Hali!
Tegnap délután zsíkrétáztunk. Hát nagyon élvezte a kis kacat
Rajzoltam neki mindenfélét, mutogatta ezerrel. (Bal kézzel firkál most is) Rajzoltam kört, mondtam neki rajzoljon ő is kört. Hát nem volt ugyan kör formája, de a mozdulat, ahogy kell az olyan volt. Közben mondogatta hogy KÖ
(Eddig még csak a papírra rajzolt
)
Dani még úgy húzta a lóbőrt, amikor eljöttem reggel, hogy még, még arra sem ébredt amikor simiztem és megpusziltam. Hát még milyen pozitúrában szunyált
Manó
Anyósom még nem nyugdíjas és incs bejelentett munkahelye, így kaphatta meg a gyest. De úgy tudom vagy nyugdíjasnak kell lennie a nagyinak, vagy otthon végezhető 4órai munkánál is adják (azt igazolni kell, gondolom), vagy mint nálunk, nincs bejelentett munkahelye. Amyósom varrónő, BT-knek dolgozott be, amíg még volt meló, most már jó pár éve nincs szegénykémnek, mert a kínai piacokon pár ezerért meg lehet venni azt, amit ők varrnak és kb. az anyag kerül annyiba mint a kínain, az egész. Pedig régen nagyon jól ment.
Én már kinéztem a melóhelyem melletti utcában az ovit, jövő szeptembertől szeretné oda hordani, akkor velem jön és megy is haza, ha meg bármi van 5 perc alatt ott vagyok. Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel előtte kell bejelentkezni. Azon az őszön szeretnék majd ismét kisbébikét a pocimba és mire 4 éves lesz meg is születik, így ő sem érzi majd, hogy a tesó miatt lett kipaterolva. Na meg addigra pont el is költözünk mire 3 éves lesz, így anyósom sem tud már rá vigyázni, max. ha oda hordanánk, de 3 éves kor után azért már illik ovisnak lenni.
Forti
Azért Levi altatása egészen más, Te sem bírod, ha szenved, de az a nő...
Kataa
Kb. annyit alszik, igazából nem nagyon számolom, annyit alszik, amennyi jól esik neki.
Szemöldök tetkó:
A kozmetikusom csinál, neki is van, kivételesen az övé szép. Attól függ ki csinálja és hogyan, mert sok csúnyát látni manapság. Erre mondom az örök csodálkozás van ráfestve az arcára. De prezse vannak szépek is, amiről meg nem mondani, hogy az.
Mesélte a kozmim, úgy csinálják, hogy bekenik a szemöldököd vmi érzéstelenítő zselével, amit mindig kennek, ha esetleg éreznél vmit. Persze vmit azértérezni, de nem fáj. Ha esetleg érdekel, megadhatom az elérhetőségét, a Fogarasi úti Tesco mellett van az üzlet.
Dec8
Én is szoktam abba a bababoltba járni, nem láttál ott jó kis sapikat? Dani kezdi kinőni a mostanit.
Kutyaimádat
Dani is üldözi a macskánkat, kutyánkat a szeretével. A kutyát szokta simizni és puszilgatni. Viszont a ligetben ha közelít más kutya, akkor a kutyánk védi a Danit. Anniyra jó látni.
Kryss
Üdv Magyarhonban!!!
Gyors ügyintézést kívánok!
gumicukor