Új privát üzeneted érkezett!

Erika,megnéztem a képket:) Nagyon szépek,aranyosak vagytok! A szívemet fájdítottad :) 2éve de jó is volt ott nekünk! :)

Ha nem haragszotok rakok fel nosztaligiából képeket..
Kép
Kép Kép

2éve okt végén voltunk,őszi szünet alatt egy hetet Mátrahzán,bejártuk a környéket.Apa 10évig dolgozott Kékesen :) És még hóóó is esett :) :)

Kép
Kép
tundi24

Szóval kipróbáltuk Tündivel, ha nincs regisztráció, nem is hallgatható :evil: :cry:

Szilvi! Nem tudsz valami oldalt, ahová hangot is lehet feltölteni, nem csak képet? Photob-n szintén nem tudtam :roll:

Húúú, Tündi! Mit művelnének a gyerkőcök abban az avarágyban :shock: :lol:

Menek lányért, majd mamázni...pá!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Fogyihoz kitartást... De azért ne vidd túlzásba! Ha közelebb laknánk, mehetnénk futni együtt :wink: Nekem mozgáshiányom van, hogy egész nap ülök az irodában. Olyan jól szokott esni mikor elmegyek futni egy kicsit.
De szép helyen voltatok! A Mátra nekünk is be van tervezve egy ideje, régen voltunk már kirándulni. Lehet, hogy már csak tavasszal lesz rá alkalom... Gondolom már nem sokáig tart ez a szép idő.

Erika! A Ti képeitek is nagyon szépek.
Tényleg, innen Szolnokról mennyi idő az a környék kocsival?

A pizzáskiflit receptjét fölrakom, otthonról!

Nóri! Én pedig szeretném kérni a mézes krémes receptjét! :)
judit_79

Lazás időszak... Szerintem aki már visszament gyerek mellett dolgozni, az pontosan tudja mire gondolok. ;)

Munka mellett megtenni mindazt amit eddig... lakást rendben tartani, gyereket nevelni... miegymás... nagyon nehéz lehet.

De Judit és Évi erről többet tud mesélni szerintem.

És szerintem ez ahhoz képes igen csak lazás... annak ellenére, hogy éjszakánkénz 20-30 x kelek, mert fogzik Dávid (jön az 5.)... vagy mert Levente ébreszt + 5 x...

Nem is annyira munkába vágyok, csak hogy kicsit mást is csináljak... Kezdek ugyanis erőst begyepesedni...

Nóri! Nekem a Pohotob műxik... anyumék is hallják a hangokat, azt mondják. De a gmail fénykép és videjó feltöltője is jó lehet még. Csak ahhoz meg csinálni kell postafiókot szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.10.14 17:43-kor.
szilbee

Sziasztok!

Szóval pizzás kifli:

Pizzás kifli

3 dl langyos tej
4 dkg élesztó
1 tk. Kristálycukor
60 dkg liszt
150 ml olaj
½ ek. Delikát
1 tk. Oregano

Összegyúrjuk, kelesztjük (kenyérsütőben is lehet!)

Ha megkelt, 6 felé osztjuk a tésztát.
Kör alakra kinyújtjuk, minden kört 8 cikkre vágunk (így 48 db lesz belőle)
Megkenjük pizzakrémmel, gépsonkát és lapka sajtot rakunk rá, majd szorosan feltekerjük.
Kiflit formázunk, tepsibe rakjuk, tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk.

Sütés: 200 fokon, kb 20 perc
judit_79

A Delikát az 1/2 e.k. akar lenni.

Szilbee! Valóban nem egyszerű, de azért nem lehetetlen :) Mármint munka mellett gyereket nevelni, lakást rendben tartani stb. Azért szerencse, hogy a párom sokat segít - illetve megosztjuk a feladatokat, elvégre mind a ketten dolgozunk. A takarítás hétvégére marad, de együtt csináljuk. De nagyon kevés idő marad mindenre, és a korán kelést sem lehet megszokni... :)
Mi mind a ketten olyanok vagyunk, hogy szeretjük, ha szép rend van a lakásban. Most azt forszírozom, hogy vegyünk mosogatógépet, mert sok időt meg lehetne spórolni vele!

