumnak is tegnap volt.

Mush:
az nagyon jó, hogy a kiscsajszi beállt menetirányba a fejecskéjével, drukkok, hogy igy is maradjon szülésig!Nekem is a vérnyomim mindig 100/60 vagy annál kevesebb szokott lenni :lol:

Zöldi:
mindig ilyen a doki? Vagy tegnap rossz napja volt? Almanapot befogod tartani??

Gabilány:
:lol: :lol: :lol: Jót mosolyogtam a sztetoszkópos beszólásodon :lol:

Mágnes:
még olvasni is rossz volt amit leirtál, a hideg futkosott a hátamon.Micsoda ereje van a lánykádnak, hogy elbir kőt felnőttel :lol:
Gyógypuszikat küldök a kis lábacskáira, meg kezére! :)
Várjuk a babakocsi képet!

Kati:
ügyintézéshez őszinte részvétem! :lol: Akkor ma mehetsz vissza kicserélni a hálóinget... :roll: Kérj tőlük fáradtságpénzt :lol:
Én is kivánok, megkősve ugyan BOLDOG SZÜLINAPOT!

Bocika:
párocskád mikor jön haza?

Vera:
hu...hasmars és mensis gőrcsök, ez már nem tréfa!!!

Ibernuska:
nagyon édes a kis pocilakód!!!

Nem tudok lépést tartani veletek, a két fiu nagyon elveszi minden időmet, főleg most, hogy itthon vannak, mert betegek.. Ezért mindenkitől elnézést, akit kihagytam és nem reagáltam a hozzászólására...

:oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: hát talán jövő szerdán este elindulnak haza, és akkor csütörtök hajnalban itthon lesz. Én meg pont szerdán megyek UH-ra!!! :cry: :cry: Jobbulást a fiúknak!

Mágnes: nem semmi lehetett a csajszid az oltás alatt!!!

Vera: kitartást.

Amúgy nagy hatással volt rám a tegnapi szülésfelkészítő, mert álmomban már szültem is!!! Nagyon rosszul aludtam, alig tudtam bevánszorogni a melóhelyre.
Vendég

Vera!
Basszus... tényleg úgy érzed, hogy Izabel nem bírja bent tovább??? Hogy vagy most??? Helyzetjelents sűrűn!!!

Kép
Kép
lbernuska

SZiasztok!

na végre... néhányotoknak sikerült aludni egy jót....

Vera! Irtad, hogy megcsináltak kenetet, meg mindent.. van már eredményed? A kiscsajszi már nagyon vágyik az öt pasi meg anyu kényesztetésére... :)

Zöldi! Jó kis angol nyelvtörő volt.... Mush! Neked hogy ment?

Berni! Nagyon cuki pofija van a kiscsajszinak! Szép nagy baba lesz!

Niki! Hú! Szerintem egyedül most ne járkálj... nem lehet, hogy netről szedte le a telszámodat? Nem lehet, hogy olvasta ezt a topicot és esetleg innen az info neki? :?: Én nagyon para vagyok ilyen szempontból. Mikor ideköltöztünk, észrevettem, hogy az egyik szembeszomszéd, egy kopaszodó de viszonylag fiatal egyedül álló fickó állandóan les az ablakból. Úgy beparáztam tőle, hogy nem mertem egyedül kimenni... de aztán szerencsére megbarátkoztam vele... kiderült, hogy ő így barátkozik :shock: és egyébként meg semmi gond, mert homokos... :o Szóval azóta kb. én vagyok itt az egyetlen kedves ismerőse... mindig akkorát köszön, hogy az utca végén hallani... :lol:

Bocika! Akkor most aztán lesz mit végiggondolnod, hogy hogy fogsz szülni. Meddig leszel apa nélkül? Ilyenkor teljesen egyedül vagy? Vagy van valaki aki ott van, és elérhető?

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

[quote="csakegy"]
írta:
csakegy
Miért akarod cserélni a lapot? (bocsi, nem értem a kérdést)

Nem akarom én, csak azért merült fel, mert nem tudom, hogy ez el tud-e romlani meg ilyenek :oops: Meg elővezettem apának a dolgot, és ő ilyen mindent körüljárós, mindent számításba vevős, és érvekkel kellett nála alátámasztanom, hogy miért is kell a 3 lap, miért nem elég a 2 (amúgy én is azt mondtam, amit te meg Zöldi), ezért próbáltam mindenre gondolni :roll:
meg mutatnom kellett 1-2 független leírást, hogy ne csak a kórházak profitorientált szemszögéből nézzük az egyes légzésfigyelőket. Egyrészt jó, hogy ilyen (legtöbbször nagyon hasznos), másrészt a mostani érzékenyebb korszakomban néha kicsit kiborít vele

Zsiráf: küldöm a másikat. Amúgy Minimanóban néztétek a kiságyat? Ott is ki lehet fogni jó árakat...

