Sziasztok
Tényleg egy kicsit eltűntünk, de sok dolog összejött most egyszerre, és nem volt kedvem fórumozni se. Dóri jól van, már 9 kg, szépen áll, néha kapaszkodás nélkül is megy neki, ha fogom az egyik kezét lépked, bútorok mellett már jól halad, felmászik mindenre, pakol, rengeteg beszél, baba, dede, nene, mama, pápá, tátá, dádá stb. tapsol, integet és, mondja közben, hogy tátá, 4 foga van, éjszaka még mindig felébred szopizni
Az étvágya nagyon jó, nem válogatós. Játszóházba járunk, Dóri nagyon barátkozós, szereti a gyerekeket, idegeneket, mindig produkálja magát. Akaratos kiscsaj, néha megküzdök vele, de volt kitől örökölnie
Tömören ennyi
Az új házra a szerződést megkötöttük, júliusban költözünk, de addig is rengeteg dolgunk lesz, semmit nem viszünk magunkkal, elölről kezdjük az egészet.
Picit visszalapoztam...
Trinky,
Nagyon szép a pocakod, 12 hetes képet láttam, nem semmi a mérete
Jucmuc,
Davide gyönyörű kisfiú! A mosolya pedig döglesztő! Éjszaka még ő is szopizik? Ha jól emlékszem, utoljára még ezt írtad...
Gyöngyi,
Neked pedig nagyon formás pici poci van
Mágnes,
A pocak versenyt te nyerted, és nem azért, mert te vezetsz a hetekben
Van mit cipelned, meg simizned
Reni,
Köszi a blogos kommentet. Nia meseszép, a haja pedig oltári
Kerek kisbaba, gondolom jó az étvágya neki is
Szépen fejlődik a leírtak alapján, gondolom nincs egy perc nyugalom nálatok se. Milyen babakocsit kaptatok? Quinnyt eladtad?
Boris,
Képet nem találtam Borkáról
Ilona,
Gratulálok a beültetéshez, sajnos lemaradtam róla, de nagyon drukkolunk nektek!!!
Zel,
Mindjárt félidős vagy, utána már csak fogynak a napok. Képet nem láttam a pocidról
Dóri: