Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi!

ez végül is jó kérdés.. de szerintem ha én olyan zenét hallgatok ami nekem tetszik, lehet h érzi mert mindenesetre Ő beindul, még ha én már nem is tudok rá lejteni egyet :lol: :D

babazenének ilyen hatása nincs,, :roll:

Kép
eszterke24

Jaja igaza van Zöldinek,hát a baba nem mondja hogy hú ez jó vagy ne hallgassuk ezt!Vagy ti gondolatolvasók vagytok??? :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote="eszterke24"]A írta:eszterke24ida! milyen babazenét hallgattok??
eddigi tapasztalatok alapján nekünk sem jönnek be igazán..
De takaritás- pakolászás közben ugy veszem észre h pl Chris Rea és Bon Jovi az bejön.. ki érti ezt?? :lol: :roll:

Music for Mom & Babies\Emotions Intrumental\Sing & Learn 1\ ezt az albumot hallgatom. Nekem nagyon tetszik pár zene. Nem értem Noel miért nem rázza rá.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Igen ez a sehogysemjómindenmozdulatfáj szindróma. Bár most bemászott a bordáim alá és onnan próbálja meg a lábait kidugni, alig kapok levegőt. Meg olyan izomlázam van, mintha egész héten kapáltam volna... lehajolni nem is tudok....

Kép

Kép
dcili81

Aida! Én nem akarok tanácsot adni anyós témában... Hál' Istennek mi jól vagyunk anyóssal, így nincs tapasztalatom... De szerintem az hiú ábránd részedről, hogy ha albérletbe költöztök, akkor megszabadulsz a rosszindulatától... Szerintem ez most csak egy újabb bosszú a részéről... Ha ez megszűnik talál más formát, hogy borsot törjön az orrod alá! Sajna, ahogy leírtad én úgy látom, hogy erősnek kell lenned és fel kell készülnöd nem egy kemény menetre még... Látod, amíg nem találkoztál vele addig is törte a borsot az orrod alá - valószínűleg ismer már és tudja, hogy tud bántani azzal is, ha kitárgyal a "hátad mögött"... Meg fogja találni a módját, hogy bosszantson, ha tényleg ennyire elszánt... De ne legyen igazam!!!!
sinaszi

Eszterke:
Most hívott a dokim (nem akartam zargatni, e-mailt írtam aggodalmaimról a magzatvízzel kapcs.), megnyugtatott, de ha gondolom menjek két hét múlva is uh-ra, és mégegyszer megismételjük a toxoplazma vérvételt. Ebből már volt három negatív, de megnyugtatásul. Azt mondja legtöbb esetben ki sem derül az oka, de azért nem szabad elhanyagolni. Férjem szerint minél többet járok orvoshoz annál betegebbnek érzem magam. Ez lehet, hogy igaz.

Aida anyós ügyéhez:
Mindenki azt javasolja, hogy lépj le. Persze ez lenne a megoldás, csakhát a pénz, és a párodhoz fűződő érzelmek most a legfontosabbak. Én max. azt tudnám elképzelni, hogy anyukádékhoz mész, ha jó a kapcsolat és megoldható, és téged is megnyugtat. Bár, ha jól emlékszem ők nagyon messze laknak és kisfiatoknak semmi esélye nem lenne találkozni apával. De lehet, hogy apa hazahozna és rájönne, hogy neki kell helyrerakni az anyját. Merthogy tényleg neki kéne. (A filmekben ilyen véget képzelnék el)

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Eddgi azt sem tudtam, hogy hol a méhszájam, most meg azon gubbaszt a fiam... és csuklik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Mentem barátnőzni! Pá

Kép
zölddisznó

Betegek! Erősek vagytok, ketten vagytok, győzzétek le a panaszokat!!! :lol:

Zene: Én a hétvégén nem csendes koncerten voltam: Mesike jót aludt rajta, pedig még a lábam is járt... :lol:
sinaszi

Nem én úgy értettem hogy mindenhol azt írják ha a babának testzik rázza magát.. Noel meg sem moccant.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabi: köszi az anyagot, megkaptam!

