Új privát üzeneted érkezett!

Csak gyorsan beugrottam,hogy Dadominak,üzenjek: Nagyon szorítok Érted holnap....meg azután......meg azután :wink:

Kép
Kép
josi

Dadomi,gondolok rád!!
Yuyu,én beadadtam Csillának már az agyhártya ellenit,kettőt kapott,azt hiszem 7000 körül volt darabja. Nekem a doki azt mondta,hogy a kötelezőn kívül még ezt ajánlja,hoyg beadassam,a többi nem fontos. Noémi már volt himlős,szépen lezajlott,nem volt semmi gond!Pont akkor volt himlős,mikor terhes voltam,de Én már voltam himlős,mind a kettő(vagyis rózsahimlős úgy voltam,hogy amikor Anyukám terhes volt velem) még mumpszos is voltam :)

Kép
Kép
josi

Cseriani,jobban vagy már?
Olyan pocsék az idő,hogy semmihez sincs kedvem :twisted:

Kép
Kép
josi

jobban vagyok,köszönöm. Jól még nem,csak jobban.
Josi,megfogalmaztad,amit akartam mondani. Nekem sincs kedvem semmihez.
Remélem holnap jobb idő lesz,mert Kristóf nagyon be van sózva az állatkert miatt.
Na,megyek,megerőszakolom magam,kiteregetek :P

Hallottátok az Albert Györgyit?

Hú,mumpszos én is voltam,a húgommal együtt,egyszer pont húsvétkor. De szörnyű volt :x
Vendég

én hallottam,először azt hittem,hogy öngyilkos lett..merthát kinéztem volna belőle..........de sajnálom szegényt :(

Kép
Kép
josi

nyugi Cseriani,mert azt mondták,holnap jobbidő lesz!!!!!! Jó kirándulást nektek! Csinálj képeket,had irígykedjek :wink:

Kép
Kép
josi

hú,jó,hogy mondod,fel kell tölteni a fényképező akksiját,meg letölteni a képeket,mert tele a memória...

hallod,én is kapásból azt mondtam,hogy öngyilkos lett.

Eliza reggel 6.10-kor kelt,és egyszerűen nem bírom elaltatni. Szédület,mit művel.
Tegnap is ugyanez volt,de tegnap azért negyed háromkor elaludt. Mostmeg totyorászik itt folyamatosan. Rájött,hogy ő már tud menni,és nem akar aludni.És képzeld,már mondja,hogy anya,apa,alma(ama),mami,baba,hoppá,az integetésnél tátá-t mond,a kutya vava,a macska meg ccccc.
Hú,mit is mond még??? Most nem jut eszembe..ja,a gesztenye bö,mivel bök a külseje.Ha mondom,hogy megyünk ki,vagy megyünk a Kristófért,akkor hozza a cipőjét. És hihetetlenül szereti a mesekönyveket,egész nap bóklászik utánam,mesekönyvvel a kezében,és adja,akkor le kell ülni,és nézegetni,mesélni :D
Megzabálom.

Eredetileg Pécsre készültünk,de aztán a Zoli kitalálta,hogy inkább Szeged. Ott még nem voltunk állatkertben. Meg hát kétszer olyan messze van,és olyan jó lesz,mikor a két kópé összeveszik és visít 2 órán keresztül a hátsó ülésen :P :evil:
Vendég

írtam Timinek,de még nem írt vissza,majd írok,ha írt. Hú,ez de jó mondat lett :P
Estefelé majd írok dadominak is :D

Ja,elaludt Eliza,tök édes,horkol :shock:
Remélem nem megint náthás lesz. Ismét kibújt egy fogacskája,szerintem ezért alszik mostanában ilyen rosszul. A bal felső 4-es jött most ki neki :shock:
Vendég

Csilla most kelt fel :) és ő is állandóan megy és megy és megy.......mondani még csak pár szót mond,pl:mama,baba,nem,de a hoppá neki is megy,mert mindíg ha elejtett valamit én mondtam neki,erre az etetőszékből,kihajigálja a kaját és nevetve mondja,hogy hoppá :evil: :P .
Na akkor gondold el,mi van mikor mi utazunk Anyósomékhoz............4 órás út :roll: na jó ha gyorsabban lehet menni,akkor "csak"3 és fél. Nagysága rendszerint Kecskeméten már felébred!