Kati: gondolod, hogy kicsi lesz a hálózsák? Azt tudtam, hogy nagyobb kell, csak azt nem, hogy ennyivel... :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.10.16 08:16-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Körkérdés: Ti még bevállalnátok 34 hetesen a 4 napos ünnep alatt egy 300 km-es utat??? :shock: :? Anyóshoz készülünk Zalaegerszegre, de útba ejtjük Kaposvárt is, mert a temetőbe szeretne elmenni Apa. Persze ez is pont most jut eszébe, évek óta nem járt ott...

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt mindenkinek!

Viszonylag jól aludtam. A rosszul alvóknak :cry: , pihenjetek napközben.

Estére eltűntek a bokáim, megnyomkodtam őket, és tiszta víz...

Lbernuska nagyon szép méretek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boci azért jó, hogy ennyi lehetőség közül választahatsz, mi majd 28-án megyünk megnézni, hogy mi közül lehet választani. Apát sajnálom, hlogy nem lehet ott... :cry:

Kép

Kép
dcili81

LÁnyok! Egy buta kérdés... szókincs hiányban szenvedek... :oops: mi az a hasmars?

Csaki! Boldog szülinapot a párodnak
Márti! A mamádnak is! A gyerkeknek meg jobbulást! Mi a baj? Szokásos? Takonykór?

Vera! Nekem most esett le, hogy miről is beszéltek... bocsánat! És atyaég! Írj, hogy hogy vagy! :!:

bkatalin

Lbernuska én lehet, hogy elmennék, bár nekem benne van a mehetnék a fenekembe, de ha nem vagyok rosszul, és bírod akkor menjetek. Zalaegerszeg olyan szép, lehet egy kis friss levegő még jót is tenne...

Kép

Kép
dcili81

Gabilány! Asszem félreérthetően írtam! Ne aggódj! Szuper lesz a hálózsák! csak azt akartam írni, hogy nagyobb kell, nem akkora, mint ő mert annak csak a hossza változik általában... ezt sokáig fogod tudni használni, és mire cserélni kell méretet úgyis szétmosod! :) A mienk azért olyan nagy, mert később vettük, és a fiam már másfél hónaposan 74-es ruhát hordott!!! Bocsánat! Nem akartalak férevezetni! :oops: Apa miatt meg ne aggódj! Az én férjem detto ugyanez. Néha ki vagyok tőle... bár el kell ismerni magamhoz képest már elág jól kezelem a helyzetet :wink: Csak nálunk még azzal tetőzik a dolog, hogy ha apa a fejébe vesz valamit, akkor az úgy van és kész.

bkatalin

Berni! Én tuti nem vállalnám ezt az utat! Tény, hogy én 24 hetes koromtól nem vállalok semmit! Nagyon parázós vagyok és tuti útközben történne valami... úgyhogy itthon csücsölök remélhetőleg még 8 hetet és csak a városba sétálok be max! :roll:

bkatalin

Neked is jó reggelt Cili! Tegnap előtt az én lábam is ezt csinálta... Zöldi javaslatára megmértem a vérnyomimat és csináltam fehérje pisitesztet! Szerintem neked is ezt kellene! Már csak azért is, mert ha jól tudom, azért reggelre inkább el kellene múlnia a dagadásnak, nem? :roll:

bkatalin

Aida! Mi volt anyósnál? Remélem megvagy! És nem csinált semmit veletek! :roll:

bkatalin

Szia Kati!

Jelentem elmúlt! Nincs vérnyomásmérőm, meg hogy tudok fehérje pisitesztet csinálni? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

én is tűrhetően aludtam, és este hetek óta! először sikerült végignézni a filmet!! :D

Sarmon: édik a hálózsákok! jobban vagy már?

Mágnes: nem semmi kis harcos a lánykád! remélem nem fáj már neki a szurik helye..

Zöldi: te aztán unatkozol éjszakánként.. jó kis nyelvtörő :lol:

Lbernuska: helyes kis pocaklakó és nem semmi méretek!
jó hosszú út lenne.. nekünk max. 30 km-t kell utazni... én olyan messzire lehet h nem mennék, de ezt neked kell érezni h mennyit bírsz még..

Niki: nem semmi a telefonos pasi!

Vera: azért próbálj sokat pihenni a lánykád még maradhat bent kicsit..

Olyan jó nektek hogy van lehetőség szülésfelkészítőkre! itt semmi ilyen nincs, még szülőszoba látogatásra sem lehet menni.
Elmondta a doki h mik vannak és ennyi.. (kádon kivül van minden állítólag)

Kép
eszterke24

Kati: akkor megnyugodtam :D a hasmars=hasmenés

Berni: hát, a menőke nekem is "benne van a fenekemben", viszont a másik dolog, hogy gyorsan fáradok, és nekem pölö már a szüleimnél se jó/kényelmes, csak otthon. Egy ebéd még belefér, de 3-4 óra után már kínszenvedés (és az én szüleim csak kb. 80 km-re laknak)... Szóval, ha van kedved, szerintem menjél, de te érzed, mennyire hamar fáradsz el és leszel "nyűgös". Ammeg nem jó :)

Kép

Kép
gabilany79

Jóreggelt!
Végre sikerült letenni magam a gép elé, most aztán van mit visszaolvasnom! :P Igyekszem mindenkire reagálni, előre is bocsi, ha vki kimarad....ja, és ha vmi nem aktuális már, mert múlt péntek óta "olvasok vissza"... :P
Rólunk csak annyit, hogy hétvégén voltak szüleim nálunk, csomó mindent segítettek megcsinálni a ház körül, már egész pofás lett a kis udvarunk is! :D És ennek most tökre örülünk! :lol:

Bkati: Remélem a pocid azóta már teljesen rendbe jött!
Dagadás: Nekem is a bokám dagad be, de általában a felpolcolás segít. Meg úgy vettem észre, ha nem ülök sokat egy nap, akkor kevésbé dagad be estére.

