[quote]Z írta:öldi! Neked miért biztos a császár?
1. 40 éves elmúltam - rosszabb a tágulás, és a kitoláskor nagyobb az esély a fájásgyengeségre
2. miómáim vannak, az egyik elég nagy, és ha bevérzik, akkor azonnali műtét kell
3. véralvadási zavarom is van
4. "értékes magzat" státuszú a bébi (nem félreérteni, mindegyik az!) első szülés 3 vetélés után
...
5. sebész a dokim, és jobban szeret délelőtt dolgozni, nem éjjel, nem hétvégén, nem a magánrendelős napján
Márti! Köszönjük Verzsó üzenetét!
Mi van vele? jajjjjj, megvannak a babák, Minden rendben? Nagyon szurkolunk ám nekik! Tök szép nagyok! De jóóóóó! Hatalmas nagy pusszantás nekik!
bb! Nem tervezünk különösebben semmit (bár én IKEA-függő vagyok, mindig találok valamit) de ott a környéken csak találunk valami helyet, ahova beülhetünk. Elég központi helyen van, és többen laknak arrafelé.
[quote]s írta:okan bevásárolnak mindenféle csini ruhát, de higgyétek el a body és a rugi a legkényelmesebb a picuroknak.
No de arra simán elfér még egy csiniruha, hisz ordítani fognak kinn a farkasok. Egy vékony rugira szerintem simán rá lehet adni mondjuk egy kötött rucit, satöbbi.
Nagyon túllihegik ezt a súlymérést, lehetetlen pontosabban megbecsülni, hiszen nagy a mérési "hiba" esélye, és a gyerek fajsúlya meg aztán végképp nem mérhető!
Nagyon édesek Verzsó babái!
Cili! Nyugiiiiiiii! Tüzelni is kell néha! Normális településeken ki van jelölve egy (két) nap néhány órája, amikor szabad. Ezek szerint nálatok nincs.
Manna! A II. Klinikára szerintem nyugodtan járhatsz, max nem regisztrász be. Sokan vagyunk, elférsz!
Niki! Muti!
Egye fene Vera! Maradhatsz!
[quote]V írta:era maradj csak közénk is tartozol!
Aida! Ez aranyos, Vera indította a topikot!
Szerintem ne rakd ki Verzsóbébik képét, amíg anyucija nem bólintott rá.
36. héten meg fogják nézni, hogy elvileg kifér-e a baba, addig még sokat nőhet, és a te csontozatod is tágulhat.