Kép
Kép
josi

Várom a híreket Timiről és Dadomiról!!!! :wink:

Kép
Kép
josi

Timi még nem írt :cry:
Pizza lesz a vacsi,anyu bedagasztotta a tésztát(én géppel szoktam,nem szeretem,mikor cuppog a trutyi az ujjaim között :oops: ). Kristóf pakolta rá a dolgokat,Eliza meg állt,és csipegetett a kistálkákból,amikben volt a sonka,kukorica,kolbász,stb... :lol:
Sajnos lefényképezni nem tudtam,mert még nincs feltöltve a gép :x
De nagyon édesek voltak :D
Vendég

Tessék már feltölteni azt a gépet, cseriani! :D
Megen rohanok, csak a 2 csajszi miatt - meg persze miattatok is - néztem be, amint tudok jövök téllleg mosmá... :P

been

Sziasztok Lányok,csak gyorsan írok egyet aztán holnap már jövök is egy kicsit...most beszéltem Dadomival,túl van a műtéten!nagyon fáj a szeme,kiment az érzéstelenítő hatása :cry: Ott van vele Anyuja,szíl azé vigyáznak rá :wink:Kedden megy vissza,elvileg utána jön haza! puszil mindenkit!remélem Timivel is minden rendben....Na pussz mindenkinek,rohanok is tovább mert mi meg szülinapozunk :)
nettke76

hm....a hibáimért elnézést! :oops: tudjátok azé h miről van szó :D
nettke76

ezt most kaptam,nagyon jó :lol:

POLITIKA

A kisfiú kérdezi az apját, hogy mi a politika

Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza:

Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a

KAPITALIZMUS.
Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a

KORMÁNY.
Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a

SZAKSZERVEZET.
A babysitter a

DOLGOZÓ OSZTÁLY, és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te,
a NÉP jól érezd magad, és mindenrendben legyen.

A pár hónapos kisöcséd pedig a közös

JÖVŐNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni.

Éjjel arra ébred, hogy az öccse ''telerakta a pelenkáját'' és sír.

Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni.

Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen

hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon.

Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni.

Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika.

A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:

A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul.

A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van!
Vendég

hahó!
Dadomi írt, nem vakult meg hálaégnek :wink: :lol: , sőt, jól lát, csak a szeme könnyezik. Gyógyulgass, Dadomi, aztán gyere!

been

sziasztok csajok!

Dadomi: :lol: de jó örülök ,hogy sikerült a műtét!!!!

Remélem Timiről is jó hírket kapunk!

Köszi csajok ,hogy elmondtátok a véleményeteket az oltásokról :wink:

Ani:hogy sikerült a kirándulás?

Én ma nagyon kiakadtam az iskolában.Dió héjban:
Berninek már az oviban megtiltottam a verekedést.
Erre pénteken az egyik kis csaj megverte ,mert szegény Berni velük akart játszani.A kis csaj meg azt mondta hogy nem és meglökte.Berni megmondta a tanítónénikek erre ő azt felelte,kerülje el.
A kis csajszi állandóan ütögeti meg lökdösi a bernit.De persze magatartásból tele van pirosponttal.Érdekes :evil:
A lényeg ,hogy a Berni péntek délután elég sűrűn a mellkasát fájlalata és elsápadt közben.Szóval nem színészkedés volt.
Kiderült ,hogy a csajszi a szegycsontját ütötte meg.

Ma reggel ott volt az anya a teremben és szóvátettem -FINOMAN-miért bántotta,meg ilyet nem szabad ,ne ütögessétek egymást -a berni még egyszersem bántotta de azért így fejeztem ki magam-játszatok szépen vagy kerüljétek el egymást.
MErt ,ha továbbra is ütögeti a Bernit az begorombul és nagyon elver.

És én ezt nem szeretném.Meg azt sem hogy megint valaki balesetet szenvedjen.

Erre anyuka berágot,hogy mit képzelek én ,meg az osztály előtt-na a folyóson meg 3 osztály volt ,úgy hogy alkalmas hely erre nem lett volna ,hogy a 2 gyerekkel ezt megvitassuk.
Szóval még neki állt fejjebb.
Pedig én csak figyelmezteteni akartam ARRA ,hogy a berni nem fogja sokáig tűrni ,hogy piszkálja.

