Sziasztok!
Megint csak kis ideig tudok jönni,gyorsan visszaolvastam megint.
Sütőtök!
tegap százszor eszembe jutottál, gondoltam rád, hogy milyen rossz napod lehet és hogy mennyire szeretnék mondani valami vígasztalót..de nem találtam megfelelő szavakat..mert nincsenek..
sajnálom..
A házról:az aprómunkákat ma befejezik,eljött a két öreg kőműves,akik a főnökök,tiszta ideges volt, hogy a fiúk milyen trógerek, mert ezeknek már kész kellene lenniük..a lényeg hogy egy délelőtt alatt,annyit csináltak ketten, amit a másik három egy hét alatt...ezután kb két héten belül eljönnek még két napra,amikor fennt lesz a vakolható redőnytok,akkorszínezika házat, megcsinálják a kő lábazatot és azután KÉSZ!!!!
Jaffa!
Csatlakozom Kisanyácska mondatához,köszönjük...
Betti!
Képzeld végülis én nem éreztem rosszul magam a bölcsiben,pedig ott egész pici gyerekek is voltak,néhányszor összeszorult a torkom,de nem volt annyira rossz mint gondoltam...sokkal jobban féltem, mint kellett volna..
Hettuli!
CSak nagyon kis részben értek egyet Veled.
Bizony van akivel szemben sok a harag bennünk és csak nagyon kevés emberrel értünk szót ezekben az időkben..
szerintem amit írtál az is csak az egyik oldal éppúgy mint a miénk.
[quote]N írta:e rontsátok már el neki az örömét, ne hozakodjatok elő ilyen történetekkel, mert az zavarja a boldogságukat
.
[quote]- írta:-ebben az olvastatban, akkor mások meg ne rontsák el a mi gyászunkat és ne meséljenek már boldog történeteket....
[quote]N írta:em kell a külvilág felé erőszakkal gyászt mutatni.
--nem erőszak,ezt érezzük...akinek ott a csodálatos babája,az sem mutat erőszakkal örömöt,egyszerűen csak boldog,nem??
Én azt gondolom, mint az előző írásomban is látszik, hogy az az anyuka aki a helyén kezeli az én bánatomat, veszteségemet,azzal szemben teljesen elfogadó tudok lenni,képes vagyok megölelni a gyerekét és közben nem érezni rosszat...
A problémánk mindig az, ha valaki tapintatlanul beleszól abba mit,hogyan és meddig érezzünk ,viselkedjünk...
Nagyon kiváncsi lennék a boldog kisgyerekes anyukák mit szólnának,ha folyamatosan beleszólnék abba, hogy miért kiabál rá a gyerekre,mért nem játszik vele többet, mért nem teszi tisztába, mikor látom, hogy lóg a pelenkája,mért hagyja fél napokat az anyósra...stb...valószínű felháborodna, hogy milyen jogon akarom beszabályozni..de nekünk hagyni kellene???
nagyon nehéz az egyensúly,kizárólag mindkét fél együttes akaratával lehetséges..
ez az én véleméyem.