Mágnes: Yucca téma: én kinyírtam egyet kb. 1 éve, és ahogy Zöldi (vagyis Bagaméri :D )is írta, igen, van ilyen, hogy elkezd rohadni a szára. És nem csináltam vele semmit, úgyanúgy öntöztem, mint előtte 2 évig, semmi baja nem volt, aztán egyszer csak elnyekkent és akkor láttam, mi a baja.... :( Mondjuk azt én többnyire felülről öntöztem....a mostanit csak alulról, eddig még bírja.... :roll:

Vágás-tépés: hát, fogalmam sincs erről, én semmilyen történetet nem hallottam....de így, hogy császár előtt állok, talán nem kellett volna olvasnom, amiket írtatok...tépnek?! :shock: Tejóég! :o
Na, ebbe inkább bele sem gondolok, remélem, a doki tudja mit csinál, és kész.

[quote] írta:n az anesztes dumáját fogom hallgatni, és a böllér-stábot.

Zöldi, én dettó. :D Csak azt nem tudom, hogy ha a nődokim egyben anesztes doki is, olyankor mi van? :shock: Én szeretném, ha ő aneszteskedne nekem, de lehet, hogy akkor műteni nem ő fog....?

Aida: Szép a babasarok!
Anyós téma: Úgy látom, itt a tapasztaltabbak és bölcsebbek már elláttak téged jótanáccsal. :) Nekem nincs különösebb bajom az anyósommal, csak annyira tud felidegesíteni, mint bármelyik buta ember, ha olyanja van, úgyhogy nem panaszkodom.....így tanácsot adni sem tudok....még abban sem, hogy lelépnék-e....nemtudom...így lehet, hogy könnyen mondanám, hogy menj el tőlük minél messzebbre, de ha ebben a szituban lennék, szerintem nekem nem lenne hozzá bátorságom...aztán a fenetudja.... :?

Csakegy: Megvan már az új kórházad?
Én ajánlanám a Péterfyt, de mivel még nem szültem ott, így sajna bővebb infóim nincsenek róla. :( (dece,ber elején már valszeg lesznek... :P )De amit láttam és amit tudok róla, az alapján ajánlom.

Nagyon csinik a rucik és a pocik is!
Köldök: Szerintem az, hogy eddig nem jött ki, még nem jelent semmit. Nekem pl. egyik nap kint van, másik nap nincs. Attól függ, hogy Kistücsök éppen hogy fekszik...ugyanis sokszor előszeretettel "dönti" a hátát pont a köldökömnek, és olyankor simizni kell neki. :D :D ...na, és olyankor ki tudnám bökni a szemét vkinek a köldökömmel! :wink: De ha éppen a jobb oldalamat pécézi ki, akkor speciel tök sima a pocim, no köldök.
És nagyon ügyeseket kreatívkodtatok! Azok az órák különösen tetszenek! :D

Zsiraf: Tutijó a babakocsitok, tisztára olyan, mint a mienk! Legalább is így első ránézésre nagyon hasonlít rá! :)
És az a köntös is zabálnivaló!

Mush: Az Elvira-ról nekem is a vonatmenetrend jut eszembe... :shock:

Zöldi: Citromsavat honnét lehet szerválni? PAtika?

Sarmon: Én is beteg voltam hétvégén (írtam is, de senki sem reagált rá :( mindegy, torokgyuszi, nátha, köhögés), nemtom, aktuális-e még, de nekem a Tantum Verde+Stodal szirup segített (homeós szirup, de ez is olyan, mint az Oscillo, szerintem már bármelyik patikában lehet kapni).

Szia Heni! Én is arról a tájékról származom, igaz, kicsit nyugatabbról (vasi leány lennék :D ).
Szép a pocód!:D

Galzsuzsa: Picit megkésve bár: Boldog szülinapot!

Berni: Nektek is sok-sok gratula! :D

Mági: Nekem 7,8 lett a cukrom, de senki sem ijedt meg. (mármint se a védőnő, se a nődoki nem tette szóvá....vagyis a védőnő csak annyit mondott, kerüljem a szénhidrátokat, amennyire csak tudom) Akkor ezt most én nem értem....van, ahol ez sok, van ahol meg nem is foglalkoznak vele?! :shock:
Zsiraf: Neked is, 7,5-nél kőkemény diéta?! Én ezt egyre jobban nem értem....Vagy az én dokim+védőnőm ennyire nem értené a dolgát? :(

Trombi: Semmi gond! :D Ezt nem tudtam Timmermannról...meg még mindig fent van a Péterfy szülészet honlapján, mint ott dolgozó orvos...ezért nem értettem....