De azt nem is írtam ,hogy először letagadta a kiscsaj ,erre mondtam neki,hogy ott volt egy 3-dik is aki látta. :evil:

A párom már pénteken is tajtékzott,na de ma ,amikor elmeséltem neki a reakciót.............

Szóval ma paprikás hangulatban vagyok :evil: HÚÚÚÚ
Na most lenyugodtam ,hogy leírtam ,bár szegény glaviatúra bánta :twisted:
berni611

hallod,elhiszem,hogy begurultál. És ami a leg felháborítóbb,az az anyuka hozzáállása. Így mit várj a gyerekétől?
De azért belevaló kiscsaj a lányod,hallod. Csak az a gáz,ha Berni elpáholja a másik gyereket,akkor bármennyire is csak magát védi,ő lesz a bűnös,a hibás,a rossz,stb...,meg persze ti milyen szülők vagytok...na,nem folytatom,mert csak én is felhúzom magam. Néha nagyon-nagyon ideges tudok lenni egyes emberkék viselkedésén.

Beszéltem dadomival,jól van,holnap már jön haza.

Timiről semmi hírem,nem írt,én meg nem akartam hívni,nehogy épp pihenjen,vagy esetleg vizsgálaton volna,stb...de mostmár nagyon ideges vagyok miatta.

Hú,nagyon jó volt a kirándulás,gyönyörű a szegedi vadaspark. Ez végülis nem állatkert,hatalmas terület,sok-sok állattal,de pl. szabadon vannak a gólyák,ott sétáltak mellettünk,a nyuszik az erdőben,a majmoknak hatalmas nagy erdős területük van,...
Sok állatkertben voltam már,de ez nagyon tetszett. 4 órát sétáltunk bennt,jól elfáaradtunk. Kristóf minden szó nélkül végigsétálta a 4 órát.
És képzeljétek:beültünk egy bábelőadásra,de mielött elkezdték volna bejött 2 állatkerti dolgozó,egy zsákkal. Ekkor Eliza elkezdett nyafizni,unta a helyzetet,így kimentem vele.de nagyonis jól tettem,mert a zsákban egy hatalmas kígyó volt,amit meg lehetett simogatni. És míg a bátrak simizték a kígyót,addig egy hapsi hátulról bement az emberek közé egy kisebbel. Kinézte magának a Kristófot,és beletette az ölébe. Én mindezt kintről,egy üvegfal mögül láttam,majd rosszul lettem. Fiacskám meg ott simogatta a kígyót. Egy másik kisfiúnak a mellkasára twtte utána a hapsi :shock:
Hát,ha én akkor nem jöttem volna ki,mikor a kígyót megláttam,én üvöltve rohantam volna ki,ha esetleg nem kapot szívrohamot :?

Ja,az üvegfalról jut eszembe:a nagvadaknál mindenhol volt egy hatalmas üvegfal,és úgy nézhetted az álllatokat,mintha semmi nem választana el. Komolyan mondom,engem is lenyűgözött. Teszek majd képeket is,ok?
Vendég

na,teszek képeket,de előre szólok:sok leszek :P Kép Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

jajj,és még,ami tetszett:nem összevissza voltak az állatok,hanem égtájak szerint,melyik hol él. Az amerikai résznél pl. volt egy kis kert,abban növények,amik onnan kerültek be hozzánk...nagyon tetszett.
Vendég

Cseriani nagyon jók a képek. Szerencsére akkor az idő is nektek kedvezett. Fel fogod hívni Timit? Remélem, hogy minden rendben van vele. Sokat gondolok rá.

Berni sajnos mindig mindenhol vannak ilyen gyerekek és szülők is. Evelinnek az ovis csoportjában van egy kisgyerek állandóan bántja a többieket és nagyon csúnyán beszél, talán most javult valamennyit a helyzet. Több szülő nyomására elvitték a gyereket pschiologushoz. Igazán ennél a fiúnál az a probléma, hogy szeretet hiánya van. Szülei nem úgy foglalkoztak vele ahogy kellene.

Nálunk Réka már szépen beszokott a bölcsibe. Kis rafkos, mert szépen megy be a többiekhez, de azért míg lát eljátsza a hattyú halálát. Pár másodperc után mintha nem is történt volna semmi.