Zene: szerintem attól függ, hogy milyen kedve van a bébinek, meg hogy éppen fent van vagy nincsen. Nálam is van amikor beindul ugyanarra a zenére, amire előtte meg jót alukált!!!!
Vendég

BB! van abban valami amit a férjed mondd..
nekem is mondták h mehetek 2 hét múlva Uh ra.. ( jövőhét hétfő v kedd)
nekem is vizsgáltak amit lehet, és kell ilyenkor de a toxoplazmában nem vagyok biztos.. :?
Aki a legutóbb vette a vért tőlem ő mesélte h neki is ez volt hatalmas babát jósoltak neki a mérések alapján 5 kg fölött és 3.20 kg val született a fia.. :roll:

a folyadékról a herezacskónál nekünk is azt mondták h semmiség.. legutóbb már ott sem volt..

Kép
eszterke24

bocika, Noel most azt játsza, hogy az előbb amikor anyummal telefonáltam akkor bökdösött most megint beraktam a pörgős babazenét és megint elpihent. No mind1, nekem tetszik a zene így marad. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Verzso: Köszönöm a történetet :) Hihetetlenül ügyesek voltatok mindannyian!!!! :) Szerintem teljesen mindegy mikor születtek a babák akkor is decemberi babák :) (végülis az orvosok is stb. mindig a korrigált kort fogják nézni náluk mintha decemberiek lennének úgyhogy abszolut decemberi babák:)))))

Remélem rendszeresen mesélsz majd és fényképeket is felraksz :) (és tényleg le a kalappal... az az 5 hét hatalmas teljesítmény volt:))))))

Vera: Húha... akkor most kezdhetünk miattad szurkolni :))))) A meg marha jó, hogy ha faros akkor is engedik normál módon megszületni... Aztán mehet a babázás ezerrel :) (végre kislány:)))) a férjem családjában is csak fiúk voltak 2 generációra visszamenőleg így állandóan azt hallgatom mennyivel másabb egy kislány, mennyivel szelidebb stb.)

Aida: Te tudod. Nekem nagyon az az érzésem, hogy az anyagiak sokkal többet jelentenek most mint maga a tény, hogy együtt vagytok egy ilyen iszonyú szituban... Te tudod... Szerintem ha valaki szeret valakit az nem hagyja szenvedni és nem hagyja, hogy akárki is bántsa... mert téged a terhesség eleje óta folyamatosan csak bántanak. Nem azt mondom, hogy menjetek szét mert Nolinak tényleg az az ideális ha teljes családban cseperedik de azt se felejtsd el, hogy a mintakövetés eszméletlenül fontos egy gyerek életében. Ha valaki azt látja csecsemőkorától, hogy az anyja nem számíthat az apjára ami miatt az anyja boldogtalan vagy szomorú és ez normális akkor bizony ő is ezt a mintát követi majd és így áll majd a nőkhöz és a kapcsolatokhoz... (ld. bizony iszonyú nagy az ember felelőssége abban, hogy a gyereke később képes lesz-e normális párkapcsolatra és így boldog lesz-e az életében ... nem véletlenül eszméletlenül fontos az első néhány hónapban a baba kapcsolata az anyjával - ha nem alakul ki az ősbizalom akkor felnőttként se lesz képes arra, hogy megbízzon a másikban... na de ehhez nyugalom kell és egy teljesen nyitott -tükörként jól működő- boldog anya).

Egyébként mostanában iszonyú sokat foglalkozunk ezzel a témával (még pszichomókusokkal is konzultáltunk), megpróbáljuk "megmenteni" a sógorom akinek bizony szépen elcse**ték az életét és most ott tartunk, hogy ebben valszeg az is szerepet játszott, hogy az elején a nagyma iszonyúan stresszelhette a menyét (ld. anyósomat) és valszeg a férjemnek az volt a mázlija, hogy a nagymamája egyszerűen kirakta őket amikor kiderült, hogy ő is lesz... (ismerős?:))))... a dédszülei pedig befogadták őket és imádták a férjem (mi egyébként most adtuk fel mert félő volt, hogy a mi családunk rovására mehet az egész mentési akció...) (vicces... a nagymama ugye ugyanaz aki engem és a férjemet próbál állandóan telefonon zargatni, hogy beszélgessünk vele... aki miatt azóta is ki van húzva a vonalas telefonunk... de ugye a kötelességtudat nem egyenlő a szeretettel)

