Jóreggelt!
Végre sikerült letenni magam a gép elé, most aztán van mit visszaolvasnom!
Igyekszem mindenkire reagálni, előre is bocsi, ha vki kimarad....ja, és ha vmi nem aktuális már, mert múlt péntek óta "olvasok vissza"...
Rólunk csak annyit, hogy hétvégén voltak szüleim nálunk, csomó mindent segítettek megcsinálni a ház körül, már egész pofás lett a kis udvarunk is!
És ennek most tökre örülünk!
Bkati: Remélem a pocid azóta már teljesen rendbe jött!
Dagadás: Nekem is a bokám dagad be, de általában a felpolcolás segít. Meg úgy vettem észre, ha nem ülök sokat egy nap, akkor kevésbé dagad be estére.
Mágnes: Yucca téma: én kinyírtam egyet kb. 1 éve, és ahogy Zöldi (vagyis Bagaméri
)is írta, igen, van ilyen, hogy elkezd rohadni a szára. És nem csináltam vele semmit, úgyanúgy öntöztem, mint előtte 2 évig, semmi baja nem volt, aztán egyszer csak elnyekkent és akkor láttam, mi a baja....
Mondjuk azt én többnyire felülről öntöztem....a mostanit csak alulról, eddig még bírja....
Vágás-tépés: hát, fogalmam sincs erről, én semmilyen történetet nem hallottam....de így, hogy császár előtt állok, talán nem kellett volna olvasnom, amiket írtatok...tépnek?!
Tejóég!
Na, ebbe inkább bele sem gondolok, remélem, a doki tudja mit csinál, és kész.
[quote] írta:n az anesztes dumáját fogom hallgatni, és a böllér-stábot.
Zöldi, én dettó.
Csak azt nem tudom, hogy ha a nődokim egyben anesztes doki is, olyankor mi van?
Én szeretném, ha ő aneszteskedne nekem, de lehet, hogy akkor műteni nem ő fog....?
Aida: Szép a babasarok!
Anyós téma: Úgy látom, itt a tapasztaltabbak és bölcsebbek már elláttak téged jótanáccsal.
Nekem nincs különösebb bajom az anyósommal, csak annyira tud felidegesíteni, mint bármelyik buta ember, ha olyanja van, úgyhogy nem panaszkodom.....így tanácsot adni sem tudok....még abban sem, hogy lelépnék-e....nemtudom...így lehet, hogy könnyen mondanám, hogy menj el tőlük minél messzebbre, de ha ebben a szituban lennék, szerintem nekem nem lenne hozzá bátorságom...aztán a fenetudja....
Csakegy: Megvan már az új kórházad?
Én ajánlanám a Péterfyt, de mivel még nem szültem ott, így sajna bővebb infóim nincsenek róla.
(dece,ber elején már valszeg lesznek...
)De amit láttam és amit tudok róla, az alapján ajánlom.
Nagyon csinik a rucik és a pocik is!
Köldök: Szerintem az, hogy eddig nem jött ki, még nem jelent semmit. Nekem pl. egyik nap kint van, másik nap nincs. Attól függ, hogy Kistücsök éppen hogy fekszik...ugyanis sokszor előszeretettel "dönti" a hátát pont a köldökömnek, és olyankor simizni kell neki.
...na, és olyankor ki tudnám bökni a szemét vkinek a köldökömmel!
De ha éppen a jobb oldalamat pécézi ki, akkor speciel tök sima a pocim, no köldök.
És nagyon ügyeseket kreatívkodtatok! Azok az órák különösen tetszenek!
Zsiraf: Tutijó a babakocsitok, tisztára olyan, mint a mienk! Legalább is így első ránézésre nagyon hasonlít rá!
És az a köntös is zabálnivaló!
Mush: Az Elvira-ról nekem is a vonatmenetrend jut eszembe...
Zöldi: Citromsavat honnét lehet szerválni? PAtika?
Sarmon: Én is beteg voltam hétvégén (írtam is, de senki sem reagált rá
mindegy, torokgyuszi, nátha, köhögés), nemtom, aktuális-e még, de nekem a Tantum Verde+Stodal szirup segített (homeós szirup, de ez is olyan, mint az Oscillo, szerintem már bármelyik patikában lehet kapni).