Vera: Örülök, hogy nem kellett bentmaradnod! Viszont a kiscsaj még maradjon bent! :lol: Drukk!

Kád: Mi is egy tök egyszerűt vettünk, asszem 1400 pénz volt. Jó nagy, úgyhogy egy jó darabig jó lesz.

Csuklás: Én is úgy tudom, hogy a ott érzed a csuklást, ahol a FEJE van...

Az én várandós csomagoban is rózsaszín cumi volt, de ettől én még használni fogom.

Úúúúúgy irigylem azokat, akiknek ilyen rendi rokonai/barátnői vannak, hogy adnak rucikat. Nekem unokatesóm most szült év elején, és azzal dicsekszik, hogy már mennyi méretet nőtt a gyerek, de fel semmit sem ajánlott.....pedig megtehetné....na, sebaj, örülök, hogy talán enélkül sem fog hiányt szenvedni Kistücsök semmiben.

Kati: Boldog szülinapot! Bocsi a késésért! :oops:

Mági: hehe, kedden itt is rakott krumpli volt a menü! :D Tegnap meg túrós tészta, azt is írta itt vki, nem?

Verzsó: Még egyszer is nagyon nagy gratula! :lol: ÉS köszi a szüléstörténetet, nagyon jó volt olvasni!
Ja, és minden elismerésem a tiéd a kórházzal kapcsolatban, nekem már attól minden bajom van, hogy arra a pár napra be kell feküdnöm.... :?

Zöldi: Szép a cocipoci! Meg tök jó a felsőd is!

Bellanitta: Én éppen most kérdeztem meg, a Péterfyben pl. 300 napnál nem régebbi ház. akvi kiv. másolat kell. És ez ott legalább is független attól, hogy házasodtam. (Én vidéken mentem férjhez, és Pesten szülök....de nekik nem ez a lényeg, hanem a 300 nap)

Gabi: Köszönöm a cuccot!

Enikő: NAgyon szívesen, nincs mit! :)

Zöldi: Ez a doki....jól pofán kellett volna csapni! :twisted: :x

Mági: Cegény kislány! Elég ijesztő lehetett az egész! Puszild meg a nevemben is a kis harci sérüléseit!

Csaki: Csatlakozom, a kiságyat mi is a Babyoutletben vettük, jó áron. Igaz, nem kerekes (nekünk ez nem volt szempont), viszont ágyneműtartós, 3 fokozatban állíthatós. Szóval Zsiraf, érdemes benézni hozzájuk!

Niki: Ez tényleg valami aberrált alak lehet! :? Beteges....

Berni: Zsófi továbbra is tündéri, és szépen növöget! :lol:
Utazás: Hát, én még bevállalok 2 nagy utat (szüleim odavissza 400 km+anyós odavissza 300 km) szülés előtt, majd max. gyakran megállunk, vagy nemtom...sajna muszáj...

Veraaaa, ne ijesztgess!

Eszterke, írtam tegnap privit....meg ment a mail is....nem írtál.... :cry:

Na, asszem, ez kicsit hosszú hozzászólás lett, bocsesz! :oops:
bébic

Cili: Irigyellek a jó alvás miatt!
Én már fél 5 óta fent vagyok, csak nem akartam felkelni addig, amíg Apa alszik, legalább ő hadd pihenjen, hisz megy dolgozóba.
Így forogtam megállás nélkül az ágyban...mert sehogysejóóóóóóóóóóóóó! És ez az állandó légszomj is az agyamra megy már...Nyűgös lennék? :lol:
bébic

Gabilány! Köszi a szótárbővítést! :)

Cili! Pisitesztet tudsz vennia gyógyszertárban (ez gyakorlatilag egy lakmuszpapír, amin szinkombi van, beéemártod, és a szin alapján meg tudod mondani, hogy van-e fehérje a pisiben, vagy nincs). Tegnap Zöldi ajánlgatta, hogy küld akinek kell. Ha van fehérje a pisibenm és dagad a lábad nyomás a dokihoz, sos! Ott megmérik a vernyomidat, és ha kell intézkednek!

bkatalin

Bernuska: azért teljesen nem vagyok egyedül. Anyuék pár percre laknak tőlünk, de ha baj van tudom ugrasztani őket. Mondjuk egyedül alszok, de a két kutyám vigyáz ram. Apa talán jövő csütörtökön megjön!!!! :lol: :lol: 3,5 hét lett a 3 hétből!
Vendég

Bébic! szerintem nem vagy nyűgös, csak megfelelő idejő állapotos kismama! :) és köszönöm a köszöntést...meg már jobban is vagyok...

bkatalin

Bébic kitartást! Egyébként nekem is nyom, meg fullaszt, de ennek ellenre sikerült 8-ig durmolni. Van olyan amikor én is fent vagyok hajnaltól, de akkor tudok aludni nappal is. De én is inkább a páromat hagyom aludni, mert neki is mennie kell dolgozni.