Más: ez az éjszaka is rémálom volt... Lilla meg most teljesen vigyori... semmit se tudok kezdeni a szituval... éjjel sír, hogy anyaaaa, csak a földön alszik a matracon és csak ha mellette alszom... nappal viszont tök jól elvan egyedül, kiegyensúlyozott és boldog (hála a jó égnek)... Mondjuk ma azért mázlim volt mert utoljára 7-kor ébredt és még ráhúzott 2 órát így azért 9-ig aludhattam... igaz nem is tudom hány részletben és hány megszakítással... Viszont sajna jól meg is fáztam mert csak hajlanban másztam át a takarómért, addig anélkül heverésztem a földön. Szerintem érzi, hogy jön a kistesó. Tudja, hogy változás lesz... Biztos vagyok benne. Ezeknek a piciknek hihetetlenül jók a megérzéseik. (azt pl. Lilla is egy pillanat alatt megérzi, ha feszültek vagyunk és ennek megfelelően ő is iszonyú ideges lesz... és kisbabaként ez még fokozottabb volt nála)
Vendég

Bocika!
Igen utroztam!

Verzso!
Szerintem jó h leírtad a szüléstörténetedet, mert persze mindenki arra készül h a kiírt időben szül, de vannak kivételek és hatalmas erő és kitartás van benned amiért nagyon csodállak.Még egyszer nagyon sok örömöt és jó egészséget a fiúknak is és nektek is, mint szülők,mert mostmár azok vagytok. :D :D :D És persze h attól ebbe a topikba is tartozol hiszen velünk indultál.

Gabi!
Nekem is elküldenéd:bellanitta@freemail.hu

Zöldi!
:( Tényleg drága de a női agy már csak ilyen drága cuccokra van programozva, vagyis amit magamnak nem vennék meg a gyerekemnek mindenképpen.De valószínű csak a fejvédőt és a zsebestárolót vesszük meg.

Jelentem kész az ebéd, már majdnem egy órája.Lomtalanítás van, olyan büszke vagyok a páromra sok sok mindentől megszabadult amit eddig évekig gyűjtögetett is.

Kép

Kép
bellanitta

Verzsó! Mégegyszer gratulálok a két gyönyörű kisfiuhoz. Drukkolok, hogy mielőbb hazajöhessenek a fiuk a korházból. Kívánok nektek sok-sok tejcsit és egészséget. Neked pedig külön még sok erőt és kitartást a nevelésükhöz.
És amikor időd engedi gyere és mesély nekünk. Szeretettel várunk és mindig örülünk, ha írsz!

Aida! Noelnek egy nyugodt anyukára, sok-sok szeretetre és anyatejre van csak szüksége az első 1 évben. A többi számára nem, maximum csak a szülőknek fontos. Azon gondolkozz el, hogy ebből mit fog megkapni ha maradsz. Az idegességtől pld a tej is elmegy és a gyerek is nyugtalan lesz.

Erika! Sajnálom, hogy pont most kell pereskednetek! Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak! A szerzeményről ha tudsz tegyél fel képet.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hú, rémálmom nekem is volt:
Valaki bekopogott hozzánk , kérdeztem mit akart, csak nehezen felelt, hogy meghalt az egyik fiam. Ezt mondta. Rögtön felébredtem, iszonyú volt. Én utálok álmodni, nagyon meg tud viselni.
Aztán mikor nagynehezen elaludtam, Anettkával álmodtam, valami suliban voltunk, iskolapadok közt, aztán kérte, hogy masszírozzam meg a hátát. Na ez sem volt semmi. Erre is felkeltem, sejthetitek.

Eszterke:
Hát látom sajnos egy cipőben evezünk, remélem mindkettőnknek problémamentes lesz a hátralévő ideje.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Megyek veszek a 2 évesemnek nadrágokat, mert örökölt a bátyójától sokat, de az vékony gyerkőc volt (Most 13 éves és 30 kg), úgy kellett keskeny derekú gatyákat vadásznom, ez meg, kerekhasú (2 éves és 13,5 kg), neki meg laza derekú gatyák kellenek. És hát sajnos nem úgy varrják a nadrágok derekát, hogy te alakíthasd a gumit. Nem, azt vagy három soron jó erősen hozzávarrják az anyaghoz. Okos.
Kíváncsi vagyok a harmadikra. Bár mostmár mindegy, van ilyen is olyan is.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

szódabikarbona: pont nemrég olvastam utána mert jöttek a hasonló hírek, miszerint tilos terhesen.

