Új privát üzeneted érkezett!

Egyefene, hiszek nektek.. :) Májat nem eszem meg. A kezem annyira durván máj szagú lett, hogy most két napig et szagolhatom. Nem csoda hogy nem vagyok oda a májért. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Megvannak tehát az első topicbabáink...Igaz szeptemberbe bújtak elő de attól közénk tartoznak.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti, igen és tovább is van? Verzsoval mi van? Babái? Egyben vannak még??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Oh, tehát megszülettek a babák.. Remélem minden rendben , sok puszi Verzsonak és a babáknak!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Tibcsi: 44cm és 1490 gr.-al
Máté: 43cm és 1410 gr-al született SZEPTEMBER 30.-án

Kép
Kép
Kép
f.marti

ÓRIÁSI GRATULA VERZSÓNAK ÉS BABÁINAK ISTEN HOZOTT A NAGYVILÁGBAN!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Marti. Honnan vannak a hireid? lehet tobbet tudni roluk? remelem jol vannak.

KépKép
KépKép
mush589

VERZSO!!! HATALMAS GRATULA A FIUKHOZ!!!! MINDEN JOT NEKTEK!!!!

KépKép
KépKép
mush589

Azt irja, hogy jól vannak, szépen fejlődnek, esznek, hiznak, kiválasztásuk is rendesen működik.Most otthon van, bejár a tejcit vinni,amiből hála Istennek van bőven, aztán ha majd önállóan szopiznak, befekszik ujra és akkor majd együtt mennek haza!!!
DRUKK? HOGY MINÉL HAMARABB BEKÖVETKEZHESSEN EZ !!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

húúú :lol:
Verzso:
Hatalmas gratula a babákhoz!!! Remélem jól vagytok mindannyian!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

most lőttem teszveszen 2 rugit.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

És ugye minden rendben velük? Felteszem a hírt a kismami.net-re.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Igen, minden rendbe velük. :lol: Azt irta Verzsó, hogy már kiesett a decemberi kismamaságból, de attól szivesen várjuk közénk és várjuk a szülésbeszámolüját..NEM IGAZ LÁNYOK???MEGIRHATOM NEKI????

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti:
persze, hogy várjuk, én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi és hogyan történt!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hát idő előtt kinyilt a méhszáj 5 hetet húztak ki, hogy már ki volt nyilva a méhszáj 2 ujjnyira.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Várjuk a híreket, képeket!!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

nana, hogy varjuk ide vissza!!!!
en is laig varom a hireket, hogy mi hogyan tortent pontosan!

masik topikba irogat? vagy privizel vele, marti?

KépKép
KépKép
mush589

f.marti:
Gratula Verzsonak, ha van ideje számoljon be mindenről, amiről csak szeretne. És jó egészséget a babáknak és neki a babákhoz.

b.katalin:
igen sok a magzatvizem, de okát eddig nem találták.

aida:
Most értettem meg, hogy a párod nem akar költözni. Egyedül én nem költöznék, iszonyú nehéz lenne, szerintem az jobban stresszelne és ártana kisfiadnak, mintha ittmaradsz, és lassan csak megoldódik minden a pároddal is (mármint anyós ügyben).

Kajarendelés:
igen én is rendeltem a szülés után jónéhány hónapig. A nagyfiam és a férjem ettek napközben főtt kaját, csak magamról kellett gondoskodni, így egyszerűbb volt.

Ikea:
mit terveztek Ikeában tali címén? Vagy kávézója jó?

Ruhák:
sokan bevásárolnak mindenféle csini ruhát, de higgyétek el a body és a rugi a legkényelmesebb a picuroknak.

Súlybecslés:
36. héten 3500 grammos várható születési súlyt jósoltak. 4530 lett. No comment.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Képet itt találtok a kis csöppségekről:
http://hu.fotoalbum.eu/Verzso

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mush irtam privit :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bkatalin! Szép a zsák!

Cili! Ne félj a szüléstől! Egyébként is ahogy egyre közelebb kerülsz egyre jobban várod már azokat a fájásokat! És arra gondolj, hogy hány nő kibírta más és még ujabb és újabb szülésre is vállalkoznak! :D Én speciel már nagyon várom! Na nem a ájdalomért, hanem az eredményért! :D

Gabi! Nagyon szép az óra is és a kép is!

