Új privát üzeneted érkezett!

Ilona
Nagyon szorítok!
Jó érzéseim vannak veled kapcsolatban, sikerülnie kell!
Ha már nagyon kipihizted magad én átvállalom a fekvést. :wink: :D tiszta álomkórban vagyok mostanában! :shock:

Milyen gyogyit kell most használnod, utrot?.... és mikor lesz eredmény? ..........annyira izgi......... :roll:


Mágnes
+++++++++++++++++++++++++ neked is mennek a drukkok!

dita75
 
 


Halihó!
Megjöttem a dokitól, és nem kell befekvés, inzulin! 7.2 a cukrom, azt mondta, ez elfogadható úúúgy örülök, nem is gondoltam volna, hogy rendben leszek, már megszerveztem Anna felügyeletét is..
Mondtam a keményedést, azt mondta 29 hetesen második gyerekkel ez természetes. Méhszáj csont zárt, vérkép teljesen jó, csillag nélküli (ahhoz képest, hogy nem szedek vitaminokat... ) .
Szóval minden oké.

Ilona:
Annával terhességi diabéteszem volt, napi kétszer inzulinoztam, hetente egyszer be kellett feküdnöm. Most teljesen egyértelműnek vettem, hogy ismét ez lesz, ahol első alkalommal gond van, ott általában másodjára is.. Na de ez a pasi megkímélt engem! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes,
juhhhéééjjj!! Nagyon örülök, hogy megúsztátok a befekvést!!

Ilonka,
és milyen volt a beülti? Hogy élted, éltétek meg?
katata
 
 

 
 

Ilona, gratulálok a két csodaszép babóhoz :lol: Pihengessél, olvassál sokat, és rakd fel a lábad magasra, meg persze igyál is :lol:
nagyon szurkolok, de minden rendben lesz :lol: és már csak 1 hét az eredményig...

Mágnes, örülök, hogy minden OK! Mit jelent az, hogy keményedik a pocakod? ez valami görcs?

Kata, te hogy vagy? állás ügyben nincs infó?

az én pici lányom egyre többet mozog, és egyre nagyobbakat rúg, de annyira élvezem :lol:

Kicsiboris, már a házban laktok, és még nincs fűtés? te is rakjál képeket!

Kép
domo
 
 


Sziasztok!


Ilonkám! Nagyon örülök, hogy minden rendben!A fagyibabához is gratula! Jó erős, ügyes kis embrikék! Nagyon bízom bennük, szorítok értetek! Pihenj sokat! A séta viszont jót tesz!

Mágnes! Juhéj! Annak is örülök, hogy nem kell kórházaznod! Meg, hogy majdnem jó a cukrod is! Ezt diétával lehet korrigálni?

Domo! Kicsilány nagyokat rúg? Tök jó! Lukács is sokat mozog! Imádom érezni!

Kicsibé! Gyere gyakran! Borkám? Mesélj, miket csinál az a tündérlány!

Dita! Jaaaaaj, nálunk is kezd bolondokháza lenni... A tököm kivan..

Voltam ma is uh-n. A kötelező 18-20. hetin, ami az Afp mellé kell.... A vérvétel eredménye még nem érkezett meg. Uh-n mindegyik doki jókat derült. Lukács épp beindult. A karmesterek hozzá képest kutyifülik,mert ő még futott is közben. Uh szerint minden rendben, gyermek szép, egészséges aszerint, ami így megállapítható!
Mondták, ha gond lenne, kapok levelet a kórhézból, de nem kell megijedni, mert ez a vizsgálat nagy tévedési arányú. De ezt meg tudjuk is!!! Ugye!

Mamik! Én olyan kívánós vagyok. És meg is eszek mindent. ESte fél kilenckor húsoskápi, aztán tízkor nekiállok tejbedarát főzni... A család jókat röhög, meg nem mernek kajáról beszélni előttem. Mert kicsorog a nyálam. Akármire! A lovakról is csak a lókolbász jut eszembe...

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Domo,
de jó lehet, hogy odabent mocorog valaki!!! :D
Állás ügyben még mindig semmi. Elkeserítő... :?