Egyetlen érvet találtam ellene: só... aki vizesedik annak tilos. Aki nem annak szabad... Ennyi.

Csak ugye a zseniális honlapok magyarázat nélkül teszik ki a híreket...

(Gabi: KÖSZI!!!!)
Vendég

Mági! Ha tényleg priviben szivesen leírod, nekem légyszi küldd el. Mindenből lehet tanulni. Nekünk is voltak mély pontok, de eddig sikerült megoldani.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

csaki:ment a privi :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

enikő:neked is.. :)

Lányom kész... Nem bírja elviselni, ha nincs rajtam a jeggyűrű.. :) Éjszaka le szoktam venni, és elfelejtem reggel felvenni.. Ahogy megkátja, hozza utánam, hogy düjüdüjü... és fel kell vennem :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Voltunk ultrahangon!Minden rendben! :lol:
Majd délután tudok csak visszaolvasni,most esélyem sincs,csak szeretném leírni az adatainkat.

BPD:82mm
AC:277mm
FL:58mm
Súlybecslés:1928g

És most már tuti hogy kislány!!! :D
Vendég

Szívesen mindenkinek, Bellanitta, küldöm neked is.

A babazenével kapcsolatban én is azon vidultam, hogy hol mocorog rá, hol nem, amúgy meg ki dönti el, hogy azért csinálj-e, mert tetszik neki vagy mert irritálja a hang :D

Ja, és egy tegnapi szerzemény, 500 pénz volt:

Kép

Sarmi: oscillococcinumot próbáltad? Kombinálva kalcium sandoz egyben 1000 mg-os C vitaminossal? (ha igen, bocs) :oops: :)

Kép

Kép
gabilany79

sziasztok!

csaki. nem irigyellek! kitartas, elobb utobb csak visszaszokik lilla.

magnes! en szivesen olvasnam a torteneted, legyszi kuldd el priviben.koszi

verzso. de jo hogy jottel!!! nagyon ugyi vagy! az 5 het nem semmi. irjal, hogy mi van a fiukkal es te hogy vagy, amikor csak tudsz!!!

en mar megint pocsekol aludtam. azt hiszem nalam a heten kezdodik a 3. trimeszter. vasarnap ota sehogy se talalok egy kenyelmes poziciot, hiaba van szopi parnam, meg masik ketto is. ha megis talalok valamit, ami elviselheto, az meg a Nyuszinak nem kenyelmes. minden hajnalban atvonulok a vendeg szobaba, hogy legalabb apa tudjon aludni.

megyek vedonohoz delutan. utana meg baratnozni/babazni (3.5 eves kisfiu es 9 honapos kislany).

KépKép
KépKép
mush589

Most ettem tele magam húslevessel, rántott hússal és franciasalátával, és mindjárt eszek egy kis tortát is. Nyami...

Aki szintén most ebédel, jó étvágyat neki is.

Kép

Kép
dcili81

Zöldi bocsánat, hogy nem jeleztem vissza, (nem bírom az iramot, 10 oldalas elmaradásban vagyok:) ) - szóval jó nekem is a 27-e.

Kép
trombibébi

huuu. ilyen gyorsan se kellett meg pisilni rohannom. azt hittem hogy nem erek oda idoben. erre alig jott valami. ki erti ezt!?

ja es ma a vedoneni miatt hamar lelepek, jaj de jo.

cili. nagyon jol hangzik az ebeded!

KépKép
KépKép
mush589

Mush én éjjelente vagyok így, mire feltápászkodom az ágyról, annyira kell rohannom, hogy gyakran avgyok úgy te jó ég nem fogok kiérni. Eddig mindig sikerült! Nekem is volt ilyen, hogy ingrelt nagyon de ez inkább csak akkor amikor nagyon sokat ültem egyhelyben. Nem túl kellemes.

