Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Látom már lassan mindenki belép a closty szedők táborába...Én is kaptam most újra, ha megjön, akkor kell elkezdenem. Most vettem E vitamint, meg folsavat, a vitamin segített már párszor, hogy legalább a ciklusom beálljon. Szerintem mostanában van peteérésem, mert sokszor annyira fáj az alhasam, mintha ki akarna szakadni.. Nem mensis, élesebb. SZóval, ismét egy reményekkel teli hónap. Aminek a végén megint jön a comorkodás...na, de csak kicsit, mert megfogadtam, hogy most nincs LH teszt, meg semmi, csak lightosan. Amúgy meg bízom a clostíban, tehát ha megjön, hatalmas lendülettel fogjuk (ismét) belevetni magunkat a gyerekprojectbe. szegény apa...:)
tary
tary

csucsu a gyomrom fájt görcsösen 2 napig.a hasam csak néha 1-1 pillanatra.... :roll:
tary hajrá neked is......... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tary: akkor hajrá closty és hajrá Apa:)

Nekem ma jött meg igy szerdán már szedhetema clostyt. És én is most bizakodok. apára fel. Mi is szedjük mindketten az E vitamint. :)

Kép
csucsu05

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Tary!
Hajrá Closti és apa hatékonysága :!: :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

még sosem volt laptetőm:)))
tary

Hajrá mindenkinek! Milyen jó lenne 1 év múlva szervezni egy babás találkozót...???
tary

Hajrá mindenkinek! Milyen jó lenne 1 év múlva szervezni egy babás találkozót...???
tary

így jár aki túlbuzgó..bocsi
tary

csucsu az jó ha megjött és jöhet a closti......
remélem nekem is hamarosan megjön........ :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát csajok, annyira bízom benne, hogy hatni fog nekünk a Closti!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

zsuzska reméljük..valahogy azt érzem hogy sikerűlni fog a babó......... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Ha így érzed, akkor biztosan így is lesz :wink: :lol: :!:
Én azt érzem, hogy karácsonyra kétcsíkos terhestesztet kapok ajándékba..... mondtam is apának, hogy én megelégszem a manóval is a pockaomban. Ha nem kapom meg, akkor laptopot kérek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De megkapom én tőle. Szóval szeptemberben szülök :!: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Nagyon szép lesz a karácsonyotok :) Bár én is ezt érzem, hogy karácsonyunk nagyon Boldog lesz:)

Nita: Mikor jár le az egy hónap a mensitől számitva? Illetve mikor hozták meg gyógyszerrel a mensidet a legutóbb? Szóval azt akarom kérdezni mikor kellene jönnie pirinek??

Kép
csucsu05

Csucsu!
De jó lenne, ha mindenkinek össze jönne a leges legszebb ajándék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

most 18-19 -e körül kell megjönnie..akkor telik le a 30 nap... :roll:
utoljára szept 20-án jött mrg norculuttal.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kuzsanna: És össze is fog jönni:)

Nita: akkor addig még van egy hét. Azt hittem már meg kellet volna , hogy jöjjön. Akkor addig türelem. :)

Kép
csucsu05

türelem az van hála égnek!!!!!!!!! :roll: :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Az a fontos.

Kép
csucsu05

:lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Már csak egy hét!!!!!! Kitartást!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

remélem én is hogy csak 6 nap már.. :roll:
ugyanakkor izgulhatok is mert pont 18-án megyek koncertre.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na akkor remélem, megjön, de csak úgy lájtosan :wink: :lol:
Hogy ne okozzon gondot!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

köszi..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajok!

Megy a drukk mindenkinek! Zebrások leszünk Karácsonyra, és ez lesz életünk legyszebb Karácsonya! :lol:

Egy kis segítség hozzá:
"Napi 4 ölelés kell a túléléshez,
8 a szinten tartáshoz
és 12 a gyarapodáshoz!"

Ehhez tartsátok Magatokat! :wink:
pedi
Kalocsa

pedi ez naggyon jóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi: Köszi:)

De ennek van alapja is . A pszichológia szerint a lelki egyensúlyunk akkor van meg ha naponta 4érintést és 4puszit kapunk. Akkor minden jó:)

Kép
csucsu05

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu!