Egyébként azt nem tudom megérteni, hogy mindenki azt tanácsolja, hogy most aludjak, meg most pihenjem ki magam, mert ha megszületik a baba nem lesz rá időm... ja, basszus de ha mindenhogy kényelmetlen mit csináljak? Ez nem úgy megy, hogy majd kipihenem magam a hétvégén, én most vagyok álmos, de nem tudok aludni... :? :?

Kép

Kép
dcili81

Bébic:
ezer bocsiiii de már pótoltam hiányosságaimat! :D
köszikeeeee
tök jó h segítettek a szüleid,!
nekem is készül anyum szombaton ablakot pucolni...néha már a legalapvetőbb dolgokat sem úgy tudom megcsinálni ahogy akarom.

Várandós csomag.. ti bababoltban vagy hol váltottátok ki? a könyvecskében felsorolt helyen sehol sincs.. Photo Hall volt még hirdetve de a védőnő mondta h ott sem lehet, sőt elég érdekesen néznek arra aki ott keresi :roll:
no mindegy.. nekünk nem lesz..a rózsaszín cumival nem sokat vesztek! :roll:

Kép
eszterke24

Bébic, Zöldi!
Ti programozott császárban szültök, ugye? Mi az időpontotok???

Utazás: Eddig semmi para nem volt bennem, jöttem-mentem, utaztunk... Hát az alvással tuti lesz problémám anyósnál! 2 hete otthon anyuéknál abban az ágyban, amiben éveket aludtam, még mikor otthon laktam és szerettem, most kínszenvedés volt az éjszaka. Anyósnál az ágy viszonylag idegen, most még a sajátomban is szenvedés az alvás, nemhogy nála... Amúgy az utazást eddig még jól bírtam, sőt vezetek is, de persze csak Pesten és környékén. Inkább attól parázok, mi lesz, ha Zalaegerszegen jön rám a szülhetnék??? Persze okom nincs rá, méhszáj zárt, keményedések alig, de órák alatt is történhetnek fura dolgok... :shock: Na majd még kikérem a dokim véleményét is.

Kép
Kép
lbernuska

megjött a baratosnem, eki elvisz arra az utalatos ügyintezesre... majd benézek később...

remélem Vera és Aida jól van!

bkatalin

Kati: Örülök, hogy már jobban vagy!

Cili: Na, igen, ezt én sem értem! Aludnék én....ha tudnék! :evil:

Eszterke: Semmi gond! :lol: Én a csomagot a Gólya babadiszkontban váltottam ki a Baross utcában, a többi helyről nem tudok nyilatkozni sajna.

Berni: Igen, én legalább is. Zöldi azt írta múltkor, hogy ha romlik vmi eredménye, akkor kikapja a doki Hannát.
Nekem meg a köv. találkánkon (nov. elején) lesz meg az időpont, akkor beszéljük meg a dokival. Annyi bizti, hogy vagy nov. utolsó napjaiban, vagy december első napjaiban.

Berni: Szerintem nem lesz semmi gond, de persze ezt te érzed. Mondjuk az én agyam már annyira be van állva arra, hogy majd ekkor és ekkor úgyis császár lesz, hogy megmondom őszintén, eszembe sem jut, hogy előbb is beindulhat a szülés.... :lol:
Meg hát ott is vannak kórházak meg dokik, ha minden kötél szakad...
bébic

Sziasztok,nem vagyok még jól,de ma nem tudok kimozdulni,nincs itthon az autó,de holnap mindenképp beszerzem vakamelyik homeós szert az általatok ajánlottak közül.a védőnő is rábólintott,mert reggel voltam nála,nem hiztam ,hasam körfogata nem nőtt... :roll:
Nem tudok mit csinálni pedig eszem rendesen,még ha nem vagyok éhes is tuszkolom magamba a kaját.Ettől többet nem tehetek.

vera nagyon izgolok érted,tutira te leszel a következő babás. :wink:

Vasalok.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ja, nemtom, kinek tűnt fel, új vonalzót csináltam, ugyanis tegnap megtörtént a nagy esemény :P , amire oly régen vártunk: véééééééégre sikerült megállapodnunk a névben, így Kistücsköt végre böcsületes nevén is szólíthatjuk! :lol: :lol: :lol: :lol:
(Ez nálunk nagyon nagy szó ám, mert azt hittem szegényke úgy fog kibújni, hogy a szerencsétlen anyja-apja nem bírtak neki nevet találni, hehe... :D az utolsó körben a Kristóf és az Ákos maradt bent, aztán tegnap este a Zuram a sarkára állt, és döntenünk kellett 8) :) )
bébic

Sziasztok!