Aida! A fárjednek most veletek kellene törődnie nem az anyjával és a sogorával. Az már legyen az ő gondjuk. Nektek van most épp elég. Azért írtam, hogy nem áll ki, mert anyukájáról le kellene szakadnia. egyszer és mindenkorra tudtára kellene adnia, hogy összetartoztok és ha továbbra is így bánik veled őt is elveszíti. A párodnak nem kell az anyja és közötted választania. Az anyjának kell eldöntenie, hogy a fiát akarja vagy sem!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Márti ha kommunikálsz még Verzsoval kérdezd meg légyszi hogy "ellophatom" e a fotóit az oldalunkra a babákról!?

A hírt már fel is dobtam rá! Az első topikbabák. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Igaz milyen aranyos kisbabák???? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ja, az utolsó mondatomhoz: a 37. héten szültem.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok!

Márti ha tudod továbbítani sok puszi verzsonak, meg a fiúknak! Remélem jól vannk mindannyian. Oylan furcsa, hogy már babázik.... de jó lehet, azért!

Hát én ma túlvállaltam magam... :oops: :oops: , de annyira, hogy azt hittem baj lesz! Nekiálltam főzni, meg megcsináltm a sütit. És egyenlőre ennyi is volt, mert azt hittem megyünk szülni. Nagyon a kijáraton próbálkozik Dani. De nemrég keltem fel, és jobb. Most elpakolok, aztán folytatom a rántott husit, már éhes vagyok rá egy kicsit... :oops:

És igen, már vártam, hogy mikor állnak neki tüzelni, hát persze hogy akkor amikor kint vannak a frissen mosott ruhák, ebben a szép napsütésben. Ó hogy az a szakadna rá a szomszédra.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
dcili81

VERZSÓ! NAGY-NAGY GRATULA! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET NEKTEK!
sinaszi

Megnéztem én is Verzso babáit, annyira édesek, kis picurkák, nagyon szorítok értük, és sok erőt Verzsonak, nehéz lehet neki otthagyni őket a kórházban.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

jajj de kis csöppek! Nagyon szép babák! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Valóban gyönyörű kisfiúk!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

GRATULA VERZSÓNAK!!!!

Zöldi, én sem tudok aludni éjszakánként. Natgeo, Discovery háborús dokumentumfilmek, olvasásás vagy egyéb köt le ilyenkor?

Nincs tippje annak aki a Szent Imrében szül, hogy hova járjak szülésfelkészítőre?

Manna

Kép
mannababoca

Istenem de picikék! Nagyon nagyon aranyosak!

Enikő: néha úgy vagyok vele, hogy már várom, hogy túllegyek rajta, főleg amikor itt-ott fáj, ezek nem hiányzoznak! És persze engem is a végeredmény éltet, olyan hihetetlen, hogy most még bennem mocorog a kis gombócom (mostanában így hívom, mert egyfolytában gombóc alakot vesz fel), és olyan furcsa, lesz, hogy már kint van... mit csinálok azzal a hatalmas űrrel, ami bennem fog keletkezni????
Máskor, amikor pl nagyon jól vagyok, és semmi, akkor meg megrettenek, mert hiába mondja is nekem bárki, hogy a szülést túl fogom élni (persze, hogy túl, a nők évezredek óta szülnek, nem egy hanem több gyereket), de ez az érzés még idegen tőlem, és amíg nem élem át, addig félek tőle. Én mindennel így vagyok az életemben, amíg nm tapasztalom a saját bőrömön, addig félek.

Kép

Kép
dcili81

na marhara orultem a felsomnek, erre nem kapok fiztes emelest, mert szar a gazdasagi helyzet. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

dcili:
Amikor depressziós lettem, ez volt a fő gondom, hogy már nincs bennem baba! Szóval tessék ezt elhessegetni magadtól!
Én minél tovább szeretnék pocakos maradni, mert nagy az esély, hogy ez az utolsó terhességem, kiélvezném, amíg lehet.
Bár Apa nagyon akar egy harmadikat is, már kocsiváltáson gondolkozik amibe 3 gyerek elfér. Mondtam neki, hogy még a második sem született meg! :lol:
Na de halesz is harmadik, kicsit nagyobb korkülönbséggel.. Talán 4-5 év múlva...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Verzso:sok boldogságot a fiukhoz..és NANÁ hogy várunk vissza:Dgyönyörűek a fiuk.:D

ma turiztam magamnak 2 kismama farmert egy hosszu kinti kötött felsőt,pokrocot a babának és összesen fizettem 3000 ft-ot.:D
és tök joooooooo...