Szia Heni! Én is arról a tájékról származom, igaz, kicsit nyugatabbról (vasi leány lennék
).
Szép a pocód!:D
Galzsuzsa: Picit megkésve bár:
Boldog szülinapot!
Berni: Nektek is sok-sok gratula!
Mági: Nekem 7,8 lett a cukrom, de senki sem ijedt meg. (mármint se a védőnő, se a nődoki nem tette szóvá....vagyis a védőnő csak annyit mondott, kerüljem a szénhidrátokat, amennyire csak tudom) Akkor ezt most én nem értem....van, ahol ez sok, van ahol meg nem is foglalkoznak vele?!
Zsiraf: Neked is, 7,5-nél kőkemény diéta?! Én ezt egyre jobban nem értem....Vagy az én dokim+védőnőm ennyire nem értené a dolgát?
Trombi: Semmi gond!
Ezt nem tudtam Timmermannról...meg még mindig fent van a Péterfy szülészet honlapján, mint ott dolgozó orvos...ezért nem értettem....
Vera: Örülök, hogy nem kellett bentmaradnod! Viszont a kiscsaj még maradjon bent!
Drukk!
Kád: Mi is egy tök egyszerűt vettünk, asszem 1400 pénz volt. Jó nagy, úgyhogy egy jó darabig jó lesz.
Csuklás: Én is úgy tudom, hogy a ott érzed a csuklást, ahol a FEJE van...
Az én várandós csomagoban is rózsaszín cumi volt, de ettől én még használni fogom.
Úúúúúgy irigylem azokat, akiknek ilyen rendi rokonai/barátnői vannak, hogy adnak rucikat. Nekem unokatesóm most szült év elején, és azzal dicsekszik, hogy már mennyi méretet nőtt a gyerek, de fel semmit sem ajánlott.....pedig megtehetné....na, sebaj, örülök, hogy talán enélkül sem fog hiányt szenvedni Kistücsök semmiben.
Kati: Boldog szülinapot! Bocsi a késésért!
Mági: hehe, kedden itt is rakott krumpli volt a menü!
Tegnap meg túrós tészta, azt is írta itt vki, nem?
Verzsó: Még egyszer is nagyon nagy gratula!
ÉS köszi a szüléstörténetet, nagyon jó volt olvasni!
Ja, és minden elismerésem a tiéd a kórházzal kapcsolatban, nekem már attól minden bajom van, hogy arra a pár napra be kell feküdnöm....
Zöldi: Szép a cocipoci! Meg tök jó a felsőd is!
Bellanitta: Én éppen most kérdeztem meg, a Péterfyben pl. 300 napnál nem régebbi ház. akvi kiv. másolat kell. És ez ott legalább is független attól, hogy házasodtam. (Én vidéken mentem férjhez, és Pesten szülök....de nekik nem ez a lényeg, hanem a 300 nap)
Gabi: Köszönöm a cuccot!
Enikő: NAgyon szívesen, nincs mit!
Zöldi: Ez a doki....jól pofán kellett volna csapni!
Mági: Cegény kislány! Elég ijesztő lehetett az egész! Puszild meg a nevemben is a kis harci sérüléseit!
Csaki: Csatlakozom, a kiságyat mi is a Babyoutletben vettük, jó áron. Igaz, nem kerekes (nekünk ez nem volt szempont), viszont ágyneműtartós, 3 fokozatban állíthatós. Szóval Zsiraf, érdemes benézni hozzájuk!
Niki: Ez tényleg valami aberrált alak lehet!
Beteges....
Berni: Zsófi továbbra is tündéri, és szépen növöget!
Utazás: Hát, én még bevállalok 2 nagy utat (szüleim odavissza 400 km+anyós odavissza 300 km) szülés előtt, majd max. gyakran megállunk, vagy nemtom...sajna muszáj...
Veraaaa, ne ijesztgess!
Eszterke, írtam tegnap privit....meg ment a mail is....nem írtál....
Na, asszem, ez kicsit hosszú hozzászólás lett, bocsesz!