Úgyhogy bele lehet rázódni ebbe is, de én meg néha szívesen lennék egy kicsit itthon :)

Begyepesedés ellen nekem annak idején pl. jó volt, hogy eljártam a tanfolyamra.
judit_79

Judit: Köszi!!! viszont a képek visszajöttek a citromail-ről. Bizti jó e-mail címet adtál meg? Vagy én vagyok béna.

Hajrá mosogatógép!!! Nekem is kell a kövi kégliben.
jaimee1

Móni,örülök,hogy eljöttetek!Nagyon aranyosak a gyerkőcök :)

Judit,igyekszem betartani a fogyit,csak ha ideges vok,akkor zabálni tudnék :? Most mondjuk zöldség mixet eszem párolva..
Futni nem hiszem,hogy futnánk,mert én utálok :shock: ,de tornába benne lennék,remélem holnap megyünk is aqua fittnessre.
Meg lesz az a mosogatógép sztem :)
Köszi a receptet!

Szilbee,nem tudsz vállani otthon angolozást?Az is kikapcsolná az agyadat egy kicsit,nem?

Nóri,hát biztos élveznék a gyerkőcök a levélzuhatagot,még én is jól elbohóckodtam :) :oops:

Kép
Kép
tundi24

Móni: ha ennyi folyadékkal is egészséges, akkor nem lehet nagy baj :wink: ha van napi 5-6 pisis pelusa, akkor ne félj, iszik eleget! Bízzunk a gyerekekben! ha szomjas lenne, kérné úgyis, igaz ? :wink: próbálhatod a vizet, gyümi leveket... hátha ízlik neki valamelyik :D

Katlina, ment re-pü :)

Kép
pimelinda

Linda!
Köszönöm megnyugtattál! :wink:

Szóval a visszatérő problémaánk a kutacs!
Védőnő szerint 1éves korára bekellett volna nőnie,visznt Robinak még mindíg van "újbegynyi"
Már az előző doki megemlítette hogy vigyük el csontsűrűség vizsgálatra,de ő ügye lelépett és azóta most van újra dokink!
Aki délután nagyon megilyesztett,megnézte ő is a kutacsot,közölte hogy újbegynyi,utána lefektette Robit kinyújtotta a lábait és persze szépen kivannak a gyerekem bordái és mondta hogy látszik az Angól Kór tünete-jele abból ahogy vagy amilyen formálya van a bordáinak
De a napi 2csepp vigantolt levette napi1cseppre,megilyedtem és Lindának írtam rögtön mert ő kezelte már Robit!
Persze rögtön utána olvastam hogy mitől lehet,felszívódási gondtól ami nálunk nincs,vagy eggyoldalú táplálástól hát én hiába adom neki ha ő nem hajlandó enni,csak minimálisat
Na röviden és tömören ennyi!

Tündi!
Kitartás a fogyókúrához(én most szedtem vissza pár kilót :twisted: )

Kép

Kép
katlina

Na, Katlina, akkor téged sem rémítettek halálra :shock: !

Erika! Citromailről nekem is vissza szoktak köszönni a nagyobb levelek :? Kicsike a tárhelye. Tán a legkisebb... nem te vagy béna.

Videót korrigáltam. Hát nem volt egyszerű...biztosan lehetett volna egy lépésben is, ami nekem volt vagy 20... :oops: :lol:

Na, jóccak...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi! Nem! Dolgozni még nem akarok... Nem kikapcsolódás nekem a tanítás. Azt így is naphosszat csinálom. De azért köszönöm az ötletet.

Erika! Tegnap hívtalak ám. Úgy tünik nem akaródzik összejönni, hogy találkozzunk... Na majd egyszer...

Nóri! Lilcsi nagyon édes! :lol:

Katlina! Felszívódási zavart is néztek, akkor? és tudott a doki vmi hasznosat javasolni, hogy Robika jobb étvágyú legyen?

Na menek... megreggelizem...