Sarmon! Nagyon édesek a hálózsákok, és nagyon jó vétel volt!
Én mostmár igyekszem visszafogni magam a ruhavásárlásban, mert már annyi ruhát összevásároltam (tesz-vesz), hogy két gyereknek is elég lenne :) . Meg közben még előkerült a padláson is egy eldugott doboz a legkisebb rucikkal. Csak a pelenkázótáskát nem találom sehol, pedig tuti, hogy megvan. De én már nem bírok (illetve inkább nem merek) fölmászni a padlásra, a párom meg nem találta meg eddig :( .

Zöldi! Kis kedves orvost kaptál ki!! :twisted: Hétfőn engem is letolt a körzeti doki a két heti másfél kg hízás miatt (mondjuk valóban nem kevés), de végre már nem akarok megfulladni két falat kaja után. Egyébként a lányommal összesen 8 kg-ot híztam, és mégis toxémiás lettem az utolsó héten. Úgyhogy semmi sem garancia :(

zsebi_baba

Sziasztok!

Mágnes! Szegény kicsi lány! És te is! Ha lehet én mindig a férjem küldöm ilyenekre, még a sima szúrást sem bírom végignézni.
A testvérkocsirol tegyél fel képet légyszives.

Zöldi! az f...sz-től szabadulj meg mielőbb! Fölösleges bosszantásra biztos nincs szükséged.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nekem már második napja olyan érzésem van, hogy szét akar szakadni a hasam, annyira feszül bent. Ugye ez normális? Ma ez még párosul némi keresztcsont fájással... :evil:

Sarmon!
Továbbra is jobbulást!!! Gyógyulgass!!!

Bébic!
Gratula a döntéshez! Ákos nagyon jó választás!!! Szép név!

Zsebi!
Még az utolsó héten is össze lehet szedni a toxémiát??? :shock: Azt hittem, ha már eddig kibírtuk nélküle, már így is maradunk...

Kép
Kép
lbernuska

Bizony, hogy össze! Méghozzá úgy, hogy akkor már 2 naponta jártam vizsgálatra, egyik nap még semmi bajom nem volt, másik alkalommal pedig 180/100 körül volt a vérnyomásom, a vizeletben fehérje, és a májfunkcióm is teljesen rossz volt. :( Pedig nem híztam sokat, és nem is vizesedtem addig. Be is fektettek rögtön, és 2 nap múlva megszültem.

zsebi_baba

Berni: Szerintem igen, ilyenkor már jön minden csőstül.... :? Pihenj, amennyit csak tudsz!
Nekem a keresztcsontfájás pl. csak 2 napja tünet, eddig nem volt. És a szeméremcsontfájás is csak éjjel van (óóóó, bárcsak így is maradna! :) ), keményedésem meg pl. egyáltalán nincs is (vagy legalább is nem érzem... :roll: ).
Ákos baba Apája nevében is kösziiii, ő volt ugyanis az értelmi szerző. :lol:

Kérdésem van: Még van pár apróság, amit nem vettünk meg a babónak. Ilyen pl. a lázmérő. Szerintetek? A digitálisról azt hallottam, hogy nem pontos, erre az egyik bababoltban csak azt ajánlgatták, mert hogy csak az a jó meg csak azt lehet....Azt hiszem Dimarson volt a márkája....
bébic

Sziasztok!

Niki!
Na a Pisti nem semmi :shock: (erre nekem is van telefonos sztorim legközelebb leírom)Kicsit durvább!!!!

Hálózsákok nagyon édik.

Aida!
Veled mi újság nem láttam h írtál volna ma?

Heni!
Szép nagy pocak és a kisfiad Máté is aranyos.

tegnap nagy körúton voltunk :?
Délben indultunk a párommal és a barátnőmmel.A párom orvosi vizsgálatra ment mi meg majd addig bevásárolunk.Elértünk az egyik bababoltba nézelődünk csörög a telóm, a párom végzett vissza érte.Majd együtt a következő boltba ami a Brendon.Ott bevásároltunk vettem cumisüveget, cumikát, orrszívót és az ágyneműszettet.Ami a páromnak is nagyon tetszik( Zöldi le vagy szavazva :wink: )Azután kinéztünk egy autót Kalocsán (hát hozzánk kb.120km) A párom többször telefonált a csávóval, h milyen állapotú stb. mire számítsunk mert ugye nem a szomszédban van.Kicsit matt de rendben van :shock: Olyan szar út vezet odáig h azt hittem a kisfiamat "elszórom" az úton :twisted: Na mikor odaértünk volt ám meglepetés az oldala be volt horpadva ez volt talán a legkisebb hibája az elejéről ORDÍTOTT h újra volt festve pattogzott le a festék és a motorháztető mintha dörzsivel mosták volna le :twisted: :twisted: a motor is füstölt.otthagytuk a párom nagyon mérges lett Ja a tulaj nem is volt ott akivel beszélt.Jöttünk hazafele utba esett még két ugyanolyan tipusú autó.Az egyik elkelt, (közben apukám nézte a netet és küldte a teló számokat mert ugye nem készültünk h megnézünk vagy 3-at - ő meg kicsit körülményes, de megoldotta a feladatot)Kecskeméten azután találkoztunk egy sráccal annak az autóját is megnéztük és ez volt az ami megfelel nekünk külsőre, motorikusan állapotra és az árban is.Papírozás nekem van jó pár adásvételim kinyomtatva most nem vittem egyet sem :x nekik sincs végül megoldódott a helyzet csak még látszott h nem sok autót adtak-vettek (nekünk már van rutinunk benne).És nem akarom elkiabálni majd ha át lesz íratva a nevemre de lesz egy autóm. :) :D És mivel a párom nem akarta h ilyen hosszú úton vezessek a sötétben ily otthagytuk Kecsón.Jövőhéten kerül haza.22 órára haza is értünk ami nagyon fárasztó volt a végén már nyűgös voltam se ülni nem tudtam görcsölt a lábam.stb.de megérte.