Dadomi örülök, hogy túl vagy a műtéten és, hogy minden rendben van.
Vendég

Gyorsan csak megint beugrottam; nem tudtam jönni, ezért írtam én is Timesznek (merhogy megtaláltam a számát...); épp most válaszolt, ezt:
"Szia! Még mindig kórházban vagyok, a vért megkaptam, kicsit erősebb vagyok tőle, viszont a bal vesém leállt ezért vesekatétert kaptam, vagyis kivezették. Holnap meg beültetnek egy Z-portot a nyakamhoz mert nincs már vénám. Nem tudom, mikor mehetek haza, de már nagyon szeretnék. PUSZILOK MINDENKIT!"
Írtam neki, hogy mi is, és erős, és tartson ki...

Holnap mostmár tényleg remélem, jövök, akkor olvasok is majd.

been

Sziasztok!

been:köszi.
Timi: Kép gyors gyógyulát.Remélem minnél hamarbb haza jöhetsz.

Ani:júj kígyó...... :shock:
A gólyás kép nagyon tetszik :wink:

A suliban szerncsére semmi nem történt.

Most így ennyi ,Timin nagyon le bokkoltam ........ :cry:
berni611

Köszönjük a híreket Emma. Nagyon bízom benne, hogy ezek után már csak javulni fog Timi. A gyógypuszikból még többet (ha lehetséges ennél is többet) és erősebben küldjük a lánykáimmal.

Ma voltam Szekszárdon. Végre kiderült hova is kerülök vissza. Kicsit tartottam attól, hogy megint egy újabb osztályra, ahol még nem ismerek senkit, de szerencsémre az I. Bel. osztályon fogok dolgozni, ott kezdtem "fantasztikus" pályafutásomat. Így megkönnyebbültem, hiszen ott ismerem az összes orvost, igaz a nővérek már teljesen lecserélődtek. Megcsináltattam tüdő rtg-t (szóltam, hogy ne csodálkozzanak, ha a tüdőmön egy borsó nagyságnyi meszesedést látnak, már rég meg van), szemészetet. Ha meg van az rtg leletem jövőhéten mehetek is alkalmasságira. Olyan furcsa, hogy 3 hét múlva már dolgozom.

Dadomiról hír? Jobban van már? Szeme nem fáj?

Többiek mizújs? Merre?
Vendég

vagyok,csak délelött egy ismerősnél voltunk,az ő lánya 3 nappal fiatalabb Elizánál,a kórházban ismerkedtünk meg,lettünk jóba.
Délután meg vasaltam,van még,de már szakad le a hátam,abbahagytam.
Este írt még nekem is Timi,ugyanazt,mint Emmának. Meg dadomi is írt,ma már jön haza,sokkal jobban van,csak a fény zavarja. De lát,mint a sas :lol: És nagyon hiányoznak neki már a fiai,amit meg is értek :wink:
Annyira drukkolok Timinknek...
rékababa használd ki még ezt a 3 hetet :wink:
lányok oviban,egyedül vagy otthon,az egész ház a tied :P
Mit fogsz csinálni az I-es belen?
Na,megyek,elpakolom ezt a sok ruhát,míg Eliza alszik...
Nálunk nem lesz hétfőn gáz,reggel 6-tól éjjel 11-ig. Kicsit durva. De nagyon sok helyen nem lesz,mint olvastam. Kristóf is itthon lesz,az oviban sem lesz fűtés,meg kaja sem igazán,inkább itthon tartom. Ha hideg lesz,itt legalább be tudok fűteni fával .
Vendég

Cseriani a betegek zárójelentésébe én írom be az adatokat (labor, ekg, echo stb.), formázom, az orvos diktálja amit még szeretne beletenni. Hát most tényleg rámszakadt hirtelen sok pihenős idő. Éppen végeztem a vasalással. Olyan furcsa, hogy nincsenek itthon a lányok. Szinte nem is találom a helyem. Apósom itthon van, de Ő olyan mint az időjárás, változó.
Vendég

hahó,sehol senki? Mindenki kihasználja a szép időt?
Nálunk ma 11-től lesz az anyatejes világnap megtartva :shock:
Végülis jobb későn,mint soha,nem :lol:
Képzeljétek,Elizámnak volt ugye 6 foga,ami teljesen kinnt volt,majd kibújt még 1. Tegnap nézem,még 4 helyen repedt meg az ínye :shock:
Vendég

Húha, 4 fog egyszerre? Szegénykém nem szenved nagyon??