Zel,
hát csak egyél, ha kívánod!! Persze azért mértékkel!! 8)

Ilonka,
még egy nappal közelebb kerültünk 21-dikéhez. :D
katata
 
 


zel, jó kis jövőkép :D Még szerencse, hogy felénk nem szokás kutyahúst enni, különben szegény Pannának is rettegnie kellene :roll: :D Kiscsákó hozza a formáját az uh-n
úgy tűnik, hogy ő sosem alszik.

mágnes, oh az brutális lehetett Annával, akkor most annál nagyobb öröm, hogy ilyen jó eredményed lett! Örülök! Kell azért diétáznod?

domo, úgy eltelnek a napjaim az édes semmittevéssel, hogy magam is meglepődök.

dita, nagyon jó lenne, ha bejönnének a megérzéseid! 21-én megyek vérvételre. Mitől vagy te álomkóros? Barna medvének, vagy süninek születtél? Most akkor ti belevágtatok a 4. inszembe?

katata, engem a leszívás viselt meg, az előtte való este és maga a "műtét". A beültetéskor nagyon megható volt ahogy megnézhettük az osztódó sejteket, és mindenki olyan bátorító volt. Egyébként meg nem érzek semmit, már a hasam sem feszül, a cicik jó nagyok, én meg reménykedek.

Szép napot csajok!
bbilona
 
 


ilonkám, annyira jó lehetett nézegetni a sejtecskéidet :lol: :lol: valahogy úgy érzem is.... :D nagyon nagyon drukkolok neked :!:

Kép
kicsiboris
 
 


kicsiboris :D
bbilona
 
 


domo:
A keményedés azt jelenti, hogy a méh összehúzódásokat produkál, és ennek hatására bekeményedik. Szóval beindul a méhtevékenység. Ennek hatására kezdődnek a fájások majd. Nem a legjobb érzés, és pihenni is kell, nehogy beinduljon valami. Na de második gyereknél normális.. Ajánlom is Beninek, hogy maradjon még veszteg! :lol:

zel, ilonám:
A doki azt mondta nem kell diétázni, kismamiknál a cukorérték normál tartománya más, mint egy normál állapotban. Szóval ez viszonylag jó érték, azért lehetne jobb is, de kicsit odafigyelek, akkor így marad. Úgy gondoltam, hogy egy egy sütis vagy családi bezabálós nap után tartok egy-két nap diétát. Így azért ki lehet bírni, jobb, mint Annával 10 hétig a 160-as szénhidrát.. :)

Ilonám:Most látom a vonalzódon. Ábel és András! :lol: Annyira jó érzés ilyet látni a hozzászólásaid alatt!! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, akkopr az utolsó pár izzadságcseppet is letörlöm a homlokomról, ez igazán jól hangzik. Ez akkor az álomterhesség, kicsi hasgörccsel, csak, hogy tudd nincs már olyan sok hátra. Hiszen úgy repül az idő. Még csak most lettetek itt többen is várandósak és már 16-28 hét ilyenek vannak a vonalzókon, döbbenetes!

Most változtattam a vonalzón, mert mit szépítsem ez az igazság. Várjuk őket nagyon!
bbilona
 
 


Sziasz!

Katám! Mérték? Oksi, próbálom valamihez tartani.... Eddig 5 kiló jött fel, de a nagyobb gyarapodás ideje talán most fog kezdődni.. Vigyázok, ígérem! Szerencsére eddig nem voltam hajlamos a hízásra, de Lukács sok mindent megváltoztatott..

Ilonám! Panna már meg lett fenyítve a megevéssel is. Ígértük apuval neki, hogy karácsonyra ő lesz malac helyett.. Meg szoktam mondani neki, hogy annyira szeretem, hogy beleharizok a combijába! Szerintem érti, mert még a szeme sem áll jól, és riszál, ha hízelgünk egymásnak.

Szép nevek a srácoknak! Az András különösen bejön, főleg Andrisnak becézve. ÉS ha csajok, vagy vegyespáros?

