Sziasztok!
Igen, én is hallottam, hogy a mozdonyvezetőt hibáztatják, és már apa is mondta múlthéten, hogy valószínűleg nem fogja megúszni rácsok mögött bünti nélkül
Nagyon sajnálom, egy teljesen normális családos ember, kb 20 éves mozdonyvezetői múlttal. A forgalmi szolgálattevőről nem nagyon hallottam a hírekben, pedig lehetne róla is beszélni. Állítólag az IC-t megállította, annak adott írásbeli utasítást a hibákra vonatkozóan, de neki valamiért ez kimaradt. Oldalakat tudnék még írni ezzel kapcsolatosan.....
http://babaruhaborze.hu/?p=borze_fotok_2008_osz
Nézzétek meg, ha van kedvetek a jobb oldali oszlop 12. képét. 2 macska rózsaszín felsőben egymáson fekszik. A BabyMarktos börzén készült, amikor fent voltunk a csajokkal. Zsófi folyamatosan ordított, hogy őt nem fényképezhetik le, aztán ez lett a nagy bírkózásból....
Oviban skarlát járvány ütötte fel a fejét. Nálunk egy éve ilyenkor az iskolában volt. Kinga elkapta, a két kicsi nem, pedig elég közelről kapták itthon a dózist. Kíváncsi leszek most megússzák-e.
Tündi! Kitartást! Az S.Oliver overált elvitték a börzén. Tényleg vettél már?
Ma bent voltam az Árkád alatti gyerkeboltban, ami beköltözött hátra a fodrászat mellé, és elég rendesen össze is ment. Jó cuccok vannak leárazva 50-70%-al. Sajnos nagyon mérethiányos. Sikerült találnom egy pamut bicajos jelegű S.O térdnacit valamelyik kicsinek 3300 helyett 980ért.
Na és mit gondoltok, a Kossuth téren milyen üzlet nyílt a felnőtt konfekció és a cipőbolt között? Szabad a gazda? Kínai
Köszi mindenkinek a biztatást a börze ügyében....
Körkérdés: szerintetek jó lenne, ha legközelebb lenne légvár? (még nem tudom hová lehetne bezsúfolni), esetleg egy gyerekzenekar koncert? Spec. Alma együttesre gondoltam
Vasárnap ismét Minimax hajózni megyünk. Na mi lesz a műsor? Alma zenekar
A multiply.com oldalán szinte minden lemez fent van, onnan letölthetőek (meg kell keresni) egy halom minden hiper-szuper jó cd-vel együtt. Úgy emlékszem regisztráció szükséges hozzá. Én visszaigazollak benneteket, ha rám kattintotok.
Megyek aludni.
Jó éjt!
Judit