Sziasztok
Bár hivatalosan tanulok, mert holnap dolgozat, de egyszerűen alig bírok figyelni. Úgy vagyok vele, hogy a nyelvvizsga egyébként is ugrott, mert a novemberire már nem tudok felkészülni, januárba meg ki tudja mi lesz. Esetleges pótvizsga június, akkor meg már ugye babázunk. Úgyhogy tanulgatok, meg amíg bírok eljárogatok azt annyi.
Hát én ugye alig több mint 3 éve költöztem ide, és nagyon sajnáltam otthagyni a régi orvosom, de muszáj volt, messze volt.
Erről a dokiról csak jót hallottam, és tavasszal valóban teljesen máshogy viselkedett. Elvállalt, holott tudta, hogy problémás kismama leszek, jó alapos kivizsgálásokat csináltatott stb. Állítólag a legjobb UH orvos errefelé a legkorszerűbb műszerekkel. Már túltettem magam az egészen, biztos azért volt idegbajos, mert több mint egy óra csúszás volt a menetrendben az egyik anyucijelölttel lehetett vmi, vagy egy órát benn volt. Mondjuk szemét dolog volt rajtam kitölteni de teszek rá.
Nem tudom meddig lesz ez a minden mindegy hozzáállásom meg, mert sajnos maximalista vok, és ez sajnos szvsz rossz tulajdonság.
Kiraktam Pockot háttérképnek, ránézek és minden más nem számít
A másik topicban ma két új zebrásodás volt, hát elpityeredtem örömömben.
Júj elvesztettem a fonalat, ki mikor fog tesztelni?
Annyira várom már, hogy mindenki babás legyen. Képzeljétek el babanet babás tali.