Ció!
szilbee

Ezeket a vizsgálatokat még Linda kérte nekünk,akkor minden rendben volt
Evés:hízott 10dkg-ot így "szépen fejlődik"9100gr

Kép

Kép
katlina

Nóri!
Nagyon jóóóóóóóóóóó a videjóó

Kép

Kép
katlina

Kép

Szilbee,értelek!Biztos találsz majd vmi megoldást!Pl menj el fodrászhoz,kozmetikushoz,egy masszázsra,vagy csak vásárolgatni egyedül :)

Katlina,jó rád ijesztettek...Dobok neked pár kg-t szívesen! :wink: egyébként már nem is érzem magam annyira éhesnek.Biztos kell idő még a gyomor megszokja a kevesebb és 1 fajta étkezést egy nap.De ma diós+mákos tésztát fogok enni :)

Nóri,nagyon aranyos Lilcsi,ahogy mondja :) Jó dumája van amugy is :wink:

Tényleg akiknek már beszélnek gyerköcök,dobhatnátok néha vmi jó poénokat, "gyerekszáj" -ként.Annyira jókat tudnak mondani :wink:

Kép
Kép
tundi24

Katlina! Jaaa! Akkor jó!! :D

Tündi! Nehéz eset vagyok.., mert nem szeretek se kozmetikushoz, se fodrászhoz járni. :oops: De a vásárlás jó ötlet... csak mindig lelkifurdalásom van, hogy költöm a pénzt. Legjobb lenne egy kis laza, beszélgetős séta Ádámmal, olvasgatás a TP-n vagy egy kv-zás a barátnémmal... csak egyik sem kivitelezhető jelenleg. Majd talán egy pár 7 múlva... :roll:

De most már befejezem a nyafziást... Örülhtnék már végre annak ami van. :roll: :oops:

Nálunk nincsen igazán gyerekszájas poén... Bár Levente beszéde sokat fejlődött! :D
Ilyeneket mond már Dávidnak, hogy "Várjá Dávi! Hozok buszot!" ... "Dávi! Hagyájá békén!"
szilbee

Kép

Nóri, olyan kis édes kedves hangja van Lilinek :lol:
a sütid receptjét megkaphatjuk akkor? :wink:

Tündi, csak nem a 90 naposat csinálod :shock: nekem a gyümi nap meg a vizes nap nem jönne be :P

Szilbee, ezen a 2 képen annyira hasonlítanak a fiúk! :)

Katlina, étvágyra... hááát... egyelőre nincs jobb ötletem a... na nem jut eszembe a neve hirtelen, de már beszéltük :roll:

Kép
pimelinda

Szép napot :)

Tündi:Mi meg köszömjük,hogy meghívtál :) Na te sem panaszkodhatsz,nagyon édi Lucád :) Annyira édi ahogyan közlekedik,már én is várom,hogy ott tartsunk.
Diétához kitartás :)

Nekem meg egy kis hízókúrára lenne szükségem :? Valaki ebben esetleg tud segíteni?

Linda:Köszi szépen :) Szerencsére nincs problémánk,csak engem aggaszt néha,hogy nem akar inni csajszi :(

Katlina:Mi annó a Vitacolan-t használtuk Milánnak.Egy darabig jó volt,de most megint ugyanúgy nem eszik szinte semmi :( Csak tudnám min él? :roll:

Gyerekszáj:A napokban rászóltam valamiért Milánra,erre ő:mert neked mindig van valami bajod :) Azt hittem megzabálom.Nagyon sok olyan dolog van amiben utánoz minket,de most nem jut több eszembe :( ezentúl fölírom.

Na lépek ebédelni,mert a reggelim kimaradt :(

Kép
Kép
Kép
lucuska

Szilbee,akkor kitartás!

Linda,a 90naposat csinálom igen.Úgy terveztem,hogy addig amg apa haza nem jön,az még uyge 6hét.Elvileg 5-6kg-nak kellene lemenni addigra.Aztán meglátjuk meddig bírom.Víz napot nem kötelező tartani,nem is fogok,emrt az tuti nem bírnám.Viszont a gyümi naptól nem félek,de majd holnap kiderül.
Te csináltad már?

Móni,én is bírom,ahogy Luca megy,néha olyan,mint egy kis pingvin :)
Hízó kura,enni..enni...enni..De biztos van arra is vmi módszer..