Bocsi h hosszúra sikeredett! :oops:

Kép

Kép
bellanitta

Bébic én spec digitális lázmérőt vettem, de van olyan is, ami csak egy csík, és ott ha ráteszed a homlokodra, vagy a csuklódra, elszíneződik. Én azt hallottam, hogy kisbabáknál nem jó ha hagyományos higanyos hőmérőt használunk.

Bébic az Ákos név nagyon szép. Én próbálom győzködni a párom, hogy legyen ég Levente is Dani, de nem nagyon hajlik rá. De sok lúd.... nehéz menet lesz, de nyerni akarok!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nemsoká megyek és csinálok réteges pudlingot, mert nagyon megkívántam. Tegnap este meg a citromos fagyit. A párom ma hozott nekem, igaz nem citromos, mert az nem volt, de olyat amit szeretek. Nyami....

Kép

Kép
dcili81

Bellanitta: Még nem kiabálom el ígérem, de GRATULA a kicsikocsihoz! :lol:

Cili: Köszi a tanácsot! Én a csíkról hallottam, hogy akár fokokat is tévedhet, így főleg kicsiknél nem jó. De akkor marad nekünk is a digitális.
Én most visszatértem volna az első névhez, ami a Bence volt (illetve az Ábel, de az inkább nekem tetszett csak), de párom azt mondta, ha már eljutottunk a Kristóf/Ákos párosig, nem "fordulunk vissza"! :P
Én drukkolok neked! És akkor hogy lesz, ha sikerül: Levente Dániel, vagy Dániel Levente?
bébic

Dániel Levente... az elsőt az apja akarja, mindig azt mondja kapja az apja nevét... (hozzáteszem az apja neve Endre), a másik meg nekem tetszik nagyon...

Kép

Kép
dcili81

bébic, az infrás füllázmérők elvileg pontosak. A digitális 1 percesek azok már engem is csaptak be.

Kikerültek verzsoék az oldalunkra. A babáknál ott van Tibcsi és Máté. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bellanita: hát igen a kalocsai út borzalmas, én is ismerem. Mi falunk szinte vele szemben van, csak a Duna másik oldalán. :lol:

Hát nálunk még mindig nincsen gyereknév! Úgy beszéltük meg apával, hogy mivel most van ideje gondolkodni leszűkíti a listát 2 esetleg 3 névre és szülésnél döntünk.

Amúgy én bevállalnám az utat, sőt én még vezetek is. Valahogy nekem a legkényelmesebb pont az autónk ülése. Tegnap is egyedül mentem szülésfelkészítőre. A kórház 25 km-re van tőlünk! Lehet jövő héten is egyedül megyek a dokihoz, szintén abba a városba, csak nem a kórházba. Szerintem is ha gáz van (ne legyen) van mindenhol kórház ahová be lehet menni. Mi szerintem a vége felé is megyünk minden felé, max. bedobom hátra a kórházi pakkom és kész! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csaki! Akkor majd próbálok gyúrni rá... A vért is bírom, meg minden, de azt nem tudom elviselni, ahogy a tűt beszúrják a bőr alá... Nem tom mér van ez :roll:

Berni! Én is 34. hét körül megyek anyósékhoz... 250 km. Egy kicsit én is parázok, de majd megállunk többször... WC nélkül úgysem bírom sokáig... a lábam is dagad. Kell a mozgás!

Vera! Kitartás!

Sarmi! Gyógyulj meg gyorsan! Pihenj!
sinaszi

hello

a virag nevet leszavazta a baratnom, szerinte nehez lenne az angoloknak. :(
de talaltam ketto ujat: Ilma es Katica. mit szoltok hozza?
a vezetek nev Walker. ez ugye majd a vegere kerul nem az elejere.