Dadomi, otthon vagy már? Örülök hogy jól sikerült a műtét, remélem nem fáj már nagyon...

Timesznek én is jobbulást kívánok!!!!

yuyu79

yuyu: szenved nagyon. Még a rághatatlan dolgokat is rágja,folyamatosan van a szájában valami.
Boldog szülinapot neked :D
Nagykorú lettél??? :lol:

dadomi írt,beírom ide:"Pár napig még ki kell bírjátok nélkülem,mert nem szabad mégsz.gépeznem,de aztán jövök! :D Hiányoztok már nagyon,lassan elvonási tüneteim lesznek :lol: A szemem szépen javul,csak a fény zavar. Jók legyetek csajszik!"
Vendég

Yuyu boldog szüli napot! Enikő hogy van? Tejci szépen van?

Cseriani sajnálom, hogy így szenved Eliza. Remélem hamar kibújnak azok a fránya fogak.

Ma egy kicsit ledöbbentem. Az én kis-nagy lányom Réka eddig mindig sírt amikor beadtam a bölcsibe. Ma szépen megfogta a kezem, bekísértem az ajtón, adtam neki egy puszit és utána nem volt fesztivál. Tudom, hogy ennek örülni kell, de olyan furcsa, már vártam, hogy mikor zendít rá.

Emma mikor kapunk végre beszámolót?
Vendég

sehol senki??? :cry:
Vendég

Én még itt. Lassan csak ketten irogatunk Cseriani. Mi újság? Elizának kibújtak a fogacskák, jobban van? Nagyfiad élvezi az ovit? Úgy tűnik senki sem akar v. nem ér rá. A most felszabadult időmből szívesen adok ha kell valakinek.
Timeszről valami fejlemény? Remélem jobban van?
Vendég

Köszi a köszöntéseket! Igen nagykorú lettem ;-) már egy ideje :-D

Köszi, Enikő is jól van, most kicsit kevesebbet eszik mint eddig, de kb 100-120 g így is megvan napi 6-7-szer. Jövő szerdán megyünk a 2 hós oltásra, remélem jól fogja viselni.

Képzeljétek, tegnap séta közben elgurult a babakocsink egyik kereke ;-)

yuyu79

Cseriani, tök jó hogy jó lett dadomi szeme, jobbulást neki, és várjuk vissza!

Eliza hogy áll a fogacskákkal? Jobban van már?

yuyu79

Én akarok, csak nem érek rá... :wink: Azért nyomon követek... :D

been

Én is olvasó üzemmódba vagyok!!!
Szegény Eliza :(
Te meggyógyultál már Ani?
Yuyu,az szép lehetett,mikor megelőzött a kerék :D

Kép
Kép
josi

Sokkal jobban,köszi. Eliza napközben még elvan,de az éjszaka megint katasztrófa volt,kb.fél óránként üvöltött,sikított és felébredt.
Ma este megint kap nurofent,ez így nem állapot.
Délelött csavarogni voltunk-dm,tesco,lidl...szokásos körút :?
A drágám mindenhol kunyizott egy kis kaját,a tescoban sajtos kiflit,a lidlben azt a vékonyka vajaskiflit(vagy tejes??? :shock: ).
Hazafelé meg elaludt.
Képzeljétek,elmegyek ma egyre fodrászhoz :D
Kell valami változás :)
A gyerekek meg a férjem állandó,akkor a hajam változtatom :lol:
Vágatok belőle,de még nem tudom,hogyan,stb...
Majd még megálmodom addig.
Vendég

yuyu nem kellene ám terepkocsikázni egy babakocsival :lol:
Na,viccet félretéve,ez durva. De hisz még csak holnap lesz Enikő 2 hónapos. Tehát nem is használjátok régóta :? Milyen kocsitok van? Van garancia rá,ugye?
Vendég

A babakocsi már majdnem 4 éves, két gyereket kiszolgált már Enikő előtt... Az volt a gond, hogy van egy fém pöcök ami tartja a kereket, na az elhajlott, aztán el is tört... De szerencsére a bátyám tudott szerezni Pécsen, így ma már tudunk menni sétálni... Amúgy lengyel babakocsi, Toma a márkája...