Na ezért szeretén én ezt a gyerekszájt :wink: olyanokat tudnak mondani,hogy hihetetlen :)
Szilbee,szokta Dév piszkálni Leventét? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi! Huh, én meg a 90 napost nem bírnám... Régen én is utáltam futni, de most már szeretek, csak rá kell venni magamat, hogy elinduljak! Közbe jó kis zenéket hallgatok... De a torna is jó :) Én szívesen járnék konditerembe is, csak itt Szolnokon nincs 1 normális hely se.

Móni! Szerintem 3 gyerek mellett nem lehet hízókúrát tartani :) gondolom, rohangálsz mellettük eleget.

Szilvi! Ilyenkor tényleg az lenne ha legjobb, ha kettesben elmehetnétek valahová! Nagyszülők nem tudnak ebben segíteni, hogy vigyáznának 1-2 órára a gyerkőcökre, míg ti kiruccantok egy kicsit?

Igazatok van a tárhelyről, tényleg kicsi a citromail-é, most csináltam egy gmail-est.
judit_79

Judit! Nem igazán kivitelezhető most a nagyszülős felügyelet. Anyumék messze laknak és ha van is egy kis ideje, akkor a nagyszüleimhez jár ki, mert mostanában nincsenek igazán jól szegények. Anyósom pedig ha rá is ér du-án (munka után), akkor Dorkához (sógornőmhöz) jár be, mert babát vár és emiatt nagyon sokat van rosszul. És úgy tud neki segíteni, hogy kisfiára vigyáz míg ő pihen egy kicsit. (Ott most nagyobb szükség van rá.)
szilbee

Sziasztok!

Recept:
Tészta:
15 dkg porcukor
1 tojás
2 ek tej
3dkg vaj
2 ek méz
1 cs vanília
2 kk szódabikarbóna
1,5 citrom reszelt héja
Az egészet habosra keverjük, majd 5-6 percig gőz felett ismét keverjük (ezt ki szoktam hagyni, kicsi lángon melegítem meg). Hozzáadunk 40-50 dkg lisztet, hogy jól gyúrható legyen. 4 lapot formázunk belőle és vajas-lisztes tepsiben halványsárgára kisütni (gyorsan megsül!)
Töltelék:
15 dkg porcukor
20 dkg vaj
6 dl tej
6 ek búzadara
Cukor nélkül sűrű tejbegrízt főzünk (az enyém most kicsit hígra sikerült, azért ázott át annyira a tészta), hagyjuk hűlni sűrűn megkeverve közben, hogy ne bőrösödjön meg. Addig a cukrot a vajjal habosra keverjük és a kihűlt grízhez adjuk.
Utána 1 tészta, fél adag tejbegríz, 1 tészta, baracklekvár, 1 tészta, fél adag gríz, és tészta. Tetejére meget porcukor vagy csokimáz.

Nekem meg elment a hangom szabira. Örül a gyerek.... :wink:
Nagyon csavarogni sem mertem vele, mert nem tudtam volna utánakiabálni, ha elszalad :lol: Csak valami rikácsolásféle szakad ki néha a torkomból. :lol:

Évi! Lökd már arrébb a fiúkat! Mi újság nálatok?

Hízókúra: nekem a fagyi vált be. Minden nap megettem 4-6 gombócot. Dejóvót!

Húúú, Tündi! Hát én minden nap tudnék írni valami Lili aranyköpést....
Ma meg a kinti ágyakon mászkált a lelkem....mellélépett...ott a pupi a homlokán :shock:
5-6 kiló, ha lemegy, annak a fele víz. Alexandráét nem nézted még? Az sem brutál. Bár, ha ezt kezdted el...

Katlina! És Robi mit eszik amúgy? Már amit megeszik...

Szilvi, ti is ünnepeltek 1 hó múlva :shock: Pedig még most lettél terhes :roll:
Ja, de ez a video eredetiben nem videó volt, csak sima mp3 hang. Ezt nem tudtam sehová feltölteni. Aztán a telefon Video DJ-jével csináltam meg ezt a slideshow-t...és rendeltem alá a hangot. Hű...érthető voltam :roll: ?