Ha ez így van, akkor az én férjem nagyon kiegyensúlyozott kell legyen, mert mindig a nyakán lógok!!! :lol:
pedi
Kalocsa

pedi :lol: :lol:
mostanába én is logok papin de ő is rajtam... :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok

Hát megjöttem orvostól, de előbb ide. Bocsánat a kiborulásért. Per pill most is az vagyok, de csak akkor tudok megszabadulni a gondoktól, ha lefutok a térképről. Mintha mindenki direktbe engem akarna szivatni.

Apjuk, anyós, tesóm, sógor, főnök, kollega, doki. _Mindenki mindenbe beleköt amit csinálok, ahogy csinálok, meg egyáltalán. Node visszatérve a dokihoz.

Persze rögtön lebaszással nyitott, hogy minek megyek ilyen korán, mert hogy még nincs szívműködés. Mondtam neki, hogy az asszisztensnek megmondtam az utolsó piri idejét, meg a hosszát, és még rá is kérdeztem, hogy tényleg ne egy héttel később menjek. Hát aztán első baba, honnan a fenéből tudjam mikor kell menni. Úgyhogy megnézett ugyan, de nem sokat törődött velem, jövő hét szerdán kell menni vissza, hogy van-e szívműködés, és a végén még a lelkemre is kötötte el ne mondjam senkinek, mert az első babásoknál az a legrosszabb, hogy mindenkinek elmondják hamar, aztán meg nincs is pocaklakó mert felszívódik. :( Kösz csak ez kellett estére.

De úgy látszik Pocok erős. Súlyos betegség után fogant, kibírta a gethám és az idegrohamaim is. Azért teszek fel uh képet, és 5 hetes vagyok. A nagy fekete zsákocskája 2 cm, és a jobb felső sarkában van Pocok.

Kép
Vendég

Anuk gratulalok a kicsihez!!! Tudod a terhesseg egy erzekeny idoszak, lenyeg hogy pihenjel es iratsd ki magad szerintem.
Vendég

Pedi puszi csok es oleles, abban tok jok vagyunk! Szerintem megvan a 400 is :lol:
Vendég

anuk nem akarsz dokit váltani?ez jo nagy bunko már nem azért...
akkor mondod el és annak akinek akarod.........ehhez neki semi köze........
amugy gratula a babóhoz!!!!!remélem hamarosan én is követhetlek.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska mi majd egyszerre tesztelunk pozitivat, ok? Ugy latom egyszerre jar a vonalzonk (bar az enyem nap kozepen valt at :shock: majd 12 re, pedig mar ejfeltol az van :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Anuk!
Először is, szerintem a dokival ne foglalkozz, én is osztom Nita véleményét, ilyet nem mondhat egy orvos, hogy korán mentél. Honnan tudnád mikor kell menni, ha még sosem voltál kismama?! Másodszor, szerintem a családod kötekedését is érzékenyebben veszed, mint általában, hiszen ez is velejárója a terhességnek. Próbálj higgadt lenni, és elsősorban boldog, hiszen, olyan régen vártál már erre a babára, most itt van és nyilván nem véletlenül van itt. Vigyázz "Rá", mert Te vagy az "anyukája"!!! Szerintem most csakis erre szabad koncentrálnod!!!

Többiek, Nektek csak annyit, hogy mi is mamócák leszünk szép lassan és sorban!!! :lol:

Puszi
pedi
Kalocsa

Pedi: Igy igaz mindenkire sor kerül:)

Anuk: Tényleg ne foglalkozz a dokival egyik füleden be a másikon ki. Egy a lényeg babás vagy és már van egy kis életkéd akire vigyáznod kell:)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Írtad a múltkor, hogy szeditek az E-vitamint, és azt minden nap?
Mert egyszer az egyik barátnőm is szedte, de neki azt mondta a dokija, hogy csak heti 2alkalommal vegyen, bár Ő nem ilyen okból szedte.
pedi
Kalocsa

sziasztok..loulou vigyázz mert szavadon foglak... :lol: :wink:
anuk..amit elfelejtettem írni.ha nem is első babás vagy jogod van menni a dokihoz amikor akarsz..
nekem ha jön a kistesó rögtön menni kell dokihoz..hogy kapjak majd gyógyszereket... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát sziasztok!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Anuk, de jó ilyen uh képet látni!!! Ez a doki egy sz.rzsák (már bocs csajok).. Vigyázz magatokra!!! Irassd ki magad szeirntem is!!

Nita, én is azt hittem hogy már aktuális a mensi. De legalább addig még spontánkodhattok. Ki tudja.. Lehet hogy sunyiban volt peteérésed... Egyébként hányinger meg szédülés elmúlt?? Jól vagy most?? Kisfiad mit csinál? Ő nem beteg???