Szerintem Lukács tudja, ha veletek vagy Dévais barátnéimmal beszélek. Gondolom érzi, hogy örülök nektek, meg hogy ti is mennyit szorítottatok érte, mert amint ideülök, rögtön mocorog! Így biztos? Puszi csajok! Nemsokára március, megszületek és elcsavarom a fejeteket!!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Hmmm, az "Így biztos" után : akart volna lenni!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel drága, akkor nem lőttem annyira mellé a kutyahússal :wink: De te most úgyis a tésztára vagy ráállva szerencsére! :D
Viola a lánynevünk, de szerintem nekem fiaim lesznek, mindig is úgy képzeltem, ja és a férjem is fiakat szeretne! Már ha ez számít! :D Már párnázom a képemet, ha esetleg pofára esnék ne sérüljön olyan mélyen!

Jól eltűnt mindenki! De ez csak azért lehet, mert minden okés. Ugye?

Szép napot mindenkinek!
bbilona
 
 


Ilonám:
naja... én is azt gondoltam, nekem csak fiam lehet, én fiús Anyuka típus vagyok :) Aztán a 9. héttől már éreztem Annával, hogy nunis lesz, nem is volt fiúnevünk.. :)
Most az elején kétségbe is estem kicsit, hogy mit fogok majd én egy fiúval kezdeni :) Na de majd megoldom valahogy!

Nemsokára megyünk oltásra... Úúúgy utálom ! Ráadásul éppen alváidőben kaptunk időpontot, így indulhatok egy órával korábban, hogy legalább előtte a babakocsiban aludjin egy kicsit. Tuti nem fog.. Ilyenkor csakazértsem... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ilonám! Szép név a Viola! Van két kedves ismerősöm, aki Viola, így tetszik nagyon. Az egyik középkorú, nagyon aranyos, bár eleinte nem voltunk jóban. Anyu barátnője. De aztán valami nagyon megváltozott. A másik tök jó fej csaj, nagyon jól focizik. Amikor még én is jártam az egyik télen a helyi tornaterembe, ott barátkoztunk össze..
Akárhogy alakul a babák neme, nem lesz pofára esés. Vártok rájuk Ti is annyira, hogy szinte mindegy!!!!

Mágnes! Én is kicsit megijedtem a fütyikétől!!! Egy nunikával még tudom, mi a teendő...
De sebaj! Megtanuljuk a fütyikével is.
Tegnap jött be egy ismerősöm vásárolni, jókat derültünk, mert mesélt Benedek szokásairól. Bene 4 éves, kispasi! Ült a kacsák közt , és sározott, meg kacsaszarozott... A traktor, a kamion a motor számít csak. Kati meg azt mondta, sima ügy megtanuljuk mi is a trakimárkákat. A gyerek úgyis addig magyarázza majd!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ilonkám,
már eléggé kékülök, de bírom még 21-éig!!! 8) Sőt tovább is!!
katata
 
 


Ilona, én is vagyok, és nagyon szurkolok :lol: azért csak telnek a napok...
pofára esés csak nem lesz egy kislánytól! én meg a lányért voltam oda, és nekem bejött, kívánom, hogy neked is, sőt rögtön kettő :lol:
jól vagy?jól viseled a várakozást?

Trinky, mi volt az orvosnál?

Kép
domo
 
 


Érzem a kezemmel is Lukács mocorgását!
Hétvégén végre Apa is foghatja!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


lányok, én a pofáraesést nem úgy értettem. Nekem igazából jöhet fiú is lány is. Akkor esek pofára, ha esetleg a nagy ábrándozás ellenére Piroska lesz belőle. Milyen negatív előjelet kap ez a név, közülünk biztosan senki sem választja. :oops:

katata, :D bírjuk együtt 21-ig! :wink: Köszönöm az izgulást! Telekegyesítés? Lassan megy igaz, 30 nap itt, 30 nap ott és csak úgy telik az idő?

domo, neked is köszi, minden pozitív gondolatot szívesen fogadok. Jól bírom, csak ne figyelgetné magát állandóan az ember lánya :roll: !