yuyu79

Halihó!!! Újra a fedélzeten!! :lol: :lol: :lol: Drága nagyfiam megnyitotta nekem ezt az oldalt :D gondoltam már végre írok nektek. Elolvasni még nem igazán tudom, amit írtatok, nem merek még annyira belemerülni a számítógép monitorjába :P de majd bepótlom ám!
MÁr egész jól vagyok, csak gyorsan elfáradnak a szemeim, meg a fényre irtó érzékeny :( De napról napra jobb.
A műtét napján nagyon rossz volt, rettenetesen fájt a szemem, az összes fájdalomcsillapítót bevettem amit adtak, még egy altatót is, bár az szerintem inkább vitamintabletta volt :? Aztán azt gondoltam, hogy mégegy ilyen marha nincs, mint én, aki ilyenre vállalkozik. Másnap reggel alig tudtam kinyitni a szemem, kb fél órát feszegettem, mire kinyíltak... Aztán csak alátartottam a zsepit és csöpögött bele a könnyem, olyan szinten könnyezett. De minden nap javul valamennyit. A műtét után közvetlen nagyon muris volt, a kettőslátás tetszett a legjobban, mindenből duplát láttam :lol: Az előttünk keresztülmenő út olyan volt, mintha emeletes út lett volna :lol: :lol: Aztán szellemképesen láttam, meg minden körül szivárványszerűség volt.
A látáséllesség még nem állt be, de erre még van egy hónapom. de már most nagyon szupi, ha ez még javulni is fog, ahogy mondják, akkor tényleg sasszemem lesz :lol:
No most megyek, nehogy sok legyen a szememnek (hehe még jó, hogy tudok "vakon" gépelni :lol: :lol: ).
Kedden megyek kontrollra, ez már Szekszárdon lesz, utána talán engedélyt kapok a számítógépezésre :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Mostmár tényleg jövök hamarosan csajok, mer nagyon hiányoztok, de írom az örömhírt, h nagynéni lettem! :lol: Abigél, a sógornőm kislánya ma reggel fél 8-kor megszületett, itt Szekszárdon. Majd mesélek. (Az a kisbaba, akiről itt is szó volt, hogy meghalt, és az anyukájának ki kellett venni a méhét, a Vida ügyeletében volt. :-( Na, értelmes vagyok, mindegy...)
Dadomi, bagolytársam, már nem is vagy bagoly, mer a bagoly szemüveges te meg nem leszel az :-) , irigyellek, hogy belevágtál, és nagyon örülök, h sikerült a műtét! Gyógyulgassál, megérdemled a sasszemet! :lol:
Mentünk babalátogatóba, este lehet, írok még.
Timeszről nem tudtok?

been

Üdv Dadomi,remélem el tudod olvasni :P

Örülök,hogy jól vagy és egyre jobban látsz!
Timiről semmi hír?

Kép
Kép
josi

Timiről semmi hír :cry:
Írtam neki,de nem írt vissza,hívni meg nem akarom,nem szeretném zavarni. De tudjátok,mit mondok? Most ne is ránk gondoljon,csak és kizárólag a gyógyulására. De azért néha jelentkezzen,mert nagyon féltjük!!!
dadomi,te drága. Annyira aggódtam,hogy minden rendben legyen a szemeddel,örülök,hogy sikerült :wink:
lányok,akkorát csalódtam ma az emberekben :twisted:
Lidlben voltam,Elizával meg Kristóffal...alighogy beértünk Eliza leejtette a játékát...utánunk jött egy nő,nemhogy felvette volna,átlépett rajta,és ment tovább. Hülye bunkó.
Aztán a pénztárnál,Kristóf áll mellettem,Eliza a kocsiban,erre jön egy hapsi,és majd fel lök,mert ő sietne a másik kasszához...mondja,hogy arrébb menne? De ezt olyan arrogánsan,hogy :twisted: Mondom neki,már ugrok is :evil:
Bementünk még az egyik kínaiba,ott meg elmenni alig lehet,mindenhol kocsik,amiből pakolják ki az árut...és látja a nyanya,hogy megyek ott a két gyerekkel,a szűk helyen,ennek ellenére majd fellök azzal a kocsival.
Egyszer már mondták nekem,hogy miért nem hagyom otthon a gyereket,mikor vásárolni megyek? Hát,legközelebb lehet bezárom őket itthon,ha dolgom van :shock:
Na,most kimorogtam magam :P
Vendég