Kép

Kép
nikianya21

Sziasztok megjöttem.

Hattalmas nagy gratula Verzsóéknak

Na szóval. felminősítettek uhuilag 35-36 hetesre. Így igaz szednem kell a magne citritit vagy mi a fenét elég szépen de már nemgond ha jönne. Mindent csinált a doki. vérvétel, kenet, uhu, áramlásmérést.
ami egy kicsit rontja az örömet hogy minden rendben azaz hogy faros a drágám. Igaz hogy mivel az 5-ik szülésem lesz nyugodtan megszülhetem de még soha nem szültem így . így van bennem félsz de jó nagy.
Ctg-t is akartak de úgy látszik nekem nincsen szerencsém a ctg-kel mert ami ott van ctg a vastag hasam miatt meg hogy a lepény előlfekvő és hogy faros nem tudták befogni a szívhangot így felküldtek a szülőszobára. de ott vártunk vagy 2 órát és akkor nyögték be hogy ma nem fog menni mert telt ház van. Így jövőhét kedden újra kell úgy is mennem és ott kell kezdjek fennt a szülőszobán egy ctgre. Utánalevő héten meg már az uzsokiba kell menjek vagy szülni[vigyorog]
Szóval ezek történtek. A keményedések még megvannak bár megint rendszertelen. Fekvésre ítélt de 4 gyerek mellet hogya búbánatba csináljam???
a méhszájam változatlan c:2100-as.

Ha viszont 5 percesre lemegy vagy ugye a víz megy el vagy a nyákdugó akkor irány a kh.

Köszi hogy drukkoltatok de még rontom itt a levegőt egy kicsit és mivel én tuti nem leszek decemberi kismama maradhatok én is?? :oops: :oops:

harivera
Budapest XXI. kerület

Ja igen ezt csináltam:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Zsiráf! Sajnálom, hogy magas lett a cukrod! Szorítok neked, hogy inzulin ne kelljen!

Mush! A babának nem ártasz, inkább magadnak. Van akit ilyenkor jobban felfúj.

Aida! A sogoroddal nem a párod, hanem a saját anyja cseszik ki, ahogy veletek is. Tehát nem a párodat, hanem a saját anyját kell ezért okolni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vera:
húú akkor nagy valószínűséggel te leszel majd a soron következő!
Azért ez jó hír, hogy már nem lenne gond, ha megérkezne .. Egy faros szüléstől én is félnék... Nem került szóba a császár?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vera, persze, hogy maradhatsz, mi lenne velünk nélküled! Te vagy itt a korelnök szülés témában! Jó,, hogy viszonylag minden rendben!

A fiúkra meg tessék ráparancsolni, hogy hagyjanak pihenni... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Cili! Boldog szülinapot a párodnak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vera! Drukkolunk! Én még a "jól fekvő" baba szülésétől is tartok.... :D hiába, gyakorlat teszi a mestert!!

Kép
mannababoca

Vera maradj csak közénk is tartozol!

Na vajon Verzso fiainak képét kirakhatom az oldalunkra?? :roll:

Nálunk az a helyzet áll fent ugye, hogy nagy baba (még nagyobb buksival) és kicsi anya, keskeny csípővel és ilyenkor téraránytalanság miatt szoktak császárt csinálni. De nálunk még erről nem volt szó!? Kicsi anya is próbálkozhat extra nagy baba megszülésével természetes úton??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Verzsó
Gratula,nagyon édesek a fiúk! :lol:

edoci

Verzso! Gratula a babákhoz. Néztem a képeket. Nagyon édesek. Szép babák, csak azok a csövek ne lennének már ott. Drukkolok, hogy minnél hamarabb otthon legyetek mindannyian.

Vera!

Nagyon vigyázz magadra. Hát igen gyerekek mellett nem lehet nagyon pihizni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Hohohóóó, csak egy gyors bekukkra jöttem, mi újság, mert indulunk bevásárolni, erre mit látok?! :lol: :lol: :lol:
Verzso, nagyon nagy gratula nektek! Várunk majd vissza ám! :D :D

Én meg szombat óta dögrováson vagyok, de a mandulagyuszin és az enyhe dáthán kívül csak az erőtlen vergődés van meg, mint tünet.... :? de holnapra összeszedem magam, visszaolvasok (hmmm, az oldalak számából nagy munkára következtetek :P ) és írok is. Pussz!
bébic

Hát valaki pakolgatja a szennyest a szennyestartóba az biztos, mert nem akar fogyni. A 7. adag megy és még mindig van 2 adag. Hogy hogy fogok holnap bőgni, mikor neki kell ülnöm vasalni meg hajtogatni.... :? :? :?