KépKép
KépKép
mush589

hát igen ez a Pisti gyerek egy kicsit bosszant,..de gondolom nem ez az igazi neve.reggel amikor vittem Hajnit csak ugy járt a fejem..van egy kis félelem érzetem.,de sajna ez van--a számom elvileg nem sok helyen van kiirva ugyhogy nem hiszem hogy netről szedett le...és amilyen pofátlan le sem rakta hogy a párom vette fel hanem még engem kért a telefonhoz.

kint voltam anyosomnál és megvette Vivi ágyához a baldahint csak még hosszu ugyhogy le lesz belőle vágva.viszont olyan gyönyörű és tuti benne volt 10000 ft-ban-.pink és világos rozsaszin,selyemből és hercegnős koronák vannak rajta.és a felakasztoja meg pinkszörös...és megvette a hercegnős anyagot a huzatokhoz...:Dmajd dobok képet ha kész van.:D

Kép

Kép
nikianya21

Cili: A Dániel és a Levente is nagyon szép név, nálunk is szóba került a keresgéléskor mindkettő, aztán mindegyikre volt ok, hogy miért ne... :(
Ja, és én szerettem volna 2 nevet neki, de Apája hajthatatlan....pedig ez régi vágyam volt... :( Meg az egész rokonság - na, nem mintha bármi közük lenne hozzá megjegyzem - elkerekedett szemekkel néztek rám, mikor mondtam, hogy én 2 nevet szeretnék, hogy mineeeeek???? :( El vagyok nyomva..... :evil:

Aida: És azzal hogy méred popsiban a lázat? Vagy csak a nevében fülhőmérő? És meg tudod nekem mondani, mennyibe kerül kábé?

Bocika: Akkor majd mesélj ám, hogy hogyan döntöttetek név ügyben! :)
bébic

Bébic a fülhőmérő a neve miatt lett az. Azt hiszem , hogy a fülben tudják a legpontosabban mérni a lázat.

Mush a Katica nagyon szép. Én ha lánoym lett volna talán az Emma nevet adta volna neki, vagy Lili ami még szép. Meg ment volna a vezetéknévhez. AZ Elvirával mi van? Az is nagyon szép! Vagy az is nehéz az angoloknak?

Most veszem észre, hogy dél van... a semmittevésen kívül ma még sok mindent nem csináltam... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
dcili81

jó reggelt..

mennyit írtatok... fuhhh... el is kezdek visszaolvasni (ha tudok...)

Én hulla vagyok... teljesen a padlón. Lilla javul, csak olyan zseniálisan ráérez, hogy mikor kell ébresztenie, hogy azt tanítani kellene. Eleve nem kapok éjjel levegőt, iszonyú melegem van, sehog se jó, alig tudok elaludni, forgolódok stb. (ami OK, ezek sztenderd 3. trimeszteri tünetek ugye)... csak amire végre iszonyú kínszenvedések árán elalszom és épp átmegyek a mélyalvós fázisba, AZONNAL felébreszt.

Most ott tartok, hogy fizikailag fáj az ébrenlét... férjem meg csak éjjel jön haza és egész héten ez lesz, Lillát nem lehet lerakni aludni... (és a hasamon ugrál ami ugye extra jó... )... Most próbálkozom vele, besötétítettem, ő meg itt kolbászol a takarójával a kezében...

Fuh... Hát ez a különbség az első és a második terhesség között... ott legalább nappal bepótolhattam az éjszakai alvást... itt meg még akkor se tudok aludni ha itthon van a férjem mert valamilyen rejtélyes okból képtelen megfékezni Lillát... (és nem érti miért vagyok emiatt kiakadva hiszen ő igenis megpróbálja... na de könyörgöm... a ő akar aludni én miért tudok Lillával elvonulni egy időre????)

(plusz ugye emiatt a cukrom iszonyú gáz... remélem nem ártok nagyon a babának... lehet, hogy holnap egy az egyben lepasszolom a szüleimnek és csak este megyek érte... vagy szombaton... de kiveszek egy szabadnapot az tuti)

Bocsi a rinyálásért de az elmúlt 5 napban szerintem jó ha napi 3 órát aludtam azt is tök éberen és ez kezd kicsit gáz lenni...
Vendég

Mush: ez csak az ÉN véleményem: Ilma - Csongor és Tünde jut eszembe róla, meg egy idős néni; Katica - volt egy ilyen nevű ismerősöm, nem jó emlék :( , plusz az angoloknak nem lesz fura?

Niki: Ez szuper, várjuk a képeket!

Én meg hoztam az ígért pucérBébicpocit (alias Ákos baba-lak :D ):

Kép Bébicpoci 31+5
bébic

Cili: a popsiban a legjobb a lázmérés (amíg engedi). Nekünk van egy sima Microlife popsihőmérőnk (digitális 10mp-es) és van egy fülhőmérőnk is amit kb. 1 éves kora óta arra használunk, hogy ha melegnek érezzük a gyerkőcöt csekkoljunk egyet (ld. kizárt dolog, hogy meg tudnánk mérni a fenekében... az az időszak már elmúlt).

Úgyhogy újszülöttnek sima popsihőmérő (ld. ami vízálló, fertőtleníthető, max. 10mp-es)... (a fülhőmérő bele se megy a baba fülébe...)
Vendég

bébic, azzal nem tudsz popsiban lázat mérni, a fülhőmérőt csak beteszed a fülecskéjébe megnyomsz egy gombot és meg is van az eredmény. Van már kórház ahol ezt használják mert pontos. Mi ha jól emlékszem 4000 Ft-ért vettük. Drága de sztem megéri. Egyszerű is vele egy baba lázát megmérni meg gyors és pontos.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?