JJudit! Mit mondasz? A mozdonyvezetőt hozták ki hibásnak... :roll: :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!
Igen én is olvastam a néplaban,hogy a mozdonyvezető lett a hiáb mert hogy nem 25km/h ment!

Amúgy Robi mindent megeszik ha kedve van hozzá,ha nincs kedve kiköpi akár mi is legyen az,kedvenc kaja talán a nokedli pöri zaftal,meg a csigatészta magában
Főzelékekért mostanában nem nagyon ugrik,gyümölcsöt viszont megeszi akár mi is az
Itt mennyiségi gondok vannak,3kanál és végzett

Linda!
A peritol cseppet beszéltük,de Éva nem írja ki vérvétel nélkül
Multi-Kid-et kapja de enni ettől sem eszik jobban a vitamin szükségletét pótolgatnám ezzel

Tündi!
Minden elismerésem a 90napos diétához,azt én nem birom,főleg hogy minden nap főzők,így nem tudom azt elképzelni hogy ne egyek belőle,habár evéseim száma és mennyisége eléggé lecsökkent az utóbbi ídőben

Kép

Kép
katlina

Judit,egyszer lehet én is ráveszem magam a futásra. :)

Nóri,jobbulást!!!Lilcsi rosszalkodjon sokat :twisted: :twisted:

JJudit,én is hallottam a hírekben,hogy a mozdonyvezetőt hibáztatják.Mi lehet a büntetése??Sajnálom azért!

Csajok,szombaton van vkinek kedve cirkuszba jönni?Menniybe kerül a jegy nem tudjátok véletlenül?

Jó éjt! :)

Kép
Kép
tundi24

Katlina,lehet enni főtt ételt,csak bizonyos napokon!Ma pl diós tésztát ettem lekvárral ebédre,vacsira meg mondjuk darázsfészket.ez lesz a kedvenc napom,mert ehetek édességet!Vacsira lehet tortát is enni :)
Aztán,hogy meddig bírom kétséges...de legalább már belekezdtem.Na meg,hogy mennyi fog lemenni arra vagyok csak igazán kíváncsi!

Kép
Kép
tundi24

Tündi, köszike... :P
Cirkuszba mehetünk éppen. Ma a bölcsiben az öltözőszekrényekben voltak bónok...majd holnap zsákmányolok még :wink:

Szép álmokat!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Értem! 8)

Tündi! Csinálhatnál egy vonalzót a diétáról. Legalább mi is tudnánk követni, hanyadik napnál tartasz. Nekem bátyám menyasszonya csinálta meg. Húú olyan bombanő lett belőle! Irtó csinos,,, és ami jó hogy esze is van... nem is kevés!!!

Na Jóccakát! 8)
szilbee

Sziasztok!

Igen, én is hallottam, hogy a mozdonyvezetőt hibáztatják, és már apa is mondta múlthéten, hogy valószínűleg nem fogja megúszni rácsok mögött bünti nélkül :cry: Nagyon sajnálom, egy teljesen normális családos ember, kb 20 éves mozdonyvezetői múlttal. A forgalmi szolgálattevőről nem nagyon hallottam a hírekben, pedig lehetne róla is beszélni. Állítólag az IC-t megállította, annak adott írásbeli utasítást a hibákra vonatkozóan, de neki valamiért ez kimaradt. Oldalakat tudnék még írni ezzel kapcsolatosan.....

http://babaruhaborze.hu/?p=borze_fotok_2008_osz
Nézzétek meg, ha van kedvetek a jobb oldali oszlop 12. képét. 2 macska rózsaszín felsőben egymáson fekszik. A BabyMarktos börzén készült, amikor fent voltunk a csajokkal. Zsófi folyamatosan ordított, hogy őt nem fényképezhetik le, aztán ez lett a nagy bírkózásból....

Oviban skarlát járvány ütötte fel a fejét. Nálunk egy éve ilyenkor az iskolában volt. Kinga elkapta, a két kicsi nem, pedig elég közelről kapták itthon a dózist. Kíváncsi leszek most megússzák-e.

Tündi! Kitartást! Az S.Oliver overált elvitték a börzén. Tényleg vettél már?