Dani ismét csuklik... olyan mókás, ahogy "lüktet" a hasam... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

Csajok, most ébredtem fel... :-D Hajnali 5-kor keltem ma és délelőtt be kellett hoznom a lemaradásom. Jól esett. A hányinger továbbra is rámtör néha, meg a savam is gyötör... Zsófi egyik lábával kibérlete a jobboldali bordáim alatti helyett, basszus lehajolni kicsit sem tudok ettől... :-D Ma nincs semmihez kedvem, csak nyögni tudok... :-D

Babazene: Én tevés-vevés közben szoktam zenét hallgatni és nem szoktam figyelni, melyikre indul be. Lényeg, hogy nekem tetszen. Baba azt is megérzi. Tegnap este Buena Vista Social Club-ot hallgattunk. Előtte meg Emil Rulezt. Az meg, hogy tombol-e rá vagy sem tényleg hülyeség, ha nem tetszik neki, azt is rugdalással fogja kifejezni... Ha meg nem csinál semmit, akkor egyszerűen nem foglalkozik a világgal, alszik és kész. Szerintem ezek mögé nem kell semmit magyarázni.

Kép
Kép
lbernuska

Lbernuska isten hozott a mamindenemfájhagyjatokbékénklubban....
Az én fiam is a bordáimat rugdalja, nem tudom miért jó ez neki??? D hát elvan a gyerek ha játszik, nem igaz?

Kép

Kép
dcili81

Igen megszülöm farosan is normál úton ha a doki is azt mondja hogy okés.

verzsó
nagy gratula még egyszer a fiúk miatt.
u:i: muszáj szólnom mert a korán nemszólnak érte de mivel 1500 g alatt születtek jár majd nektek mindkettőre az emeltebb családi.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Átadtam lányok az üziket Verzsónak, de többet nem is kell mondjak! :lol: Elmondta ő maga :lol:

Örülünk Verzsó, hogy jelentkeztél és időt szakitottál, hogy leird a szüléstörténeted.Köszi szépen! :lol: Reméljük még jössz és elmondod hogy alakultok! :lol: Persze, ha nem megterhelő :wink:

Csaki:
én is kivánok kitartást neked és hogy tudj végre nyugodtan aludni éjszaka!

Gabilány:
édi a hálózsák! :)

Heni:
szép méretek! És gratula a kislányhoz!!! :lol:

Zöldi:
szép a pocid ! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vera:
hogy állsz a keményedésekkel???
Reméljük vár még a kisasszony a kibújással! :lol: Vagy már nagyon kiváncsi a bátyusaira??? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

S.O.S.
az a nagy gondom, hogy Huni legújabb szokása, mindenkit lehűlyéz...Minden második szava hűlye...Az oviból szedte össze. Nem tudom, hogy szoktathatom le róla??? Próbáltam, hogy elengedem a fülem mellett, de sűrűbbé vált... Fogalmam sincs mit tegyek. Olyan gáz az úton ha találkozunk valakivel, mindenkit kioszt.... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

B heni és mi lesz a neve?
Gabilány nem próbáltam mert itt a környéken nincsen olyan hely ahol homeós cuccokat lehet kapni,pénteken megyek fehérvárra majd ott megnézem,bár marha szarul vagyok,úgy gondolom most van a náthám a csúcsponton, szerintem (remélem)ezután már csak jobb lehet.
Márti a hülyézést sztem ne engedd el a füled mellet,igenis szidd érte meg hogy ez csúnya szó nem szabad ilyet mondani!

Nekem is hozott haza pár ilyen szót anno a fiam,aztán igenis lecsesztem érte,mostmár megkérdezi hogy ezt vagy azt a szót szabad e neki mondani.Olyat meg engedek neki hogy azt a kutyafáját,meg a hétszázát. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Teszek fel pár pocis képet:)
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

sarmon: szerintem oscillo mindenhol van, kb. olyan kategóriás már mint az aszpirin:) (nálunk pl. mindig van itthon 1-2 csomaggal... mara drága de szerintem ritka jó kis szer... nálam a kezdődő torokgyuszit mindig leviszi 1 nap alatt és Lillánál is tökéletesen működik pedig nála még nem érvényesül a placebo hatás:))))

(köszi mindenkinek az alvással kapcsolatos részvétnyilvánításokat de tényleg nem azért írtam, inkább csak helyzetjelentés volt... megállapítottuk a férjemmel, hogy eddig mocskosul el voltunk kényeztetve, valszeg nem értékeltük eléggé ezt a luxust, ezért ez a büntetés:)))))) Na majd utána értékelni fogjuk, az tuti:))))))