és tudjátok,mi a legszarabb?Ugye a munkámból,munkahelyeimből kifolyólag emberekkel foglalkoztam,emberekkel találkoztam,de mindig volt egy-két jó szavam hozzájuk,még akkor is,ha rossz napom volt. És ilyen bunkó szerintem sosem voltam,egyikkel sem.
Vendég

Üdv újra itt Dadomi!

Asszonyok tudnátok nekem segíteni? Evelin kezd náthásodni és picit köhög. Még nem akarom vinni orvoshoz, mert nem vészes. Tudnátok valamilyen homeos bogyót ajánlani amit tudnék neki adni. Ha nem muszály akkor nem akarom antibogyózni. A mi dokinénink egyből azt ad szinte mindenre. Most lámpázom és Calcimuscot adok neki.
Vendég

Rékababa! Mi az Oscillococcinumot szoktuk adni, reggel és este egy-egy ampulla bogyó, három napig elég, ha nem komoly a baj, akkor segít! És béres csepp + cebion csepp (reggel és este 5-5 csepp).
Emma! Gratula a nagynéniséghez!!! :lol: :lol:
Majd jövök még, most csak belestem, még kissé homályosak a betűk. Nehezen megy a közelre és távolra nézésnél a váltás, de majd idővel beáll. Jók legyetek, szemeim rajtatok :P :lol: :lol:

dadomi

Hahóóóóó! Merre vagytok??? Visszajövök aztán sehol senki? :lol:
Ma voltam szemészeti kontrollon, végigolvastam simán a táblát még a legalsó számot is láttam tök jól, és erőltetnem sem kellett a szemem. :lol: :lol: :lol: Viszont közelre még homályos a dolog, a betűket nem látom teljesen jól. De ne akarjak mindent egyszerre igaz? :wink:

dadomi

igaz!!! :D
Hisztis itthon a kiscsaj,ha 20 centinél távolabb vagyok tőle,már visít. Bár,miután felkelt,jobb a kedve.
Nemsokára megyünk Kristófért,elötte elmegyek még boltba,majd kis játszótér...
Holnap itt az oviban egészség-nap lesz,szedek én is össze pár gyümölcsöt,mogyorót,viszek fel reggel-csak el ne felejtsem. :?
Vendég

Dadomi köszönöm a segítséget, de végülis elvittem orvoshoz Evelint. Éjjel elég csúnyán köhögött és tele van a nózija is. Ma kis hőemelkedése is volt. Most a héten itthon táppénzeskedik. Remélem Rékával nem lesz semmi probléma.

Cseriani elhiszem, hogy mérges voltál. Sajnos ilyenek az emberek. Én is jártam már így. Rékával voltam boltban, mivel már tudott menni ezért biciklivel mentünk. Várok a pénztárnál (teli kosár, gyerek kezemben, hogy ne mászkáljon el), jön egy ember és kért, hogy engedjem előre, mert neki csak egy 2 l-es bor van a kosarában. Leszídtam, de pofátlanul mégis elém állt. És a pénztáros mellette állt ki, mondván, hogy siet a buszra (bolt mellett van a buszmegálló). Ez az illető nem a buszra sietett, hanem a szemem láttára ment be a kocsmába.

Dadomi akkor már tényleg sas szemed van. Örülök, hogy jól vagy.

Timiről van valami hír?

Engem szombaton sikerült felhúzni. A babakocsinkat bevittem a szekszárdi bizibe. Közben meghírdettem a neten is. Volt egy jelentkező. Betelefonáltam, hogy meg van-e a babakocsi, a nő azt mondta, hogy igen. Futár cégnek leadtam a rendelést, a vevővel megegyeztünk mindenben. Szombaton megyünk a kocsiért, bolt zárva. Telefonon elértem a nőt, annyit mondott, hogy sajnálja, de elnézte a sorszámomat és már eladta a babakocsit. Azt hittem, hogy felrobbanok. Ezek után mondhattam mindent szépen vissza.

Emma most már kisregényt kell ám írnod!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?