Ma bent voltam az Árkád alatti gyerkeboltban, ami beköltözött hátra a fodrászat mellé, és elég rendesen össze is ment. Jó cuccok vannak leárazva 50-70%-al. Sajnos nagyon mérethiányos. Sikerült találnom egy pamut bicajos jelegű S.O térdnacit valamelyik kicsinek 3300 helyett 980ért.
Na és mit gondoltok, a Kossuth téren milyen üzlet nyílt a felnőtt konfekció és a cipőbolt között? Szabad a gazda? Kínai :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Köszi mindenkinek a biztatást a börze ügyében....
Körkérdés: szerintetek jó lenne, ha legközelebb lenne légvár? (még nem tudom hová lehetne bezsúfolni), esetleg egy gyerekzenekar koncert? Spec. Alma együttesre gondoltam :lol: :oops:

Vasárnap ismét Minimax hajózni megyünk. Na mi lesz a műsor? Alma zenekar :lol: :lol: :lol:

A multiply.com oldalán szinte minden lemez fent van, onnan letölthetőek (meg kell keresni) egy halom minden hiper-szuper jó cd-vel együtt. Úgy emlékszem regisztráció szükséges hozzá. Én visszaigazollak benneteket, ha rám kattintotok.

Megyek aludni.
Jó éjt!

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

http://picibaba.freeblog.hu/

bocsi, itt ülök a gép előtt és potyognal a könnyeim. remélem soha nem kell megtapasztalnom ezt az érzést... szerintem nem élném túl... Már az sem volt semmi amikor Zsófit másfél évesen elütötte az autó... én meg vizsgázni voltam, és nem is tudtam róla.... de ez mind semmi ehhez képest...

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jó reggelt!

Nóri,okés..akkkor menjünk :) Nekünk a 3 órási lenne jó,mert Luca 6kor már nem bír magával.

Szilbee,próbáltam csinálni vonalzót,de nem rakta be!Azt írta,hogy túl hosszú aláírás :( Tessód bnője mennyit fogyott és emnyni idő alatt?

JJudit,sajnálom a mozdonyvezetőt :( A naplóba beleolvastam,nagyon szomorú!!Szurkolok,hogy felépüljön!!De ahogy olvasom az agyvérzése is elég súlyos,nem hiszem,hogy maradandó sérülések nélkül megússza :( De megy nekik a drukk!!!!Hogy legelább életben maradjon!

Sztem jó lenne,ha lennének gyerek programok a börzén!

Tényleg hol van az új játszóház a buszpályánál?Nézte már vki?Milyen,mekkora gyerkőcöknek való?

Ja,az overál sztem Erikáéknak kellett :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Már nagyon rövid idő alatt látványos eredményt ért el, de nem tudom pontosan mennyit... de az tutti hogy irtó sokat!!!
Ha az url-es részt leszeded az elejéről és a végéről, akkor valszeg el fog férni az aláírásodban a vonalzó.

Judit! Jó hogy mondod ezt a járványt! Majd figyelem én is a kölköt!
szilbee

Kép

Boldog hófordulót Dávidnak!!!

Ez a történet viszont nagyon durva :cry: egyik napról a másikra... Felfoghatatlan :cry:

Katlina, az evéssel kapcsolatban, neked is azt tudom mondani, mint Móninak: bízz Robiban, hogy megeszi, ami neki kell, és kész. Ha 3 kanálnyi, akkor annyi. Ha éhes lenne, kérné ő is az ételt, nemigaz? :wink:

a 90 napossal nekem is az a bajom, hogy mindennap főznöm kell apának, sok finomságot, nem bírnám ki, hogy ne egyek belőle :roll:
úgyhogy Tündi, kitartást neked, ennyivel most könnyebb lehet neked, hogy nincs kísértés :wink:

Judit, szépek a lányok!

Kép
pimelinda

Szilbee,nem sikerül úgy sem!Sztem azért,mert a fénykép is benne van.De majd mindjárt megpróbálok alkotni vmit!