zel, mi is imádtunk a disznóólban az öcsémmel. A kismalacok szenzációsak, és gyerekként az ember nem olyan finnyás a szagokra. Viola, focizik? Na, jó az a lényeg, hogy sportol valamit, jó lesz a foci is akár! Láttad? 18-án Lukács nevenapja lesz!

mágnes, akkor pátyolgathatod majd a kis királykisasszonyt, jó nyűgös lesz, de hátha hazafelé alszik egy jót.
bbilona
 
 


Ilona, így értetted, akkor nem lesz pofáraesés, és nem lesz Piroska!!!
én is figyelgettem magam, és semmi tünetem nem volt (de ezt is csak akkor hittem el, amikor velem is megtörtént..)

Zel, a legjobb, amikor ketten tapizzuk kintről a kislányunkat, és azon nevettünk, hogy milyen tündérien rugdos minket :lol:

Kép
domo
 
 


Ilonám! Értettem én is a pofára esést. Gondoltam, hogy nem a nunis jelenti azt.
Hát ja, Piroska... Nekünk ez eddig csak rosszat jelentett.. Tényleg nega lánynév lett belőle..
Dolgozol már? Csak óvatosan mindent!!!!
Még a lábujjaim is betekerve szorítanak!

Domo! Hú, alig várom Apát, hogy hazajöjjön. Akkor mi is ketten foghatjuk Lukács rúgásait.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ilonkám, én is csatlakozom a szurkoló táborhoz!!! Nem lesz Piroska ne izgulj, helyette csinálj valami vidámabbat. A figyelgetésnek sincs semmi értelme, mert Domohoz hasonlóan nekem sem volt semmi tünetem. Szóval nincsen semmi jelentősége a korai tüneteknek.

Lányok, úgy csalódtam tegnap. Elmentem a szülész dokimhoz. Meg volt a nagy találkozás :) Nagyon szimpatikus volt, éreztem egyből, hogy bízhatom benne. Csak egy probléma van. Nem csinál ultrahangot. :shock: :shock: :shock: Biztos valami elvi megfontolásból, de nem értem.............. Úgy szerettem volna látni a picit, izgulok már rendesen, hogy jól van-e. Meg egyáltalán nekem még senki sem mondta, hogy szép a méhszájam :oops: vagyis zárt, vagy jó helyen tapadt meg a baba és a lepényem. Kicsit úgy érzem, mint abban az időben mikor engem várt az anyukám és még nem volt UH.
Szóval olyan rossz volt...... éjszaka is felébredtem és ideges is vagyok :cry: :cry: :cry:
Meg elromlott a kocsink, meg rámcsukták a liftajtót, meg.........

Azt hiszem befejezem a munkát is, mert vannak here kollegák akik egyre jobban idegesítenek, mivel én kismamaként kihajtom a belem, ők meg lopják a napot kétszer ennyi pénzért. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Bocs a panaszkodásért, eldugulok......................

KépKép
trinky
 
 


Ja egy jó mégis van. Tegnap előtt azt hiszem megmozdult a lurkó, vagyis úgy éreztem. Azóta semmi, de azért remélem ő volt.....

KépKép
trinky
 
 


Csajok!

Mai uhu:
jobb: 18 mm
bal: 21*20 mm

van még 3 db 15 mm-es, mnyh 9 mm!

Ma 5-kor repesztjük, és szombaton reggel 6.30-kor inszem!

még nem olvastam vissza majd otthonról bocsi!

dita75
 
 


Trinky,
nem kérdeztél rá, hogy miért nincs uh? Na meg a sok kérdésre, ami benned szprult? Szerintem bátran meg kell kérdezni, bármi is aggaszt!! És az uh-t is igenis kérd, a mai világban!! Nem is értem miért nem csinált uh-t. Keress egy helyet, ahol csinálnak uh-t és nyugtatsd meg magad!!!

Ditta,
hú, ezek nagyon jó eredmények, nagggggyyyyyyon bíztatóak!! 8)
Nagyon szorítok a holnap reggeli, vagy inkább hajnali inszemhez!! Utána még vissza is alhatsz kicsit, hogy nyugiban történjenek a dolgok. :wink:

Ilonkám,
tovább kékülök, lilulok, de valahogy nagyon jó érzéseim vannak Veled kapcsolatban!! Pihentél? Vagy hogy telt ez a heted? Milyen érzéseid, megérzéseid vannak?