Megjegyzem egy újszülöttnél tök más az éjszakai ébredés ha pl. szoptat az ember, mert olyankor ott az oxitocin ami a babát is leszedálja és a megtört anyuka is 2mp alatt visszaalszik... most meg ugye felébred az ember aztán kimegy az álom a szeméből... Úgyhogy mindenkit megnyugtatok, hogy kisbabával nem ilyen necces az éjszakázás :)))))) (engem legalábbis tizedanynira se készített ki pedig az ugye eltartott egy kis ideig:)
Vendég

jaaa... és ma van a férjem szülinapja úgyhogy el is mentünk étterembe ebédelni. Szegénynek semmi ajándékot nem vettem, sütnöm kellene valamit... muffinon gondolkozom... volt régen egy tök jó almás muffin receptem, elő kellene kotornom...

Lelkiismeretfurdalásom van emiatt de ez van :( Mondjuk legalább meg tudtuk egy picit ünnepelni... tegnap a szüleimnél voltunk, ma ugye az étterem jövő héten meg az anyósékhoz megyünk... a mozi meg kimarad, amíg Lillánál nem rendeződik a helyzet egyszerűen nem akarjuk lepasszolni...

Ha sikerül megsütnöm a muffint akkor lefényképezem... (ha... iszonyú kómás vagyok, Lilla itt alszik mellettem a kanapén úgyhogy jó kérdés, hogy eljutok-e a konyháig...)
Vendég

Jaaa... ha lenne valakinek tojásmentes muffin alapreceptje azt nagyon megköszönném... vagy legalább fehérje ne legyen benne...
Vendég

Csaki nekem van egy recepteskönyvem, ami tej és tojás nélküli...

Kép

Kép
dcili81

mármint benne a receptek...

Kép

Kép
dcili81

Sarmi: én ezt normál gyógyszertárban szoktam venni. Őrbottyán sem egy világváros, de legutóbb volt nekik :D Próbálj rákérdezni, hátha van nálatok is (vagy már megtetted? mer' akkor befogtam :oops: )

Kép

Kép
gabilany79

De csak zabos muffint találtam benne...

Kép

Kép
dcili81

Fú Cili, azt a zabos muffint nagyon megköszöném :)) (nagy reformkonyhahívők vagyunk:)))))
Vendég

Akkor a receptek közé felrakom. De ha gondolod küldd el pü-ben a címed és postázom neked, mert nekem nem kell.

Kép

Kép
dcili81

Bneheni! Szép nagy pocakod van. Olyan fura szinte mindenkinek lent van már a hasa, nekem meg még kitölti az egész pocakomat. Na de legalább nem kell gyakran WC-re járnom! :)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

megjottunk a vedonenitol, es az orvosi rendelobe is beugrottam.

jelentes: a kisasszony jelen pillanatban menet iranyban van, beszelek a fejevel, hogy most mar maradjon is igy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nincs varganyam es jo lett a verveteli erdemeny. nem kaptam reszleteket, csak annyit hogy jo. de ezt csak a recepcios mondta. nem tudom, hogy szedjem-e tovabbra is a vasat vagy sem. :?
a vernyomim alacsony. 100/60. szerintem azert vagyok megint ilyen komas. megyek is aludni egy harom negyed orat, amig nem megyek baratnozni.

heni. aztaaaa mekkora a pocid!

eniko, szerintem nekem is meg van pocim lent is fent is. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Holnap semmit nem kell csinálnom! Minden kész, és csak pihenk, meg varrom tovább a pingvint.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

Helló ,na akkor tényleg rákérdezek a patikában,jajj csak ird le mégegyszer a nevét mert már kétszer visszapörgettem az oldalt,nem tudom hol irtad.És mennyi az a nagyon drága?És tuti h lehet terhesen szedni?

Krumplis tésztát csináltam.Leirjam a receptesbe? :lol: Oké csak vicc volt!

Ma megérkezett mindhárom teszveszes hálózsákom tök örülök nekik:
Kép ez 655 ft volt postaköltséggel együtt
Kép ez 1370 ft
Kép ez pedig 1770 szintén postaköltséggel
sztem nagyon szépek.
az én 31 dik heti pocifotóm:
Kép
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/