Linda,igen nincs kisértés,csak ha megyünk a mamához az ebédért Lucának,ha nem én csinálok neki ugye,ott a sok fincsi illat! :wink: De azért tegnap is tudtam nemet mondani :P

Kép
Kép
tundi24

Szilvi: Dévi bébinek boldog hófordulót!
jaimee1

Tündi! Ha a kép url-jét leveszed, akkor úgy is hosszú?
szilbee

Szilbee,sikerült! :) Köszike! :)
Dévnek boldog hófordulót! :) 1 hónap és szülinapot ültök :)

Kép
Kép
tundi24

Dávidnak Boldog Hófordulót!!!!

Kép

Kép
katlina

Köszönjük Mindenkinek a köszöntést!!! :D

Szervezhetem most már a születésnapi bulit! :mrgreen:
szilbee

Erika,hogy van Popi?Doki néni mikor érkezik státuszra?

Kép
Kép
tundi24

Szilvi.

DÁVIDNAK BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓT

Tündi.hová akarsz te fogyózni?? :roll: AMúgy nagyon ari a fogyis vonalzód :) Halkan megjegyzem..én is fogyózom :D 4hete bírom...de még odébb van a vége :D :D

L.Judit.szerintem jó ötlet a légvár :D :D +az együttes is :)
De a link...azt szörnyű volt olvasni :cry: :cry:

Nóri.Judit.tutik nagyon a recik,le is vésem őket :D :D -sőt valamelyiket hétvégén össze is dobom :P

Menek dolgomra,tételeket dolgozok ki.éááá :x

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi,hát egy 10est le kellene dobnom,de 6hét alatt tuti nem fog annyi lemenni,de ha 6 lemenne már az is jó lenne.Te hogy fogyizol?Mennyi ment le?
Kitartás a tanuláshoz!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi, akkor majd megbeszéljük a szombatot. A gyerekbelépőkre van kedvezmény....nem tudom, mennyi 1 jegy amúgy?

DÁVIDNAK BOLDOG HÓFERDÜLŐT!!

Andi! Majd szóljál, ha dobálózol a sütikkel :wink: Címed tudom..nagy testvér mindent lát és lecsap :twisted:

Jelentem a hangom 1 napos kirándulás után visszatért. Bár tegnap este elég sok mézben áztattam a torkomat, lehet, az segített :roll: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Raknék be ide is egy kis üzenetet,a Tiszasülyi ovoda szeretne egy szép játszóteret(sajnos elég ramagy ami van az ovinak)
ha gondoljátok szavazzatok rá!
Tibádné Nagy Zsuzsanna
LÉgyszi, regisztráljatok a http://www.szunetblog.hu oldalra/ez a KITKAT csoki nyereményoldala/Küldenek az emailodra egy aktiváló kódot, arra rákattintva visszamégy , kívánsz valamit, utána ne lépj ki, hanem menj rá a heti toplistára, görgesd, és ott a MIOVINK/a Tiszasülyi Óvoda/, kérlek, kattints a szavazásra, már 11 szavazatunk van.Játszóteret szeretnénk...nagyon, mert nincs már semmilyen jó játékunk az udvaron!/Bármit nyerünk, örülünk/Ha nem, meg megpróbáltuk.Sziasztok, köszi.Te is nyerhetsz ám a kívánságoddal okt 31-ig!!!

Amúgy jól vagyunk,tegnap voltam kézilabdázni megrántottam a bokám :( ,volt ma a földmérős remélem még idén megtudjuk csinálni az alapot

Kép

Kép
katlina

Nóri.

kezdek félni tőled :D :lol: :lol: (vagy mégsem...izé mégis.???!!! :roll: ).hivatkozással az 1992.évi adatvédelmi törvényre :lol: :lol: :lol:
és ha nem is sikerül a süti??de fő az optimizmus

Tündi.4hét alatt 5kg-semmi konkrét előírt diéta.semmi édesség (márcsak azért sem mert "függő" vagyok és nem bírok belőle keveset enni).nagyon kevés kenyérféle (akkor is teljes kiőrlésű stb),sok gyümi-zöldség,turmix,+veszek ilyen wok-os zöldeken azokat szoktam ebédelmi reszeltsajtival.de eszek mértékkel husit is,de általában csak egyfélét hami egyszerre..szal köret nélkül husi.nasiképp sajt,vagy joghurt.még nekem is sokat kellene fogyni :?