Itt esik az eső, fura,mert egyáltalán nem jósoltak esőt. :?
katata
 
 


dita, ezek király adatok! Ilyen szép tűszők és nyh is gyönyörűséges. Hajrá dita! Szombaton reggel veled fogok ébredni! Csak ügyesen!

trinky, mi a fenének hajtod magad? Megköszöni valaki ezt neked? Mert sajna általában nem. Majd akkor jönnek rá milyen sokat ért a munkád, mikor nekik kell csinálni, mert te szülésin leszel. :evil: Vigyázz magadra, meg a kis manótokra! Vannak profi uh-s dokik, lehet, hogy ő nem olyan jó ebben, ezért nem vállalja. Majd ajánl neked valakit és lassan megnézheted, hogy kisfiú v. kislány lakik a pocakodban. Ne aggódj!

zel, húúúú összetekert lábujakkal még cipőt húzni sem lehet, jaj ne csinálj ilyeneket! Tisztára elrettentem (eszembe jutott a gésák lába), jó lesz a nélkül is az a szorítás :wink: . Hétfőn megyek először dolgozni, és megígérem vigyázni fogok magamra, hiszen csonka hét lesz.

domo, trinky, semmi tünet oksi akkor minden rendben, remélem. Köszi :D
bbilona
 
 


Sziasztok!

Gyors beköszönés...... Olvasom, hogy mindenki jól van és nagy események történnek!!! Nagyon jó!

Kata és Ilona!!!!
1000 drukk NekteK!

Kismamiknak, meg nyugodt és sok pihenéssel teljen a napot Kívánok!

Mi jól vagyunk, most ebben a szép időben sokat voltunk csavarogni és ezért sem volt időm írni. Sajnos, most esik az eső......
Majd jövök még :wink:

Szép hétvégét Mindenkinek!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!
Csak gyors bekukk én is. Még nincs internetünk kb. 1 hét még (reméljük).
Remélem mindenki jól van!
Most van egy modemünk ami lassú és kicsit drágább.
Mi jól vagyunk. Ma voltam AFP vérvételen.
Anna is jól van. Egyfolytában dumál. Szinte mindennap megtanul valami új szót.
Majd ha lesz rendesen internetünk jövök hosszabban is.
Mindenki vigyázzon magára!!
Sziasztok
bgyöngyi
 
 


Trinky, szerintem ne aggódj, az biztos nem tesz jót! Nekem senki nem csinált UH-t a 12 és a 18. hét között. Persze én is alig vártam, de megértem, hogy feleslegesen nézegetni sem muszáj. A 18. heti pedig úgyis kötelező, addig várj te is türelmesen, a kis manó odabent úgyis tudja a dolgát :lol:
az elején én sem éreztem minden nap a mozgását, de már biztos őt érezted :lol:

Ilona, továbbra is+++++++++++

Kép
domo
 
 


Ilonkam!
Nagyon szoritok Neked! :D

Puszi mindenkinek! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Pandáról ki tud valamit? rég volt itt, és mintha törölte volna magát...

Kép
domo
 
 


domo:én is éppen tegnap gondoltam rá, hogy nem járt erre már rég, és tényleg törölte a nevét. Lehet, hogy véletlenül ?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


sziasztok!

Mi az, hogy törölte magát pandácska? Én is pont tegnap gondoltam rá, meg odryra is, és lám 2-ből egy bejött.

Szia odry! Azért remélem, ha beköszönt a rossz idő lesz egy kicsit több időd ránk! Kertrendezés folyamatban?

jucmuc, :D

domo, :D

gyöngyi, na ez a lényeg, nyugis, jó hírek. Szeretjük, gyere máskor is!

mágnes, látom kedvet kaptál és elindult egy blog veletek is :wink:

Szép hétvégét csajszik!
bbilona
 
 


Bblilona!

Nagyon szorítok neked!Olvasó üzemmódban vagyok :lol:

Mágnes!