Pedi, te hogy vagy?? Megy a drukk, hátha babóca van a pocidban...

Ebben a hónapban én is szedtem a clostit, és tök jó érzés volt, hogy a 14. napon volt peteérésem... Legalább olyan a ciklusom mint a könyvekben... Az meg még tutibb lenne, ha bébim is lenne... Úgyhogy drukk nektek is a clostihoz...

Kép
szilvia80

Anuk!
Gratula Picurkához!!!!!!
Tényleg, nem akarsz dokit cserélni??? Ez egy vadbarom :!: :evil: :x :x :x :x :x

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok :)

Bár hivatalosan tanulok, mert holnap dolgozat, de egyszerűen alig bírok figyelni. Úgy vagyok vele, hogy a nyelvvizsga egyébként is ugrott, mert a novemberire már nem tudok felkészülni, januárba meg ki tudja mi lesz. Esetleges pótvizsga június, akkor meg már ugye babázunk. Úgyhogy tanulgatok, meg amíg bírok eljárogatok azt annyi. :)

Hát én ugye alig több mint 3 éve költöztem ide, és nagyon sajnáltam otthagyni a régi orvosom, de muszáj volt, messze volt. :( Erről a dokiról csak jót hallottam, és tavasszal valóban teljesen máshogy viselkedett. Elvállalt, holott tudta, hogy problémás kismama leszek, jó alapos kivizsgálásokat csináltatott stb. Állítólag a legjobb UH orvos errefelé a legkorszerűbb műszerekkel. Már túltettem magam az egészen, biztos azért volt idegbajos, mert több mint egy óra csúszás volt a menetrendben az egyik anyucijelölttel lehetett vmi, vagy egy órát benn volt. Mondjuk szemét dolog volt rajtam kitölteni de teszek rá.

Nem tudom meddig lesz ez a minden mindegy hozzáállásom meg, mert sajnos maximalista vok, és ez sajnos szvsz rossz tulajdonság. :) Kiraktam Pockot háttérképnek, ránézek és minden más nem számít :) A másik topicban ma két új zebrásodás volt, hát elpityeredtem örömömben. :oops:

Júj elvesztettem a fonalat, ki mikor fog tesztelni? :D Annyira várom már, hogy mindenki babás legyen. Képzeljétek el babanet babás tali. :)
Vendég

anuk olyan jó neked......... :wink:
szilvi elmult a hányinger elmult.. :roll: máté éppen alszik..nem birom felkelteni.... :? :wink:
hála égnek nem beteg!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Pedi: Igen mi minden nap szedjük az E vitamint. Attól függ azonban melyiket. Mert van 100/200/400 as is. Mi a 100 -at szedjük. Minden reggel 1-1 szemet. Rá is van irva , hogy ez az adag.
De mi mellette szedünk Aloes vitamint is multivitamin MAca -a neve. Én még pluszban szedek egy méhpempős aloes vitamint meg egy aloes nectárt is iszok. Most aztán én felkészültem:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Hát csajok, most már kezdjünk el babásodni! :wink: :wink:
Csucsu! Ez igen! Ti aztán tényleg beleadtok anyait-apait! :wink: :lol: Hajrá!!!!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!

A párommal mi is most kezdünk el próbálkozni. Első gyerek lesz. Jó kis csapat vagytok, ha lehet csatlakoznék. Már pár hete szedem a femibion nevű folsav és vitaminkészítményt, az orvosom tanácsára. Hallottatok már róla?

Üdv: Kata
kata86

Szia Kata!

Üdv köztünk! Kívánom neked is hogy mielőbb sikerüljön a babóca. :wink:
A Femibionról még csak a neten olvastam, hasonló lehet mint az Elevit és a Gravida. De biztos jó lehet ha a dokit javasolta.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni: Igazad van kezdjünk el babásodni sorban:)

Kata: Üdv és kivánom, hogy minnél hamarabb sikerüljön a baba nektek is:)
A Femiboinról hallottam már , hogy jó.
De mást nem tudok mondani. De a dokid ajánlotta és ez a lányeg. Biztos használ is:)

Kép
csucsu05

sziasztok..kata üdv köztünk..mielőbbi babásodást kívánok........

képzeljétek ma befizettük a tanfolyamom és megvettem az első pár dolgot ami kell...olyan jó érzés....csak sajna csúszik a tanfolyam kezdet 2 hetet.. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?