Kép

Kép
dcili81

Zölddi de annyit érzek hogy le akar szakadni alul a hasam,a 3 éves császárom hege meg szét akar nyilna,valamint rettentően fáj a keresztcsontom,és ma már elkezdett a szeméremcsontom is!

Csaki a két nagygyerekem szeptemberi születésű,mikor sétálni mentünk vagy védőbe,vagy egyszerűen csak kitoltam a fa alá aludni,én mindig harisnyát adtam rájuk,egyiknek se fülledt be a bőre,egyok sem ekcémás,pillanatok alatt tisztába tudtam úgy is tenni,laza a dereka ezeknek a harisnyáknak,nem szoritotta egyátalán a derekuknál.Szóval én mindenképp veszek most is harisnyát a picinek.Jó minőségűt,és nem a legkisebb méretet hanem egy kicsit nagyobbat.Berni ez válasz a te kérdésedre is!
Csaki,Fel ne fázz a földön aludni!!!

Verzsó nagyon sok boldogságot,jó egészséget,sok anyatejcit,és halom kakis pelust kívánok a családnak!!!

megnéztem verzsó babáinak képeit,a könnyem kicsordult!Gyönyörű kis porontyok! :wink: Kiváncsian várom ki lesz a következő!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote]Z írta:öldi! Neked miért biztos a császár?

1. 40 éves elmúltam - rosszabb a tágulás, és a kitoláskor nagyobb az esély a fájásgyengeségre
2. miómáim vannak, az egyik elég nagy, és ha bevérzik, akkor azonnali műtét kell
3. véralvadási zavarom is van
4. "értékes magzat" státuszú a bébi (nem félreérteni, mindegyik az!) első szülés 3 vetélés után
...
5. sebész a dokim, és jobban szeret délelőtt dolgozni, nem éjjel, nem hétvégén, nem a magánrendelős napján ;)

Márti! Köszönjük Verzsó üzenetét!
Mi van vele? jajjjjj, megvannak a babák, Minden rendben? Nagyon szurkolunk ám nekik! Tök szép nagyok! De jóóóóó! Hatalmas nagy pusszantás nekik!

bb! Nem tervezünk különösebben semmit (bár én IKEA-függő vagyok, mindig találok valamit) de ott a környéken csak találunk valami helyet, ahova beülhetünk. Elég központi helyen van, és többen laknak arrafelé.

[quote]s írta:okan bevásárolnak mindenféle csini ruhát, de higgyétek el a body és a rugi a legkényelmesebb a picuroknak.
No de arra simán elfér még egy csiniruha, hisz ordítani fognak kinn a farkasok. Egy vékony rugira szerintem simán rá lehet adni mondjuk egy kötött rucit, satöbbi.

Nagyon túllihegik ezt a súlymérést, lehetetlen pontosabban megbecsülni, hiszen nagy a mérési "hiba" esélye, és a gyerek fajsúlya meg aztán végképp nem mérhető! :)

Nagyon édesek Verzsó babái!

Cili! Nyugiiiiiiii! Tüzelni is kell néha! Normális településeken ki van jelölve egy (két) nap néhány órája, amikor szabad. Ezek szerint nálatok nincs.

Manna! A II. Klinikára szerintem nyugodtan járhatsz, max nem regisztrász be. Sokan vagyunk, elférsz!

Niki! Muti!

Egye fene Vera! Maradhatsz! :wink:

[quote]V írta:era maradj csak közénk is tartozol!
Aida! Ez aranyos, Vera indította a topikot! :)
Szerintem ne rakd ki Verzsóbébik képét, amíg anyucija nem bólintott rá.
36. héten meg fogják nézni, hogy elvileg kifér-e a baba, addig még sokat nőhet, és a te csontozatod is tágulhat.

Kép
zölddisznó

Márti!
De jó,hogy hoztál híreket Verzsóról!! nem hiába hiányoltuk.
Tudod hanyadik héten születtek?

Verzso!
Hatalmas gratula a két gyönyörü kissráchoz!!!! sok tejcsit és egészséget kívánok Nektek!!!

Vera!
Pár hetet még tuti kihúzol egyben!!! :wink: :wink:
susy75

Coca, az önimádó: ...annyira szép vagyok! :)

Kép Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?