Nagyon jó a blogod!szavazni akartam,de nem nem engedett be a rendszer :roll:

Odry!
Hogy vagytok?Tesó projekt? :lol:

Kismamik!!!

Pocak fotót szeretnék :lol: :lol: :lol:

kicsboris!

Mikor lesz kész a kuckó?
Borka ,hogy van?NIa nagyon sokat volt taknyos :roll:

Amiket produkál!

Pakolás,állás,magyarázás :lol: tisztán mondja,hogy baba :lol:
És van,hogy játék közben odajön hozzám,és összenyal :lol: IMÁDOM!!!!!!!!!!!!
m. reni
 
 


Sziasztok :D

Tényleg egy kicsit eltűntünk, de sok dolog összejött most egyszerre, és nem volt kedvem fórumozni se. Dóri jól van, már 9 kg, szépen áll, néha kapaszkodás nélkül is megy neki, ha fogom az egyik kezét lépked, bútorok mellett már jól halad, felmászik mindenre, pakol, rengeteg beszél, baba, dede, nene, mama, pápá, tátá, dádá stb. tapsol, integet és, mondja közben, hogy tátá, 4 foga van, éjszaka még mindig felébred szopizni :D Az étvágya nagyon jó, nem válogatós. Játszóházba járunk, Dóri nagyon barátkozós, szereti a gyerekeket, idegeneket, mindig produkálja magát. Akaratos kiscsaj, néha megküzdök vele, de volt kitől örökölnie :) Tömören ennyi :lol:
Az új házra a szerződést megkötöttük, júliusban költözünk, de addig is rengeteg dolgunk lesz, semmit nem viszünk magunkkal, elölről kezdjük az egészet.

Picit visszalapoztam...

Trinky,
Nagyon szép a pocakod, 12 hetes képet láttam, nem semmi a mérete :wink:

Jucmuc,
Davide gyönyörű kisfiú! A mosolya pedig döglesztő! Éjszaka még ő is szopizik? Ha jól emlékszem, utoljára még ezt írtad...

Gyöngyi,
Neked pedig nagyon formás pici poci van :wink:

Mágnes,
A pocak versenyt te nyerted, és nem azért, mert te vezetsz a hetekben :lol: Van mit cipelned, meg simizned :D

Reni,
Köszi a blogos kommentet. Nia meseszép, a haja pedig oltári :lol: Kerek kisbaba, gondolom jó az étvágya neki is :wink: Szépen fejlődik a leírtak alapján, gondolom nincs egy perc nyugalom nálatok se. Milyen babakocsit kaptatok? Quinnyt eladtad?

Boris,
Képet nem találtam Borkáról :(

Ilona,
Gratulálok a beültetéshez, sajnos lemaradtam róla, de nagyon drukkolunk nektek!!!

Zel,
Mindjárt félidős vagy, utána már csak fogynak a napok. Képet nem láttam a pocidról :?

Dóri:
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Ilonám!!!! Úúúúúgy izgulok! Már csak kettőt kell aludni! Melóval óvatosan, de legalább gyorsabban megy az idő!

Reni! Nia nagyon édes lehet ahogy "dolgozik". A puszija meg?! Gondolom, örülsz neki!

Pandácska! De jó hallani ismát rólad. Dóri is dumál már? Annyira bírom a kis szövegelésüket!
Nem raktam képet. Tényleg. No igyekszem mihamarabb pótolni. Tegnap este mértem a pockom körbe. 88 cm.

Dita! Szorítok nagyon! Remélem a randi sikeres lesz!!!

Trinky! Jó korán megérezted a mocorgást! De így olyan kis "kézzelfogható, hihető " lett ugye? Ne aggódj az uh miatt. Különben sem jó a babáknak ha sűrűn csinálják. Nem szeretik.


Apa pénteken végre érezte Lukács mocorgását. Nagyon örült neki!

Fáj a lábam. Kicsit bedagadt a bokám meg a kezem is. De mostanában elég keveset tudtunk lustizni.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel,
Hajjaj, folyamatosan locsog :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=yb22U0FjU7U
Képet pedig várjuk :wink:
Vendég
 


pandácska, de jó, hogy jöttél!

