hallod,elhiszem,hogy begurultál. És ami a leg felháborítóbb,az az anyuka hozzáállása. Így mit várj a gyerekétől?
De azért belevaló kiscsaj a lányod,hallod. Csak az a gáz,ha Berni elpáholja a másik gyereket,akkor bármennyire is csak magát védi,ő lesz a bűnös,a hibás,a rossz,stb...,meg persze ti milyen szülők vagytok...na,nem folytatom,mert csak én is felhúzom magam. Néha nagyon-nagyon ideges tudok lenni egyes emberkék viselkedésén.
Beszéltem dadomival,jól van,holnap már jön haza.
Timiről semmi hírem,nem írt,én meg nem akartam hívni,nehogy épp pihenjen,vagy esetleg vizsgálaton volna,stb...de mostmár nagyon ideges vagyok miatta.
Hú,nagyon jó volt a kirándulás,gyönyörű a szegedi vadaspark. Ez végülis nem állatkert,hatalmas terület,sok-sok állattal,de pl. szabadon vannak a gólyák,ott sétáltak mellettünk,a nyuszik az erdőben,a majmoknak hatalmas nagy erdős területük van,...
Sok állatkertben voltam már,de ez nagyon tetszett. 4 órát sétáltunk bennt,jól elfáaradtunk. Kristóf minden szó nélkül végigsétálta a 4 órát.
És képzeljétek:beültünk egy bábelőadásra,de mielött elkezdték volna bejött 2 állatkerti dolgozó,egy zsákkal. Ekkor Eliza elkezdett nyafizni,unta a helyzetet,így kimentem vele.de nagyonis jól tettem,mert a zsákban egy hatalmas kígyó volt,amit meg lehetett simogatni. És míg a bátrak simizték a kígyót,addig egy hapsi hátulról bement az emberek közé egy kisebbel. Kinézte magának a Kristófot,és beletette az ölébe. Én mindezt kintről,egy üvegfal mögül láttam,majd rosszul lettem. Fiacskám meg ott simogatta a kígyót. Egy másik kisfiúnak a mellkasára twtte utána a hapsi
Hát,ha én akkor nem jöttem volna ki,mikor a kígyót megláttam,én üvöltve rohantam volna ki,ha esetleg nem kapot szívrohamot
Ja,az üvegfalról jut eszembe:a nagvadaknál mindenhol volt egy hatalmas üvegfal,és úgy nézhetted az álllatokat,mintha semmi nem választana el. Komolyan mondom,engem is lenyűgözött. Teszek majd képeket is,ok?