Katlina.remélem sikerül még idén megcsinálnotok.mi meg abban gondolkodunk,hogy ha bejünnek a pízek +az idő engedi,akkor reménykedhetünk idén a tetőben :roll: :)
Bokád fáj,vagy be is dagadt?vigyi ám magadra!!!

Menek altatni

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Jóóó reggelt! :)

Huuu de nagyon csúnya idő van :?

Nóri,értekzünk akkor a holnapi nappal kapcsolatban :wink: Hamar kikirándulta magát a torkod :P Örülök,hogy jobban vagy!

Katlina,regisztráltam,fogok szavazni az ovira,de egyenlőre még nem küldték az aktiváló kódot...Vigyázz magadra jobban!Megy a drukk ,hogy még idén kész legyen az alapotok!

Andi,akkor miért nem csinálod te is a 90naposat?Hisz annak pont az alényege,hogy egy nap,csak egy fajta kajcsit egyél.De lehet enni végülis mindent.Ha gondolod átküldöm neked,hogy megnéznd.
Köszike a dicséretet a vonalzóra :wink: tornázni is kellene.Leszedtem én egy dvd-t,de hogy hova lett,fogalmam sincs,mert a gépről eltünt :? Lehet apánk véletlen kitörölte :?

Erika,mi volt tegnap?Minden okés?Miért nem írsz? :(

Kép
Kép
tundi24

Kép

Katlina, ment a szavazat! :)

Tündi, ti hogy álltok? (szavazatokkal)

mennem kellene vasalni, fúúújjjj, nincs kedvem :? Kép

Kép
pimelinda

Linda,elég gyérül,de végülis ez várható volt.Van olyan akinek 5000 szavazat felett van,mi meg 300nál tartunk :? De nem baj :)
Jó vasalást :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Bocsika, kicsit eltűntem. Zajlik az élet nálunk, ezer felé a figyelmem.
Úgy néz ki, hogy szereztem munkát a férjemnek egy barátnőmék kamionoznak. Egyelőre csak beugrósra, de most nagyon kell nekik, lehet, hogy tovább is alkalmazzák. Aztán elkezdődött a mizéria a jelenlegi céggel kilépés ügyben. Nem ragozom, de itt ettük a rezet reggel, hogy mit csináljunk, hogy jó legyen. Mivel ha ők mondtak volna fel, akkor még 2 hétig alkalmazásban marad és fizetniük kell neki átlagkeresetet. De végül úgy döntöttünk, inkább dolgozzon máshol, az a biztos. Most megy a kilépő papírjaiért. Még van benn egy csomó kifizetetlen pénze, attól félünk, hogy nem fizetik ki rendesen :?

Közben ma Csongiék mentek az erdei suliba. A fene enné meg, hetek óta ragyog a nap, erre ma szélre és esőre ébredtünk. Ott toporzékoltam reggel, hogy mit adjak a gyerekre. Még egy gumicsizmánk, bakancsunk sincs, amit ne nőtt volna ki. Aztán igazán azt sem tudom, hogy kimentek-e végül. Mindenesetre iskolatáskát nem kellett vinni...

Hú, JJudit, ez a történet szörnyű. Tegnap csak ültem és néztem magam elé. Hogy lehet ilyet feldolgozni? Egyik napról a másikra, szegénykék :cry:
Rokonnal még nem beszéltem, de most már nagyon kíváncsi lennék, hogy hogy is volt ez a vonatbaleset....

Katlina, hogy van a bokád? Borogattad? Drukk az alaphoz, a játszótérre majd mindjárt szavazok!

Tündi, szavaztam anno Lucára, lehet többször is? Mert akkor linkeld már be még egyszer!

Fogyózóknak kitartást!

Évi és
Kép
csongianya

5000 szavazat??? ha lehet többször szavazni, tényleg belinkelhetnéd mégegyszer :wink:

Évi, megy a drukk nektek a munkához!

Kép
pimelinda

Köszi csajok!Itt a link :)

http://www.babamamatudakozo.hu/disneyon ... te=552#552

Kód:0552

Egy szgépről 20percenként lehet szavazni,aki regisztrált annak a szavazata 2őt ér aki nem,azé pedig 1et :)

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?