Nálatok nagyon jó lehet gyereknek lenni, ilyen szép játékokkal! Tündérpofa lehet a kis szószátyár. Növesztettél újabb szemeket, hogy jobban tudj rá figyelni?

reni, húha akkor nincs megállás. Dumál, pakol, most jön az, hogy amikor csönd van akkor kell rá igazán odafigyelni

zel, apa elolvadt? Szenzációs lehet. (Jaj nagyon félek :roll: )
bbilona
 
 


Pandus,
jó, hogy jöttél!! Csak nem történt valami baj? Már azért kérdem, hogy ilyen sokáig eltűntél, meg ahogy nézem újra regisztráltál, mert a hozzászólásaid száma sokkal több volt előtte. :?:

Zel,
tessék komolyan venni ezt a lábdagadást és pihenni!!! Irgum-burgum!!!

Ilonkám,
1 nap. Hjjjaaahjjj Gondolom, hogy félsz, izgulsz, de legalább holnap biztosat fogsz tudni!!!

Dita,
megvolt az inszem? Megrepedtek az inszemre a tüszők? Mesélj!!! Pihizel, ugye?
katata
 
 


Kimaradtak dolgok:

Pandus,
a nagylány tündéri, megnéztem a videót. Itt mosolyogtam egyfolytában. :D Nagyon édes!!! 8)

Ilonka,
persze nagyon szorítok továbbra is!!! Holnapra meg dupla szorítás!! 8)
katata
 
 


Halihó!
Mi is megvagyunk még, csak Anyuéknál vagyunk, most éppen a Dédiket várjuk.

Pandus:úgy örülök, hogy megkerültél :) Gyönyörű egy csajszitok van, és retteneteset nőtt! A játszórésze pedig nagyon tetszik :)

Na megyek, mert lányom a konyhában! Ha már ott van, főzhetne egy kis ebédet.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ilonám:
Már csak egy nap!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


katata, köszönöm, már a fél világ nekünk szorít.

Látod én meg úgy elvagyok foglalva magammal, és közben dita megbabásodik itt a napokban mindjárt. Jujj de jó!

mágnes :wink:
bbilona
 
 


Sziasztok!

Drágák vagytok, hogy érdeklődtök! Szombaton megvolt az inszem, egész nap szó szerint döglöttem! :oops:
Vasárnap meg szinte végig aludtam a napot, apa is besegített, h. ne érezzem magam egyedül! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem tudom, hogy megrepedtek-e mert másik dokker ugrott be a sajátom helyett, és kb. 5 perc volt az egész, turbó tüzelt egyet és már rohant is tovább, szóval se uhu se semmi, még a kacsa sem maradt a helyén ahogy eddig és érzetem ahogy csordogál kifelé a cucc. Este mondtam apának, hogy menjünk má' tutira így most először rádolgoztunk, pedig fájt picit a pocim, de közel sem annyira mint eddig, ő fáradt volt, de elcsábítottam, úgyhogy végül nem volt ellenére a dolog! :oops: :lol: :lol:

Pandácska
Örülök, h. újra köztünk! Nagyon jó látni a kislányodat, pont ilyet képzeltem el magamnak is! :wink: :lol:
A mintát levettem! :D

Ilona
Olvastalak titeket nagyjából, és folyamatosan igzulok érted.
Nem tudom neked is ilyen hamar eltelt az idő??? mert nekem olyan mintha tegnap lett volna a beültid! :roll: Hihetetlenül nagy, sőt gigantikus drukkokat küldök !!! 8)

Kata
És veled mizu?

Zel
Jobbulást, Lukácsnak meg utólag is boldog névnapot! :wink: :lol:

dita75
 
 


Pandacska,

Köszönöm! :D Igen, szopizik meg ejszaka is minimum egyszer neha ketszer is. Az utobbi ejszakak pedig nagyon nehezek egyfolytaban felebred es alig alszik vissza..
Dorika egy tünemeny, es azok a kek szemek...gyönyörü kislany nagyon szeretnek majd en is egy kislanyt. Persze ha kisfiu lenne annak is nagyon örülnek csak legyen teso! :D
Es ilyen ügyes is Dori, hogy ennyi mindent csinal! Az en Davidom meg csak most kezd maszni egyelöre inkabb csak tolat. Hablatyol O is össze-vissza babanyelven. :lol:
Gratulalok a hazvasarlashoz is! :D

Ilonka,

Tovabbra is gondolok Rad es szoritok nagyon! :D

puszi lanyok!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasz!

Ilonám! Egy pillanatig sem csodálkozom azon, hogy félsz.. Nagyon szorítok. Tesztet csinálsz reggel, vagy egyenesen vérvételre mész? Kb 10-ig leszek itthon és kész para leszek érted estig, mire hazaérek.Majd sietek... Ahogy tudok!
Veled vagyok! Szorítok!!!!! Ha lenne aranyhalam, most jól megzsarolnám a biztonság kedvéért.

Pandácska! Annyira akartam írni, de csak elmaradt. Apa itt kóválygott körülöttem, amikor Dóri képeit nézegettem, mutattam is neki, ő is azt mondta, nagyon szép kiscsaj! Szóval tudd, egyöntetűen csodaszépnek szavaztuk meg!
Írtad, hogy félidő után milyen gyorsan fogynak a napok. Ha jól belegondolok, ez a 19 hét is gyorsan eltelt. Nagyon gyorsan.

Ditus! Nincs nálatok inszemből duplázás? Hű, még jó, hogy rádolgoztatok! Azt meg javasolják is! Szorítok érted is ezerrel!
Köszöntést köszönjük! Mi is mondtuk neki! Tök jó érzés.

Jucmuc! A kis pasik állítólag lustábbak! Ha tolat, hát tolat, lényeg, hogy haladjon! :lol:

Mágnes! Rögtön süssön neked dobostortát is az a tündér?! :lol:
Hát, igazad van, ha csend van, történés is van. Hugimnál is az volt a jel. Úgy került csiga-biga rajz a nappali falára.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


dita, szűz kéz (már ami a te és ismeretlen orvos kapcsolatát illeti), szerencsét hoz. Kacsa :?: Miket írsz, ilyen a Jánosban nincs :shock:
Hajrá nektek! Most mutasd meg! Szorítok.
Nekem is hamar eltelt, mert a leszívástól számítják a 2 hetet, és nem a beültetéstől, ezen én is erősen meglepődtem, de így még jobb.

jucmuc, hiszen a te fiad is csodaszép kék szemű :D Vagy rosszul emlékszem? Biztosan a tesó is ilyen gyönyörűséges lesz! A babanyelv pedig olyan szórakoztató.
bbilona
 
 


ILONA
El sem tudom mondani mennyire szorítok neked................ :roll:
Mikó lesz má hónap! :roll: :roll: :roll:

Végülis nem volt ismeretlen a dokker, de ő még nem csinált nekem inszemet.
Majd meglátjuk! :wink:

ZEL
A múltkor volt duplázás, most meg itthon dupláztunk szebb és jobb körülmények között! :oops: :lol: :lol: :lol:

Amúgy Lukácsod remélem szerencsét hoz nekem! :D :wink: :wink: :wink:

Apácska gondolom elérzékenyült, hogy végre ő is kivehette a részét a kisfiatok mocorgásából! Jajj pont mostanában olvastam, hogy egy lelkes apuka a fülét is rátette a pocira, hogy hallja mi folyik odabent, erre a kedves utód válaszul jól fülönrúgta a kiváncsi apukát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Nálunk Apa nem igazán érezte még Benit, pedig az én fiam aztán aktív... Annával reggelente azt játsoztták, hogy Apa kívülről kopogott, Anna vissza, Anya pedig próbált aludni... Ez a kapocs azóta is szoros náluk, nagy a szerelem..:)
Bence pedig... Csinálja a műsort odabent, ráadásul kívülről is láthatóan. Ahogy szülok apának, hogy figyeljen, Beni rögtön abbahagyja... Csak nekem produkál :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?